Találatok a következő kifejezésre: Már három késik (31 db)

Mitől lehet már majdnem megjön érzésem már három napja pedig még6 nap a mesiig? Babát szeretnénk de ezt nem éreztem eddig ilyen hamar. A mesim rendszeres és soha nem jön meg elöbb de nem is késik.

Legjobb válasz: Én is úgy éreztem napokig, hogy meg fog jönni, de közben már babás voltam!:-)) A korai terhesség egyik jele lehet a dolog. Szorítok, hogy nálad is így legyen!

Én is úgy éreztem napokig, hogy meg fog jönni, de közben már babás voltam!:-)) A korai terhesség egyik jele lehet a dolog. Szorítok, hogy nálad is így legyen!
igen, valakinél a majdnem megjön érzés, a babásodás jele... SZORÍTOK, H AZ LEGYÉL... HA MÁR NEKEM NEM JÖN ÖSSZE :) HA AZ VAGY GRATULA
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen hangzik amit irtatok , remméllem igazatok lessz.De nem korai ez még hát 28 napos ciklusnál a 12 napon volt poz, az lh tesztem.köszönöm a válaszokat:)
Szia én is ugyan igy vagyok mint te nekem a jövõ héten kellene megjönnie amit nagyon nem akarok de ezen a héten minden nap olyan érzésem volt mintha megakarna jönni!Remélem nem fog!És sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: megjott ma:((
Szerintem tesztelj!Drukk!:)
Tesztelj és mindenre fény derül... :) Kívánom legyen úgy ahogyan szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: hat nagyon szeretnem, ha baba lenne

Teljesen kétségbeestem. Már három napja késik a mensim és a hőm is nagyon magasan van, de ma délután egy kis barnás vérfolt jelent meg. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni vagy még lehetek babás? Mindig pontosak 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: 17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!

17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!
szia nagyon szép a görbéd. reggel pisilj egy pohárba vidd magaddal mikor munkába menet veszet veszel tesztet és csináld ott meg. akkor is lehet nem kell várnod keddig. a kihült pisi is jo csak reggelei elsö legyen, irj majd.d drukkolok. 32
Utolsó vagyok.Izgatottan várom!!!
A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Tényleg, ez eddig fel sem tûnt. Bár nem csodálkozom rajta. Az én ovulációmat mindig rossz helyre húzza be.
miert nem rajzolt átlaghõt a ciklus.hu?
Szia. Nekem nagyon babásnak tûnik a görbéd eddig.Tesztelj és hajrá baba:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak az ötletet meg a drukkolást. Majd megírom, hogy mi az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és a biztatást. Ha nem jön meg rendesen akkor tesztelni fogok holnap és megírom.
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem hogy a görbéd nagyon biztató!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy 3 nap múlva fog megjönni?
3nap és megjön, ha csökkenni fog a hõd
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok tesztelni, mert nincs itthon és csak holnap tudok venni, de azért köszi hogy foglalkoztál a kérdésemmel.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért nem rajzolt alaphõt! Nekem is feltûnt már korábban is. Köszönöm a drukkolásokat, de mára leesett a hõm 36, 6-ra úgyhogy sajna meg fog jönni. Új hónap új esély.
Tesztelj, szerintem már kimutatná!
Nekem sem volt semmilyen más tünetem, csak a mensi kimaradás és kétszer voltam már babás.És nagyon jól is viseltem mindkét terhességemet, nem is lett késõbb se semmi panaszom, szóval szerintem tesztelj! Az elsõ és legfontosabb jel, ami terhességre utal, az a mensi kimaradása. Sok sikert!
Szia! Teszteltél már? Mi lett? Írj!
Azt javaslom, hogy vegyél egy tesztet, az majd eldönti.És ha nem jött össze nem reménykedsz fölöslegesen.Nem biztos, h valamit érezned kell ha terhes vgy.De kitartás nekem is több mint egy évig tartott teherbeesnem mind a két gyerekkel, és mégis 6 év alatt 2 gyerek nem rossz!Most már örülök, h nem vagyok könnyen terhes mert nem akarunk többet!
Tesztelj!!!!!! Gabriel, GraviHcg, Clearbue, ezek (is) nagyon jók és megbízhatók! Sok sikert és írj!

Megkeresett egy modellügynökség már három alkalommal, hogy lennék-e a modelljük, de csak 18 éves kortól vállalhatom. Késő?

178 cm vagyok és vékony, szép arcú lánynak mondanak, bár inkább különleges szerintem (turcsi az orrom :D ). Több ügynökség is felkeresett már, és Debreceni Zitával is beszélgettem a témáról, aki fel akart venni az iskolájába, de a szüleim nem engedték. 18 évesen már késő lenne elkezdeni? Még fél évem van addig :)

Legjobb válasz: Képet kaphatunk?:)

Képet kaphatunk?:)
szerintem nem keso..sokan kezdik ilyen korban vagy meg kesobb.. legalabb befejezed normalisan az iskolat, es tiszta lelkiismerettel vaghatsz bele a modellkedesbe.
Gratulalok! :) Ha megkerdezhetem, melyik ugynoksegrol van szo??
A kérdező hozzászólása: icon model management az elsõ számú jelentkezõ rám. õk jók? :)
Dejo gratulalok. õk az egyik legjobb magyarorszagi ugynokseg!! :) Palvin Barbit is ok fedeztek fel.
ha õk akarnak mindenképp menj el!! nagyon jó ügynökség!! még melyik ügynökségek akarnak téged?
Szerintem nem pár nap mulva meg fog jönni
A gyorstesztek nem 100%-osak, de amúgy valószínû, hogy csak szimplán késik és nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: meg igazából két hete voltvese medence gyulladásom..... ez is közre játszhat?
nekem a hónapban 6 napot késett, de megjött utána, és nem voltam terhes :D sztem egy hét múlva tesztelj megint, ha addig sem jön meg.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a segítséget remélem igazatok van :)
ha védekeztél, nincs min aggódni... ha nem védekeztél, akkor egy hét múlva tesztelj megint.
vesemedence gyulladást írtál... nos igen, annál elõfordul, hogy egyszerûen kimarad a peteérés, mert a szervezet mással van elfoglalva. ne aggódj, nem valószínû, hogy terhes vagy.

Már három napja késik aminek örülök csak hogy ma kijött a pattanás ami a mensi elött szokott. Ez most mi lehet? Tesztelni csak holnap akarok . Volt valakinek ilyen és baba volt?

Legjobb válasz: Amikor az elsõ fiammal terhes lettem akkora pattanások nõttek ki rajtam, és olyan fájdalmasak, mint még soha. Tehát nyugi, ez nem jelent semmit :)

Amikor az elsõ fiammal terhes lettem akkora pattanások nõttek ki rajtam, és olyan fájdalmasak, mint még soha. Tehát nyugi, ez nem jelent semmit :)
Csak csatlakozni tudok az 1. hozzászólóhoz! Terhességem alatt végig úgy néztem ki, mint valami serdülõ tini.. :/ Jajj de utáltam, és utálom is, mivel megint terhes vagyok, és akna pálya megint a fejem..:( Tiszta zsíros a bõröm ilyenkor..ez van! Remélem babás vagy!!Szurkolok!!! :)
hogy bírod ki hogy ne tesztelj. én elmennék a helyedben és vennék egybõl 2 db-ot :) :) Egyiket megcsinálnám most, másikat reggel :) majd írj mi lett. szorítok én is. JA és én is ragyásodtam :) 2 kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: gratulálok a kismamiknak azért veszek holnap tesztet mert megvárom hogy még ma mi lesz és reggel irány a patika. mindenképp megirom az eredményt és köszönöm a biztató válaszokat
na mi lett?????
A kérdező hozzászólása: pozitív :)
De jóóóó! Gratulálok!! Boldog babavárást!! (1)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Már három napja késik, Mennyi esélye van, hogy terhes vagyok? Mi igaz ebből?

Védekeztünk, és nem lyukadt ki a gumi ezt ellen?riztük, de mégse jön meg. Ismer?s mondta, hogy ha terhes lennék már jelentkeztek volna tünetek, meg hogy neki is késett egy hetet most. Azt is hallottam, hogy ha nem rendszeres az együtlét, akkor is csúszhat

Legjobb válasz: Ha tényleg nem lyukadt ki a gumi, és nem a ciklusod közepén voltál, akkor több mint valószínû, hogy nem vagy terhes. ha a ciklusod közepén voltál... akkor se valószínû, nem kell pánikolni, várj 1-2 napot még, utána kezdj el aggódni!

Ha tényleg nem lyukadt ki a gumi, és nem a ciklusod közepén voltál, akkor több mint valószínû, hogy nem vagy terhes. ha a ciklusod közepén voltál... akkor se valószínû, nem kell pánikolni, várj 1-2 napot még, utána kezdj el aggódni!
A kérdező hozzászólása: fehéres inkább
a folyásod vízszerû? ha igen az lehet menzesz elõjele. haviszont fehéres inkább az nemannyira. menzesz elõtt a fehérfolyás inkább megszûnik, minthogy elõjön.
"Ha nem rendszeres az együttléát, akkor is csúszhat." Ez butaság, ennek semmi alapja nincs, a ciklus rendszeressége nem függ ettõl. És ha hónapokig, évekig nem vagy senkivel, akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: hát annyira erõsnek nem erõs, és annyira nem is krémes, olyasmi mint orgazmus után
hat szerintem vegyel egy tesztet, mert igen az eros kremes feher folyas terhesseg jele...
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött, meg viszont fehér folyásom van rendesen napok óta, ez lehet elõjel?
Szerintem ne aggódj. Nem hiszem, h terhes lennél. Ha egy hét múlva sem jön meg, akkor csinálj tesztet. Legalább utána nem fogsz izgulni:)
az elsõ vagyok, pontosítanék. egy-két hét után kezdj el aggódni.. :)
A kérdező hozzászólása: Megvan keményedve a hasam alja, ez a menszi jele vagy terhesség is lehet?

Már három napja késik a mensesem. A hőm 37, 5 volt napközben. Tegnap még nem mutatott a teszt semmit sem:- ( Mi lehet a probléma? A tesztnek ki kellett volna mutatnia, ha babás lennék?

Az el?z? menses alatt is 1. nap volt vérzés, azután pedig semmi sem, csak barnázás.

Legjobb válasz: Reggel tesztelj, és csak reggeli hõt nézz! Sok sikert!

Reggel tesztelj, és csak reggeli hõt nézz! Sok sikert!
Megérett a dolog annyira, h tesztelj. Sok szerencsét:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!