Találatok a következő kifejezésre: Már hét volt egy missed ab-m (2 db)

Már hét hete volt egy missed ab-m. Nem jött még meg! Kb egy hete együtt voltunk, ugye nem lehetek terhes? Mitől lehet hogy nem jött még meg?

Nem ment belém mikor egyutt voltunk,ha terhes lennék megtarthatnám?nagyon szeretnénk babót csak nem ilyen hamar!tudom,hogy felel?tlenség volt gumi nélkül,de utóla már mindegy:(((Munkám miatt mcsak holnap tudok elmenni,dokihoz kontrollra!válaszaitokat el?re is köszi

Legjobb válasz: Szia ,nekem háromhónapja vólt mûtétem,a menzeszem pedíg négyhétre rá jött meg.Nekem azt mondta a doki hogy hathéten belûl meg kell hogy jöjjön ha nem akkór vissza kell mennem hozzá.De majd a doki hólnap megnéz,ha más panaszod nincs akkor szerintm oké.

Szia , nekem háromhónapja vólt mûtétem, a menzeszem pedíg négyhétre rá jött meg.Nekem azt mondta a doki hogy hathéten belûl meg kell hogy jöjjön ha nem akkór vissza kell mennem hozzá.De majd a doki hólnap megnéz, ha más panaszod nincs akkor szerintm oké.
A kérdező hozzászólása: nincs más panaszom, csak furcsálom, hogy még nem jött meg!köszi a válaszod
Szia! Én ma vagyok 6 héttel mûtét után, nekem sem jött meg. Azt mondta múlt héten csütörtökön a doki, hogy ha 7-10 nap múlva sem jön meg, menjek vissza. Ha mész, megírod majd (akár priviben is), mit mondott, csinált? Kicsit én is parázom (mi is voltunk gumi nélkül együtt, megszakításos módszerrel)!
A kérdező hozzászólása: Hála Istennek megjött ma reggelre!szerintem nem kell félned(utolsó válaszolónak)biztos nincs semmi baj!

Május elején volt missed ab -m elhalt magzat miatt és most már egy hetet késett a menstruációm lehetséges hogy terhes lettem vagy vajon csak késik nem szeretném magam nagyon beleélni csináljak tesztet vagy ne?

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége hogy máris megfogant a kisbaba, miután normális peteérésed sem lehetett ha a mûtét óta nem jött még meg a vérzésed. Nekem tavaly volt szintén májusban és én a mûtét után 28 napra mensiztem, de sokakat ismerek akik 5-6 hét után mensiztek elõször a befejezés után. Ha megnyugtat, akkor tesztelj egyet. Fel a fejjel, ne keseredj el, én azóta már szültem egy egészséges kisfiút. Várj két ciklust és utána bártan próbálkozzatok.

Kicsi a valószínûsége hogy máris megfogant a kisbaba, miután normális peteérésed sem lehetett ha a mûtét óta nem jött még meg a vérzésed. Nekem tavaly volt szintén májusban és én a mûtét után 28 napra mensiztem, de sokakat ismerek akik 5-6 hét után mensiztek elõször a befejezés után. Ha megnyugtat, akkor tesztelj egyet. Fel a fejjel, ne keseredj el, én azóta már szültem egy egészséges kisfiút. Várj két ciklust és utána bártan próbálkozzatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!