Találatok a következő kifejezésre: Már egy napja folyamatos (30 db)

Miért nem érzem a baba mozgását már 4. napja? Már több mint egy hete, hogy elöször megmozdult, akkor éreztem is folyamatosan 5 napon keresztül, de ma már a 4. nap, hogy semmit nem érzek.

Valami baj lehet?Most vagyok a 20.hétben.19.hét elején kezdtem érezni kis csikit,vibrálást belülröl,de most már kételkedek,hogy a baba lehetett-e az.Miért nem érzem azota?Ez normális?Pedig 5 napon keresztül elég sokszor éreztem napközben is.

Legjobb válasz: Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!

Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!
Ne aggódj, biztosan elfordult azért nem érzed. Azért a biztos egy uh lenne.
Szerintem is csináltass egy UH-t, ami valószínûleg megnyugtat. Biztos ami biztos! Azért leírom, ilyen is van: A várandósság alatt végig alig-alig éreztem mozgásokat, csak néhányszor a 9 hó alatt. Pedig a végefelé minden nap kellett volna a leírások szerint. A nõgyógyászom megnyugtatott: biztos éjjel mozog többet, nappal alszik, és mondta, hogy a sétálás, ritmikus mozgás hatására gyakran jobban alusznak már a hasunkban is. Kisbabám nem fordult meg, és valóban, születése után felcserélte a nappalokat-éjszakákat! Minden a legnagyobb rendben volt és van, egészséges, jól fejlõdik.
Szia, Nekem a picike 4hete ficereg folyton, ma a második nap, hogy nem érzem, és ott tartok, hogy vagy a védõnõ, vagy a doki nézze meg, ha csak a szívhangját nézik az sem érdekel, csak legyen valami... Lehet picike, 19heteske, de a folyamatos mozgása után két nap semmi, azért ijesztõ... Azért nyugodj meg, picike, úgyis bejelentkezik, ha máskor nem a wctõl legmesszebb:) (nekem a hólyagomat találja meg elsõnek egy lustább napon, és olyan erõvel...:) )
18 hós babámnál mi is ezzel kinlódunk, úgy néz ki, hogy a napi 2 normaflore segít. 4 napja kapja, ma már csak 2 kaki volt.
A fogzás nálunk is folyamatos hasmenéssel járt. Én adtam a kisfiamnak normaflort attól javult a helyzet.
Nálunk a tejtermék volt a ludas. Sajna minden tejtermék meghatja, 3 óránként tettem tisztába... Mióta abbahagytuk helyreállt minden, csak most nem tudom hogy lesz bevezetve a tejtermék, még agyalunk a dokival:-)
A kérdező hozzászólása: Azt én is szoktam adni, akkor kicsit javul is, de amint nem kapja, rosszabb. :((
A kérdező hozzászólása: Azt nem hiszem, mert akkor az talán már korábban kijött volna nem?Kb. 9-10 hós kora óta eszik tejtermékeket.Ami új a tápszer, de azt is váltottunk már.
Van valami babák közt szaladgáló vírus, amire jó a normaflore. A doki azt mondta, hogy valami ilyen lehet, ezt szedhette össze játszótéren, és a normaflore-t ajánlotta rá. Nekünk bejött.

2 napom van a nem vártig és elkezdtem érezni hogy valami vizes folyás folyik belőlem de nem állandóan hanem csak néha és nem sok csak egy pici és a hasam 3. napja folyamatosan fáj, van még remény vagy teljesen nincs már és tuti h megint nem sikerült?

Itt a görbém:

Legjobb válasz: Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!

Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen a válaszodat , és amit a görbémrõl irtál azt is nagyon köszönöm , már csak az tartja bennem a lelket.
A görbéhez nem értek, de nekem a középidõtõl krémes volt, azt gondoltam, na most összejött, erre most elkezdtem vérezgetni!Remélem neked több szerencséd lesz!
Nekem a vizes folyás a mensit jelezte, DE! Amikor terhes lettem akkor krémes folyásom volt ami átválott vizesbe. Feladtam. Majd két nap múlva ismét krémes lett! Úgyhogy van esély! amíg nem jön meg mindig van!
A kérdező hozzászólása: Szia. Képzeld nekem ma elmúlt a vizes folyás átment ilyen ragacsos , krémes valamibe, ugyhogy még reménykedem de teganp nagyon ki voltam bukva... Köszönöm szépen a válaszotokat.

Folyamatosan dugul az orrom, fáradékony vagyok, dekoncentrált és már egy ideje orrcsepre szorulok napi többször! Mi lehet a probléma?

Este fürdés után rendszerint bedugul,egyre többször nehezen tudok elaludni, reggelre valamelyest kitisztul egy kis időre de aztán újra dugul és dugul és muszáj az orrcsepphez nyúlnom amiről úgy tudom h nem túl egészséges hosszú távra nézve na meg persze nem is költségkímélő! Voltam SZTKban mondták h van egy kis orrsövényferdülésem de nem jelentős(utánaolvastam már a témának)ennek ellenére nem értem h ha már ennyire az életminőség rovására megy ez az egész akkor miért nem lehet megműteni??? Kérlek segítsetek vmivel! Ja majd vissza kell mennem allergiatesztre de életemben soha nem voltam semmire még allergiás!

Legjobb válasz: Hát, ha ez ennyire az életminõség rovására megy, akkor szerintem biztos tudnak vele mit kezdeni. Az allergia meg tudod egy olyan dolog, hogy tegnap nem voltam allergiás valamire, holnap meg már az leszek. Az, hogy te eddig nem voltál valamire az, az nem jelenti azt, hogy soha nem is leszel. Várd meg, mi lesz az allergia teszt eredménye és ha az negatív, akkor utána szerintem érdemes akkor tovább foglalkozni a másik dologgal.

Hát, ha ez ennyire az életminõség rovására megy, akkor szerintem biztos tudnak vele mit kezdeni. Az allergia meg tudod egy olyan dolog, hogy tegnap nem voltam allergiás valamire, holnap meg már az leszek. Az, hogy te eddig nem voltál valamire az, az nem jelenti azt, hogy soha nem is leszel. Várd meg, mi lesz az allergia teszt eredménye és ha az negatív, akkor utána szerintem érdemes akkor tovább foglalkozni a másik dologgal.
Anyámnál ugyanez volt. Neki végül kivették a méhét :/
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs semmi esélyem arra, hogy valahogy elmúljon? 19 éves vagyok, és majd késõbb szeretnék gyereket is...
Ha bizonytalan vagy harcold ki, hogy vizsgáltasson ki. Nem kell kétségbeesned 19 évesen! Amit az elsõ írt SZOMORÚ dolog, de szerintem NEM KELLENE ezzel riogatni a tisztelt olvasókat!

Mitől van az hogy folyton vérzik az ígyem? és olyan mintha sorvadna néhol! Már 4 hete folyamatosan vérzik egy két nap kihagyásával már úgy döntöttem hogy hétfőn elmegyek fogorvoshoz de rettegek tőle eddig is azért nem mentem

már próbálkoztam c vitamin tömeges bevitelével az sem hatott semmi nem hat folyton vérzik és egész nap a számban érzem a vért!

Legjobb válasz: Lehet, hogy kidörzsölted?!

Lehet, hogy kidörzsölted?!
Szia!Mi volt a fogorvosnál? Nekem 2 napja van ugyanez, igaz "csak" akkor amikor alszom.De 2 óránként felébredni a vérzésre nem a legjobb. Én most olvastam, hogy a c vitamin és vas hiánya is okozhatja + én még 30 hetes terhes is vagyok!A doki szerint szülés után elfog múlni..na de én nem akarok addig várni!

Egy hetig folyamatosan enyhe hányingerem volt, a tegnap meg egész nap hánytam, nem maradt meg semmi bennem, ahogy megettem vmit 10perc múlva kiment belölem, ma sem érzem vmi jól magam, gyenge vagyok, semmi eröm. Milyen baj lehet? Talán babás vagyok?

A tegnap teszteltem is de negativ lett

Legjobb válasz: Lehet elkaptál vmilyen vírust. Szerintem menj el a házidokihoz. A hányingeren kívül volt még vmi bajod? (hasmenés, fejfájás, hasfájás stb?) Azért vagy gyenge mert semmi táplálék nem maradt meg benned.

Lehet elkaptál vmilyen vírust. Szerintem menj el a házidokihoz. A hányingeren kívül volt még vmi bajod? (hasmenés, fejfájás, hasfájás stb?) Azért vagy gyenge mert semmi táplálék nem maradt meg benned.
A kérdező hozzászólása: Nagyon görcsölt a hasam(tegnap egész nap), meg most is egyszer-egyszer
A kérdező hozzászólása: Ha virust kaptam el lehet hogy egy hétig hányingerem van és csak egy hét után mutatkozik meg?
igen

Már 2 napja észrevettem h az egyik guppim csak nehezen tud lefelé úszni, mintha tele lenne levegővel. Folyamatosan emelkedik felfelé. Mi lehet a baj? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úszóhólyag probléma. Ezzel csak az a gond, hogy rengeteg minden okozhatja.Van amelyik kezelhetõ,van amelyik nem nagyon.Okozhatja megfázás,sérülés,ikraelhalás miatt fellépõ fertõzés,örökletes rendellenesség,gombák,paraziták,baktériumok,víznyelés, stb.Az a kérdés,hogy nálad mi váltotta ki.Gondolkodj hátha eszedbe jut valami, a fentiek alapján. Meg kell próbálni, egy széles sprektumú gyógyszerrel kezelni. Ajánlanám a NEPTUN antibiutikumait , vagy a SERA Baktopur Dirct - et.Mindenek elõtt a vizet ellenõrizd és csinálj részleges vízcserét.SN

Úszóhólyag probléma. Ezzel csak az a gond, hogy rengeteg minden okozhatja.Van amelyik kezelhetõ, van amelyik nem nagyon.Okozhatja megfázás, sérülés, ikraelhalás miatt fellépõ fertõzés, örökletes rendellenesség, gombák, paraziták, baktériumok, víznyelés, stb.Az a kérdés, hogy nálad mi váltotta ki.Gondolkodj hátha eszedbe jut valami, a fentiek alapján. Meg kell próbálni, egy széles sprektumú gyógyszerrel kezelni. Ajánlanám a NEPTUN antibiutikumait , vagy a SERA Baktopur Dirct - et.Mindenek elõtt a vizet ellenõrizd és csinálj részleges vízcserét.SN
Igen, a gyógyszeren található utasítást, tartsd be.Ha van szénszûrõd azt vedd ki.SN
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget vízcsere volt szal jöhet a gyógyszer
Komolyan.. Szerinted a gyógyszer minek van?
Megszoptad. Az alkohol kilövi a tablettát, csinálj egy tesztet, talán van 72 órás esemény után, nem vagyok benne túl biztos.
A kérdező hozzászólása: Hogy semlegesíteni az alkohol a fogamzásgátlót?? Akkor a nõk 50% rég terhes lenne.
Hülyék, dehogy lövi ki az alkohol a tablettát. Amúgy meg minek szeded, ha azt se tudod hogy hat, .d
Kéék ! Ne írjál már ilyen hülyeséget. Az alkohol nem üli ki a tablettát..Magadtól pattant ki ekkora szamárság??? Kedves kérdezõ.. Én is csak azt tudom kérdezni amit az elsõ hozzászóló.. Szerinted a gyógyszer minek van?? Ha rendesen szedted a gyógyszert, ne hagytál ki tablettát akkor nem vagy terhes. A mai fogamzásgátlók ha megfelelõen szedik, ha orvosi utasításra szeded akkor biztonságos.

Már egy pár napja folyamatosan fáj a fejem de leginkább a tarkóm felett, ez mitől lehet? A gyógyszer sem hat

Legjobb válasz: Ha a tarkódnál fáj a fejed, alacsony lehet a vérnyomásod. Igyál sok-sok vizet.

Ha a tarkódnál fáj a fejed, alacsony lehet a vérnyomásod. Igyál sok-sok vizet.
Így igaz!Ha naponta többször guggolsz 8-10-et azzal kicsit feltornászhatod a vérnyomásod mindenféle gyógyszerek nélkül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!