Találatok a következő kifejezésre: Már egy minden (3183 db)

Na akkor most mi van? Én már nem értem a pasikat! Szakitottunk a barátommal már több mint egy hónapja, összejött egy másik csajjal:S!

Vasárnap este beszéltem vele msn-en és mondtam neki,h megpróbálom nem keresni többet err? ?,h én se érzem úgy mindig,h nem akar hallani rólam!meg,h ammennyire mondta,h szeretett az úgy is volt és ezért isa fáj neki ennyire!meg h enhéz lesz neki,h elfelejtsen...!De könyörgöm ezek szerint csak szeret!vagy én értem félre???De akkor miért jó neki,h most szenvedünk külön-külön???Lécci segitsetek!hogy szerezzem vissza!

Legjobb válasz: Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.

Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.
hmm...
Õ szakított vagy te dobtad? Meddig jártatok? Hány évesek vagytok? kicsit írj még, úgy többen tudnak hozzászólni
A kérdező hozzászólása: õ szakitott velem!3hónapig jártunk együtt és olyan szerelem elsõ látásra fíling volt...:) !Õ 23, én 18!
A kérdező hozzászólása: Én is képes lennék összejönni, egy másik sráccal már csak azért is, h felejtsek!Szerintem még szeret, mert mondta, h neki is fáj és szenved, h igy alakult!És h még mái napig nem tudja, hn h lenne a lejobb, mert csalódott bennem!!!
Nem tudom mit tettél, hogy csalódott benned. De sztem a legnagyobb szemétség járni valakivel csak azért, hogy jelejts. Gondolj bele, hogy érezheti magát szegény srác amikor megtudja, hogy csak azért jártál vele, hogy felejts.

A szüleim már több mint 20 éve házasok és anyám már nem szereti apámat, de apám meg túlságosan is szereti anyámat. Nem tudunk szétköltözni mer szinte poton áron tudnánk csak eladni a házat, ráadásul egy csomó kölcsön is van rajta. Mit tegyek? 19/f

Nem tudnánk két különálló lakást venni.Anya felajánlotta azt apámnak, hogy éljenek ugyanúgy együtt (mármint egy házban és szobában)csak éljék mindketten a maguk kis életét. Na ezt apám nem tudta elfogadni és attól félek valami hülyeséget fog csinálni. Én már nem tudok nekik mit tanácsolni, please segítsetek!:(

Legjobb válasz: Én szüleim is vagy 20 éve "együtt" vannak, de már jó 10-15 éve nem szerelembõl. Már nem alkotnak egy párt, ha találkoznak vagy épp hazajön anyám a munkából egy szájrapuszi és ennyi. Apámnak azóta ezer és egy csaja volt. De még mindig együtt lakunk, õk egy szobában, egy ágyban alszanak. 18/L

Én szüleim is vagy 20 éve "együtt" vannak, de már jó 10-15 éve nem szerelembõl. Már nem alkotnak egy párt, ha találkoznak vagy épp hazajön anyám a munkából egy szájrapuszi és ennyi. Apámnak azóta ezer és egy csaja volt. De még mindig együtt lakunk, õk egy szobában, egy ágyban alszanak. 18/L
egy szobában hogy lehet külön élni? kicsit morbid, sajnálom:((
A kérdező hozzászólása: Ha nem szeretnék egy mást ez jó is lenne így, meg tudok jó pár emberrõl akiknél ez mûködik, de mivel nem ugyanúgy éreznek egymás iránt, ezért ez kivitelezhetetlen.:S

Miért csak egy irányba forditják a fejüket a babák ha lefektetjük őket? Kislányomnak próbálom pelussal kitámasztani a fejét, de mindig visszaforditja és már egyik oldalt el van nyomódva kicsit neki!

Van erre valami más megoldás?Nem akarom hogy úgy maradjon neki!!!

Legjobb válasz: Mennyi idõs a kislányod? Kerek feje lesz, ne aggódj. Sok baba elfekszi a fejét egyik irányba, de az késõbb kisimul. Az én fiam is amikor kisebb volt, mindig csak balra fordította fejét, neki is elnyomódott. Most 3,5 hós, és már minden irányba forgatja, mert már nagyon érdekli a világ.

Mennyi idõs a kislányod? Kerek feje lesz, ne aggódj. Sok baba elfekszi a fejét egyik irányba, de az késõbb kisimul. Az én fiam is amikor kisebb volt, mindig csak balra fordította fejét, neki is elnyomódott. Most 3, 5 hós, és már minden irányba forgatja, mert már nagyon érdekli a világ.
Szia, második vagyok. A kitámasztással én sem értem el semmit, mert olyan ügyesen kitúrják. Én az ágya másik oldalára tettem színes játékokat, a védõnõ javaslatára. Egy idõben én is sokat idegeskedtem emiatt, de a gyerekorvos csak legyintett, hogy még azoknak is szép feje lesz, akiknek totál ellaposodott az egyik oldala. Hogy mikor simul ki? Szerintem akkor, amikor már aktívan játszik, és sokat mozog.
Mindenképp vidd el Dévény gyógytornára! Nem veszítesz vele semmit ha megnézi egy gyógytonász néni, max. azt mondja nincs semmi baj. de ha meg kell a torna akkor meg jó, hogy elmentél. Az én lányom is így volt, valóban e voltak tapadva a nyaki izmai és szépen javult azóta mióta járunk.www.deveny.hu
Szia! Nekünk is volt ilyen problémánk, majd vettünk egy ilyen párnát. Most már egyébként forgatja mind a két irányba a fejét alvás közben is. És a kis buksija is kezd szépen kerekedni. Most 5 hónapos. http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=BLK
Szia! Nekünk is így volt. Le volt tapadva egyik oldalra a nyaki izma. Gyógytornára kellett járnunk. Azt javasolták hogy minden inger arról az oldalról érje amelyikre nem fordul. Megfodítottuk a kiságyat is, mindig balról közelítettünk hozzá, meg a játékokat is balról tettük neki. Meg a két kis kezét fogva fel kellett húzni ülésbe és balról bazseváltunk neki hogy arra próbáljon nézni , kb 5 másodpercig tarthattuk ígym Minden pelusozásnál eljátszottuk 5x. Aztán szépen kezdte balra is fordítani a fejét, most már nincs vele gond. Remélem nálatok is jól alakul, szurkolok! Jó babázást.
A kérdező hozzászólása: Szombaton lesz 2 hós! És mennyi idõ alatt simul ki neki???Forgatja õ is a kis buksiját, de valahogy mindig a jobb oldalán áll meg! Addig fészkelõdik mig a pelust is ki nem dúrja onnan, amivel kitámasztottam!

Már több mint egy hete 2, 5 évesem széklete elég bűzős, néha folyós, kb 4-5 van neki. Doki csak diétát javasolt, meg türelmet, hogy várjak. Pro kidet is adtam neki. mit tehetnék még?

Legjobb válasz: Az én másfél évesemmel is hasmenéssel küzdünk több, mint egy hete. Nekünk a doki a következõket mondta: ha semmi más baj nincs (se hõemelkedés pl), aktív, sokat szaladgál (tehát nem zavarja), iszik eleget, eszik eleget, akkor semmi teendõ nincs a diétán kívül (sok káliumban gazdag kaja: srépa, banán, krumpli), smectat lehet adni (ez összefogja a kakit, pontosabban bevonja bél nyálkahártyáját) és valami probiotikumot. És ne aggódjak, van, hogy 2-3 hétig is simán eltart egy ilyen. Neki még sose volt ilyen, hasmenése sem, nemhogy ennyi ideig, szóval engem is zavar, de igyekszünk betartani. Már mindig azt hiszem, na ma jobb volt, nem adunk pl smectat, erre másnapra megint 3 kaki. :(

Az én másfél évesemmel is hasmenéssel küzdünk több, mint egy hete. Nekünk a doki a következõket mondta: ha semmi más baj nincs (se hõemelkedés pl), aktív, sokat szaladgál (tehát nem zavarja), iszik eleget, eszik eleget, akkor semmi teendõ nincs a diétán kívül (sok káliumban gazdag kaja: srépa, banán, krumpli), smectat lehet adni (ez összefogja a kakit, pontosabban bevonja bél nyálkahártyáját) és valami probiotikumot. És ne aggódjak, van, hogy 2-3 hétig is simán eltart egy ilyen. Neki még sose volt ilyen, hasmenése sem, nemhogy ennyi ideig, szóval engem is zavar, de igyekszünk betartani. Már mindig azt hiszem, na ma jobb volt, nem adunk pl smectat, erre másnapra megint 3 kaki. :(

Kevesebbet eszem, mint eddig, napi 20-30 percet mozgok, megsem fogyok mar tobb, mint egy hete, hanem meg majdnem 1kg-ot hiztam; mitol lehet ez? Teljesen el vagyok mar keseredve

Legjobb válasz: Minden fogyókúra elõtt a lelket kell rendbe tenni elõször. Ha magadba zárkózol, vagy magadba fojtasz valamilyen bánatot, az tudja ilyen erõsen hátráltatni a fogyást. Sok-sok folyadékot kell inni, néha egy kis szauna, ez mind segít elindulni az úton. Sok szerencsét hozzá! :)

Minden fogyókúra elõtt a lelket kell rendbe tenni elõször. Ha magadba zárkózol, vagy magadba fojtasz valamilyen bánatot, az tudja ilyen erõsen hátráltatni a fogyást. Sok-sok folyadékot kell inni, néha egy kis szauna, ez mind segít elindulni az úton. Sok szerencsét hozzá! :)
Hány kilót szeretnél leadni pontosan? Miket eszel? Idõ kell, míg a fogyás megindul, ne legyél türelmetlen! És fõleg nem méreszkedj naponta!
A kérdező hozzászólása: 8 kg-ot szeretnek fogyni, eddig is fogyokuraztam, de szepen hetente 1 kg lement; most meg elegge feszengek, hogy mi tortenhetett. Hogy mit eszem? Rengeteg zoldseg, napi 1-2 gyumolcs, sok hus, levesek, hal, reggel szoktam muzlit 1 dl tejjel, neha-neha kenyer...
A kérdező hozzászólása: Awful11 Ha te ezeket a kajakat nevezed sz*rnak, akkor nem tudom, hogy neked mi a jo??
Egy hét semmi és egy kiló is elég kevés, egy test simán vibrálhat ennyit csak úgy. Miért vagy türelmetlen ily hamar?
Nem, ezek nem szar kaják, csak a tej azok közül amit írtál. Amikor írtam akkor te még nem írtad le, hogy miket eszel...
Elõször is: ne mérd magad hetente! ég a hold állása is befolyásolja (pl. növekvõ hold idején visszatartás) a súlyt. Havonta méricskélj és minden mérd a körméreteid is. Lehet, hogy centikben jobbak az eredményeid.
Nyugodtan hagyd el a tejet, müzlit kenyeret legalább amíg fogyni akarsz..

Hozzátáplálás. Ha az 5 hós babám, megkóstolt már szinte minden bébiételt, mikortól kaphat egy egész üveggel? És mikortól ehet napi 2 vagy több alkalommal bébiételt?

Eddig csak fél üveggel mertem neki adni, de látom rajta, hogy megenné az üveggel is. Ha meg is eszi utánna adjak még neki tápszert? És ha estére kap 1 üveg bébilove-os "jóéjt" bébipapit, olyan kekszeset, akkor már nem kell neki adnom tápszert? Azért rúgózom ezen a tápszer dolgon, mert nekem a doki a lelkemre kötötte, hogy a tápszert adjam a kicsinek, mert fontos vitaminok vannak benne. Csak nem tudom, hogy napi mennyi tápszeres kaja maradhat ki. Remélem érthet? a kérdés...:)

Legjobb válasz: Úgy alakítsd az étkezéseit, hogy napi szinten meglegyen a tejalapú táplálék. Ebben a korban még a napi 2 adag tápszer eléggé javallt.Ha ebéd vagy vacsi után elfogadja akkor nyugodtan adhatod neki, legalább késõbb lesz éhes. Az én lányom 7 hónaposan már csak napi egyszer ette meg a tápszert.Reggelire kapja a mai napig és csak 160-180 ml-t.Ezért én este tejpépet adok neki kb 180 ml-t és majdnem minden étkezés után kap babajoghurtot vagy babapudingot, de eszik már rendes joghurtot és kefírt is.A lényeg, hogy a napi fél liter tejalapú táplálék meglegyen.Mi csak négyszer eszünk egy nap úgyhogy nem könnyû :) És igen, a vitaminok miatt is érdemes lenne a tápszer.Egy idõ után majd beáll az adagja. 10,5 hós kiscsaj anyuja

Úgy alakítsd az étkezéseit, hogy napi szinten meglegyen a tejalapú táplálék. Ebben a korban még a napi 2 adag tápszer eléggé javallt.Ha ebéd vagy vacsi után elfogadja akkor nyugodtan adhatod neki, legalább késõbb lesz éhes. Az én lányom 7 hónaposan már csak napi egyszer ette meg a tápszert.Reggelire kapja a mai napig és csak 160-180 ml-t.Ezért én este tejpépet adok neki kb 180 ml-t és majdnem minden étkezés után kap babajoghurtot vagy babapudingot, de eszik már rendes joghurtot és kefírt is.A lényeg, hogy a napi fél liter tejalapú táplálék meglegyen.Mi csak négyszer eszünk egy nap úgyhogy nem könnyû :) És igen, a vitaminok miatt is érdemes lenne a tápszer.Egy idõ után majd beáll az adagja. 10, 5 hós kiscsaj anyuja
A kérdező hozzászólása: Találtam táblázatot, köszönöm szépen:-)
A kérdező hozzászólása: 14:57 AZTAMINDENIT! Nem semmi étvágya van a leányzónak:-))) Tudod én is azt vettem észre, hogy alig alig akarja abbahagyni a bébikaja kanalazását, olyan jóízûen eszik...én már nem tudom mi a jó:-(
Nestlé oldalán is van, de ha beírod googleba hogy hozzátáplálàs kidob egy csomót. Meg a Milupa is küldött.
Biztos nem fog tetszeni amit irok. A kislányommal nem lehet kostoltatni, mert szò szerint remeg érte, és annyira sír ha elveszem, hogy alig vesz levegõt. Mindenbõl elsõ alkalommal egy egész adagot megevett. Azt mondta doki nem gond, mert ha allergiás akkor Màr a második kanàl utàn kiüti. 5, 5 hónapos. Reggel 200 tápszer. Tízórai egy egész adag gyümi üveges, vagy egész banán, most Màr egy fél keksz bele. Ebéd fözelék, általában 220 milli. Uzsonna tejpép 200 vízbõl. Este tápszer. Azért kellett elkezdeni mert nem hizott. Rengetet eszik és most is csak 6500 gr. Egyedül az alma üti ki :( azt kerüljük.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!:-) És honnan tudok olyan táblázatot beszerezni? Éjjel nem ébred fel, nem éhes...vizsont kaptunk egy csomó ilyen vacsit, arra gondoltam, hogy odaadom neki, de így nem:-)
Bocsi, rizspép helyett rizslisztet akartam írni. (elõzõ)
Anyósodat ne engedd a baba közelébe etetéskor. (Az almát legalább üvegreszelõn reszelte le?) Szerintem elég lenne egy (délelõtti vagy kora délutáni) étkezést kiváltanod egyelõre, akár 6-7 hónapos koráig. A továbbiakban lassíts az új gyümölcsök, zöldségek bevezetésével, ráérsz, nem kell sietni semmivel. A bébiételekkel vigyázz, a legtöbb nálunk szorulást okozott a bennük lévõ rizspép miatt. A húsokkal várj 7 hónapos koráig, szerintem, addig elég lenne a zöldség, gyümölcs, és bevezetheted 6 hósan a glutént. Ja, bocsi, azt már bevezetted a kekszes tejpéppel... Keress egy hozzátáplálási táblázatot, aztán azt kövesd, és ne engedd a védõnõt vagy az anyóst beleszólni. Este én még nem adnék neki bébiételt, kivéve, ha sokszor felébred enni, de akkor is inkább sima (nem ízesített), korának megfelelõ tejpépet.
A kérdező hozzászólása: Félreérthetõen írtam, azért értetted félre:-) Védõnõ...ugyan. Annyit mondott, hogy most már jöhetne igazán a csirke és pulykahús. Én meg csak kapkodom a fejem. Megírnád nekem, hogy mi az ami allergizálhat? Aprómagvasokat tudom, de van még más is?
bocs akkor ezt a minden félét félreértettem :) azért az allergizáló ízeknél nagyon figyelj! enyém allergiás, 2 kiskanál teljesen kiütötte :/ azért szomorú, hogy mondjuk a védõnõ nem veszi a fáradtságot hisz ez lenne a kötelessége :( mindegy, lényeg, hogy az ízek bevezetésében lassíts, a kiváltásban meg legyél bátrabb, nyugodtan 1-1, 5 üveg mehet a már kóstolt ízbõl :)
A kérdező hozzászólása: Én egyáltalán nem így csináltam...sõt:( Nem, nem mondta a doki, hogy ennek vannak szabályai. Elmondom, hogyan csináltam. Megkóstolta az almát egyik nap, másik nap már evett egy kisebb adagot, aztán a barackot kostólta meg, evett egy kis adagot, aztán a tököt, és végül a répát. Ezeken vagyunk túl. Tehát nem minden bébiételbõl evett ami van a földkerekségen:-) Aztán amikor láttam, hogy ízlik neki kicsit többet adtam, max fél üvegnyi bébiételt evett meg, máig. Ma kapott 1 egész üveg sütõtököt. Te nagyon jól vázoltad nekem, hogyan is KELLETT volna ezt csinálni...sajnos senki nem mondta el, akártkit kérdeztem annyit mondtak, hogy egyik nap adjak kiskanálnyit, ha nem látom, hogy allergiás akkor adhatok másnap a mennyit megeszik. Ha tudnád, hogy az anyósom ide jött megkérdezte mit eszik a gyerek, mondtam neki, hogy már eszik almát, fogta lereszelt egy vagon almát, felvizezte betette a cumisüvegbe, és lenyomta a gyerek torkán, azzal a jelszóval, hogy õ is így csinálta, és aki mást mond az mind hülye. Persze én nem utánoztam. Én kanalaztam a gyerekkel, de tényleg csak úgy, hogy kóstolát egyik nap, aztán már ette is. Remélem nem rontottam el nagyon, vissza csinálni már nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Õ 3 óránként kér enni, így napi 6 alkalommal kajál, délelõtt kap egy fél üveg akármit, pl. répát, vagy tökösalmát, aztán 90 vagy 120 tápszert, és a délutáni 3 vagy 6 órai kajcsinál kap egy kis tejpépet, olyan 80 grammnyit, és ugyanennyi tápszert. A maradék kajálás az csak kizárólag tápszer. Na ma eljött az a nap, amikor bevágott 1 egész üveg tököt, és nem kért rá tápszert. ( el is aludt rögtön) És én megijedtem, hogy akkor most ezt így jól csinálom vagy nem... Akkor oda fogok figyelni arra, hogy napi 2 alkalommal kapjon tápszert, bár ez nálunk még elég távolinak tûnik, hogy ennyi étkezést kiváltsunk.
nem az, hogy nem tetszik a válaszod, kedves 70%-os, csak én soha nem értettem hogy lehet ez :S én úgy csináltam, hogy amibõl kóstoltattam adtam 2 kanállal, majd egy már jól bevált fõzelékkel teleehette magát. soha nem volt ebbõl problémánk, akkor szerencsére :) meg azt is csináltam sokszor, hogy az elsõ meg második nap nem külön adtam azt az ízt, hanem belekevertem a már kóstolt fõzelékébe. így is el lehet kerülni, hogy elszomorodjon. én azért mondom, hogy fontos a kóstoltatás mert az én fiam allergiás, mondjuk számítottunk rá sajnos, örökölte a hajlamot, tehát én ebbõl nem is engedtem. mikor 5 hónapos volt sokfelõl hallottam, hogy az áfonyát szeretik a babák, vettem neki egy üveggel, ugye abból ki vannak vonva az allergizáló magok így ritka, hogy gondot okozzon. de.10kor kóstoltattam, du. 3-4 körül lett szinte egyik percrõl a másikra tele pöttyökkel, és ez csak 2 kanál után :( én azon is paráztam, hogy nehogy fulladásos allergiája legyen, a halnál érdemes azért tényleg óvatosnak lenni mert arra ugye gyakori és ha egy egész adagot kap... :S meg persze a mézzel is óvatosnak kell lenni, de az csak 1 éves kor után. azonkívül az aprómagvasok, csonthéjasok, meg a puffasztó ételek (K-betûsök), és savas gyümölcsök, pl. a narancs ami gyakran gondot okoz. ezekkel vigyázzatok, de mondjuk a répát meg a sütõtököt, krumplit, rizst, stb nem kell túlparázni :)

Egy nagyon jó nőgyógyászt keresek. Minden érdekel.8 éve nem esek teherbe, pedig már mindent próbáltunk. Nagyon vágyunk már egy kis babára. Pesten kellene a Dr. Vki jár ilyen cipőben, mint én?

Legjobb válasz: Hallottál már az inzulinrezisztenciáról és az ennek következtében megjelenõ PCO szindrómáról? végeztettél már terheléses vércukor ill. inzulinszint mérést? nagyon sok nõ emiatt a betegség miatt nem tud teherbe esni...

Hallottál már az inzulinrezisztenciáról és az ennek következtében megjelenõ PCO szindrómáról? végeztettél már terheléses vércukor ill. inzulinszint mérést? nagyon sok nõ emiatt a betegség miatt nem tud teherbe esni...
Dr. Gasztonyi Zoltán, Dr. Szmatona Gábor
Budai Meddõségi Centrum 4 év próbálkozás után jelentkeztünk ide, és elsõre sikerült a lombik. Itt ingyenesek a konzultációk, a vizsgálatok, "csak" a gyógyszerekért kell fizetni majd, vagyis a stimunál a szurikért. nekem petevezetékkel kapcsolatos problémáim voltak, így megúsztam 150e körüli összeggel. Ajánlom nagyon, recepción kedvesek, dokik kicsit el vannak havazva, de a Kaáliba is ez van (ott is voltunk) csak ott fizetsz mindenért és ugyanazt kapod. Érdemes lépned, és kizárólag Meddõségi centrumokban gondolkozz. Ott majd kérhetsz inzulinrezisztenciára is vizgyálatot! Sok sikert!
Ugyan nem Pest, de közel van.Állítólag nagyon jó meddõségi kérdéskörben. http://www.lollok.hu/szolg.html
http://kaali.hu itt állítólag mindenki jó..!!
A kérdező hozzászólása: Rendben van a pajzsmirigy is.Ezért nem tudom, hogy hova kéne még fordulnom.Én is Éva vagyok.
Dr. Hamvasi Ferenc!!!! keress rá google-ban, az elmond mindent helyettem. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A cukromat mérték már, vagyis vért vettek.Jó volt.Az inzulinr-ról nem hallottam.Hol csinálják, és hogy csinálják?
Dr.Páczai Anita Éva http://drpaczai.hu/
elõzõ vagyok, bocs h belekotyogok, egyáltalán nem ezt kérdezted, de könnyen lehet, hogy pajzsmirigy betegséged van, ami hatással lehet a hormonháztartásodra és összességében a termékenységedre. (velem ez történt, azért vagyok ennyire 'elszánt', hogy meggyõzzelek...) http://www.pco-szindroma.hu/index2.html
http://www.medinice.hu Dr.Surányi Tibor

Nekem már több mint 1 hónapja teljesen elapadt a tejem, de ha megnyomom még egy szerencsétlen kis csepp mindig megjelenik. Vissza lehet még hozni ilyenkor?

Legjobb válasz: Elvileg azt mondják bármikor visszalehet hozni, de én ebben speciel nem hiszek. Mennyi idõs a babád? Érdemes egyáltalán ezzel kínlódni, fõleg ha már egy hónapja nem anyatejes. Lehet már nem is szopizna. Nekem alig volt tejem az elsõ babámnál. Fejnoi nem tudtam, semmi nem jött. 3 hónaposan fejztük be a szoptatást, mert azt mondtam hogy ez már szenvedés, mindkettõnknek. Addig is csak kiegészítéssel volt elég. Még 1,5 évvel utána is jött 1-1 csepp. Nekem akkor hormonvizsgálatot javasolt a doki, mert lehet ilyen jellegû probléma miatt is.

Elvileg azt mondják bármikor visszalehet hozni, de én ebben speciel nem hiszek. Mennyi idõs a babád? Érdemes egyáltalán ezzel kínlódni, fõleg ha már egy hónapja nem anyatejes. Lehet már nem is szopizna. Nekem alig volt tejem az elsõ babámnál. Fejnoi nem tudtam, semmi nem jött. 3 hónaposan fejztük be a szoptatást, mert azt mondtam hogy ez már szenvedés, mindkettõnknek. Addig is csak kiegészítéssel volt elég. Még 1, 5 évvel utána is jött 1-1 csepp. Nekem akkor hormonvizsgálatot javasolt a doki, mert lehet ilyen jellegû probléma miatt is.
A kérdező hozzászólása: Mindjárt 5 hónapos és 3, 5 hónapos koráig szopizott, de õ is pótlással.. lehet, hogy tényleg semmi értelme, csak gondoltam hátha csoda történik..:) Köszi a választ!

Mért nem ugat? 5hónapos pekingi palotapincsi kiskutyám még mindig nem ugat. Kezdek agódni mi baj lehet vele. Szomszédban ugyan ekkora kiskutyák már egy honapja ugatnak. Szerintetek vigyem állatorvoshoz? Valakinek már volt ilyen?

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy baj van,ha egészségesnek látszik a kutya,akkor nem muszáj rögtön állatorvoshoz vinni. Van egy ismerõsöm,akinek ugyanolyan fajta kutyája van mint nekem,az enyém már 1 hónaposan is ugatott,az övé már több éves,és nem ugat. Vannak ilyen kutyák. De ha annyira zavar,kérdezd meg az állatorvost.

Nem biztos, hogy baj van, ha egészségesnek látszik a kutya, akkor nem muszáj rögtön állatorvoshoz vinni. Van egy ismerõsöm, akinek ugyanolyan fajta kutyája van mint nekem, az enyém már 1 hónaposan is ugatott, az övé már több éves, és nem ugat. Vannak ilyen kutyák. De ha annyira zavar, kérdezd meg az állatorvost.
nekem is pekingim van, sosem volt ugatós , egy honapban ha 2* elvakkantja magát, akkor már csodálkozok hogy hangoskodik:-)
én a pekingimet elõször klb 1 éves korában hallottam ugatni. meg is lepõdtem, de nagyon édi hangja van :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.remélem azért fog majd ugatni.
Nekem ugyan nem pekingim van, de az én kutyám 3 éves, és még sose hallottam ugatni.Nem kell állatorvoshoz vinni, egyszerûen nem szeret hangoskodni.
Nem akarsz ideköltözni mellénk? A szomszéd két pulija éjjel-nappal ugat. Az én kutyáim meg utálják, hogy hangoskodnak.

Mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok? Általában mindig 28-30 napra jön meg. Most meg már több mint egy hete késik.

Nem szokott késni. Fogamzásgátlót nem szedek, de óvszerrel mindig védekezünk. Elég parázom,hogy mégis az lettem. De nagyon kicsi rá az esély nem? Minsif védekezünk és a gumi sem szakadt el, meg semmi....a kisfickók is mindig meg voltak. Akkor mit?l késik? Mennyi id? után forduljak dokihoz?

Legjobb válasz: Én vennék egy tesztet. Az a legbiztosabb. Nálam egy hetes késés, a ciklusomhoz, már mindig terhesség volt.

Én vennék egy tesztet. Az a legbiztosabb. Nálam egy hetes késés, a ciklusomhoz, már mindig terhesség volt.
Ha gumival védekeztetek és nem volt gond, kicsi a valószínûsége a teherbeesésnek. A mensid késhet a stressz miatt is (nem volt stresszes idõszakod mostanában? nem tudom mennyi idõs vagy, de pl. érettségi, vagy hajtás a suliban, munkahelyen?). Menj el egy gyógyszertárba és vegyél egy terhességi tesztet. 1 héttel a mensi elmaradása után már jó eséllyel kimutatja biztosra az eredményt, hogy van-e baba vagy nincs.
A kérdező hozzászólása: De elég stresszes idõszak volt a mostani, nem volt valami jó a viszonyom a párommal, azt hittem szakítunk, állandóan ezen görcsöltem, és erre még rájön a vizsgaidõszak is....szal jahm..hát remélem, hogy nem vagyok az!!
nekem 14 nap késés után jött meg. mondjuk én nem örültem neki...
A kérdező hozzászólása: hát én sem örülnék neki.eddig 8 napot késett
A kérdező hozzászólása: ja! te azért nem örültél neki, mert babát szerettél volna. na én még nem:-) én a késésnek nem örülök
A kérdező hozzászólása: Hála Isten ma megjött:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!