Találatok a következő kifejezésre: Már egy nincs meg a menzeszem (2 db)

Már egy hónapja nincs meg a menzeszem. Hányingerem van, ég a gyomrom, egyre több pici fehér pötty van a bimbómon és körülötte. Még mindig fura érzést érzek a hasam alján. Lehet, hogy nem vagyok terhes, csak a hormonjaim okozzák?

Legjobb válasz: A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).

A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).
Csak annyit tudok segíteni, hogy leírom a tüneteimet:alhasi fájdalom egy hétig íntenzíven, a melleim feszültek nagyon fájtak és két hetet késett a menszeszem és terhes vagyok! Az alhasi fájdalom miatt gyanítottam mert menszesz elött is szokott görcsölni de csak egy napot nem egy hetet!
Miért van az, hogy mindenki a megszíktásos módszert használja aztán itt nyavajog? Fáj óvszert venni meg felhúzni?
nem
Ha most megjön, akkor persze, hogy megnyugodhatsz. De én màris csinàlnék a helyedben tesztet, mert ha ilyen a ciklusod, és veszélyes idõben voltatok együtt, a pasid reméljük ügyes volt.
500 forintért már lehet tesztet kapni. Miért nem csinálsz egyet?
A kérdező hozzászólása: és ha most másodszorra is megjön és marad ez az állás h semmi tünet akkor már megnyugodhatok úgye ?
Vàrjàl még néhàny napot, ha nincs eredmény csinàljàl tesztet. Egyébként elégge veszélyes idõben voltatok együtt, hàt reménykedjél, hogy a pasid nem engedett be semmit.
A kérdező hozzászólása: 24-26ig
Aprilisban hanyadikàn volt a menzeszed?
A kérdező hozzászólása: 25-26. nap körül szokott megjönni.
A ciklusod àltalàban milyen idõközönként van, mert pl. ha 28 vagy 30 napos akkor sajnos elõfordulhat, hogy terhes vagy, vagy nem sajnos azt te tudod.
A kérdező hozzászólása: igen után megjött áprilisban amikor kellett neki . Most pedig a májusit várom.
A kérdező hozzászólása: megjött a menzeszem és semmi tünetem sincs a gyógyszert pedig úgy is csak akkor tudom elkezdni szedni ha most megjön .Bocsi rosszul fogalmaztam felírattam .
En ezt nem értem aprilis 12-én voltàl a baràtoddal, de azóta megjött a menzeszed, dehàt akkor most mikorra vàrod. Hiszen most màjus van.
És nem jutott eszedbe, hogy mielõtt elkezded szedni, azelõtt kizárd a terhességet?...
A kérdező hozzászólása: most már gyógyszert szedek .
Ha pontosan jött meg, és normális volt a vérzés (nem volt rövidebb, kevesebb vérzés), akkor valószínûleg nem vagy terhes. De egy teszt eldönti. De talán ha normálisan védekeznétek, nem egy ilyen szar, bizonytalan módszerrel, akkor nem kellene több hónapig azon szenvedned, hogy vajon teherbe estél-e...
Lehetséges, de ha ennyire bizonytalan vagy akkor vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!