Találatok a következő kifejezésre: Már egy nincs meg a (247 db)

Keresetet adtam be egy tárgy visszaadására, ami az én örökségem. Most ellenkeresetet nyújtott be az alperes, hogy már rég nincs meg a tárgy, eladta és utasítsák el a keresetemet. Mi kell tennem a bíróság felé? Hogy bizonyítsam be, hogy hazudik?

Előzőleg telefon hangfelvételt készítettem, mikor a tárgyról beszélt, most milyen állapotban van, mikor értékeltetjük fel, stb. Tanúk is vannak rá, hogy beszélt róla, most hol tartja, stb. Tehát hazudik, és én bizonyíthatom-e a bíróságon a hangfelvétellel? Neki semmit nem kell bizonyítani, vagy kártalanítani, csak hazudik egy jó nagyot, hogy ne kelljen visszaadni, ami az enyém, amit annak idején ellopott tőlem?

Legjobb válasz: Mirõl van szó, hogy jutott hozzá? Amúgy, ha valaki eladja ami másé, akkor jogalap nélküli gazdagodás szabályai szerint követelhetõ a dologból keletkezett vagyoni elõny.

Mirõl van szó, hogy jutott hozzá? Amúgy, ha valaki eladja ami másé, akkor jogalap nélküli gazdagodás szabályai szerint követelhetõ a dologból keletkezett vagyoni elõny.
A kérdező hozzászólása: Egy értékes hangszerrõl van szó, amit édesapámtól örököltem, a Nagynéném önhatalmúan, tudtunk nélkül elvitte az akkori 3 éves fiának, hogy majd jó lesz neki, de sosem tanult meg zenélni.Mi kéregettük, hogy adja vissza, mikor kiderült évek múlva, hogy náluk van, de már akkor is olyan mesét találtak ki, hogy azt az õ fia örökölte. Nem igaz, a végrendeletben is meg van említve, hogy az enyém. Azt mondta, hogy összetapossa, elégeti, ha nekem azt vissza kell adni.Nagy pénzt reméltek belõle, most már a fia is, teljesen jogtalanul birtokolják már 40 éve. Hogyan kötelezhetnénk rá, hogy adja vissza? És, ha kárt tesz benne megbüntethetõ? Mert megvan, azt csak hazudják, hogy eladták már 27 éve, mert azóta sokszor beszéltünk róla, hogy most milyen állapotban van, és õrzik szigorúan.
Te is a bíróság elé társz MINDEN bizonyítékot, ami a rendelkezésedre áll az adott üggyel kapcsolatban, és az alperes is. Mivel te vagy a felperes, elsõsorban neked kell meggyõznöd a bíróságot az igazadról. Egy hangfelvétel nem igazán használható fel a bíróság elõtt, de a tanúk természetesen igen. A lopás kifejezéssel, meg hasonlókkal ne nagyon dobálózz a bíróság elõtt, mert ez komoly vád, és a végén még gondod lehet belõle. Maradj meg a tárgyilagos tényállás-bemutatásnál, és a bizonyítékok felvonultatásánál. Legjobb lenne ügyvéddel csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó tanácsokat, természetesen van ügyvédem, de szeretek én is tájékozódni és tapasztalatokat begyûjteni, mert gonosz, mindenre elszánt bosszúállókkal állok szembe. Nekik semmi se drága, hogy másoknak ártsanak.Nagyon szomorú lennék, ha a hazugság gyõzne.
Rendõrségen miért nem teszel feljelentést lopás miatt? Ha ellopták és a végrendelet szerint téged illet, akkor hátha eljárna a rendõrség, talán legalább lefoglalnák bizonyítékként és bíróság elé vinnék az ügyet.

Barátnőmnek már nincs meg a szűz hártyája de viszont még szűz, és sexelnénk de parázik hogy az orvos látni fog valamit szerintetek észrevehető egy olyan személynél kinek nincs meg a szűz hártyája hogy történt-e behatolás?

Előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Elöször is a szûzhártya sportolástól is átszakadhatott volna, úgyhogy a nõgyógyász nem von le következtetést annak a hiányából, mert jól tudja, hogy nem jelent semmit. Ha dokihoz rendszeresen kell járnia, akkor sem fog változást észrevenni. Azt ti is meg tudjátok nézni, hogy esetleg maradt-e még valami a szûzhártyájából. Ha igen akkor az feltûnhet a dokinak, hogy már az is eltûnt, feltéve ha figyel erre egyáltalán. A dokinak nem az a feladata, hogy a szüzességet ellenõrizze, és hidd el ez érdekli legutoljára. A védekezésre figyeljetek oda!

Elöször is a szûzhártya sportolástól is átszakadhatott volna, úgyhogy a nõgyógyász nem von le következtetést annak a hiányából, mert jól tudja, hogy nem jelent semmit. Ha dokihoz rendszeresen kell járnia, akkor sem fog változást észrevenni. Azt ti is meg tudjátok nézni, hogy esetleg maradt-e még valami a szûzhártyájából. Ha igen akkor az feltûnhet a dokinak, hogy már az is eltûnt, feltéve ha figyel erre egyáltalán. A dokinak nem az a feladata, hogy a szüzességet ellenõrizze, és hidd el ez érdekli legutoljára. A védekezésre figyeljetek oda!
o.o a doki lyukasztotta ki a mûszerrel?...ez nagyon durva, mi volt a baja?
kamu doki nem lyukasza at soha ez nagy kamu volt te meg elhited
nem veszi észre, maximum megkérdezi:) és a nõgyógyásznál ugye alap a bizalom, és hinni fog neki, bár ne féljen ha megkéri a nõgyógyászt, 200% h nem szól a szüleinek ! :)
A kérdező hozzászólása: Igen a doki, ha jól tudom valamilyen fertõzése volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó ment a fel :)
igen észre veszi
A kérdező hozzászólása: akkor annyi erõvel ha földug egy tampont akkor aztis férfi nemiszervnek lehetne nézni nem? :) mikor húzza ki :)
sõt azt is meg tudja saccolni hogy kb mikor történhetett
A kérdező hozzászólása: Az anyja elvitte régebben nõgyógyászhoz és a hüvelyi ultrahang kilukasztotta :)
nem veszi észre.
Miért? Nagyot lépett és elhagyta? Valamit kihagytál a kérdésedbõl. Furdal a kíváncsiság, hogy hol hagyta el.
Ez nem úgy volt véletlenül, hogy lefeküdt a nõgyógyászával??? XD XD XD

Ha nincs meg a vonzalom férfi és nő között akkor már nem is működik egy kapcsolat?

Legjobb válasz: De mûködhet: testvéri- vagy baráti- vagy érdekkapcsolat. De lehet szexmentes kapcsolat is, ha mindkét félnek megfelel. Nincs elõírva sehova, hogy két félt mi köthet össze...ha mindkét félnek tökéletes!

De mûködhet: testvéri- vagy baráti- vagy érdekkapcsolat. De lehet szexmentes kapcsolat is, ha mindkét félnek megfelel. Nincs elõírva sehova, hogy két félt mi köthet össze...ha mindkét félnek tökéletes!
Na mert a kefélésnek aztán [email protected] értelme van...
Hát nem nagyon. Valami csak kell, hogy vonzza õket, hacsak nem akarnak testvéri viszonyban élni, de ki bírja azt hosszútávon?
Mi értelme egy kapcsolatnak, ha még vonzalom sincs?
mármint a kapcsolaton szerelmi kapcsolatot értünk? mert ha nincs köztünk vonzalom, akkor minek a kapcsolat? üzlettársi, baráti, haveri, ilyesmi kapcsolat mûködhet...együttjáráshoz azért nem árt, ha van vonzalom...
Kezdem érteni, miért mondják, hogy férfi és nõ között nincs barátság. Dehogy nincs, csak párkapcsolatnak hívják...


Ha a méhszáj egy ujjnyira van nyilva, fájásom nincs még, a babó már a doki szerint készen van, csak nincs teljesen beékelődve, semmi jele a közeledő szülésnek, mennyi az esélye, hogy már mégis ma beinduljon?

Legjobb válasz: Ez változó, néhány óra alatt is változhatnak a dolgok. Nekem egy hete van egy ujjnyira a méhszáj, a baba is be van ékelõdve, öt éjszakán keresztül kínoztak a jóslófájások, de két napja azok is elmúltak. És az én lányom csak nem akaródzik kijönni...

Ez változó, néhány óra alatt is változhatnak a dolgok. Nekem egy hete van egy ujjnyira a méhszáj, a baba is be van ékelõdve, öt éjszakán keresztül kínoztak a jóslófájások, de két napja azok is elmúltak. És az én lányom csak nem akaródzik kijönni...
Erre szerintem nincs válasz, kijön ha itt az ideje.-) De nem hiszem, hogy ma megszülnél:-)
Nem írtad, hány hetes vagy :) Szeretkezzetek egyet, hátha...
A kérdező hozzászólása: 40 hetes, 1 nap múlva kéne érkezzen

Vettem egy autót lefoglalóztam 450kval de még nincs meg a kocsi és már egy hónap eltelt. Mit tudok tenni?

December 23-ig érvényes a foglaló,az autó kereskedésben azt mondták hogy a müszakin bekapott egy ellenőrt és elvitték a papírjait de még nem is hívtak hogy valami lenne a kocsival.

Legjobb válasz: Szopás!

Szopás!
Kérd vissza a pénzt.
Amíg nem jár le a foglalóban leírt dátum, nagyjából semmit. Ha lejárt, és az õ hibájukból nem jött létre az adás-vétel, nyertél 900-at, ha jól tudom.
Örülj neki. Ha dec 23-ig nem tudják neked átadni az autót akkor 1 hónap alatt kerestél 450K-t, ami nem rossz pénz. Ugyanis ilyenkor neked visszajár a foglaló + még 450K.
Hát, járni jár, de ha nem adják? Akkor marad a "szopás" ! Bíróság, herce-hurca, de lóvé, fikarcnyi sem !
A kérdező hozzászólása: de így átverni az embert, én nem értem

Valaki mondana egy olyan oldalt ahol letudom tölteni a front page 2003 as verziót? Ugyanis nincs meg a telepítő lemez és már nincsen meg ez a program.

Legjobb válasz: Csak egy picit keresni kell... http://www.google.hu/#output=search&sclient=psy-ab&q=frontpa.. "Nagyjából 5 680 találat (0,14 másodperc) "

Csak egy picit keresni kell... http://www.google.hu/#output=search&sclient=psy-ab&q=frontpa.. "Nagyjából 5 680 találat (0, 14 másodperc) "
A kérdező hozzászólása: jól van na azért köszönöm

Ha van egy motor aminek nincsenek meg a papírjai, akkor azt már nem lehet visszahozni forgalomba?

Legjobb válasz: Mit jelent az, hogy "nincsenek meg a papírjai"? Forgalomban van, csak eltûnt minden irata vagy ki lett vonva a forgalomból? Esetleg fû alatt lett behozva évekkel ezelõtt, soha nem is volt regisztrálva itthon, kivonás helyett ál-lopással sumákoltak... A korábbi élettõl függ, lehet-e még belõle hivatalosan is motor.

Mit jelent az, hogy "nincsenek meg a papírjai"? Forgalomban van, csak eltûnt minden irata vagy ki lett vonva a forgalomból? Esetleg fû alatt lett behozva évekkel ezelõtt, soha nem is volt regisztrálva itthon, kivonás helyett ál-lopással sumákoltak... A korábbi élettõl függ, lehet-e még belõle hivatalosan is motor.
Pontosan ahogy a kolléga mondja. Ha leírod minél pontosabban a helyzetet, annál valószínûbb, hogy tudunk segíteni.
Vissza lehet állítani, okmány iroda, eredetiség honnét származik, kijavítani, levizsgáztatni, rendszámtábla. (ha ki van vonva akkor is vissza lehet állítani ha megfelel a követelményeknek, ha segéd motor az egyszerûbb)
Elõször be kell jelenteni, hogy elvesztetted az iratait, aztán csináltathatsz újat.

Fiuk! Titeket zavar ha egy lanynak mar nincs meg a szuzhartyaja de meg szuz?

Legjobb válasz: A fiu oda megy a lányhoz.szia van szüzhártyád?nincs!hát az baj!na heló szia.XD

A fiu oda megy a lányhoz.szia van szüzhártyád?nincs!hát az baj!na heló szia.XD
Lehet Trollnak fog tûnni, de szerinted ki a francot érdekel, h ott van-e a szûzhártya?:/
A kérdező hozzászólása: Koszi :)
Nem troll. Baromian nem érdekelt sose, hogy szûz vagy nem :) Ha mondta, h nem volt pasival, akkor persze más a hozzáállás...
Igazából úgy tudom, h ez a szûzhártya dolog mintha az araboknál lenne akkora blama, h meg van-e. Bár lehet Rosszul tudom, de az tuti, h a gazdag ruszki nõk heppje ezt visszavarratni. :D
Honnan tudnád, hogy nincs meg a szûzhártyája?
Nem para, tornászok nagy részének sincs meg....
ha nincs szûzhártya akkor hogy a faszba vagy szûz??? :D Magyarázzad meg faternak is! :D
Haha ez nem igaz hogy nincs... Biológia fakt??? Csak el van repedve pl... de nem hiszem hogy dildókat dugdosnak a tornászlányok...

Mennyire jogos ez? Ha kihasználnának egy kapcsolatban s már nincs szerelem egy ideig még a másiknál élnél egyéb indokok miatt?

Egyik ismer?sömék együtt élnek a fiú szüleinél. A lány csak ideiglenesen költözött oda kb 4-5 hónapra mivel falun lakik s nemtudna hogy bejárni a gyakorlataira ahol még tanul. Van, hogy 6ra ott kell lenni vagy este 10ig s ez se konkrétan a városban szóval nincs csatlakozása hazának, így lakik velük. Cserébe takarít, beszál a költségekbe s f?z, vásárol, nem hangoskodó vagy rosszindulatú. A baj, hogy a fiú képtelen vele foglalkozni vay kimutatni az érzéseit, eltávolodtak egymástól s elöttünk is ha találkozunk velük mindig sért?, gúnyos megjegyzéseket tesz a lányra. A lány majd családot szeretne de a fiú teljesen lkalmatlan az apaságra. Teljesen magabiztos benne,hogy a lány az ? tulajdona s bármi bántót mondhat hisz "jól van na, tudja, hogy csak viccelek" s nem veszi komolyan. A lány 3hónap múlva szakítani fog vele mert már nem szereti s csak azért marad vele, mert nincs hol laknia (szülei 100kmre) miközben tanul. Koleszba se tud menni mert olyan nincs hely. Albérletbe se tud menni pénzhiány miatt. Én se tudom befogadni mert szüleimmel élek s 3 tesóm van még.

Legjobb válasz: ha benne marad egy ilyen kapcsolatban akkor az õt fogja felõrölni másrészt midnen nõiessége odaveszik. Valahogy megoldanám h elköltözzek a helyében ha becsülném magam valamennyire.

ha benne marad egy ilyen kapcsolatban akkor az õt fogja felõrölni másrészt midnen nõiessége odaveszik. Valahogy megoldanám h elköltözzek a helyében ha becsülném magam valamennyire.
A kérdező hozzászólása: a fiú kijelentette, hogy ha elhagyják megveri õt majd öngyilkos lesz :S
Beadnám kolira, meg igényelnék lakhatási támogatást, meg szoctámot.Az biztos, hogy inkább éheznék, minthogy olyan helyen legyek cseléd és szeretõ, ahol megaláznak.Ha van pénze beszállni a költségekbe, akkor ezt kiegészítheti a támogatásokkal, amiket írtam plusz koreppetálnék mellette nyelvekbõl valakit vagy bármilyen munkát elvállanék pl.hétvégéken és elmennék onnan.Nem tudom mivel lesz jobb neki 3 hónap múlva.
Azt az idõt, amíg kell a lakóhely, használhatná arra, hogy a fiút ábrándítsa ki magából.
Mondd meg neki, hogy azért ne erre építsen, hogy majd 3 hónap múlva, mert ahogy a fiú hozzá áll beszopja, ha õ dobja ki.
A kérdező hozzászólása: ugyhogy megy a lelki zsarolás
*korrepetálnék
jobb kezét elõnyben részesíti ezzel nincs semmi baj meglesz a másik is.
Nekem a balt találta meg elõször, majd két- három hét is kellett, mire rájött hogy van egy másik is:) én azért abba is tettem játékot, massziroztam neki, hogy észtrevegye. Valószinû ezek nélkül is rátalált volna:)
így müködik nics gond
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor megnyugodtam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!