Találatok a következő kifejezésre: Már egy rosszul vagyok, de nem (34 db)

Már egy hete rosszul vagyok, de nem tudom mikor kellett volna megjönnie. Tesztelhetek már reggel?

Sziasztok!November 20-a körül volt peteérésem(szerintem)és azt szeretném tudni most már érdemes lehet e tesztelni? Csak azért mert a ciklusom nagyon rendszertelen és nem tudom mikor kellene megjönnie!Az el?z? havi ciklusom 18 napos volt most pedig már a 24. napba járok! De 1 hete intenzív változásokat érzek!(és nem beképzelem)Hányinger, hányás,émelygés,görcs,szúró érzés a hasba,puffadás,fáradság,mellfeszülés,és érezhet?en megkeményedett,megnagyobbodott has(a méhem).És s?r?n járok pisilni is!Szerintetek tesztelhetek már???

Legjobb válasz: Szerintem hajrá, nagyon gyanúsak a tüneteid! Drukkolok!

Szerintem hajrá, nagyon gyanúsak a tüneteid! Drukkolok!
Szia, én azt javasolnám, hogy várj még péntekig, mert ha 20.-án volt peteérésed, akkor onnantól minimum 2 hét, mire a petesejt jó mélyen beágyazódik, és csak utána mutat ki a teszt bármit is. Vagyis ha holnap megnézed, lehet hogy negatív, ami jelentheti azt, hogy korai volt, és máris kidobtál majdnem 1000Ft-ot, aztán pénteken, vagy máskor ismételhetsz úgyis. Sajnos az elmúlt 3 hónapban én is csak dobáltam ki a pénzt az ablakon tesztekre, mert nem bírtam várni...
nekem 16an volt peteeresem es en is igy vagyok a tesztem negativ varj meg szerintem, biztos ami biztos.
Nos, a legérzékenyebb tesztek kimautatnak már egy hete beágyazódott petesejtet.A terhességi tüneteket a HcG hormon okozza, amit kimutat a teszt is.Azok csak akkor termelõdnek, ha van baba.Magától nem fognak.(Illetve fogamzásgátló tartalmaz ilyet, de az egy terhességi tesztet nem befolyásoló mennyiség.)A tüneteid terhességi tünetek, de ah az én terhességem elejére emlékszem, az elsõ hónapban nem nagyon voltak tünetek, és a kimaradt mensi után kezdtek el jelentkezni. Amúgy van még egy dolog ami ilyen tüneteket produkálhat, az álterhesség.Menden olyan mint az ogazinál, csak a HcG hiányzik meg nincs baba. Amúgy nem beszéltél dokival a rendszertelen ciklusodról?Nem tudom, h hány éves vagy, de ha már gyermeket szeretnélm, akkor biztos vagy olyan idõs, amikorra rendesen be kellett volna állnia.

Gilbert-szindrómám van, és már egy jó ideje iszom (nem vagyok alkesz, de egy buliban azért iszogatok), de nem érzem magam sosem rosszul, hogy van ez pontosan?

A doki sem mondta anno, hogy nem ihatok, és tényleg soha nem éreztem magam rosszul :D

Legjobb válasz: Pedig akinek Glibert-je van nem ihat. Nem ivás után leszel rosszul hanem elõbb lesz májrákos, vagy elõbb lesz cinrozisod mint az átlag vagyis könnyeben lesz krónikus májbeteg gratula.

Pedig akinek Glibert-je van nem ihat. Nem ivás után leszel rosszul hanem elõbb lesz májrákos, vagy elõbb lesz cinrozisod mint az átlag vagyis könnyeben lesz krónikus májbeteg gratula.
Akkor vizsgáltasd ki magad, mert a Glibert szindrómás nem ihat alkoholt. Nekem a férjem sajna az.
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy a doki nem is mondta pontosan azt, hogy Gilbertem van, csupán annyit hogy egyek rendesen (azelõtt fél napig nem ettem és besárgult a szemem), most igazából még azt sem tudom, hogy Gilbertes vagyok-e avagy sem :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, jövõ héten megyek orvoshoz. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani.

Kaptam egy Vizsla kutyust, úgy kb.3 hónapja. Mostanra elég sokat nőtt, de nagyon "rossz" ugrál mindig, nem fogad szót, ha kimegyek simogatni akkor is harapdál. Mit lehetne csinálni? Vagy a Vizsla ilyen marad, amíg meg nem nő?

Legjobb válasz: Milyen nevelési módszereket alkalmaztál nála az elmúlt 3 hónapban? Mert ha csak hagytad, hogy nõjön, mint a gaz, akkor ne csodálkozz, ha nem mûködik. Csak akkor fogja tudni, milyen a helyes viselkedés, ha megmutatod neki. Ami rossz, arról tiltsd le, ami jó, azt dicsérd meg, és foglalkozz aktívan a falkavezérség kérdésével (könyvekben vagy neten utánanézhetsz). Ha pedig egyedül nem megy, akkor keress egy jó kutyasulit, ahol megtanítanak bánni az ebbel :)

Milyen nevelési módszereket alkalmaztál nála az elmúlt 3 hónapban? Mert ha csak hagytad, hogy nõjön, mint a gaz, akkor ne csodálkozz, ha nem mûködik. Csak akkor fogja tudni, milyen a helyes viselkedés, ha megmutatod neki. Ami rossz, arról tiltsd le, ami jó, azt dicsérd meg, és foglalkozz aktívan a falkavezérség kérdésével (könyvekben vagy neten utánanézhetsz). Ha pedig egyedül nem megy, akkor keress egy jó kutyasulit, ahol megtanítanak bánni az ebbel :)
Teljesen egyet értek az elsõ hozzászólóval. Ha felugrál emberekre, azt könnyen tudod kezelni. Ha felugrik, nem nézel rá, nem beszélsz, csak hátat fordítasz neki. Harapdálásról le kellett volna szoktatni kiskorában. Ezt kutyasuliban tudnák neked megmutatni. Legyél falkavezér, domináns és nyugodt. Nagyon ajánlom: Jan Fennell: Kutyapszichológia, avagy tanuljunk meg kutyául
Nekem is van egy kölyök magyar vizslám nekem is ugyan ezeket csinálja. Vidd el kutya suliba vagy nézz meg egy oldalt pl.: http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/kutya-felugralas-lesz.. és http://www.haziallat.hu/kutya/viselkedes/hogyan-szoktassuk-l..
"Vidd el kutya suliba vagy nézz meg egy oldalt" Ha egy oldal megnézése egyenértékû lenne a kutyiskolával, rég kihalt volna a szakma... :)
A kérdező hozzászólása: Nem csak hagytam, hogy nõjön, mint a gaz.Foglalkoztam vele, tanítani nem tudtam, de pl.rácsaptam picit a fenekére, ha szétrágott valamit és errõl le is szokott...erre ma szétrágta az egyik papucsomat és mikor kimentem látszott, hogy "szégyenli" magát, lapított is, de nem akartam bántani és nem tudom, hogy mutassam meg neki, hogy nem szabad. A harapdálásról sem tudom elszoktatni.
A kérdező hozzászólása: Kutyasuli meg nincs a közelben...
Akkor vidd messzebbre, vagy hívj házhoz kiképzõt. Nem véletlenül foglalkoznak szakemberek a témával, vannak dolgok, amiket nem lehet távgyógyítani. Persze sokat segített volna, ha még a kutya érkezése elõtt utánanéztél volna annak, hogy is kell õket nevelni. Most sem késõ persze, csak nem biztos, hogy ez elég lesz.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a segítséget!

Rosszul tettem? Férjem nem alkoholista de, vannak időszakai amikor akár két napig is iszik egyfolytában, már a kocsmáros is megkérdezte tőle, hogy miért nem tud megállni egy-két sörnél vagy felesnél? Többi lent.

Van úgy ,hogy két hónapig sem iszik,aztán újra kezdi.De akkor annyit amennyi belefér.Sajnos ilyenkor nagyon agresszív.18 éve vagyunk házasok borzalmas ezeket a napokat átélni a gyerekeimmel együtt.Hőbörög szid mindenkit,szó szerint beleköp a levesbe,mert ilyenkor semmi nem elég sós vagy túl sós,szóval sehogy se jó.Eddig csendbe tűrtem,mert részeg emberrel hiába vitatkozok.Kb hat hete megint egy ilyen napja volt.kidobott a házból mert ez az ő háza elven.tűnjünk a p..ba a gyerekekkel együtt.Hanyatt repültem ki a betonon a gyerekeim meg sírtak pedig már nagyok 17és14 évesek.Sokat kibírtam már de úgy érzem ez már mindennek a teteje volt.Szégyen nem szégyen kihívtam a rendőröket.Azóta nemhogy bocsánatot kért volna,de ha tőlem nem is legalább a gyerekektől de még ő van vérig sértve.

Legjobb válasz: Azt tetted rosszul, hogy eddig nem csináltál semmit. Én a helyedben már holnap beadnám a válást.

Azt tetted rosszul, hogy eddig nem csináltál semmit. Én a helyedben már holnap beadnám a válást.
Tudod az egy ALKOHOLISTA BUNKÓ. Megváltozni nemfog, így fog [email protected] a felsõbbrendüségi tudatával együtt. Viszont neked igenis legyen bûntudatod! Magyarán te két terhességet veszélyeztettél melette s két gyereket tettél félig lelkinyomorékká mert várod a bûntudatot tõle vagy, hogy egyszer már ne tudj felkelni a betonról. Élvezed? Mert 18 év álomvilágban éltél s elhiszed ez a normális, keresed neki a mentségeket. Õ piás, beszûkült tudatállapotú akinek már agya se maradt de te józanul nézed semmibe magadat s a gyerekeid! Az én apám is ilyen s így kelett felnõnöm, s megvetem anyám aki a mai napig nembír elválni tõle mert akkor ki gondozná, de nekünk meg az idegeit emlegeti, meg megkeseredést. Te nem tudod elhinni milyen érzés éjszakákon át rettegni, megse merni mukkani s csendben halgatózni mikor verik anyut s mikor kerül rád sor! Aztán reggel meg mindenki [email protected], a délután s este történtek tabu csak gyorsan rágsz s eszel, hogy mielöbb eltünj apuka látószögébõl aki vígan olvasgat épp. Gratulálok, neked is ennyi eszed van! Mert egy válás meg költözés oly nehéz lenne? Inkább dolgoznának õk is csak békésebben lehessenek.
"miért nem tud megállni egy-két sörnél vagy felesnél?" - mert alkoholista. Add be a válást minél elõbb és próbáld meg valahogy elküldeni, ha nem megy, akkor sajnos nektek kell menni. Azt most borítékolom, hogy a viselkedése jobb nem lesz, csak rosszabb, ezért kár bármin is agyalni, cselekedni kell! Sok erõt kívánok hozzá.
"Férjem nem alkoholista" - tévedsz, a férjed alkoholista. Bátyám édesapja is ilyen volt (féltesók vagyunk), édesanyám pont ezért hagyta el. Volt, hogy hónapokig nem ivott egy kortyot se, azonban mikor eljött a pálinkabefõzés ideje, hónapokon keresztül minden áldott nap részeg volt. És egy barátnõm apját is ismertem, szintén ilyen volt. Hónapokig semmi, aztán hetekig totál részeg volt folyamatosan. Õ azóta belehalt ebbe. Jól tetted amit tettél, a következõ lépés, hogy beadod a válókeresetet és mented a saját valamint a gyermekeid testi és lelki épségét.
Min töröd a fejed? Minden normális nõ elvált volna már 10 évvel ezelõtt! Megvárod, míg õ töri afejed? Vga yvalamelyik gyerekét? Eddig nem bántotta, de mi a biztosíték nála bármire is? Én elválnék, a köszönését sem fogadnám aztán.
Szerinted akkor ki az alkoholista. El kéne válni, ez agyerekenek nem élet. Még ha nagyok is.
Õt kellene kirugdosni a házból.
Ha lehetõséged van rá menekülj tõle minél hamarabb... egy 14 éves kamasznak egy részeges apa nagyon rossz példa, fõleg ha agresszív... Szerintem jól tetted, más is ezt csinálta volna a helyedben... Õszintén remélem hogy lesz elég erõd új életet kezdeni/ elviselni azt ami van...
A kérdező hozzászólása: Erõsen töröm a fejem.Az fáj a legjobban, hogy nincs bûntudata
Hihetetlen, hogy még nem hagytad el, és még mindig csak gondolkodsz a váláson... Ez neked miért jó? Miért nem adsz egy esélyt magadnak és fõképp a gyerekeknek az értelmes életre? Mégis min gondolkodsz? Fel tudsz sorolni több jó tulajdonságot a férjeddel kapcsolatban? Mert a leírtakból egy sötét parasztot tudok csak elképzelni...
A kérdező hozzászólása: Igazatok van.De nem olyan egyszerû eladni egy vidéki házat, fõleg olyan áron, hogy külön tudjunk költözni.elválni és mégis együtt maradni az is maga lenne a borzalom.Sajnos nem keresek olyan jól, hogy albérletbe menjünk.Azt az örömöt meg nem hagynám meg neki, hogy éljen mint a király az "õ" házában.Keresem a megoldást és kösz a megerõsítést.
Sok sikert és, ahogy tudsz menekülj!

A fejbőröm meg a hajam hajmosás után 2. nap már kezd büdös lenni. De mikor a fodrász mossa meg, utána akár egy hétig sem lesz rossz szaga, mitől lehet, én arra gyanakszom, hogy nem mosom le rendesen a sampont vagy ilyesmi, mi lehet?

Legjobb válasz: Kérdezd meg a fodrászodat. Kérdezd meg milyen sampont használ. Aztán lehet nálatok a víz is "rossz" vagy nem tudom. De az is lehetséges amit írtál, hogy nem mosod le rendesen.

Kérdezd meg a fodrászodat. Kérdezd meg milyen sampont használ. Aztán lehet nálatok a víz is "rossz" vagy nem tudom. De az is lehetséges amit írtál, hogy nem mosod le rendesen.
Nekem is voltak ilyen gondjaim. A fodrászt meg kell kérni, hogy ritkítson bele a hajadba a tetején, mert pl. nekem sûrû hajam van, ami könnyen befülled.
Nekem is ilyen gondom volt és azt javasolták, hogy hajmosás végén öblítsem le ecetes vízzel a hajam (lavór langyos víz+ kb. egy evõkanálnyi ecet). Nekem bevált, elpusztítja a bacikat amik a kellemetlen szagot okozzák, ha megizzzad a fejbõröd. Ja, és ne izgulj nem lesz ecetszagú a hajad.
A kérdező hozzászólása: Ritkítva van :( Régebben nem volt ilyen gondom.Most váltottam sampont is, alaposabban lemosom majd.Aztán lesz ami lesz:)
Lehet, hogy rossz nálatok a víz, lehet, hogy nem jó a sampon, amit használsz, lehet, hogy rosszul technikát használsz. Sok minden lehet.

14 hetes terhes vagyok, egy ideje kimaradtak a rosszul leteim de most ujra egesz nap hanyingerem van, faj a fejem. Nem kellett volna ezek a rosszul letek mar kimaradjanak? Ez valami rendelleneseg?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Még annyit, hogy a babóm teljesen jól van és szépen fejlõdik. Ja és mindennap a tudtomra adja, hogy létezik. :)

Elsõ vagyok. Még annyit, hogy a babóm teljesen jól van és szépen fejlõdik. Ja és mindennap a tudtomra adja, hogy létezik. :)
Jaj istenem! Nem kell mindig egybõl a legrosszabbra gondolni!!! Nem mindenkinek múlik el a 12. hétre. Nem vagyunk egyformák. Hogy megnyugtassalak, nekem még mindig vannak kisebb rosszulléteim, ritkán, de vannak. A fejem is szokott fájni néha. Pedig már a 20 hetet taposom. :) Ne ess kétségbe, ha neked nem akkor és úgy történnek dolgok, mint másnak! Minden rendben lesz! :) Tessék a rossz gondolatokat elhessegetni! Boldog mama, boldog baba! 20 hetes kismami

24 éves lány vagyok, már ha a szexre gondolok rosszul vagyok. Szeretnék valakit, de szex nélkül nem akar senki se kapcsolatot. Mit tehetnék? Örökre egyedül maradok?

Legjobb válasz: Szerintem is egy szakember segíthet. Lehet, hogy történt valami az életedben, ami nem is biztos, hogy a szexhez tartozik, de így dolgozod fel. Egy szakember tud ilyenekben segíteni, sajnos mi nem.

Szerintem is egy szakember segíthet. Lehet, hogy történt valami az életedben, ami nem is biztos, hogy a szexhez tartozik, de így dolgozod fel. Egy szakember tud ilyenekben segíteni, sajnos mi nem.
Szia! Igazuk van az elõzõ hozzászólóknak, ezt tényleg egy pszichológussal kellene megbeszélned. Én jóval fiatalabb vagyok nálad, de én is undorodtam tõle. Sõt, egy kicsit még most is. Nekem egy gyerekkori probláma állt a háttérben amirõl évekig nem mertem szólni senkinek. Pár hónapja egyszer egy kicsit sokat többet ittam, és akkor bukott ki belõlem. Persze csak a barátaimnak. Azóta sokkal jobban érzem magam. Bár lehet hogy nekem se ártana elmennem egy pszichológushoz. Csak arra még nem vagyok készen, hogy anyunak is elmondjam ezt.
szexológus de minimum pszichológus felkeresését javasolnám. de komolyan mondom.
Én is azt javaslom hogy fordulj szakemberhez ezzel, mert szex nélkül nem lesz hosszú kapcsolatod. Szerintem valami feldolgozatlan probléma okozhatja nálad ezt az undort, én mindenképpen azt javaslom, hogy keress egy pszichológust vagy pszichiátert, mert ez csak rosszabb lesz, ha nem akarsz róla tudomást venni.
Nem biztos hogy utálod a szexet, nem lehet hogy csak rossz tapasztalataid vannak??? Lehet hogy még nem voltál olyan sráccal aki tudott is volna vmit. A másik meg hogy voltál már szerelmes? Én annál a srácnál undorodtam a szextõl akit nem szerettem.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Biztos, hogy ez a baj, hogy nem volt dolgod FÉRFIval. A másik meg, hogy biztos akarsz majd gyermeket, ahhoz meg csak szex kell, itt már nem a gólya hozza. Szexuálpszichológushoz kéne fordulni, vagy ha nem, szeress bele valakibe, aki bevezet a Kámaszutra rejtelmeibe. Utána nimfomán leszel, amint megtapasztaltad, milyen élvezetes dologról akartál lemondani.
miért undorodsz a szextõl? am nem hiszem hogy komoly kapcsolatod lehet szex nélkül:S válaszolj pls
Hat az egyik legjobb baratnomnek pont ez a baja a pasijaval - vagyis a volt pasijaval...az urge se szexelni, se csokolzni semmit nem szeretett csinalni es hat sok-sok ido utan a baratnom megcsalta...olyannal aki akart kefelni. Lehet, nem kellene eroltetned ezt a dolgot. Lehet, nem kellene tarsat keresned egy darabig. Lehet, ha szunteltetned a tarskapcsolatok mindenfele probajat, megnyugodnal egy kicsit. 24 eves vagy....a baratnom ennyi idos koraban ugyanugy azt gondolta, hogy o gyereket sem es semmit sem.... Most 34 es elkeseredetten keresi a kefelni vagyo holtodiglan holtomiglan apa es tarsjeloltet.... Szoval lazulj. Elvezd, hogy egyedul vagy...menj el dokihoz is, hatha tud segiteni. Mert sajnos egy jo parkapcsolat szex nelkul nem mukodik.
A kérdező hozzászólása: egyszerûen nem tetszik, nekem nem jó érzés hogy bennem van "valami", csak azt vártam mindig hogy legyen már vége.
A kérdező hozzászólása: Rossz tapasztalataim nem voltak, volt hosszabb pl. 3 éves kapcsolatom, rövidebbek is, de senkivel nem volt jó a szex, nem hiszem hogy az õ hibájuk lenne. Szerelmes voltam, anélkül nem kínlódtam volna végig azt a 3 évet sem. Gyereket nem szeretnék... ugyanolyan undorral tölt el a szülés gondolata mint a szexé. Az, hogy elmegyek pszichológushoz nem tudom mit segíthet, hiszen semmi különös nem történt velem amit ne tudnék feldolgozni. Rengeteget gondolkodtam már ezen, de semmi, normális életem volt mindig is... Nem tudom mi baj velem, igazából azt remélem van még valaki rajtam kívül aki ilyen mint én, csak még nem találtam rá :) Mindenesetre köszi a válaszokat.
Lehet hogy nehezebben izgulsz fel:(szükséged lenne egy nagyon tapasztalt férfira...talán õ fel tudna úgy izgatni h igazán élvezd:Dha õ se akk nem tudom.....mindenesetre ha úgy állsz hozzá az egészhez hogy undorodsz tõle akk nem is fogod soha élvezni.De ha szerelmes voltál és úgysem ment...:(hát nem tudom.Próbálj úgy gondolni rá mint egy izgalas dologra amit élvezel és a világ legjobb dolga.Végülis csodálatos dolog(bár én még szûz vagyok de jól informált:P)nem tudom elképzelni hogy ettõl lehet undorodni.De mindenki más és ha te nem szereted annyira a szexet akkor nem szereted.Ha a párod szereti és te szereted a párod akk úgyis kitaláltok vmi oan pózt vagy pettingeltek amitõl kedvet kapsz hozzá!sok sikert a továbbiakban
próbáljatok ki különféle pettingeket és pózókat
Biztosan van vmi pornó féle amiben magadta és a párodat is el tudnád kérdezni!próbáld ki csak ne úgy állj hozzá hogy már megint szeretkezünk....fúj mien undorítóóóóó....beszéljétek meg a barátoddal és menjetek bele egymás játékába!hidd el élvezni fogod te id elöbb utóbb csak rá kell érezned(ha semmi nem segíte akkor nõgyógyásszal irass vmi tabit amitõl megnõ a kedved)
Mondd meg neki az igazat, hogy te ilyen finnyás vagy.
A kérdező hozzászólása: apád a finnyás.....
:DDD ennyire számít az az egy év? :)
A kérdező hozzászólása: igen, mert engem kicikiznek tuti az osztálytársaim.....
figy én 8 éve voltam 4.szerre 9. es Ha velem akarod akkor mennyen :D manapság ez a divat és a 7. es manapság az felnõtt már :D vagy én már öreg vagyok Finnyás vagy?
A kérdező hozzászólása: magyarul már ha kérhetem.xdddaz utolsó kommentelõt.xdd
Akkor csak dugj azokkal, akiket az o. társaid mondanak. Ha majd találsz egy ideálist, akkor majd irigykedés maitt rúgják szét a segged.
Menj babázni!
Tényleg csak azért nem jönnél vele össze, mert fiatalabb?Mert emiatt kicikiznének?Tudod egyáltalán, hogy egy párkapcsolatnak mi az értelme?Bár még hetedikes vagy...Szerintem mond meg neki az igazat.Vagy majd akkor kezdj el randizgatni, ha elég érett vagy rá.

Szakítsak? Egy hónapja járok a barátommal, de nem érzem hogy szerelmes lennék. Õ már az. Van értelme még várni rá hátha megtörténik vagy nem? És ha nem akkor hogyan szakítsak? Nem akarom, hogy nagyon rossz legyen neki. L/20

Legjobb válasz: "de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...

"de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...
Szerintem ha megfordul a fejedben, hogy lehet szakítanod kéne az már régen rossz....
áhh de jóhogy elolvastam a válaszokat...ugyan ez a bajom... de így már jobb:D
ti mirõl beszéltek ? értelmes ember nem segített neked szerintem.. Én 18 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a barátnõmmel, õ is 1 hónap után nagyon szerelmes volt, én még 3 után sem... ahhoz nemkell szerelmesnek lenni h jól érezzem magam vele, nemvolt nyûg a találkozás, szerettem akkor is, csak nem voltam szerelmes...ha jól megvagytok és nincs semmi gond, akkor ne dobd ki, hátha lesz ebbõl valami, én mostmár nagyon szeretem..:) 20 éves vagy, ez szerintem teljesen normális h nem lettél pár hét alatt szerelmes...ha szeretsz vele lenni, jólérzed magad melette akkor ne dobd ki, jön majd szép lassan a ragaszkodás és a hiány érzet :) remélem tudtam segíteni :)
Minél hamarabb hagyod ott, annál kevésbé fog fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Õ már szeret. De én nem hiszek a szerelem elsõ látásban c. történetben. Sosem volt ilyen, mindig szükségem volt egy kis idõre, hogy szerelmes is legyek, de most nem megy.
Milyen dolog már ez h "jártok" de nem szeretitek egymást??? ezt nem nevezném járásnak:S
A kérdező hozzászólása: Nem egy hónapig ámítottam mivel õ sem az elsõ randitól lett szerelmes... Oké, köszi!
Ne húzd tovább, így semmi értelme. Szakíts vele, mert minél tovább húzod annál nagyobb fájdalmat okozol neki majd!
lehet kicsit késõn írok :D de szerintem semmiképp ne szakíts vele, amíg jól érzed magad, ha teher számodra a találkozás, nem akarsz vele beszélni, maximum akkor. én is ugyanígy voltam az elején, én is a szakításon gondolkodtam, de hálistennek nem tettem meg, most pedig mindennél jobban szeretem :)
honnan tudjuk?:D Befolyásolnak a többiek vagy tudja a rák.
Vagy esetleg a "csorda" jelenlététõl felbátorodva úgy érzed, akár meg is hódíthatnád õket, amikor meg egyedül vagy, elérhetetlennek hiszed a lányokat és inkább nem is gondolsz rájuk úgy. Azért az elsõ válaszoló magyarázatát (szimplán befolyásolnak a többiek, vagyis úgy érzed, ez az ízlés a menõ, akkor férfi a férfi, ha az ilyen csajokra bukik) valószínûbbnek tartom. Fõleg akkor, ha -- bár errõl nem írtál -- olyankor is tetszenek lányok, amikor egyedül vagy, csak más típusúak, mint a többieknek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!