Találatok a következő kifejezésre: Már egy nagyon (3255 db)

Voltál már egy nagyon gazdag pasival valamiylen kapcsolata ha igen miylen volt rosz élmény? Jo élmény?

Legjobb válasz: rossz volt :( szerettem és szeretett kedves volt tõle h mindent megakart nekem adni de nekem túlzás volt h szinte mindennap kaptam tõle valamit (jó most lehülyézhettek de téll így volt) mondtam neki h sztem ezt nem kéne meg minden és õ erre azt mondta h nagyon szeret és így mutatja ki mondom máshogy is kilehetne és 1* besokalt és azt mondta h nekem lehozhatná a csillagokat is az se érdekelne engem nagyon összevesztünk és szakítottunk :( rossz volt de ezt így már nem bírtam

rossz volt :( szerettem és szeretett kedves volt tõle h mindent megakart nekem adni de nekem túlzás volt h szinte mindennap kaptam tõle valamit (jó most lehülyézhettek de téll így volt) mondtam neki h sztem ezt nem kéne meg minden és õ erre azt mondta h nagyon szeret és így mutatja ki mondom máshogy is kilehetne és 1* besokalt és azt mondta h nekem lehozhatná a csillagokat is az se érdekelne engem nagyon összevesztünk és szakítottunk :( rossz volt de ezt így már nem bírtam
volt már kapcsolatom gazdag sráccal. úgy jöttünk össze, hogy fogalmam sem volt az anyagi helyzetérõl, mert eltitkolta elõlem. Késõbb bevallotta és azt mondta, azért titkolózott, mert nem akarta, hogy a döntéseimben befolyásoljon az, hogy õ gazdag, én meg hát szerényebb körülmények között élek. Azt mondta, a legtöbb lány hozzáállása megváltozik, hogyha ismerik a helyzetét, vannak, akik ki akarják használni, másokat meg zavarja, mert szégyenkeznek mellette. Sajnos nem tartott sokáig a kapcsolatunk, mert rájöttünk, hogy barátként jobban elvagyunk, de nagyon jól kijöttünk egymással.
igen és rossz élmény :S egy ismerõsöm, akivel életem elsõ és eddig egyetlen egyéjszakás kalandját éltem át...bmw cabrioja van a saját pénzébõl, pedig csak 24éves, márkás cuccai, sok pénze...egyszer buliban nagyon durván leitatott és utána lefektetett:S egy szállodába mentünk, mindent õ fizetett, de mégis rossz élmény, mert amúgy emberileg utálom, fõleg, hogy kihasználta az alkalmat, hogy nagyon berúgtam (mert máskor nem szoktam inni, és akkor este az túl sok volt), utána elterjesztette az ismerõsöknek, azelõtt se kedveltem igazán, de utána végleg egy 0nak tartom. de ha szegény lenne, ugyanez lenne rá érvényes.
A kérdést nem teljesen értem xD De gazdag pasim van jelenleg....nekem nem jó...mármint csak az hogy sok pénzük van mert mindene megvan ezért nem tudom meglepni semmivel T_T közben õ mindent megakar nekem venni, mindent õ akar fizetni...én nem vagyok ehez hozzászokva :S és néha megsértõdik h. nem engedem h. õ fizessen... De szeretem teljes szívembõl :D
igen voltam, iszonyat jó volt;)
A kérdező hozzászólása: ésmiért és volt benne rosz? indokot is :D

32-es buszon maradt egy nagy szatyornyi gyerekruha. Várom a becsületes megtaláló jelentkezését. Vannak még csodák?

Legjobb válasz: A BKV-nál érdeklõdj, hátha valaki leadta. Ha szerencséd van, akkor valaki odaadta a sofõrnek és 1-2 napon belül bekerül a talált tárgyak osztályára. Én adtam már le mobiltelefont, de amikor én hagytam el egy zacskóban a gyerek egyik ruháját, azt persze nem adták le...

A BKV-nál érdeklõdj, hátha valaki leadta. Ha szerencséd van, akkor valaki odaadta a sofõrnek és 1-2 napon belül bekerül a talált tárgyak osztályára. Én adtam már le mobiltelefont, de amikor én hagytam el egy zacskóban a gyerek egyik ruháját, azt persze nem adták le...
A BKV-nál hívd fel a talált tárgyak osztályát, illetve ott érdeklõdj! Ha valaki odaadta a sofõrnek, vagy a sofõr találta meg, akkor meglesz. Ha nem, akkor így jártál :(

Labradoromnak 2 hete nagyon hullik a szőre. Ha megsimogatom a kezemben marad egy nagy csomó. Ez nem baj?

Ma megfürdettük hátha jobb lesz. De most a hátsó lábainál már alig maradt sz?r. Elvileg lehet hogy most vedlik. De ennyire lehetséges?

Legjobb válasz: Hát a vedlés az normális mert jön a meleg de ha ennyire hullik akkor szerintem inkább kérdezz meg egy dokit :)

Hát a vedlés az normális mert jön a meleg de ha ennyire hullik akkor szerintem inkább kérdezz meg egy dokit :)
Vedlés van. A fürdetéstõl még jobban felgyorsul a vedlés. Fésüld akár naponta.Ha tudsz, adjál neki olajos halkonzervet akár heti 3x.


Császármetszés után a hüvelyem feletti részen a vágás felett maradt egy nagy "pukli" és nem múlik? Mi lehet ez?

Nagyon el vagyok keseredve, doki azt mondta, h majd elmúlik, de én ennek nem látom nyomát. A vágás amúgy szépen gyógyul. A pisilés is fáj, f?leg a végén. Ez normális? 2 hete szültem.

Legjobb válasz: Szerintem semmilyen mûtéti hegrõl nem lehet kijelenteni, két héten belül, hogy teljesen meggyógyult. Nem igazán értem, hogy hol és ilyen pukli van, de egy ilyen mûtéti heg még nagyon sokat fog igazodni. A pisilésnek nem igazán kellene fájni, bár ez is lehet a katéter utóhatása.

Szerintem semmilyen mûtéti hegrõl nem lehet kijelenteni, két héten belül, hogy teljesen meggyógyult. Nem igazán értem, hogy hol és ilyen pukli van, de egy ilyen mûtéti heg még nagyon sokat fog igazodni. A pisilésnek nem igazán kellene fájni, bár ez is lehet a katéter utóhatása.
Én gátmetszéssel szültem és nekem is maradt ott egy kis plusz bõrdarabka. Így gyógyult be a sebem. Az orvos szerint az nem baj, ha nem fáj. Ha a férjemet nem zavarja.... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 20:02-esnek a hasam alja és a vágás közti területen maradt egy kitüremkedés. Még ilyet nem láttam senkinek, nem is hallottam ilyenrõl. Nem azt irtam, h teljesen meggyógyult a vágás, hanem h gyógyul. A pukli meg nem akar lelappadni:((((((

A hernyók ellepték a cseresznyefámat. Mit tehetek ellenük? A fa elpusztulhat miattuk? Teljesen beszőtték már egy nagy részét. Olyan magasan vannak, hogy nem tudom lepermetezni a fának azt a részét.

Legjobb válasz: DECIS permetezõ és ameddíg elérsz-ezt kétszer meg kell ismételni,egymás után,és bízni abban,hogy az összes elpusztult...nagyon erõs szer,védõruházatban szabad csak használni.

DECIS permetezõ és ameddíg elérsz-ezt kétszer meg kell ismételni, egymás után, és bízni abban, hogy az összes elpusztult...nagyon erõs szer, védõruházatban szabad csak használni.

Voltal mar egyedul nagy rock koncerten?

en lehet hogy egyedul megyek guns n' roses koncertre..lany vagyok es azert eleg fiatal:)) nem untad magad? en nem fogom, imadom okket de megiscsak. olyan egyedul ereznem magam.

Legjobb válasz: még nem voltam egyedül... :P Azért egy lány? És egyedül? Egy lányt nem szabad magára hagyni :(

még nem voltam egyedül... :P Azért egy lány? És egyedül? Egy lányt nem szabad magára hagyni :(
Én már voltam. A környezetemben senki se szerette annyira az adott zenekart, hogy eljöjjön, nekem viszont a kedvenceim, így mindenképpen mentem. Nem bántam meg.
Hát, egy 13 éves lánynak egyedül, ráadásul egy másik országban... Egyszer élünk, hajrá!:D
A kérdező hozzászólása: gnr koncerten Bp-en volt pogo?..utalom a pogot:) )
Voltam, ha úgy vesszük. Nem volt "nagy", hanem kis koncert volt. Anyum(aki fuvaroz, mert egyedül akkor nem engedett) hátul én pedig elöl a pogóba. Végülis egyedül "álltam" végig. :D Anya általában távol volt a pogótól és az egyebektõl, letáborozott valahová :) Guns-on én is voltam Bp-n, szerintem nem lesz bajod, végigállgatod akár egyedül is, lehet közbe összespanolsz valakivel :D:D (nekem mindig sikerült) :D Jó szórakozást! :)
A kérdező hozzászólása: nincs sok baratom..enis most tudtam meg hogy nem szereti..nem veszek jegyet neki. Romania-Bukarest-szeptember 21. de ugyis elmegyek..ha egyedul ha valakivel 13/L..ezert mondtam hogy eleg fiatal vagyok:)
de ha a barátnõd nem szereti akkor miért kell elvinni?ráadásul a jegy se olcsó.biztos van valaki aki elmenne veled, mert szereti.és lehetõleg megis veszi a jegyet magának.
Én álltam már végig nagy koncertet egyedül. Kellemes volt, a zenére figyeltem. Ha szereted õket, jól fogod érezni magad szerintem. Amúgy hol és mikor lesz ez a Guns N' Roses-koncert? ;) 23/F
A kérdező hozzászólása: ja es a b.nom is kozolte h nem birja oket...
A kérdező hozzászólása: de eleg draga a jegy. en szulinapomra kertem de nemtudom hogyha kerhetek 2-ot...egyik baratnommel elmennek. ott lesz a tesom is de szerintem o a sajat barataival megy el...nemszeretti h ha veluk vagyok es en sem ereznem jol magam veluk..szerintetek kerjek 2 jegyet? nem vagyunk multimilliomosok...nemtudom hogyha megkapnam-e:) ...meg nem mondtam meg h mit szzeretnek kapni. augusztusban van a szulinapom es szeptemberben van a koncert.
A kérdező hozzászólása: amm. nem masik orszag:) ...itt lakom csak annyi, hogy 350 kb-re van bukarest tolunk:D...de a tesom nem a barataival megy ugyhogy elmegyunk ketten:) ..o 16:D evek ota imadjuk ezt a bandat de nem vagyunk annyira kozel egymashoz, mint az igazi testverek. meg sohasem voltam vele sehol de ha egy picit megnyilik felem biztos jolesz:) .

Nagymamám egyedül maradt egy nagy házban, messze tőlünk, miután 2 hete elhunyt a Nagypapám. Hogy segíthetnék?

Nagymamám 71 éves, fitt, rettentően szerethető ember, aki egészen eddig ápolta a beteg Nagypapámat. Õ sajnos 2 hete elhunyt, így most a Nagymamámnak nincsenek meg a napi feladatai, és teljesen egyedül van. Én 200km-re lakom tőle, anyukám 45km-re, és a többi családtag is messzebb. Talán a testvérem hozzá költözik, de Õ is csak minden másnap tudna vele lenni a munkája miatt. Nagy családi házban lakik, faluban. Szeretnék neki kitalálni valami megoldást, feladatokat, amivel le tudja foglalni magát napközben (nem az a tv-t nézős típus). Eddig nem nyugdíjas életet élt, hiszen a Papámat ápolta, amig egész napos időbeosztást igényelt. Voltatok már ilyen helyzetben? Tudnátok tanácsot adni? Nem szeretnénk Õt is elveszíteni, nagyon megviselik a történtek, magányos.

Legjobb válasz: mi mikor meghalt nagypapám,2-3 hétre magunmkhoz költöztettük mamámat.

mi mikor meghalt nagypapám, 2-3 hétre magunmkhoz költöztettük mamámat.
Húha, jó kérdés. A nagyi mit szeretne, mihez lenne kedve? Jól lát még? Felajánlhatnátok neki, hogy születésnapi ajándékként vagy "csak úgy" beruháztok neki valamilyen hobbi alapfelszereléseibe. Pl. kaphat kezdõ kézimunkakészletet (pl. néhány gobelint, azzal gyorsan sikerélménye lesz), magokat kertmûveléshez meg egy jó könyvet (könyvbõl sajnos csak rosszakat láttam mostanában, nem tudok jót ajánlani, én az Idejében szólunk - 52 hét munkái a kertben címût használom). Telefonáljatok neki gyakran, az nagyon sokat segít (apa a depresszióra hajlamos nagymamámat napi legalább negyedórás telefonálással "tartja életben"). Eleinte próbáljatok meg gyakrabban menni, amíg kialakul az új élete.
És akkor mi van? Az én anyukám teljesen épp eszû még fiatal is mégis beszél a szüleihez a temetõbe, ez inkább hitt kérdés. Szerintem túlreagálod, fel kell dolgoznia és az meg nem megy egyik percrõl a másikra. Biztos elkertészkedik, takaritgat el van magában, nem kell neki plusz teher. Max vegyetek neki egy kutyát bár lehet az is csak nyûg lenne neki.
A 71 éves nagymamád még nem olyan öreg, hogy "gyámság" alá kerüljön. Életerõs, önellátó, ellátja a házat, kertet. Van neki mindennapos elfoglaltsága, csak rajta múlik, hogy hogyan osztja be az idejét. Lelkiekben kellene neki segítenetek. Hogy hogyan szervezi meg az életét, hogy így egyedül maradt, addig, amíg nem beteg, nem magatehetetlen, az õ döntése. Talán elvinném kicsit üdülni, világot látni, hogy kiszakítsam a környezetébõl. Addig rábíznánk valakire a házát, hogy viselje gondját az alatt a két hét alatt. Elõször tõle kellene megkérdezni, hogy mire van szüksége, mit szeretne. Senki sem szereti, ha kívülrõl akarják megoldani az õ életét, problémáját, legyen akár 18, vagy 80 éves. Nem az a segítség, amirõl én gondolom azt, hogy jó neki, hanem az, amit õ szeretne. Abban kell õt segíteni.
Én anyukám vesztettem el pár hónapja, 56 évesen ment el közülünk. Az õ édesanyja (azaz nagymamám) 78 éves és évtizedek óta özvegy és most, hogy a lányát elvesztette teljesen kiborult. Én is hívom sokat, ill. mondom, hogy vigyázzon magára mert szükségünk van rá. Csak pár száz km távolság van köztünk is, így én sem tudom, mi lesz évekkel késõbb, egészségi állapota is bármikor elvileg leromolhat. Szóval gyakori beszélgetés, éreztesd vele, h szükséged van rá, mindenféleképp az utódai (pl. te az unokája lehet élete értelme , ill dédunokája, ha már esedékes, mint pl. nálunk). Sütik, lekvár, varrás kérése, .. receptek, tanácsok kérése (akkor is, ha tudod a megoldást:) ) Éreztessétek, h vele vagytok. Esetleg egy könyv, ami segíthet a gyászban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Igazából csak magamat akarom nyugtatni, eléggé elkeseredtem, hogy mi lesz. Sajnos ezen nem tudok segíteni, hogy egyedül van esténként, napközben lefoglalja magát azt mondta, csak este rossz... De nagyon remélem, hogy úgy lesz, ahogy írtátok, és feldolgozza és elfogadja a helyzetet. Talán még az egyedül élést is meg tudja szokni.
Pici idõt hagyjatok neki még, hadd gyászoljon, most még nem tud gondolkodni a jövõn! Aztán közösen beszéljétek meg vele, hogy mi lenne késõbb a legjobb!
Rakassatok vele befõttet, lecsót. Süssön elálló sütiket én is ezt csinálom.Esetleg száraztésztát is gyúrhat.
2 hete halt meg a nagypapád. Még szép, hogy szomorú a nagyid. Idõ kell, míg hozzászokik, hogy nincs mellette. ha valóban annyira fitt a nagymamád, meg fogja találni magának a megfelelõ elfoglaltságot. te, magadtól ne akarj mindenféle megoldásokat kiagyalni. A nagymamád felnõtt ember, saját élettel. ha késõbb is látni, hogy nem bír az új helyzettel, akkor is csak vele megbeszélve keressétek a megoldást.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez az! Nem hiszem, hogy van bármi megoldás is. De idõvel csak feldolgozza, és lesz még vidám az életben, ugye? Nem szeretném, hogy örökre ilyen szomorú maradjon...
Ezen csak az idõ segít semmi más. Gondolj bele, ha a te férjed halna meg te sem lennél attól boldogabb, hogy olvasol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket! Mindet felírom és összegyûjtöm, majd prbálom neki adagolni, hátha valamelyik megtetszik neki. Kertészkedik egyébként, és én is pont ettõl tartok, hogy jön a tél, akkor ez az egy hobbija sem lesz. Tudjátok eddig nem tudott olvasni meg ilyesmik, mert nem volt ideje, nem élt sosem igazi nyugdíjas életet. Most meg kell szoknia. De ha belegondolok, hogy én idõs lennék, és reggel felkelve nem lenne feladatom, ez borzasztó érzés. Félek, hogy meghalnak körülöttem a szerettem, hogy én is megöregszem majd, és ugyan erre a sorsra jutok. Nem tudom hogy lehet erre jó érzéssel, elfogadással gondolni... (23 éves vagyok)
A kérdező hozzászólása: Nem reagálom túl, hanem az ember szíve megszakad, ha a szeretteit szenvedni látja, és nem tudja mivel segíthetne... Gondoltam ha más is volt már ilyen helyzetben, van nagymamája/anyukája, akinek sikerült feldolgoznia egy ilyen dolgot, és megtalálta az életének az új értelmét, miután a régit sajnos elveszítette, Õ megírja, és ezzel nagyon sokat segít. Még sosem halt meg közeli családtagunk hála istennek, így nem tudjuk hogy megy ez. Félek, hogy nem tudja feldolgozni, az a helyzet. Tudom, hogy normális, hogy beszélget a fényképével, csak szörnyû nézni ahogy szenved. Szerintem ez érthetõ.
Második vagyok. Csak most láttam hogy a hugához se megy el, ebben az esetben a barátnõs ajánlatom nem sokat segít.
Nem tudom vannak-e barátnõi, ismerõsei mondjuk helyben, mert azokkal is találkozhatna.Vagy, ha nem is helyben, de közelebb, akkor meglátogathatnák egymást. Valami hobbi kéne neki, elfoglaltság.A varrást, horgolást nem tudom kedveli-e.Vagy, az olvasást. A kertészkedés is nagyon jó lehet. (Annak lehet annyi a hátránya hogy majd télen nem sokat tud vele kezdeni). Majd sepregetni is, meg virágokat gondozni, ilyesmiket. Fõzni, új recepteket kipróbálni, azokhoz bevásárolni. Most ennyi jutott eszembe, ami jónak tûnt. Ha még beugrik valami, írok.
A kérdező hozzászólása: Én is felajánlottam neki egybõl, de nem szeretne eljönni sajnos... :( A huga ott lakik a közelben, még hozzá sem megy el egy napra sem, mert akkor nem tud kimenni a temetõbe reggel és este is. :( Tanácstalan vagyok. Lelkileg nagyon megviseli a dolog, 51 éves házasok voltak, nagyon szerették egymást. Most a fényképével beszélget. :(
Éreztessétek vele, hogy szükség van rá, szükség van a munkájára. Mondd, pl, hogy gondolkodtatok a dolgon, és annyi rosszat hallani a bolti befõttekrõl savanyúságokról és hogy nem lenne-e kedve segíteni nektek? Tehetne el ezt-azt.

Kutyám lábát kikezdték a legyek, már egy nagy seb van ottan, mit tegyek?

Legjobb válasz: Az orvoson kívül, ma megyek hozzá. De addig még el kell ûznöm onnan a legyeket valahogy.

A kérdező hozzászólása: Az orvoson kívül, ma megyek hozzá. De addig még el kell ûznöm onnan a legyeket valahogy.
Gyorssegélyként öntsd be a sebet bõségesen Betadine-nal (ne krémmel, hanem a folyadékkal), aztán délután vidd el állatorvoshoz, mert vérmérgezésbe belepusztulhat, és az aztán kegyetlen halál. Addig is lenyírhatod a seb körül a szõrét minél rövidebbre, a légypetéket töröld le alkoholos vattával a bõrérõl (orvosi alkohol, vagy ha az nincs, pálinka is megteszi), és ha a kutya engedi, a sebet is megpróbálhatod kimosni vele. Bár az nagyon csíp, szóval ezt inkább bízd szakemberre. A lényeg, hogy a petéket és a nyüveket amennyire tudod, távolítsd el, és a kutyát tartsd hûvös, tiszta, legyektõl mentes helyen addig is, míg a doki antibiotikumot ad neki és kitisztítja a sebét.
A kérdező hozzászólása: Nincs itthon betadine, de van dettol csípás nélküli seb fertõtlenítõ. Megyek és lelocsolom azzal, szõre már nincs ott.
A kérdező hozzászólása: Most is mennek rá folyamatosan a legyek, õket hogy zavarjam el?
Nem tudod házba bevinni? Vagy vhová ahol nincsenek legyek.
Ha jó vastagon bekened a sebet fertõtlenítõvel (amit írtál, azt nem ismerem, de biztos az is jó), az elvileg elriasztja a legyeket. De a legjobb lenne hûvös, légytelen helyre bezárni, az a tuti.
A kérdező hozzászólása: Van egy szoba amit nem használunk, be sincs rendezve, akkor bezárom oda. Lefújtam a legyet is hátha megdöglik. Keverek valami csípõs paprikás vizet és lefújom a legyeket ami közel megy a kutyához.
A kérdező hozzászólása: Ja és múltkor szétvágta a lábát, szóval kapott vérmérgezés ellen injekciót.
A vérmérgezés elleni szuri, amit kapott, valószínûleg tetanusz. Ettõl különbözik az a százegyféle betegség, amit a legyek belehordhatnak a mocskos lábukkal a sebbe. Szóval sajnos ez nem garancia rá, hogy nem betegszik meg tõle, de sebaj, feltalálták az antibiotikumokat!

Szőnyegből hogy tudom kiszedni a pisit? A baleset után próbáltam felitatni, de nem sikerült, ott maradt egy nagy folt.

Legjobb válasz: Nedvesitsd be HIDEG vizzel, utána papirtörlövel itasd fel. majd addig ismételd, amit eltünik a folt. Dörzsölni nem szabad, és csak kivülröl befelé szabad törölgetni, sosem kifelé, mert úgy széle lesz.

Nedvesitsd be HIDEG vizzel, utána papirtörlövel itasd fel. majd addig ismételd, amit eltünik a folt. Dörzsölni nem szabad, és csak kivülröl befelé szabad törölgetni, sosem kifelé, mert úgy széle lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha már megszáradt, akkor is jó ez a hidegvizes módszer?
Igen, de elöször kicsit fel kell áznia, és mindig csak felitatni a vizet. Lehet, hogy többször meg kell ismételni, de hatásos. HA netán szaga is lenne, akkor a végén ecetes vizzel töröld át a szönyeget (1 liter vizbe 1 evökanál ecetsav), az elveszi a szagot.
a wanish minden foltot kiszed
ma 21:10-es: meg a szönyeg szinét is...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
nekem nem szedte ki a szõnyeg színét:)
A szönyeg anyagától, összetételétöl meg a szinétöl függ, hogy kiszedi vagy sem. Nekem tönkretette már egy szönyegemet, meg egy fotel kárpitját - többé nem kisérletezek vele.
Le is írtad a választ, óvatosan ásíts. :)
Túl nagyra tátod a szád:D
Amellett, hogy óvatosan ásítasz, jó, ha pár hétig meglámpázod Bioptron lámpával! Napi 6-7 perc elég! A férjemnek voltak ilyen panaszai, aztán végigcsinált egy ilyen kúrát, azóta nem okoz gondot az ásítás! Ha elmész a Zepterhez, ingyenesen próbálhatod a lámpát, így meggyógyítod magad, mire az ingyenes kúra véget ér!:-) Nekünk van lámpánk egyébként, de ha neked nincs, ez egy jó tanács! (Váci úton van a székházuk, a Tesco mellett.)
Kerüld az unalmas dolgokat, és nem vagy csak keveset fogsz ásítani! :-))) De komolyabbra fordítva a szót: Ajánlatos elmenni a dokihoz, aki majd elküld egy fogorvoshoz (is), ugyanis az ilyen dolgoknak lehet elõzménye egy letört vagy rosszul tömött ("magas tömés") fog, ami rágáskor "félrefeszíti" az állkapcsot, ami természetellenes kopáshoz vezet. Ekkor jön az, hogy ásításkor, késõbb pedig már akkor is, amikor kicsit nagyobbra tátod a szád, kiugrik a helyérõl!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Próbálok nem nagyot ásítani, meg óvatosan, de néha óhatatlanul nagyobbra sikerül:8 Szerencsére még nincs egy tömött fogam sem:) De a fogorvos már megmutatta hogy kell visszarántani, de elég durva:( Szóval próbálok minél óvatosabban ásítani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!