Találatok a következő kifejezésre: Már első utalhat (2 db)

Már első naptól utalhat a magasabb hőmérséklet babócára? Vagy csak beágyazódás után?

Legjobb válasz: Szia!Ha a mensi elmarad és magas a hõmérsékleted 37C körül van, akkor már lehet terhességre gondolni. A mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet.

Szia!Ha a mensi elmarad és magas a hõmérsékleted 37C körül van, akkor már lehet terhességre gondolni. A mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet.
késik már?
A kérdező hozzászólása: Még nem késik. Csak gondoltam ha folyamatosan 37 felett van a hõm és nem esik le, az már utalhat valamire?

Ez utalhat babára? Nagyon jó lenne ugyanis már elég régóta próbálkozunk. Ez az első olyan hónapom amikor éreztem a pé. -et.

Jövöhét keddre nem várom, ma volt egy kis szédelgés délel?tt..és nagyon durva székrekedésem van (még véreztem is kicsit) pedig ez rám egyáltalán nem jellemz?. Lehet ez tünet vagy semmi köze hozzá. Néha szurkál a méhem ilyen eddig nem volt biztos a Clostyl- tól ez az els? kúrám.Vélemények?

Legjobb válasz: Hát minden elképzelhetõ,de lehet csak a gyógyszertõl szédülsz,nem?Mindenesetre,ha nem jön meg csinálj 1 tesztet!

Hát minden elképzelhetõ, de lehet csak a gyógyszertõl szédülsz, nem?Mindenesetre, ha nem jön meg csinálj 1 tesztet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!