Találatok a következő kifejezésre: Már egy mozog a babám, de (2 db)

Már egy hónapja mozog a babám, de még mindig csak a hasam leges-legalján érzem. Mikor fog már feljebb kúszni?

Legjobb válasz: hányadik hétben vagy? elõszõr én is lent éreztem többnyire.26.hétben vagyok és a köldök magasságában mocorog mostanában, szerintem nekem még mindig keresztben van :D még annyi idejük van helyezkedni. boldog babavárást

hányadik hétben vagy? elõszõr én is lent éreztem többnyire.26.hétben vagyok és a köldök magasságában mocorog mostanában, szerintem nekem még mindig keresztben van :D még annyi idejük van helyezkedni. boldog babavárást
Szia! Én 19 hetes vagyok, nekem i elõször nagyon lent mocorgott, de mostmár néha érzem oldalt (nem telejesen oldalt), és a köldököm alatti vonalban is. Nyugalom, nemsokára érezni fogod máshol is, talán még meg is unjuk a sok mozgást majd.
A kérdező hozzászólása: Most vagyok 22 hetes, azt gondoltam, hogy ilyenkor azért már fentebb mocorognak.:)

23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!