Találatok a következő kifejezésre: Már elég a (2077 db)

5 napja fogyózom és már elég a napi 700 kalória?

700 kalóriával már beérem naponta és nem vagyok éhes. Jó úton járok?

Legjobb válasz: Nagyon nem! Írj priviben és ha gondolod adhatok 1-2 tanácsot :)

Nagyon nem! Írj priviben és ha gondolod adhatok 1-2 tanácsot :)
Ki kell számolni, hogy mennyi az alapanyagcseréd. Ha legalább annyit nem eszel meg naponta, akkor ugyan gyorsan súlyt veszítesz, de izomból fogsz fogyni, fáradékony leszel, hamar megáll a fogyás, késõbb a sokszorosát fogod visszahízni és egy életre tönkremegy az anyagcseréd. http://www.fogyas.info/koplalas-veszelye-kovetkezmenye_ehezo.. Ajánlom ezt és a többi cikket errõl az oldalról.
A kérdező hozzászólása: Barom..
Idióta...
A kérdező hozzászólása: Miért is?
Szerintem egyél még egy bigmac-et is
A kérdező hozzászólása: Megettem még 1 fõtt krumplit, tönkölybúzás kétszersültet (5db) meg 3 medvesajtot. Felmentem 1291 kcal-ra.
A kérdező hozzászólása: Értem..kösz. Akkor megnézem még mi van a hûtõben.
700 kalória? Az kb egy 8évesnek elég. Sajnálom, de ha így folytatod komoly metabolikus szindrómába fogsz ütközni és már 500 kalóriától is hízni fogsz. Egyél rendesen. Én meghalnék ha 3.500 alatt kellene ennem (ezzel is fogyok), 184/72/19 F. Ajánlom Dr.John McDouall étrendjét (ha tudsz angolul könnyen megtalálod), de ott nincs ilyen cécó, rendesen kell enni, igazi mennyiséget.
Napi 1200 kcal bevitele a minimum, annyi kell a szervezetednek ha egész nap nem csinálsz semmit. Most még lehet, hogy a szervezeted kipótolja neked a maradékot de nem a zsírból hanem az izmaidból. Magyarul sorvadsz. Egészséges fogyás csak normális étkezés és testmozgás következtében történik meg.
A kérdező hozzászólása: és eddig a mai nap másfél liter vízfogyasztásnál tartok és még nyomok fél litert hogy meglegyen a 2.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mirõl beszélsz elõzõ.. Ma ettem: sovány túró, tojásrántotta 3 tojásból, 1 vöröshagyma, 2 tejeskávé, egy marék mandula, 1 paprika, egy kisebb adag fõtt zabpehely, egy kis adag fõtt hús (levesbõl), 1 deci bio multivitamin gyümölcslé. Plusz bevettem egy 1000 mg- os c vitamint. Ezekkel most mi a gond?? Szerintem tökéletes étkezés volt.
Attól függ, meghalani akarsz, vagy késõbb dupláját visszahízni? Mert akkor jó az út;)
Te tényleg egy idióta vagy és még másokat barmozol??????

Fiúk, akiknek még nem volt barátnőjük, azoknak nincs már elege a sok visszautasításból?

Mert nekem valamelyik nap, elszakadt a cérna nálam. Már eddig is az összes lány visszautasított, de még ehhez meg ahhoz is odamentem ott is persze sikertelenség fogadott. Nem fullos csajok voltak, közük sem volt hozzá. Egyiknek mondtam is, hogy mér ma 14 csaj utasított itt vissza, legalább ? ne legyen ilyen és felkértem táncolni. Persze ? is visszautasított és nem akart táncolni. Akkor valami leszakadt benne, alapvet?en jámbor vagyok, de a sok megaláztatottság olyasmire vett rá, ami nem én vagyok. Elkezdtem húzni a csajt a parkettre, de ? visszah?költ nem akart, húzta magát el a kezemb?l. Erre úgy arcon és orron vágtam, hogy eleradt a vére. Fel akart jelenteni, de megfenyegettem, hogy ha megteszi, akkor megölöm. Nem tudom mi ütött belém, de már olyan szinten el voltam keseredve, hogy agresszívvá változtam, ami nem én vagyok. Nincs szükségem pszichológusra, a lányok tettek olyanná és az utánuk való viszonzatlan vágy változtatott olyanná, amilyen vagyok. Mit lehet tenni. Másnak akinek még sosem volt bn?je, mi a tapasztalata? Nem kezd el, vagy nem érzi úgy hogy lehet be fog kattanni?

Legjobb válasz: Ahol te most vagy, mi oda tartunk.

Ahol te most vagy, mi oda tartunk.
1. igazad van :D Gyertek ki külföldre, ott nem ilyen elutasítóak a nõk, sõt ott még hozzánk is jönnek:) Hagyjuk itt a magyar csajokat és majd leszbizhetnek meg várhatják a tökéletes férfit.
Nem csoda ha nem akar veled ismerkedni senki, mert egy pszichopata, beteg állat vagy
13-asnál a pont
A kérdező hozzászólása: Arról én tehetek, hogy nem vagyok egy jóképû fiú? Ezt úgy mondod, mintha errõl én tehetnék. Igen, igényes vagyok, adok magamra, tiszta ruha, minden nap fürdés, havonta vagy legkésõbb két havonta hajvágás, mindig borotvált arc és még sorolhatnám. De ez sajnos nem elég, ha nem olyan az arcod, akkor véged van, el vagy vágva az összes lánynál. Még a gyúrást azért megpróbálom.
Aki kötél vételre próbálta rávenni a kérdezõt, annak javasolnám, hogy inkább õ vegyen egyet magának, mondjuk karácsonyra ;) A kérdezõnek bûne az, hogy megütött egy lányt, de azt ne felejtsük el, hogy eléggé kiborulhatott, és ez még a legszerényebb és legjámborabb emberrel is megeshet, és ilyen esetben nem még több rugdosásra van szüksége, hanem segítségre, és ez alatt nem azt értem, hogy dícsérjük meg, mielõtt valaki félreértené. A többit meg inkább nem írom le, mert a 13-as válaszoló már összefoglalta.
A 13-as tökéletesen megfogalmazta!Én tudom javasolni a boxzsákot ideglevezetésként.Én is ebben a helyzetben vagyok nekem segített de ez is csak ideiglenes megoldás. Ha végképp nincs semmi akkor ott van az alkohol, de ez ellen konkrétan nem lehet tenni semmit csak várni és próbálkozni. Amit meg tettél, nem volt szép de érthetõ.
Aki meg kötelet javasolt az ássa el magát szégyenében.
Ó, elnézést, félreértettetek. Én azért javasoltam a kötél megvételét, hogy legközelebb lekötözhesse a lányt és úgy verhesse a sok-sok visszautasítás után, amit szegény átélt. Komolyan én nagyon sajnálom õt, és teljesen megértem, hogy elpattant nála a húr és egy teljesen védtelen csajt, aki annyit ártott neki, hogy nem-et mert mondani áldott jó emberünk barátságos felkérésére pofán vágott. Elvégre kivel ne fordult volna elõ, hogy egy visszautasítás után úgy orrbavágott valakit, hogy vérezni kezdett a másik orra, aztán életveszélyesen megfenyegette? Ugyan már, hiszen ez mindennapos dolog...akkor sajnáljuk együtt szegény, szerencsétlen flótást, aki a nõk kegyetlenségének áldozata lett.
Jó hát nekem se voltak valami nem tom milyen helyes pasiaim.Semmi extra csak valami aranyosság fogott meg az arcukba meg szeretem a kis pocakot is persze azért kövér ne legyen valaki.De egy kis sörpocak cuki:) De, ha valaki írtó ronda annak tényleg nem nagyon lesz soha senkije hacsak nem talál magához egy írtó ronda csajt csak általában a ronda emberek valahogy különösen szép emebreknél próbálkoznak...ezért nem siekres a dolog. 21/L
Az a baj hogy a csúnya fiúknak se a szép se az átlagos de még a csúnya lány sem ad esélyt(tisztelet a kivételnek, kivétel mindig van csak nem mindig ott ahol mi vagyunk)
Nekem majdnem összejött kb 1 hónapja, de egy srác (a legjobb barátom VOLT.) közénk állt, felszedte elõlem a csajt, 13x szakítottak (nem hazudok!) és amikor 14x-re is össze akartak jönni, akkor a fiút jó alaposan megvertem, és leköptem, pedig nem vagyok ilyen fajta..
Kérdezõnek itt a lehetõség: pua.hu Aki azt mondta senki nem ismeri a nõk párválasztási szokásait annak: pua.hu Aki meg kötelet javasolt a kérdezõnek: Te belegondoltál mit is mondasz? Még ha nem is gondolod komolyan. Ostoba nõ! Belõled se legyen szülõ....Azt tanácsolni egy másik embernek hogy akassza fel magát. Kemény vagy hogy belerúgsz a földön fekvõbe?:) Erre tanítottak? Gondolkodj...
ne erõltesd csak magad teszed gajra, , majd lesz 1csaj akivel összejössz..addig meg alkalmiak.
Pasi vagyok és nem csaj. De gondolom ez jelen esetben nem sokat számít. És ne haragudj, de nem fogom sajnálni én is a kérdezõt, mint az ittlévõ isten tudja hány ember. Amit tett, arra nem mentség az, hogy "eldurrant az agya". És, ha nekem lesz gyerekem, akkor valószínûleg én leszek az elsõ, aki úgy tarkón vágja, ha ilyet csinál, hogy egy életre elmegy a kedve a nõk bántalmazásától. De tudom, én vagyok régimódi és manapság trendi verni a lányokat.
Ne sajnáltasd magad mégha irónikusan csinálod akkor se. Tényleg nem volt szép dolog hogy ezt tette de akkor miért nem veszel kötelet a gyerekednek? Amúgy nem gondolod hogy a gyerekednek elõször el kéne magyarázni hogy ilyet nem szabad? Vagy csak fizikális bántalmazással menne a dolog gondolom....Ahelyett hogy azt javaslod gyilkolja meg magát adhatnál neki tanácsot csajozással kapcsolatban és ha megérti miért olyanok a nõk amilyenek akkor talán nem fog többet ilyet tenni. Gondolkodj...
Nem hiszem, hogy csajokba lenne a hiba inkább benned. Valószínûleg nem vagy egy szépség és lehet, hogy kommunikációddal is problémák vannak.Az meg, hogy megütöttél egy nõt... 21/L
a nõk párválasztását még senki nem fejtette meg, lehet róla tucatnyi könyvet olvasni, nem lesz okosabb senki ha lenne recept, akkor minden férfi könnyen szerezne barátnõt, majd feleséget és mellé még szeretõt is a nõk párválasztási metódusát még a nõk sem ismerik
Menjél el pszichológushoz/pszichiáterhez inkább...
Osztom az elsõ válaszadó véleményét!
Én is.
Én már bekattantam! Jelen!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok pszichopata beteg állat. Érzékeny vagyok. Csak már 90 valahány visszautasítás után egy erõsebb jellem is kétségbeesne, nemhogy egy érzékenyebb ember.
Ráadásul a legtöbb csaj úgy utasít vissza, hogy még beléd is rúg(tisztelet a kivételnek), mert azt hiszi, hogy megteheti... ha a kérdezõvel is ezt csinálták sokan, akkor megértem, hogy kiborult, de az nem jelenti azt, hogy el is fogadom amit tett, mert azt azért nem kellett volna..
A kérdező hozzászólása: Persze, megbántam amit tettem. De gondoljátok már magatokat a ti helyembe, ha kapnátok 90 valahány visszautasítást és egyetlen esélyt sem. Nem is hagyják, hogy megmutathassam, hogy mennyire tudnék szeretni, törõdni vele, milyenek a belsõ értékeim. De ha egyszerûen mindig azzal jön, hogy nem kellesz vagy van barátom. Persze nincs is barátja csak kamu az egész, mert láttam több olyan lányt aki ezt mondta nekem, aztán este a helyi nagy kandúrral kavart és smárolt végig. Ilyenkor ha akarom ha nem kinyílik a bicska a zsebemben és kezd betelni a pohár. Mondom: ESÉLYT SEM ADNAK!!!
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Valószínûleg nem vagy egy kifinomult, szórakoztató, társasági úriember, aki képes levenni a nõket a lábukról. Nem külsõ kérdése a dolog, hanem, hogy mennyire vagy jó társaság. Na meg az elsõ benyomás. Arra, amit tettél pedig nem magyarázat az, hogy eldurrant az agyad. Egy bunkó paraszt vagy és kész. Ha jól tudom a Praktikerben most akciós a kötél, vegyél amíg még van belõle ;)
A kérdező hozzászólása: Te utolsó meg egy alpári nagy szemétláda vagy, nem elég hogy azok a nõk is belém rúgnak, még te is. mondtam már, hogy az nem én vagyok és véletlen volt. De ha te is jössz ilyen kötelezéssel, hogy kösd föl magad, akkor te sem vagy jobb mint a mai lányok nagy része.
Amit te tettél, az nem szép és nyilván a lány nem érdemelte meg, ezt te is érzed. Téged tényleg a sok elutasítás tett ilyenné, nem vagy rossz ember. Kicsit más téma, de kimutatták, hogy azokban a társadalmakban, ahol sok a magányos fiatal férfi, ott sokkal magasabb és kegyetlenebb a bûnözés. Mert a magányos férfiak "bekattannak" nincs stabil érzelmi hátterük, céljaik, kötõdésük, vesztenivalójuk. És õk ezért kockázatosabb életet élnek, belemennek minden hülyeségbe, bûnözésbe. Ebbõl látszik, hogy a magány fiatalon nagyon ki tudja kezdeni a személyiséget. Ha öregen magányos valami az is lerombolja a személyiséget, de fiatalon még tragikusabb a helyzet. Egy olyan jövõkép, amiben nincs partner, nincs semmi esély arra, hogy egy lányt találjon maga mellé a fiú hatalmas pusztítást végez a személyiségben. A vége az ilyen önkontrollvesztés, ami veled is megesett. Vagy drogok, alkohol, züllés, önsajnálat (aminek van is alapja, nem csak üres picsogás). Bizony a nõk nem is fogják fel, hogy nem kell minden próbálkozóval lefeküdni, de egy durva elutasítás bizony komoly sérülést okozhat egy srácnak, egész hátralévõ életét megbélyegezheti. Mert bele sem gondolnak, hogy mit érezhet a fiú, hogy ez az elutasítás nem az elsõ, hanem a tizedik azon az estén. Ütni persze nem szép dolog, de ez esetben nem voltál már ura önmagadnak, te is a körülmények áldozata vagy.
A 13. nagyon jól összefoglalta.
13. vagyok még annyit, hogy itt írta valaki, hogy külföldön nem ilyenek a lányok ezt megerõsíthetem, jártam már jó néhány helyen a világban és kevés helyen olyan beképzeltek és flegmák a lányok, mint Magyarországon
Még a kedves kérdezõ korára lennék kíváncsi... Valahol amúgy érthetõ, hogy elszakadt nálad a cérna, de szerintem ez akkor is egy kicsit durva volt amit csináltál. Én a helyedbe inkább azon dolgoznék, hogy utánaolvasnék, hogy tudnék a nõkkel jobban bánni, és hogy mûködik náluk a 'párválasztás'. Ha tisztában vagy velük, és adsz magadra (ápoltan, igényesen nézel ki), akkor hamarosan lesz barátnõd, ne félj!
Szard le cimbi. 1. utálod az összes rinyancot aki visszautasít. Ez így természetes. Azok csak kutyák, alacsonyabbrendû plázamacskák. Te nem õket keresed 2. Vedd lazán a dolgot, mivel nem õket keresed nem foglalkozol a dologgal, nem erõszakoskodsz. 3. Keress olyan csajt aki hozzád való, keress olyan helyen ahol könnyebben tudsz vele beszélgetni. Régi sztorim, összes ringló elküldött a faszba a ZPben, hazafele az éjszakai buszon meg simán felszedtem a rockerpitsát, nem is emlékezett rá hogy aznap már lepattintott 4. A csaj ha odamész hozzá alapból lepattint (kivéve ha NAGYON szimpatikus vagy). Hozzá van szokva, default setting. Naponta odamennek 10en hasonlóan hülye dumával, természetes reakció.

Mi lesz, ha nem maradnak elegen a magánnyugdíjpénztárakban és becsődölnek? Nem maradna Mo. -on, mert nem éri meg nekik?

Ha ott maradok, de ?k kimennek az országból, mert nem éri meg nekik itt maradni? Mi lesz a pénzemmel, ha becs?dölnek? Ha maradok, melyik portfóliót válasszam? Nem akarom elbukni a pénzem (ami a nyugdíjas éveimre kéne), de az államnak sem adnám szívesen!

Legjobb válasz: Min. 2000 fõ kell a mûködéshez, ennek többszöröse marad már most eleve. Ha a tiéd megszûnik, felkérnek, hogy válassz másikat és ott folytatod. Ennyi, semmi gond, átadnak téged zárás elõtt és kész. Ha becsõdölnek? Mivel állampapirokban van a pénzed legnagyobb része, akkor ezek szerint becsõdölt az állam. Mivel a többi része tõzsdén van, akkor a tõzsdei cégek is becsõdöltek. Akkor meg már neked tök mindegy, de mindenki másnak is ebben az országban... A portfólió tõled függ. Ha fiatal vagy, érdemesebb lehet nagyobb kockázatút választani. Ha nem akarsz kockáztatni, akkor inkább válassz kisebb kockázatút és nem aggódod halálra, de nem is keresed halálra magadat... Ne feledd, ezek a befektetések HOSSZÚ távon keresnek jól, theát ne ugrálj a portfóliók közt, az fontos. Döntsd el most, mennyi kockázatot vállalsz, és maradj abban a portfólióban.

Min. 2000 fõ kell a mûködéshez, ennek többszöröse marad már most eleve. Ha a tiéd megszûnik, felkérnek, hogy válassz másikat és ott folytatod. Ennyi, semmi gond, átadnak téged zárás elõtt és kész. Ha becsõdölnek? Mivel állampapirokban van a pénzed legnagyobb része, akkor ezek szerint becsõdölt az állam. Mivel a többi része tõzsdén van, akkor a tõzsdei cégek is becsõdöltek. Akkor meg már neked tök mindegy, de mindenki másnak is ebben az országban... A portfólió tõled függ. Ha fiatal vagy, érdemesebb lehet nagyobb kockázatút választani. Ha nem akarsz kockáztatni, akkor inkább válassz kisebb kockázatút és nem aggódod halálra, de nem is keresed halálra magadat... Ne feledd, ezek a befektetések HOSSZÚ távon keresnek jól, theát ne ugrálj a portfóliók közt, az fontos. Döntsd el most, mennyi kockázatot vállalsz, és maradj abban a portfólióban.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez kimerítõ és megnyugtató válasz volt! :)


10 hónaposnak már elég a napi egyszeri alvás (ebéd után)?

Legjobb válasz: Ez gyerekfüggõ. A fiam 14 hónapos és 2x alszik. Az sem mindegy, hogy mennyit.

Ez gyerekfüggõ. A fiam 14 hónapos és 2x alszik. Az sem mindegy, hogy mennyit.
Az én kisfiam is napi egyszer alszik kb. 10hónapos kora óta. Ebéd után 1-1, 5 órát. Viszont Õ éjjel alszik sokat, este 7tõl másnap 8ig-9ig.
Az enyém 9 és fél hónaposan 3-4-szer alszik! Nem tudom lecsökkenteni- úgy alszik, ahogy neki jó...gondolom, nálatok sem nagyon lehetne ráerõszakolni a kétszeri alvást, mert éppen azt mondja valamelyik könyv! Ha neki így megfelelõ, akkor biztosan elég is. Persze emellett fontos, hogy mennyit alszik akkor egyszer, és mellé éjjel hány órát alszik, kb 12-14 óra alvást mondanak átlagnak ebben a korban...az enyém pl éjjel 8 órát alszik, nappal összesen 4-et, így a napi 12 óra alvása összejön. Gondolom nálatok éjszaka és nappal is többet alszik egyszerre.
A kérdező hozzászólása: 2-3 órát alszik ebéd után, de délelõtt és délután is olyan nyûgös, hogy nem tudok vele mit kezdeni, de nem hajlandó aludni :( remélem hamarosan beáll.
igen elég neki, ha álmos lenne és igényelné észre vennéd.... Én állitólag 1 éves koromtól nem aludtam egyáltalán napközben, hiába csinált velem bármit is akkor sem aludtam. Emlékszem hogy oviban is mindig halálra untam magam mikor mindenki aludt. Én soha. Most felnött fejjel sem tudok napközben aludni és eleve nehezen elalvós vagyok.
Szerintem is gyerekfüggõ. Lehet, hogy hosszat alszik délben és az neki elég. Az én kislányom (szintén 10 hónapos) még kétszer alszik egy nap.
A fiam 6 hónapos kora óta csak 1x alszik. Most épp déltõl 2-3-ig (sokszor tologatta már az idõpontot, de kitartóan csak 1x alszik).
A fiamnál kb. 10 hónapos kora körül kezdett problémás lenni a kétszeri alvás, de ki kellett tapasztalnunk, hogy hogyan is lenne jó. Most 13 hónapos lesz és kb. 1, 5-2 hónapja csak egyszer alszik, fél 1-tõl 4-ig.
Az én lányom 9 hónapos kora óta egyszer alszik délutánonként, változó, hogy mennyit, 1-2 órát...azóta is, most 15 hónapos
A kisebb lánym 8, 5 hónapos kora óta csak egysze alszik 2-5, 5 órát, de közben legalább 2szer felébred, és csak szopival bírom visszaaltatni :( Egyébként este fél9tõl reggel fél7-7ig alszik
Kislányom 1 éves, de már 10 hónapos kora óta egyszer alszik ebéd után 2 körül 1-1, 5 órát, este 21 órától reggel 8-9ig alszik éjjel.

Mit kell csinálnom ahhoz, hogy nőjön a mellem? 80-85 b kosaras mellltartot hordtam most meg már elég a 75ös is. Összement teljesen. Mit csináljaak?

Legjobb válasz: Lefogytál. De ne aggódj, mert a kis mellû lányok is nagyom szépek és értékesek!

Lefogytál. De ne aggódj, mert a kis mellû lányok is nagyom szépek és értékesek!
Lefogytál, azért? Akkor hízd vissza, másképp nem megy, a mell zsírból van. Ha nem fogytál, akkor valószínûleg a méretezéssel lehet gond.
a kosárméret a mell mérete, nem a szám, a szám csak azt jelzi, mennyire széles a mellkasod/hátad
Nem tudom megérteni, miért zavar az valakit, ha kicsik a mellei. Egy sereg férfi van, akinek direkt ilyen nõk tetszenek.

Ha heti3 alkalommal1 órát erobikozom és minden nap sétálok 3 kilómétert 2babával ikerbabakocsival ez már elég a fogyáshoz?

Legjobb válasz: dietaval kombinalva igen. a fogyashoz mindenkeppen kell dietazni, a mellette elvegzett testmozgas csak segiti a folyamatot, illetve igy nem az izmot fogod leadni azonnal, hanem a zsir is kopni fog. szoval ezt mindenkeppen csinald tovabb, de melette figyelj a taplalkozasodra is. sok viz, sok rostos gyumolcs, zoldseg, feherje, keves szenhidrat, a kaloriabevitelt is figyelni kellene valamennyire. nem megrogzotten szamolgatni, de azert odafigyelni ra. itt van kalkulator: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html ezzel megnezheted, hogy mennyi a napi kaloriaszuksegleted. ha ettol kevesebbet viszel be (nem radikalisan) es mindezt ertekes etelek formajaban es folytatod ezt a mozgast, akkor fogyni fogsz.

dietaval kombinalva igen. a fogyashoz mindenkeppen kell dietazni, a mellette elvegzett testmozgas csak segiti a folyamatot, illetve igy nem az izmot fogod leadni azonnal, hanem a zsir is kopni fog. szoval ezt mindenkeppen csinald tovabb, de melette figyelj a taplalkozasodra is. sok viz, sok rostos gyumolcs, zoldseg, feherje, keves szenhidrat, a kaloriabevitelt is figyelni kellene valamennyire. nem megrogzotten szamolgatni, de azert odafigyelni ra. itt van kalkulator: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html ezzel megnezheted, hogy mennyi a napi kaloriaszuksegleted. ha ettol kevesebbet viszel be (nem radikalisan) es mindezt ertekes etelek formajaban es folytatod ezt a mozgast, akkor fogyni fogsz.
ez mind jó mozgás szintjén, ha mellé társul egy normális étrend mert tök mindegy, edzhetted magad halálba ha utána zsírt építesz be de HA megvan a rendes kaja, mert a mozgás az megvan, akkor elég a fogyáshoz
A kérdező hozzászólása: Igen odafigyelek arra, hogy mit eszem és megvan a napi 3L folyadék is ami 1L zöld tea izesítve 1 citrom levével és 2 L víz. Már 4 hónap alatt fogytam 9kg, de megálltam, már 1 hónapja nem mozdúl a súlyom.
Én is ikres vagyok és tudom mit jelent tolni a babakocsit:) Mi ha elmegyünk, általában 1.5-2, de van hogy 2.5 órát sétálunk. Hát elszoktam fáradni:) Ezenkívûl próbálok itthon elipszis trainerezni...még csak most kezdtem. Remélem eredményes leszel te is és én is!
A kérdező hozzászólása: Hát igen nem egyszerû, fõleg ha reggeltõl estig te vagy a gyerekekkel egyefûl. Nekem nem ikreim vannak csak 15hó különbség van köztük, e az se sok. Sok sikert és fõleg kitartást a fogyókúrádhoz

Barcelonában muszáj mindenkinek spanyolul is beszélniük, vagy már elég a katalán?

Szinte minden vágyam lenne Barcelonába költözni, de az tart egyedül vissza, hogy ugye Katalóniában van, és a katalán nyelv szerintem borzasztóan ronda a spanyollal ellentétben. És hogy van ez Barcelonában? Már egyre kevesebben beszélnek spanyolul?

Legjobb válasz: angolul meg spanyolul sztem simán elboldogulsz,katalánul leginkább egymás közt beszélnek a helyiek,legalábbis nekem ezt mondta egy barcelonai,bár ha vmennyit megtanulsz a nyelvükön azt díjazzák,bár tényleg nem vmi szép nyelv a katalán,nem olyan hangzatos mint a spanyol,olyasmi mint a portugál kiejtésre,bár nem annyira gáz mint a baszk

angolul meg spanyolul sztem simán elboldogulsz, katalánul leginkább egymás közt beszélnek a helyiek, legalábbis nekem ezt mondta egy barcelonai, bár ha vmennyit megtanulsz a nyelvükön azt díjazzák, bár tényleg nem vmi szép nyelv a katalán, nem olyan hangzatos mint a spanyol, olyasmi mint a portugál kiejtésre, bár nem annyira gáz mint a baszk
Tud mindenki spanyolul és a nem ottaniakkal spanyolul is elbeszélgetnek, viszont ha huzamosabb ideig él ott valaki, attól elvárják, hogy megtanuljon katalánul is. Amúgy a városban a feliratok szinte csak katalánul vannak és az iskolákban is katalánul folyik az oktatás. Egyetemen például általában katalánul beszél a tanár, de vizsgán a hallgató válaszolhat neki katalánul és spanyolul is.

PCOS-ok! Metformin nélkül is sikerülhet a baba? Nem vagyok túlsúlyos! Elég a diéta és a mozgás? Leginkább azok válaszát várom, akik szintén soványak, és már nincs miből leadni! :-/

Legjobb válasz: én is sovány vagyok de velem szedettek metformint is, a diétát és a mozgást nagyon keményen tartottam és sikerült is a baba. Nem tudom elég-e nálad a diéta és a mozgás, mert van akinél elég lehet de a súlyosabb eseteknél biztosan nem elég. Az nem jelent semmit hogy vékony vagy, attól még lehet súlyosabb IR-ed mint egy túlsúlyosnak - sõt, a vékonyak hátrányban is vannak mert a fogyással eleve javul az inzulinérzékenység, nekünk meg már nincs mibõl fogyni. Én közben szülés után már IGT-s is lettem sajnos, ami már a cukorbetegség elõszobája, pedig mindent megteszek hogy tartsam a diétát még így is :(

én is sovány vagyok de velem szedettek metformint is, a diétát és a mozgást nagyon keményen tartottam és sikerült is a baba. Nem tudom elég-e nálad a diéta és a mozgás, mert van akinél elég lehet de a súlyosabb eseteknél biztosan nem elég. Az nem jelent semmit hogy vékony vagy, attól még lehet súlyosabb IR-ed mint egy túlsúlyosnak - sõt, a vékonyak hátrányban is vannak mert a fogyással eleve javul az inzulinérzékenység, nekünk meg már nincs mibõl fogyni. Én közben szülés után már IGT-s is lettem sajnos, ami már a cukorbetegség elõszobája, pedig mindent megteszek hogy tartsam a diétát még így is :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál, a párom egészségügyis, és õ szerinte, ha eszek, felmegy a cukrom, ha pedig mozgok , akkor lemegy!Minek akkor ehhez gyógyszer, ha én magam is kordában tarthatom a dolgot! Hozzáteszem nagyon jó a vércukrom! neked milyen volt a terheléses vizsgálat!leírnád az eredményeidet! csak a vércukrot!
szia, én is sovány vagyok, 46 kg-val kezdtem a terhességet (165 cm). Nekem súlyos volt az IR-em, 165 volt a terhelt inzulinom, a cukrom általában jó volt, a terhesség során sem volt vele gond. Viszont a sima merckformin sem volt elég, a doki szerint soványaknál általában a diéta, mozgás nem elég, és nálam gyógyszert is kellett váltani, eucreast kaptam, akkor sikerült a baba. Emellett 200 g-os CH diétát kellett tartanom. Az én esetemben nem sikerült volna met nélkül, de mindenki más.
IR-es is vagy, vagy csak PCO? Milyenek lettek az eredményeid? Azért mert nem vagy túlsúlyos egyáltalán nem jelenti hogy nem kellene gyógyszert szedni. Sovány emberek is PCO-sok, IR-es-ek. Azért mert sovány vagy, szénhidrátot eszel, akkor is dupla inzulint használ fel a szervezeted hozzá, mint egy túlsúlyosnak. Nem azon van a lényeg hogy mit adj le kilókban, hanem hogy szabályozd a szénhidrátbevitelt Én csont sovány vagyok, mégis Meten "élek", és kõ kemény ch diétán immáron 7-ik éve. Nekem a Metforminnal sikerült a baba.
Szia! Én is Metet szedek, 750Mg-mot / nap. 165 cm és 56 kg vagyok, 33 éves. Én mindenképp szedem, mert rég nem jön a baba nálunk sem, ill. volt egy terhességem ami elhalt sajnos még az 5. hét elõtt. Akkor már szedtem a gyógyszert. Én mindenképp szedem amíg a babához kell, aztán majd meglátjuk miket tudok egyezkedni a dokikkal. Szerintem szedd. Nekem a terheléses cukrom volt 2 óra után 11.4 a többi értékem rendben volt szerencsére.
Nekem sem volt túlsúlyom. Inkább híznom kellett, hogy 21 legyen a BMIm, ami diéta mellett nem volt egyszerû, de híztam 2 kilót. Megehettem napi 220-240 CH-t, míg akinek fogynia kell 160-180 ehet max. Hidd el, megéri kitartani. 13 hetes km

Akinek már 28 hetesen nagyon lent volt a baba, 33 hetesen meg már befordulva szüléshez 34-35 hetesen meg már elég erõs jóslófájásai voltak, annak mikor indult be a szülés meddig bírtátok?

most vagyok 35+4 hetes és tegnap este elég erõs görcseim voltak kb. egy órán keresztül de szabálytalanok...

Legjobb válasz: A lanyaim elég korán 28dik és a 26dik héten fordultak be! 1 41+3on a 2dik 38+5on született! Ha esetleg most kibujna se lenne gond már elég fejlett de csak pozitivan!:-D Ne idegeskedj és pihenj sokat!

A lanyaim elég korán 28dik és a 26dik héten fordultak be! 1 41+3on a 2dik 38+5on született! Ha esetleg most kibujna se lenne gond már elég fejlett de csak pozitivan!:-D Ne idegeskedj és pihenj sokat!
Elég hamar leszállt a hasam, befordult a baba, a védõnõ azt mondta, hogy kizárt , hogy végig viszem a terhességet. Ehhez képest meg sem akart születni a lányom , meg kellett császározni, mert nem indult be a szülés!
nem tudom pontosan, hogy mikor fordult be a fiam. 28. heti ultrahangon még nem volt, 34 hetesen már igen. Jóslóim voltak 34-35. héttõl, napi többször. Mensitõl számítva 38+6 hetesen született, de uh mindig nagyobbnak mutatta másfél héttel. Doki is azt mondta 35. héten, hogy teljesen érett magzat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat picit megnyugodtam. Mensi szerint én is most vagyok 34, 6 hetes baba mérete szerint meg 35+4 hetes.... múlthéten volt az utolsó vizsgálatom akkor a doktornõm azt mondta hogy szépen fejlett, hogy már nagy gond nem lenne ha véletlenül kibújna.... azért bizakodom, hogy kihúzom legalább a 37 hétig.... bár már ma is többször volt fájásaim.
nekem a 27, héttõl azt mondták nagyon lent van a baba (be is akartak fektetni) pihennem kellett sokat. Egy hónap után a méhszájam is visszazárt (nem is tudtam hogy ilyen lehetséges de mégis:) Végül a kislányomat egy nappal túlhordtam:) Szóval ne aggódj! Könnyû szülést kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!