Találatok a következő kifejezésre: Már egy minden nap vérzek. Ez (3 db)

Már egy ideje minden nap vérzek. Ez mitől lehet?

12 éves lány vagyok.Idén aug.ban jött meg el?ször,azóta nem volt semmi.Már kb.3-4 hete minden nap nagyon kicsit(csak a wc papíron látom,de nagyon-nagyon kevés)vérzek.Ez azért van,mert nemsokára ismét megjön,vagy valami más bajom van?

Legjobb válasz: Szia! 12 évesen még elég rendszertelen a mensi. Nem hiszem hogy komoly bajod lenne. De nyugodtan keresd fel az orvost õ meg fog nyugtatni.

Szia! 12 évesen még elég rendszertelen a mensi. Nem hiszem hogy komoly bajod lenne. De nyugodtan keresd fel az orvost õ meg fog nyugtatni.
Ha csak a WC papíron látszik, és a bugyidon nem, akkor az lehet egy kicsi hámseb a hüvely nyílásánal.Majd begyógyul.Ha kellemetlenkedne, akkor azért szólj róla édesanyádnak, õ tudni fogja, h mi a teendõ.
Szerintem mindenképp keress fel egy orvost, nem normális, hogy 3-4 hétig vérzel, még ha kicsit is. Mindenképp járj utána!!

3 pozitív terhességi tesztem volt, 4 nap menses késés után. Ma már vérzek, mint egy rendes mensesnél. Enyhe görcsök, nem rózsaszín vérzés. Ez a vetélés jele?

Jöv? héten mentem volna az els? vizsgálatra. Ha most megyek el orvoshoz, vérzéssel, elvégzi a hüvelyi vizsgálatot?

Legjobb válasz: Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!

Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!
Igen valószinú vetélésed volt. Nekem is igy történt, de nem vizsgáltak meg hüvelyen keresztül, csak UH-t csináltak.
Szerintem is lehet vetélés. Valahol olvastam, hogy a menzeszek bizonyos százaléka közben bekövetkezik vetélés úgy, hogy nem is tudunk róla. De van esélye annak is, hogy megmarad a baba, csak menstruálsz terhesen is. Menj orvoshoz mindenképp!
Bízzunk bennem hogy csak menses, de sürgõsen menj ügyeletre, és vizsgáltasd meg magad!!! Drukkolunk:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!