Találatok a következő kifejezésre: Már egy rosszul vagyok, de (59 db)

Már egy hete rosszul vagyok, de nem tudom mikor kellett volna megjönnie. Tesztelhetek már reggel?

Sziasztok!November 20-a körül volt peteérésem(szerintem)és azt szeretném tudni most már érdemes lehet e tesztelni? Csak azért mert a ciklusom nagyon rendszertelen és nem tudom mikor kellene megjönnie!Az el?z? havi ciklusom 18 napos volt most pedig már a 24. napba járok! De 1 hete intenzív változásokat érzek!(és nem beképzelem)Hányinger, hányás,émelygés,görcs,szúró érzés a hasba,puffadás,fáradság,mellfeszülés,és érezhet?en megkeményedett,megnagyobbodott has(a méhem).És s?r?n járok pisilni is!Szerintetek tesztelhetek már???

Legjobb válasz: Szerintem hajrá, nagyon gyanúsak a tüneteid! Drukkolok!

Szerintem hajrá, nagyon gyanúsak a tüneteid! Drukkolok!
Szia, én azt javasolnám, hogy várj még péntekig, mert ha 20.-án volt peteérésed, akkor onnantól minimum 2 hét, mire a petesejt jó mélyen beágyazódik, és csak utána mutat ki a teszt bármit is. Vagyis ha holnap megnézed, lehet hogy negatív, ami jelentheti azt, hogy korai volt, és máris kidobtál majdnem 1000Ft-ot, aztán pénteken, vagy máskor ismételhetsz úgyis. Sajnos az elmúlt 3 hónapban én is csak dobáltam ki a pénzt az ablakon tesztekre, mert nem bírtam várni...
nekem 16an volt peteeresem es en is igy vagyok a tesztem negativ varj meg szerintem, biztos ami biztos.
Nos, a legérzékenyebb tesztek kimautatnak már egy hete beágyazódott petesejtet.A terhességi tüneteket a HcG hormon okozza, amit kimutat a teszt is.Azok csak akkor termelõdnek, ha van baba.Magától nem fognak.(Illetve fogamzásgátló tartalmaz ilyet, de az egy terhességi tesztet nem befolyásoló mennyiség.)A tüneteid terhességi tünetek, de ah az én terhességem elejére emlékszem, az elsõ hónapban nem nagyon voltak tünetek, és a kimaradt mensi után kezdtek el jelentkezni. Amúgy van még egy dolog ami ilyen tüneteket produkálhat, az álterhesség.Menden olyan mint az ogazinál, csak a HcG hiányzik meg nincs baba. Amúgy nem beszéltél dokival a rendszertelen ciklusodról?Nem tudom, h hány éves vagy, de ha már gyermeket szeretnélm, akkor biztos vagy olyan idõs, amikorra rendesen be kellett volna állnia.

Gilbert-szindrómám van, és már egy jó ideje iszom (nem vagyok alkesz, de egy buliban azért iszogatok), de nem érzem magam sosem rosszul, hogy van ez pontosan?

A doki sem mondta anno, hogy nem ihatok, és tényleg soha nem éreztem magam rosszul :D

Legjobb válasz: Pedig akinek Glibert-je van nem ihat. Nem ivás után leszel rosszul hanem elõbb lesz májrákos, vagy elõbb lesz cinrozisod mint az átlag vagyis könnyeben lesz krónikus májbeteg gratula.

Pedig akinek Glibert-je van nem ihat. Nem ivás után leszel rosszul hanem elõbb lesz májrákos, vagy elõbb lesz cinrozisod mint az átlag vagyis könnyeben lesz krónikus májbeteg gratula.
Akkor vizsgáltasd ki magad, mert a Glibert szindrómás nem ihat alkoholt. Nekem a férjem sajna az.
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy a doki nem is mondta pontosan azt, hogy Gilbertem van, csupán annyit hogy egyek rendesen (azelõtt fél napig nem ettem és besárgult a szemem), most igazából még azt sem tudom, hogy Gilbertes vagyok-e avagy sem :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, jövõ héten megyek orvoshoz. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani.

A fejbőröm meg a hajam hajmosás után 2. nap már kezd büdös lenni. De mikor a fodrász mossa meg, utána akár egy hétig sem lesz rossz szaga, mitől lehet, én arra gyanakszom, hogy nem mosom le rendesen a sampont vagy ilyesmi, mi lehet?

Legjobb válasz: Kérdezd meg a fodrászodat. Kérdezd meg milyen sampont használ. Aztán lehet nálatok a víz is "rossz" vagy nem tudom. De az is lehetséges amit írtál, hogy nem mosod le rendesen.

Kérdezd meg a fodrászodat. Kérdezd meg milyen sampont használ. Aztán lehet nálatok a víz is "rossz" vagy nem tudom. De az is lehetséges amit írtál, hogy nem mosod le rendesen.
Nekem is voltak ilyen gondjaim. A fodrászt meg kell kérni, hogy ritkítson bele a hajadba a tetején, mert pl. nekem sûrû hajam van, ami könnyen befülled.
Nekem is ilyen gondom volt és azt javasolták, hogy hajmosás végén öblítsem le ecetes vízzel a hajam (lavór langyos víz+ kb. egy evõkanálnyi ecet). Nekem bevált, elpusztítja a bacikat amik a kellemetlen szagot okozzák, ha megizzzad a fejbõröd. Ja, és ne izgulj nem lesz ecetszagú a hajad.
A kérdező hozzászólása: Ritkítva van :( Régebben nem volt ilyen gondom.Most váltottam sampont is, alaposabban lemosom majd.Aztán lesz ami lesz:)
Lehet, hogy rossz nálatok a víz, lehet, hogy nem jó a sampon, amit használsz, lehet, hogy rosszul technikát használsz. Sok minden lehet.

Normális ez? Más gyógyszert kéne szednem? Már egy éve szedem a trinordiort de amikor egy 7 szünetet kell hagyni és utána ujra elkezdem a következő levelet, akkor legalább egy hétig rosszul vagyok

,ha reggelente fölkelek akkor vissza kell feküdnöm mert annyira szédülök, hogy ha nem fekszek vissza akkor összeesek!

Legjobb válasz: ez csak most kezdodott vagy mindig volt ilyen? En azt tudom neked mondani, hogy lehet, hogy ki kellene probalnod egy masikat, mert szerintem a te tabidnal vannak alacsonyabb hormontartalmuak. A masik dolog viszont, hogy en egy eleg alacsony hormontartalmut szedek, de minden honapban van egy par olyan nap, amikor en is szedulok, pont nalam is az uj leve elso heteben, eleinte azt hittem, terhesseg, de nem. Viszont en nem akarok valtani, mert nekem mar ez a 3. fele es ezen kivul mas gondom nincs vele. Menj el a dokidhoz es kerdezz ra, nem lenne e jobb szamodra egy masik.

ez csak most kezdodott vagy mindig volt ilyen? En azt tudom neked mondani, hogy lehet, hogy ki kellene probalnod egy masikat, mert szerintem a te tabidnal vannak alacsonyabb hormontartalmuak. A masik dolog viszont, hogy en egy eleg alacsony hormontartalmut szedek, de minden honapban van egy par olyan nap, amikor en is szedulok, pont nalam is az uj leve elso heteben, eleinte azt hittem, terhesseg, de nem. Viszont en nem akarok valtani, mert nekem mar ez a 3. fele es ezen kivul mas gondom nincs vele. Menj el a dokidhoz es kerdezz ra, nem lenne e jobb szamodra egy masik.

Mennyi idős korukig kell használni a sportbabakocsit? 16 hósak vagyunk érdemes még vennem újat? Van egy amit kaptam de már "elég rossz formában" van.

Legjobb válasz: Attol függ mennyire szeret/tud sétálni a babád. Láttam már olyat aki 16 hósan anyukájával sétált a boltba meg vissza,de az én fiam ennyi idõsen,most kezdett járni. Van akinek tudna járni a gyereke,de kényelmesebb neki ha beteszi a kocsiba. A normál babakocsit is használhatod,én a helyedben ujat nem vennék már,mert ami jobb az elég drága,inkább egy használt jo állapotút probálj kifogni.

Attol függ mennyire szeret/tud sétálni a babád. Láttam már olyat aki 16 hósan anyukájával sétált a boltba meg vissza, de az én fiam ennyi idõsen, most kezdett járni. Van akinek tudna járni a gyereke, de kényelmesebb neki ha beteszi a kocsiba. A normál babakocsit is használhatod, én a helyedben ujat nem vennék már, mert ami jobb az elég drága, inkább egy használt jo állapotút probálj kifogni.
Szia! Szerintem is kell még a kocsi. Az én fiam is 16 hónapos, sokat ül még benne, ha a boltba gyalog mennénk(2 perc gyalog NEKEM), akkor nem érnénk oda. 2 lépés hátra, egy elõre vele:) Én is egy könnyebb, de jó állapotú használtat vennék.

14 hetes terhes vagyok, egy ideje kimaradtak a rosszul leteim de most ujra egesz nap hanyingerem van, faj a fejem. Nem kellett volna ezek a rosszul letek mar kimaradjanak? Ez valami rendelleneseg?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Még annyit, hogy a babóm teljesen jól van és szépen fejlõdik. Ja és mindennap a tudtomra adja, hogy létezik. :)

Elsõ vagyok. Még annyit, hogy a babóm teljesen jól van és szépen fejlõdik. Ja és mindennap a tudtomra adja, hogy létezik. :)
Jaj istenem! Nem kell mindig egybõl a legrosszabbra gondolni!!! Nem mindenkinek múlik el a 12. hétre. Nem vagyunk egyformák. Hogy megnyugtassalak, nekem még mindig vannak kisebb rosszulléteim, ritkán, de vannak. A fejem is szokott fájni néha. Pedig már a 20 hetet taposom. :) Ne ess kétségbe, ha neked nem akkor és úgy történnek dolgok, mint másnak! Minden rendben lesz! :) Tessék a rossz gondolatokat elhessegetni! Boldog mama, boldog baba! 20 hetes kismami

16 hónapos kislányom nagyon rosszul alszik éjjel. Van hogy félóránként felébred, sír, iszik egy kicsit vagy eszik egy kicsit és visszaalszik de utána megint felébred. Mit tehetnék hogy jobban aludjon? Használtatok már valamilyen nyugtató teát?

Legjobb válasz: 15 hósom egy hónapig csinálta, fárasztó volt nagyon. Fogzott is, ha éjjel bekentem dentinoxxal az inyét, kevesebbet kelt utána. Végül a Beba jóéjt tápi megoldotta a dolgot. Eddig sima tápit ivott este, abból is kevesebbet, kezdte unni már. Az új tápi édes és töményebb, azóta reggel hat-hétig simán alszik, eszik egyet és alszik tovább minimum nyolcig. Nálunk a fogak miatt kevesebbet evett nappal, igy éjjel már az éhség is keltegette. Normális adagokat eszik nappal?

15 hósom egy hónapig csinálta, fárasztó volt nagyon. Fogzott is, ha éjjel bekentem dentinoxxal az inyét, kevesebbet kelt utána. Végül a Beba jóéjt tápi megoldotta a dolgot. Eddig sima tápit ivott este, abból is kevesebbet, kezdte unni már. Az új tápi édes és töményebb, azóta reggel hat-hétig simán alszik, eszik egyet és alszik tovább minimum nyolcig. Nálunk a fogak miatt kevesebbet evett nappal, igy éjjel már az éhség is keltegette. Normális adagokat eszik nappal?
A kérdező hozzászólása: Amit szeret abból rendesen eszik.Kb 5hónapos kora óta ilyen rossz alvó.Akkor kezdtek jönni a fogacskák, nekünk a dentinox nem nagyon használt sajnos...
Elsõ vagyok. Sajnállak, tudom milyen nehéz, neki 11 hósan kezdõdött ez a nemalvás, de kellett több hónap, mire végigjátszottam mindent. Fiam reggelizik 240 tápit, ebédel 220-250 fõzit, uzsizik egy adag gyümit majd hétkor eszik ujabb fõzit és lefekvéskor jóéjt tápi 240 g. Csak ennyi kajával alszik jól. Próbálj ki egy napot, hogy töményited a kajáit, pl liszttel a fõzit, vagyis rántással, a gyümibe valami gabona/sinlac/tejpép , igy jó laktató, hátha. Tényleg jó ez a jóéjt tápi, nem próbálod ki? Rosszabb már ugysem lehet! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam többféle tápszert de nem hajlandó meginni õket, tejet szokott inni éjjel de abból is max 1 decit.A sinlacal is próbálkoztam de az se volt nyerõ sajnos.
Megint én: sinkacot magában adtad? Mert ugy elég rosdz szerintem. Én mindig gyümölcshöz adom. Kis viz, bele sinlac és hozzá egy banán, körte vagy alma, ilyesmi, pluszban még piskótát vagy mas kekszet is teszek bele, igy finom, igazi uzsi és jóllakik tõle.
Mondd meg neki az igazat, hogy te ilyen finnyás vagy.
A kérdező hozzászólása: apád a finnyás.....
:DDD ennyire számít az az egy év? :)
A kérdező hozzászólása: igen, mert engem kicikiznek tuti az osztálytársaim.....
figy én 8 éve voltam 4.szerre 9. es Ha velem akarod akkor mennyen :D manapság ez a divat és a 7. es manapság az felnõtt már :D vagy én már öreg vagyok Finnyás vagy?
A kérdező hozzászólása: magyarul már ha kérhetem.xdddaz utolsó kommentelõt.xdd
Akkor csak dugj azokkal, akiket az o. társaid mondanak. Ha majd találsz egy ideálist, akkor majd irigykedés maitt rúgják szét a segged.
Menj babázni!
Tényleg csak azért nem jönnél vele össze, mert fiatalabb?Mert emiatt kicikiznének?Tudod egyáltalán, hogy egy párkapcsolatnak mi az értelme?Bár még hetedikes vagy...Szerintem mond meg neki az igazat.Vagy majd akkor kezdj el randizgatni, ha elég érett vagy rá.

24 éves lány vagyok, már ha a szexre gondolok rosszul vagyok. Szeretnék valakit, de szex nélkül nem akar senki se kapcsolatot. Mit tehetnék? Örökre egyedül maradok?

Legjobb válasz: Szerintem is egy szakember segíthet. Lehet, hogy történt valami az életedben, ami nem is biztos, hogy a szexhez tartozik, de így dolgozod fel. Egy szakember tud ilyenekben segíteni, sajnos mi nem.

Szerintem is egy szakember segíthet. Lehet, hogy történt valami az életedben, ami nem is biztos, hogy a szexhez tartozik, de így dolgozod fel. Egy szakember tud ilyenekben segíteni, sajnos mi nem.
Szia! Igazuk van az elõzõ hozzászólóknak, ezt tényleg egy pszichológussal kellene megbeszélned. Én jóval fiatalabb vagyok nálad, de én is undorodtam tõle. Sõt, egy kicsit még most is. Nekem egy gyerekkori probláma állt a háttérben amirõl évekig nem mertem szólni senkinek. Pár hónapja egyszer egy kicsit sokat többet ittam, és akkor bukott ki belõlem. Persze csak a barátaimnak. Azóta sokkal jobban érzem magam. Bár lehet hogy nekem se ártana elmennem egy pszichológushoz. Csak arra még nem vagyok készen, hogy anyunak is elmondjam ezt.
szexológus de minimum pszichológus felkeresését javasolnám. de komolyan mondom.
Én is azt javaslom hogy fordulj szakemberhez ezzel, mert szex nélkül nem lesz hosszú kapcsolatod. Szerintem valami feldolgozatlan probléma okozhatja nálad ezt az undort, én mindenképpen azt javaslom, hogy keress egy pszichológust vagy pszichiátert, mert ez csak rosszabb lesz, ha nem akarsz róla tudomást venni.
Nem biztos hogy utálod a szexet, nem lehet hogy csak rossz tapasztalataid vannak??? Lehet hogy még nem voltál olyan sráccal aki tudott is volna vmit. A másik meg hogy voltál már szerelmes? Én annál a srácnál undorodtam a szextõl akit nem szerettem.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Biztos, hogy ez a baj, hogy nem volt dolgod FÉRFIval. A másik meg, hogy biztos akarsz majd gyermeket, ahhoz meg csak szex kell, itt már nem a gólya hozza. Szexuálpszichológushoz kéne fordulni, vagy ha nem, szeress bele valakibe, aki bevezet a Kámaszutra rejtelmeibe. Utána nimfomán leszel, amint megtapasztaltad, milyen élvezetes dologról akartál lemondani.
miért undorodsz a szextõl? am nem hiszem hogy komoly kapcsolatod lehet szex nélkül:S válaszolj pls
Hat az egyik legjobb baratnomnek pont ez a baja a pasijaval - vagyis a volt pasijaval...az urge se szexelni, se csokolzni semmit nem szeretett csinalni es hat sok-sok ido utan a baratnom megcsalta...olyannal aki akart kefelni. Lehet, nem kellene eroltetned ezt a dolgot. Lehet, nem kellene tarsat keresned egy darabig. Lehet, ha szunteltetned a tarskapcsolatok mindenfele probajat, megnyugodnal egy kicsit. 24 eves vagy....a baratnom ennyi idos koraban ugyanugy azt gondolta, hogy o gyereket sem es semmit sem.... Most 34 es elkeseredetten keresi a kefelni vagyo holtodiglan holtomiglan apa es tarsjeloltet.... Szoval lazulj. Elvezd, hogy egyedul vagy...menj el dokihoz is, hatha tud segiteni. Mert sajnos egy jo parkapcsolat szex nelkul nem mukodik.
A kérdező hozzászólása: egyszerûen nem tetszik, nekem nem jó érzés hogy bennem van "valami", csak azt vártam mindig hogy legyen már vége.
A kérdező hozzászólása: Rossz tapasztalataim nem voltak, volt hosszabb pl. 3 éves kapcsolatom, rövidebbek is, de senkivel nem volt jó a szex, nem hiszem hogy az õ hibájuk lenne. Szerelmes voltam, anélkül nem kínlódtam volna végig azt a 3 évet sem. Gyereket nem szeretnék... ugyanolyan undorral tölt el a szülés gondolata mint a szexé. Az, hogy elmegyek pszichológushoz nem tudom mit segíthet, hiszen semmi különös nem történt velem amit ne tudnék feldolgozni. Rengeteget gondolkodtam már ezen, de semmi, normális életem volt mindig is... Nem tudom mi baj velem, igazából azt remélem van még valaki rajtam kívül aki ilyen mint én, csak még nem találtam rá :) Mindenesetre köszi a válaszokat.
Lehet hogy nehezebben izgulsz fel:(szükséged lenne egy nagyon tapasztalt férfira...talán õ fel tudna úgy izgatni h igazán élvezd:Dha õ se akk nem tudom.....mindenesetre ha úgy állsz hozzá az egészhez hogy undorodsz tõle akk nem is fogod soha élvezni.De ha szerelmes voltál és úgysem ment...:(hát nem tudom.Próbálj úgy gondolni rá mint egy izgalas dologra amit élvezel és a világ legjobb dolga.Végülis csodálatos dolog(bár én még szûz vagyok de jól informált:P)nem tudom elképzelni hogy ettõl lehet undorodni.De mindenki más és ha te nem szereted annyira a szexet akkor nem szereted.Ha a párod szereti és te szereted a párod akk úgyis kitaláltok vmi oan pózt vagy pettingeltek amitõl kedvet kapsz hozzá!sok sikert a továbbiakban
próbáljatok ki különféle pettingeket és pózókat
Biztosan van vmi pornó féle amiben magadta és a párodat is el tudnád kérdezni!próbáld ki csak ne úgy állj hozzá hogy már megint szeretkezünk....fúj mien undorítóóóóó....beszéljétek meg a barátoddal és menjetek bele egymás játékába!hidd el élvezni fogod te id elöbb utóbb csak rá kell érezned(ha semmi nem segíte akkor nõgyógyásszal irass vmi tabit amitõl megnõ a kedved)

Szerintetek normalis h 30hetesen minden nap hanyok valamitol es rosszul vagyok mikor terhess lettem akkor 12 hetig tartot de most mar egy hete ugyan ugy vagyok mind 12 hetesen ez normalis?

Legjobb válasz: Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.

Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.
a gyomorsavadat érzed feljönni? mert én emiatt akarok állandóan hányni
A kérdező hozzászólása: nem abszolut nincs gyomorsavam csak egyszeruen hanyigerem lessz es hanyok:(
hát nem tudom akkor. a doki mit mond?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!