Találatok a következő kifejezésre: Már előfordult hogy pozitív teszt (3 db)

Már előfordult velem, hogy pozitív teszt ellenére nem voltam terhes. Most megint 3 pozitív teszten vagyok túl, menjek orvoshoz vagy még várjak?

Az utolso menstruaciom junius 24-en volt,az elmult harom hetben minden heten egyszer csainaltam egy terhesegi tesztet ami mind a harom pozitiv volt. Deen meg voltam igy hogy pozitiv a tesztem elmentem orvoshoz csinalt egy huvely ultrahangot es mastam kezdtem verezni majd 2 napra ra negativ volt a tesztem.

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz. Lehet hogy az elõzõ esetben vetélésrõl volt szó. (most pedig már majdnem 2 hónap is eltelt vérzés nélkül ugye?)

Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz. Lehet hogy az elõzõ esetben vetélésrõl volt szó. (most pedig már majdnem 2 hónap is eltelt vérzés nélkül ugye?)
Szerintem menj orvoshoz a pozitiv teszt nem csak terhességet jelenthet.
Kiegészítésképpen annyit, hogy a terhességi teszteken is feltüntetik, hogy mitõl kaphatsz átpozitív eredményt. Méhenkívüli terhesség, egyéb gyógyszerek (progeszteron tartalmú, stb). Ha pozitív a teszted, ne gondolkozz, menj orvoshoz!
bocs, nem átpozitív, hanem áLpozitív

Előfordult már veled, hogy a teszt pozitívat mutatott mégsem voltál terhes?

Legjobb válasz: Nem, de olvastam, hogy nagyon ritkán elöfodul, hogy hibás a teszt.

Nem, de olvastam, hogy nagyon ritkán elöfodul, hogy hibás a teszt.
A kérdező hozzászólása: 21:40 és mind a négy teszt más volt? az orvos mit mondott neked, hogy lehet hogy pozitív volt és mégsem volt baba? késett a menzeszed? (bocsi a sok kérdésért pluszba!)
Barátnõmnek volt pozitív tesztje és a vérvétel is azt mutatta terhes.Csak magzat nem volt láthato.Laporoszkopiát végeztek rajta, de nem találták a pindurit.Az orvos szerint fel is szivodhatott.
Pozitív terhességi teszt eredmény kizárólag HCG hormon jelenlétében lesz pozitív. Az esetek 99 százalékában terhesség áll fennt. A maradék 1 százalékot kiteszik a hormontermelõ daganatok, a gyári hibás tesztcsíkok...stb
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat nektek
Nekem olyan volt, hogy 2 teszt pozitív lett és másik két teszt ugyanaznap negatív. Aztán végülis nem voltam terhes.
Sajnos igen:( 3 tesztem volt pozitív, ám doki ultrahangon semmit nem látott, ami babára utalt volna. 3 hét késéssel, iszonyat görcsökkel jött meg a mensim. Ez volt az elsõ terhességem. Utána köv. terhességeimnél vittem a tesztet is a dokihoz, persze akkor már babát is látott uhn.
A furcsa az volt, hogy az elsõ kettõ volt két különbözõ márka (Corax és valami One minute) és a második kettõ is ugyanezek. A menzim késett, a doki nem látott babát. És azóta már meg is jött. :( 21:40 voltam. Nálad most mi a helyzet?
Ja, a dokinak nem mondtam a négy tesztet, mert gondoltam, hogy ha van baba, úgyis látni fogja. De sajnos nem volt.
Sajnos velem rendszeresen megesik. Nagyon szeretnék babát, de sajnos mindig "bacsapódok" a tesztekkel, bár állítólag az befolyásolja, hogy gyakran volt petefészek cisztám. Amikor meg terhes voltam, akkor negatívat mutatott 2 is :)

Lehetséges hogy ugyanazon a napon a reggeli vizelettel végzett teszt pozitív (halványan), a délutáni pedig negatív? Előfordult már valakivel igyen?

Legjobb válasz: koraterhességben a hcg hormon a reggeli órákban a legmagasabb, utána nem érdemes tesztelni nagyon, mert negatív lesz.

koraterhességben a hcg hormon a reggeli órákban a legmagasabb, utána nem érdemes tesztelni nagyon, mert negatív lesz.
Elõfordulhat, mivel a reggeli elsõ vizelet mindig koncentráltabb(sûrûbb).Ez fõleg akkor fordulhat elõ, mikor a nem várt elött tesztelsz.A nem várt után már elég magas a hcg szint hogy a nap bármely szakaszában kimutassa a teszt.Csináld meg a tesztet holnap reggel is és ha az legalább annyira halvány csíkos akkor baba lehet a dologban.
Ez teljessen normalis ha a nem var elott vagy korul tesztelsz ezert irjak hogy feltetlenul a reggeli vizelet kell "hasznalni" a teszthez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!