Találatok a következő kifejezésre: Már egy nincs meg (327 db)

Van pesten olyan disco, ahol félre lehet húzódni egy kis sexre? A bank már sajna nincs meg.

Legjobb válasz: Jaja wc minden discoba van és ott lehet. Nem épp a legromantikusabb, de akit egy discoba félre tudsz vinni az nem éppen romantikát vár.

Nincs.
Jaja wc minden discoba van és ott lehet. Nem épp a legromantikusabb, de akit egy discoba félre tudsz vinni az nem éppen romantikát vár.
Discoba felszedett lányok bárhol elintéznek.
Szerintem menj el egy sima discoba, szedjél fel egy csajt és vidd haza.
Itt a legtöbben csak a helyesíási hibákra vadásznak? vagy mi??
Meg az emberi hülyeségre.
elõbb tanulj meg magyarul írni! szexnek írják.
HÜLYE! Magyar vagy nem? Akkor meg SZEX Szóval ahol van WC ott lehet SZEX SZEX érted így kell írni: SZEX is!
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Értelmes válasz persze még nem érkezett...
nincs
Szerintem olyan helyen kéne, ahol van park is a közelben.Pl.Széchényi kertbe mentek bulizni, ahhoz közel van a Városliget. Ott el tudtok bújni a bokrok között....:)
ma 09:34 Mint az állatok. Aki ilyet csinál, jól el kéne verni. Mindegyiket.
miért is? Nem is hiszed el, mennyien vannak akik a természerben csinálják.Mondjuk én még nem próbáltam, de jó lehet...;) Még mindig jobb elbújni egy bokor mögött a sötétben mint a discóban egy sarokban, 50 emberrel mellettetek, nem?Sokkal több az esélye h lebuktok.
Szerintem húzódjatok be egy WC-be, és ott nyomassátok neki!! Sok szerencsét!!!!!!:)

Keresetet adtam be egy tárgy visszaadására, ami az én örökségem. Most ellenkeresetet nyújtott be az alperes, hogy már rég nincs meg a tárgy, eladta és utasítsák el a keresetemet. Mi kell tennem a bíróság felé? Hogy bizonyítsam be, hogy hazudik?

Előzőleg telefon hangfelvételt készítettem, mikor a tárgyról beszélt, most milyen állapotban van, mikor értékeltetjük fel, stb. Tanúk is vannak rá, hogy beszélt róla, most hol tartja, stb. Tehát hazudik, és én bizonyíthatom-e a bíróságon a hangfelvétellel? Neki semmit nem kell bizonyítani, vagy kártalanítani, csak hazudik egy jó nagyot, hogy ne kelljen visszaadni, ami az enyém, amit annak idején ellopott tőlem?

Legjobb válasz: Mirõl van szó, hogy jutott hozzá? Amúgy, ha valaki eladja ami másé, akkor jogalap nélküli gazdagodás szabályai szerint követelhetõ a dologból keletkezett vagyoni elõny.

Mirõl van szó, hogy jutott hozzá? Amúgy, ha valaki eladja ami másé, akkor jogalap nélküli gazdagodás szabályai szerint követelhetõ a dologból keletkezett vagyoni elõny.
A kérdező hozzászólása: Egy értékes hangszerrõl van szó, amit édesapámtól örököltem, a Nagynéném önhatalmúan, tudtunk nélkül elvitte az akkori 3 éves fiának, hogy majd jó lesz neki, de sosem tanult meg zenélni.Mi kéregettük, hogy adja vissza, mikor kiderült évek múlva, hogy náluk van, de már akkor is olyan mesét találtak ki, hogy azt az õ fia örökölte. Nem igaz, a végrendeletben is meg van említve, hogy az enyém. Azt mondta, hogy összetapossa, elégeti, ha nekem azt vissza kell adni.Nagy pénzt reméltek belõle, most már a fia is, teljesen jogtalanul birtokolják már 40 éve. Hogyan kötelezhetnénk rá, hogy adja vissza? És, ha kárt tesz benne megbüntethetõ? Mert megvan, azt csak hazudják, hogy eladták már 27 éve, mert azóta sokszor beszéltünk róla, hogy most milyen állapotban van, és õrzik szigorúan.
Te is a bíróság elé társz MINDEN bizonyítékot, ami a rendelkezésedre áll az adott üggyel kapcsolatban, és az alperes is. Mivel te vagy a felperes, elsõsorban neked kell meggyõznöd a bíróságot az igazadról. Egy hangfelvétel nem igazán használható fel a bíróság elõtt, de a tanúk természetesen igen. A lopás kifejezéssel, meg hasonlókkal ne nagyon dobálózz a bíróság elõtt, mert ez komoly vád, és a végén még gondod lehet belõle. Maradj meg a tárgyilagos tényállás-bemutatásnál, és a bizonyítékok felvonultatásánál. Legjobb lenne ügyvéddel csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó tanácsokat, természetesen van ügyvédem, de szeretek én is tájékozódni és tapasztalatokat begyûjteni, mert gonosz, mindenre elszánt bosszúállókkal állok szembe. Nekik semmi se drága, hogy másoknak ártsanak.Nagyon szomorú lennék, ha a hazugság gyõzne.
Rendõrségen miért nem teszel feljelentést lopás miatt? Ha ellopták és a végrendelet szerint téged illet, akkor hátha eljárna a rendõrség, talán legalább lefoglalnák bizonyítékként és bíróság elé vinnék az ügyet.

Van olyan ruha márka ami Budapesten nincsen csak vidéken? Unom már, hogy még pesten 1 fajta boltból van 30 fele itt meg nincs még 1 sem. Egy felháborodott vidéki divatmániás.

Legjobb válasz: Értelem szerûen nincs, ami márka és/vagy minõség azt az emberek veszik, a piac pedig minél nagyobb annál jobb. Tehát ami van vidéken, az kell, hogy legyen a fõvárosban is, csak ott még annál is több, nagyobb a választék. Népviseletre gondoltál-e már? :D sztem csini

Értelem szerûen nincs, ami márka és/vagy minõség azt az emberek veszik, a piac pedig minél nagyobb annál jobb. Tehát ami van vidéken, az kell, hogy legyen a fõvárosban is, csak ott még annál is több, nagyobb a választék. Népviseletre gondoltál-e már? :D sztem csini
használt ruha bolt. Nagyon jó ruhákat lehet ott találni.És biztos , hogy nem fogsz még egy olyannal összefutni az utcán.
Sajnos ezt nem lehet felháborítónak tartani, mert hát, most egy kisebb városban nem fognak West End méretû plázát nyitni, mert sokkal kevesebben fognak oda járni a kisebb lakosság miatt, mint Pesten. Egyszerûen nem éri meg. Néha-néha ruccanj fel Pestre, mikor kiárusítások vannak, az is egy jó program, és még a divat-éhséged is kielégíted:)
Igen, a Mirror Fashion. Szuper holmik vannak, csak sajnos Pesten nincs üzletük. Van pl. Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Gyõrben, nagyon szép holmik, olcsón. Kár, hogy Pesten nincs :s
Már bocs, de elég sok aréna van már pl az országban. :P Amúgy mivel legnagyobb városunk, biztos oda mennek a külföldi cégek, akik Budapest nevét is csak véletlen jegyezték meg, vagy keverik Bukaresttel... -.-""" Biztos vannak kis ismeretlen divattervezõk, akiknek még csak a kisvárosukban van üzlet. :D Amúgy megyeszékhelyeken mindenhol van már valami nagyobb pláza, szval a pesti kínálat kb adott. Amúgy meg varrass ruhát és kész. :D Nem kell a tucatot venni, amit irreális áron rádsóznak és elhitetik veled, hogy ez kell, enélkül senki vagy.


Barátnőmnek már nincs meg a szűz hártyája de viszont még szűz, és sexelnénk de parázik hogy az orvos látni fog valamit szerintetek észrevehető egy olyan személynél kinek nincs meg a szűz hártyája hogy történt-e behatolás?

Előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Elöször is a szûzhártya sportolástól is átszakadhatott volna, úgyhogy a nõgyógyász nem von le következtetést annak a hiányából, mert jól tudja, hogy nem jelent semmit. Ha dokihoz rendszeresen kell járnia, akkor sem fog változást észrevenni. Azt ti is meg tudjátok nézni, hogy esetleg maradt-e még valami a szûzhártyájából. Ha igen akkor az feltûnhet a dokinak, hogy már az is eltûnt, feltéve ha figyel erre egyáltalán. A dokinak nem az a feladata, hogy a szüzességet ellenõrizze, és hidd el ez érdekli legutoljára. A védekezésre figyeljetek oda!

Elöször is a szûzhártya sportolástól is átszakadhatott volna, úgyhogy a nõgyógyász nem von le következtetést annak a hiányából, mert jól tudja, hogy nem jelent semmit. Ha dokihoz rendszeresen kell járnia, akkor sem fog változást észrevenni. Azt ti is meg tudjátok nézni, hogy esetleg maradt-e még valami a szûzhártyájából. Ha igen akkor az feltûnhet a dokinak, hogy már az is eltûnt, feltéve ha figyel erre egyáltalán. A dokinak nem az a feladata, hogy a szüzességet ellenõrizze, és hidd el ez érdekli legutoljára. A védekezésre figyeljetek oda!
o.o a doki lyukasztotta ki a mûszerrel?...ez nagyon durva, mi volt a baja?
kamu doki nem lyukasza at soha ez nagy kamu volt te meg elhited
nem veszi észre, maximum megkérdezi:) és a nõgyógyásznál ugye alap a bizalom, és hinni fog neki, bár ne féljen ha megkéri a nõgyógyászt, 200% h nem szól a szüleinek ! :)
A kérdező hozzászólása: Igen a doki, ha jól tudom valamilyen fertõzése volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó ment a fel :)
igen észre veszi
A kérdező hozzászólása: akkor annyi erõvel ha földug egy tampont akkor aztis férfi nemiszervnek lehetne nézni nem? :) mikor húzza ki :)
sõt azt is meg tudja saccolni hogy kb mikor történhetett
A kérdező hozzászólása: Az anyja elvitte régebben nõgyógyászhoz és a hüvelyi ultrahang kilukasztotta :)
nem veszi észre.
Miért? Nagyot lépett és elhagyta? Valamit kihagytál a kérdésedbõl. Furdal a kíváncsiság, hogy hol hagyta el.
Ez nem úgy volt véletlenül, hogy lefeküdt a nõgyógyászával??? XD XD XD
miért nincs? oké h nem minden a szex, de egy jó kapcsolatban alap...
najó de ez így csak stuccpolitika és hosszabb távon nem is megoldás...
A kérdező hozzászólása: Soha nem jött fel közöttünk a szakorvosi segítség kérés felvetése és lehet, hogy érzékenyen is érintené. Nem szívesen beszél róla, hogy a szex nem mûködik közöttünk és így nem tudom, hogy egyáltalán mit szólna külsõ orvosi segítséghez... Mindenesetre köszönöm a válaszotokat.
hát pedig... ha vmi nem klappol: orvos
Ja, hogy volt egy balesete és azóta nem kívánja... Értem. És akkor most széttárt karokkal sajnálja és ennyi. Az meg sem fordul a fejében, hogy szakember segítségét kérje. Ha egy baleset következtében ne adj isten járni felejtett volna el, akkor is sajnálkozna a tolószékében, vagy azért elmenne orvoshoz, hogy talán valami rehabilitáció, terápia hátha segíthetne a baján? Ja, akkor biztosan, mert az neki is probléma lenne, nem csak másnak. Érted mire célzok?:)
A kérdező hozzászólása: Nem voltunk szakembernél. Minden nagyon jól mûködött a szexben Vele, de a balesetet követõen már nem kívánta. Próbáltuk egy ideig, de sikertelenül. Sosem kívánta és a mai napig sem.
Szakembernél voltatok vagy csak így belenyugodtatok h ennyi volt a szex és kész?
A kérdező hozzászólása: Volt egy balesete és azóta nem kívánja a szexet. Mit tehetek? Van értelem várni Rá? Azt mondja szeret és sajnálja, hogy nem tudja megadni nekem ezt a vonalat, de egyszerûen nem kívánja...
Lapát!
Akkor õ tényleg csak a BARÁTnõd. Nincs értelme így, ti inkább már csak barátok vagytok. Kár egymás idejét rabolni. Ha egyikõtöknek sem lenne fontos a szex, akkor azt mondanám oké. De így?
Maradjatok lelki társak, barátként. De kapcsolatot mindketten kezdjetek új emberrel.
biztos jó a lelki társ de egy jó szexet-orgazmust nem helyettesíthet!!!!!!
neki van szex ;)
Kuka
1 éve? Az akkor már nem is kapcsolat :)
Istenem, dobd, annyi papucs fiú van...
Szerintem vagy cipeld el dokihoz, vagy keress masik csajt.

A Rammstein még valaha fog kiadni albumot, vagy csinál új számokat? Már egy ideje nincsenek új számaik, éd eléggé hiányolom õket. Meg arra is kíváncsi lennék, hogy vajon jönnek e mostanában koncertezni Budapestre?

Legjobb válasz: Hát hivatalos inforámció még nincs errõl a témáról. De 2012ben adták ki a mein herz brennt kislemezt, amin volt 2 új szám, igaz az egyik csak egy régi átirata, alõtte 2011ben a mein landot, és 2009, 2010, 2011, 2012, 2013ban is koncerteztek, ez idõ alatt kettõször is megfordultak kis hazánkban. (2010, 2011.) Ez még nem volt olyan túl régen. De válaszolva a kérdésre: Richard elhintet egy interjúban valami morzsát, arról, hogy lesz ..és azt hiszem kábé 2015re lesz belõle vmi. És hát nagyon remélem, hogy így is lesz, és hogy majd jönnek hazánkba az új albummal koncerezni :D

Hát hivatalos inforámció még nincs errõl a témáról. De 2012ben adták ki a mein herz brennt kislemezt, amin volt 2 új szám, igaz az egyik csak egy régi átirata, alõtte 2011ben a mein landot, és 2009, 2010, 2011, 2012, 2013ban is koncerteztek, ez idõ alatt kettõször is megfordultak kis hazánkban. (2010, 2011.) Ez még nem volt olyan túl régen. De válaszolva a kérdésre: Richard elhintet egy interjúban valami morzsát, arról, hogy lesz ..és azt hiszem kábé 2015re lesz belõle vmi. És hát nagyon remélem, hogy így is lesz, és hogy majd jönnek hazánkba az új albummal koncerezni :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Én isnagyon remélem :) ))
2 hónapja találtam ezt :) elvileg 2014-es http://www.youtube.com/watch?v=GgaPywP8CgE

20 éves vagyok, nincs barátom, de annyira szeretnék már egyet, nem ciki hogy ennyi évesen még nincs?

Legjobb válasz: 22 éves vagyok és nincs barátnõm! Szerintem egyáltalán nem ciki! 20 évesen legyen már annyi eszed, hogy ne tegyél fel ilyen h*lye kérdést! :)

22 éves vagyok és nincs barátnõm! Szerintem egyáltalán nem ciki! 20 évesen legyen már annyi eszed, hogy ne tegyél fel ilyen h*lye kérdést! :)
Miért lenne ciki? Én 26 vagyok, és nekem sincs. Nem is volt még komoly kapcsolatom, de az már az problémám :D
Attól még ne legyél szomorú, légy boldog.
Ciki hogy nem akraszt minden lánnyal összejönni csak hogy kihasználjon? Majd eljön az igazi
28 éves vagyok. Szeretnék házat, autót, ciki ha ennyi idõsen nincs????
Én 26 vagyok és nincs kapcsolatom, az én hibámból.Nem ciki amúgy.
Ha nem laksz messze írhatsz ha gondolod 24/F B.A.Z megye
hol laksz?
És én mit mondjak, 21 éves vagyok, életembe nem értem még lányhoz, és itt fekszek az ágyamon 10 osztállyal a hátam mögött, felhalmoztam 1 csomó adósságot, anyámon élõsködök sehova nem vesznek fel dolgozni...és mindezek mellett még ki is akarom nyírni magam... na....TEHÁT, NEM CIKI!!!!
A kérdező hozzászólása: aki szeretne írhat nekem :)
Nem ciki! Ha gondolod írjál rám és megismerkedünk. 24f
Miért a baréttal oldódna meg minden?

Ha a méhszáj egy ujjnyira van nyilva, fájásom nincs még, a babó már a doki szerint készen van, csak nincs teljesen beékelődve, semmi jele a közeledő szülésnek, mennyi az esélye, hogy már mégis ma beinduljon?

Legjobb válasz: Ez változó, néhány óra alatt is változhatnak a dolgok. Nekem egy hete van egy ujjnyira a méhszáj, a baba is be van ékelõdve, öt éjszakán keresztül kínoztak a jóslófájások, de két napja azok is elmúltak. És az én lányom csak nem akaródzik kijönni...

Ez változó, néhány óra alatt is változhatnak a dolgok. Nekem egy hete van egy ujjnyira a méhszáj, a baba is be van ékelõdve, öt éjszakán keresztül kínoztak a jóslófájások, de két napja azok is elmúltak. És az én lányom csak nem akaródzik kijönni...
Erre szerintem nincs válasz, kijön ha itt az ideje.-) De nem hiszem, hogy ma megszülnél:-)
Nem írtad, hány hetes vagy :) Szeretkezzetek egyet, hátha...
A kérdező hozzászólása: 40 hetes, 1 nap múlva kéne érkezzen

Pár nap mulva lesz egy 8 hetes németjuhász kiskutyám. Már nincs annyira hideg kint, kenelben lehet már tartani? Vagy még behozzam? Ha igen meddig, hány hetes, hónapos korig?

Legjobb válasz: A mienk régen kint született, Novemberben,tegyél be neki egy kis szalmabálát,annál jobb nincs is,szépen kiteregeti magának,melegebb mint a dunyhád.

A mienk régen kint született, Novemberben, tegyél be neki egy kis szalmabálát, annál jobb nincs is, szépen kiteregeti magának, melegebb mint a dunyhád.

Ha tegyük fel van két 100%-osan fajtatiszta kutyám de nincs törzskönyve akkor már nem is fajtatiszta? Attól még, hogy nincs meg egy papírja nem lesz keverék nem?

Csak olvastam egy kerdesben h ha nincs tk-ja akk nem is fajtatiszta meg h csak attol fugg. Tenyleg nem rolam van szo ket TUTI IGAZI keverékem van. Az esetet ugy kepzeltem h pl ket tk-s kutyajat paroztatjak en veszek egy kutyat az alombol de nm kerek torzskonyvet... vagy nem tudom valahogy igy.

Legjobb válasz: Sarkosítva: Mivel nem bizonyítható az eredet, ahol igazolni kell a kutya fajtatisztaságát, ott nem számít annak, ha nincs törzskönyv. Amit meg itt írnak némelyek, az kiforgatása a szavaknak.

Régen a tetoválómesterek, akik egyben alomellenõrök is voltak, egyszerûen nem adták ki a törzskönyvet annak kölyöknek, ami nagyban eltért a standard-tõl. Kizárva annak a lehetõségét, hogy bármilyen formában tenyésztésbe kerüljön. manapság az ivartalanitást tartják ennek megelõzésére, és a kiskutya ugyanugy kap törzskönyvet. csak ha belegondolunk abba, hogy eleve olcsóbban adja a tenyésztõ, plusszban ki is köti az ivartalanitást, el kell gondolkodni azon, hogy mi éri meg jobban. Hisz annyival olcsobban nem lehet adni, hiszen az a kiskutya is ugyanazt a törõdét, táplálást kapta mint a testvérei, ráadásul egy szuka esetében a mûtét is 20 ezer forintnál kezdõdik. Lehet beszélni ugy mond hobby tenyésztõkrõl, akik csak 1 almot szeretnének, de náluk is ugy gondolom, hogy az alapvetõ dolgoknak, mint szûrések, tenyészszemle, meg kell lenni. Tehát én biztosan nem vennék olyan helyrõl kutyát, ahol csak a szülõknek van papirja, a kölyköknek nincs. Még ha látszatra nem is keverékek a kiskutyák, törvényileg annak számitanak. Garanciát nem kapsz semmire, ráadásul a "tenyésztõjük" el is szokott tûnni a kölyök értékesitése után.
Sarkosítva: Mivel nem bizonyítható az eredet, ahol igazolni kell a kutya fajtatisztaságát, ott nem számít annak, ha nincs törzskönyv. Amit meg itt írnak némelyek, az kiforgatása a szavaknak.
Egy törzskönyvet lekérni meg annyi, hogy kitöltesz pár papírt és beküldöd.Õk meg jobb híján elhiszik, hogy tényleg az volt az anyja és apja akit te állítasz.
A Tiéd fajtatiszta lesz, ha a szülõknek volt törzskönyvük. De ezt persze semmivel nem fogod tudni igazolni. Csak tudod, ha egy tenyésztõ nem váltja ki a kölyöknek a tk-et, annak azért oka van. És nem az az 5000 forint kiadás. Ez általában kamu. A legtöbb fajtajellegû kutyát úgy hirdetik, hogy a szülõk tk-esek. Nekem is "fajtatiszta" kutyám van, igaz nincs törzskönyve, de a szülõknek állítólag volt. Ehhez képest az enyém 2x akkora, mint amit a standard megenged. Mindenki imádja, és szerintem is gyönyörû kutya, de miután semmilyen szempontból nem felel meg a fajtatisztaságnak, így nem firtatom ezt a kérdést.
egy törzskönyv 5500 Ft...szóval nem egy megfizethetetlen összeg. Alapvetõen a fajta nem egy biológiai fogalom, ezt már az ember találta ki (ló, kecske, tehén, disznó, tengerimalac, macska stb stb) létrehoztunk egy fajtát, maga a fajta is érték természetesen de az igazi értéke a származásában van és azt igazolni minden állatnál ahol fajtákat hoztunk létre csak és kizárólag törzskönyvvel lehet. Pl én most fizettem ki 200 ezret egy tényészbakra, neki is a származása az amit megvettem... holott a az expresszen és hasonló oldalakon 20 ezerért az emberhez vágják a kecske bakot.
Es honnan tudod, hogy fajtatiszta? Ranezel es megmondod? Es honnan tudod, hpgy a vervonalban nem volt vmi mas? Ismered a felmenoid? Ez a dokumentum nem a penzsovarsag.Tenyesztotol a kutya nem azert kerul annyiba mert egy papirt ad, hanem mert a morzsit nem a szomszed foltos nevu kutyaja ugrotta meg a disznoolban. De a pontossag kedveert inkabb ugy helyes a megfogalmazas, hogy a szaporito kutyaja nem azert olcsobb, mert nem ad hozza torzskonyvet! Kar errol egy percet is beszelni. A kutyatartok nagy resze rra is keptelen, hogy magat ellassa, nem meg egy kutyat. De kell neki minimum 2 a netrol kinezett legszebb, lehetoleg az egyik pit legyen es termeszetesen INGYEN! Ha meg vmi nem tetszik kib.sszuk az utcasarokra. Menhelyek, utcak meg tele. romania..
Tk nélkül nem fajtatiszta egy kutya se, amúgy meg tenyésztõnél nem opció, hogy nem kell tk, kapod és kész.
-a kölyköknek akit te állítasz.
addig amig a MEOE hivatalosan törzskönyveztet, addig az állatorvos köteles elfogadni. Annyi változott, hogy a chip kódra nem pecsételhet rá, ha hozzá érkezik a törzskönyv.
nem tudatlan az orvos. Már maguk az orvosok is háborognak amiatt, hogy az utolsó törvényben kihangsúlyozták, csak az ETSZ-es törzskönyv igazol fajtát. Mivel az az ÁLLAMI törzskönyv. A doki üti meg a bokáját, ha másként cselekszik.
Az utolsónál a pont. Egy tudatlan állatorvos miatt nem a rendszert kell szidni.
ne haragudj de az állatorvosod eléggé tudatlan. Ha FCI törzskönyve van a kutyádnak, abban ugyanugy szerepel a chipszám, ami megegyezik a kutyában levõvel. Még ha nem is kértetek export pedigrét, akkor is a fajtáját köteles beirni.
Na, persze.. A MEOE harcolta ki, hogy az általa törzskönyvezett kutyának az oltásiba max annyit ír az orvos: xy fajta jellegû kutya. Megállapodást meg már párat aláírtak. Éppen sehol sem tartanak. Jun.1 meg a nyakán a népnek.
Kár, hogy ezt nem az ETSZ, hanem a MEOE harcolta ki. A hamarosan létrejövõ ETSZ-MEOE megállapodás miatt egyébként ez hamarosan lényegtelen lesz...
ma 08:02 Kicsit felvilágosítalak.. A MEOE-s kutyáknak NEM írják bele a fajta nevét az oltásiba. Csak az ETSZ-es törzskönyvvel rendelkezõ kutyákét írhatják be az orvosok. Na, olyan, meg igen kevés van.
A kérdező hozzászólása: de ha en tudom h fajtatiszta es ugy is nez ki akkor nekem senki meg nem mondja h nincs tk-e . es en is azt fogom mondani nyilvan h fajtatiszta. ezt a rencert is valami nagyon penzsovar ember talalta ki ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, különösen a nyolcasnak! Itt valaki írta, hogy megbízható helyrõl vagy menhelyrõl vegyek kutyát. Felreertes elkerulese vegedt, mint mar irtam van ket keverek kuty (menhelyrõl), es nem szeretnek egy harmadikat. Sõt mikor kutyat szerettunk volna szoba sem kerult a fajtiszta igy a tenyeszto sem. Mint mar emlitettem ezt a kerdest egy masik kerdes szulte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!