Találatok a következő kifejezésre: Már egy meg kellet (462 db)

Ha terhes vagy sem az egy héttel ezelõtti aktusból. Miért nem tesztelsz, ha kimaradt a mensid?!
A kérdező hozzászólása: de csak akkor voltam vele szerinted igy lehetséges?
Szerintem tesztelj. De egy hettel ezelotti aktustol nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: de a teszt sem mutatná még ki.. ugyhogy várok én sem hiszem csak nem akar jönni a mensi
Az egy héttel ezelõtti szex elõtt mikor voltatok együtt?Ha még egy hétig nem jön meg és nem is lesz pozitív a teszted, akkor felkeresnék egy orvost, mert a fájdalom cisztára is utalhat.
A kérdező hozzászólása: utoljára egy éve voltam. de még mindig nem jött meg 2hete késik de gercsölök szerintetek??
A szerintem részt is megírtam.Menj orvoshoz!!!
Egész biztosan nem elsõbbségivel küldték, tehát 5-7 nap, mire megkapod. Posta!
Ha febr. 26.-án indították, akkor azt kb. hétfõn, de inkább kedden fogod megkapni. A postások az elsõbbségivel feladott leveleket továbbítják másnap, a többire várhatunk 6-8 napokat is.

Melyik étkezést kell elösször kiváltani? Az nebaj, hogy én uzsira adok a babámnak almapürét? Azt már szereti. Még nem váltottunk ki egy étkezést sem. Egyenlöre mégcsak a gyümiket, meg a zöldségeket kostolja.

akkor kell kiváltani egy étkezést,ha már mindent végig kostolt?

Legjobb válasz: Mi 3 hete kezdtük, de nekünk tízórait javasolta a védõ és a doktornõ is. Akkor váltunk ki egy étkezést, ha már megeszik egy egész adagot. Ezért elõtte több ízt kell kóstoltatni. Nálunk is volt, hogy már alma-barackból megevett 120 g-ot, aztán kóstoltattam a sütötõköt 10 g-mal.... Még mi sem váltottunk ki étkezést, de a védõnõ szerint már két hónap múlva már kettõ is ki lesz váltva, a tízórai és az ebéd... Anyatejes a babám.

Mi 3 hete kezdtük, de nekünk tízórait javasolta a védõ és a doktornõ is. Akkor váltunk ki egy étkezést, ha már megeszik egy egész adagot. Ezért elõtte több ízt kell kóstoltatni. Nálunk is volt, hogy már alma-barackból megevett 120 g-ot, aztán kóstoltattam a sütötõköt 10 g-mal.... Még mi sem váltottunk ki étkezést, de a védõnõ szerint már két hónap múlva már kettõ is ki lesz váltva, a tízórai és az ebéd... Anyatejes a babám.


Ha az egy éves babám még nem jár, de már ha fogjuk a kezét, akkor nagyon lelkesen lépeget (és nem terhelem, mert már csak azért kell fogni, hogy ne boruljon meg), akkor már vegyek neki igazi cipőt/szandált? Vagy csak akkor kell, ha már magától jár?

Legjobb válasz: Vehetsz neki már most is, így kint is tudtok gyakorolni, lépegetni, sétálgatni, ahol esetleg egyenletlenebb a talaj, mint a lakásban. Így még inkább fejlõdik az egyensúlyérzéke, hamarabb kialakulnak a reflexek a talpacskájában. Mi puha talpú cipõvel kezdtünk, ha kinövi, már veszek neki rendeset.

Vehetsz neki már most is, így kint is tudtok gyakorolni, lépegetni, sétálgatni, ahol esetleg egyenletlenebb a talaj, mint a lakásban. Így még inkább fejlõdik az egyensúlyérzéke, hamarabb kialakulnak a reflexek a talpacskájában. Mi puha talpú cipõvel kezdtünk, ha kinövi, már veszek neki rendeset.
Mi már akor vettünk neki szandit, ami tartja a bokát stb amikor felállt és toyorásni kezdett h a 2 kezünket fogta!Elõször a puha talpút de arra azt mondta a neurológusunk h kicist laza a boka szalagja ezért adjunk rá szandit ami fogja a bokáját! Már a 2. szandiját koptatja rengeteget megy és néha már önállóan is totyorog!
Mi is 1 éves korában vettük az elsõ szandit és 15 hósan kezdett egyedül járni.

Miért nem ismerik a higiéniát a barátnőim? Jártam egyik-másik lakásán és rettentő koszos volt minden, pohárból sem lehetett inni. Megbántani nem akarom őket, de ha már ezért szólni kell egy nőnek, ott ette meg a fene.

Legjobb válasz: hát. nálam a domestosos mosogatás alap. meg a heti 2x porszívó. nem csillog a lakásom mint egy patika, de még egyik vendégem arcán sem láttam, hogy undorodna tõle. közepesen rend-és tisztaságmániás családból jövök, sosem kellett szégyenkeznünk a lakásunk állapota miatt. 20on éves korban ez már tényleg nem változik, egészen kislány korban kell elkezdeni valakit rendre és tiszatságra szoktatni. engem az tud nagyon kiborítani, ha valaki nem szellõztet.

hát. nálam a domestosos mosogatás alap. meg a heti 2x porszívó. nem csillog a lakásom mint egy patika, de még egyik vendégem arcán sem láttam, hogy undorodna tõle. közepesen rend-és tisztaságmániás családból jövök, sosem kellett szégyenkeznünk a lakásunk állapota miatt. 20on éves korban ez már tényleg nem változik, egészen kislány korban kell elkezdeni valakit rendre és tiszatságra szoktatni. engem az tud nagyon kiborítani, ha valaki nem szellõztet.
Dehogynem változik! Anyám például negyvenéves kora körül hagyott fel a takarítással. Egybeesett a dolog azzal, amikor az egész élete tönkrement, és hát kisebb gondja is nagyobb volt ennél. Persze azért kell erre egy hajlam is, én ha meglátogatom, mindig mániákusan takarítok...
Pedig tisztaság-fél egészség. És van is benne vmi. Én sosem mások miatt rakok rendet, vagy tartok viszonylag átlagos állapotokat. Mellesleg a pofámon égne a bõr, ha koszos pohárból adnék inni.De nem mki egyforma.Volt olyan ismerõsöm, hogy a konyhaasztalukon az elõzõ napi ebéd mosatlan cuccai voltak...nem is mentem többet hozzájuk....
Családi Háttere lehet
Ne is mondd! Nekem a nõvérem a WC-t nem képes lehúzni maga után, inkább szagolja egész nap. :S Soha nem is takarít, bokáig érõ koszban él. És akik nem ismerik, vagy nem voltak még nála, csodálkoznak, hogy nem szeretek vele lenni és nem jövünk ki valami jól egymással. Én fiú vagyok és azt sem mondhatnám, hogy olyan irtóan rendmániás lennék, de ilyeneket mint õ soha nem csinálnék.
A kérdező hozzászólása: Az egyiknek gyereke is van..., és a mosogató, edényszárító penészes, vastagon áll mindenen a zsír, nem hiszem, hogy nem látja.Lehet, h vki otthonról hozza, de ismertem olyat is akinek az anyja rendmániás és õ azért nem takarít, mert az anyja "kicsinálta" ezzel az idegeit.
Szerintem leginkább az számít, hogy mit tanul és mit lát otthon valaki. A lakásban a rend azt jelenti, hogy a fejben is rend van.

ÖSD német írásbeli vizsgám megvan, de már egy év letelt, és most szeretném befejezni. Meg kell ismételni az egész vizsgát, vagy csak szóbeliznem kell?

És ha csak a szóbelit kell letennem, akkor is a teljes árat kell befizetnem?

Legjobb válasz: Úgy van, ha az egyik rész nem sikerül, akkor egy éven belül féláron (kb 18500 ft-ért) ismételheted meg, viszont mindkettõt meg kell csinálnod újból. Ha letelt a sikeres írásbelitõl/szóbelitõl számított egy év, akkor 36000 Ft-ért van lehetõséged újravizsgázni.

Úgy van, ha az egyik rész nem sikerül, akkor egy éven belül féláron (kb 18500 ft-ért) ismételheted meg, viszont mindkettõt meg kell csinálnod újból. Ha letelt a sikeres írásbelitõl/szóbelitõl számított egy év, akkor 36000 Ft-ért van lehetõséged újravizsgázni.
Már letelt az év? Akkor az drága lesz. Azért sok sikert hozzá
A kérdező hozzászólása: letelt, akkor 36ezerért mind a kettõt meg kell csinálnom, vagy csak azt, ami nem sikerült?
ÖSD-nél csak komplexet tudsz, akkor is, ha egy éven belül lettél volna a sikeres vizsgával. Így viszont, olyan, mintha nem is mentél volna el. Esetedben tehát: Komplex vizsgát tudsz tenni 36e Ft-ért (B2).
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Ha beveszek egy 72 oras esemny utan tablettat es par napon meg belul meg kell jonnie? Akkor varjam ki azta par bnapit v elotte is lehet mar tesztet vegezni?

Legjobb válasz: a teszt kb 2 héttel a baleset után mutatja ki hogy terhes vagy-e, mivel annyi idõ kell hogy beágyazódjon... nem úgy megy hogy sitysuty tegnap volt a baj ma meg már kimutatja hogy terhes vagy. ha így elnne nem kellene feltétlen a sürgõsségi tabi, mivel aki nem terhes az nem veszi be, aki igen az meg beveszi. remélem érted mire akarok kilyukadni. várd meg azt a pár napot, biztos meg fog jönni. addig semmiképp ne csinálj tesztet, mert felesleges, úgysem mutatja ki

a teszt kb 2 héttel a baleset után mutatja ki hogy terhes vagy-e, mivel annyi idõ kell hogy beágyazódjon... nem úgy megy hogy sitysuty tegnap volt a baj ma meg már kimutatja hogy terhes vagy. ha így elnne nem kellene feltétlen a sürgõsségi tabi, mivel aki nem terhes az nem veszi be, aki igen az meg beveszi. remélem érted mire akarok kilyukadni. várd meg azt a pár napot, biztos meg fog jönni. addig semmiképp ne csinálj tesztet, mert felesleges, úgysem mutatja ki

Miért van az, hogy amikor nagyon szerelmes vagyok egy pasiba és bármit megcsinálnék érte, nem kellek neki, de amikor már feladtam, nem érdekel a pasi, akkor meg kellenék neki?

Legjobb válasz: Mert nagyrészünk ilyen. Én is általában. Aki elérhetetlen, az kell, aki tálcán nyújtja magát, az túl könnyû préda. Ha kell neked egy pasi, kicsit kellesd magad elõtte, öltözz kicsit kihívóan (de nem k*rvásan), és ha felfigyel rád, ne foglalkozz vele, csak minimálisan. Egy hét alatt beléd fog esni :P 18F

Mert nagyrészünk ilyen. Én is általában. Aki elérhetetlen, az kell, aki tálcán nyújtja magát, az túl könnyû préda. Ha kell neked egy pasi, kicsit kellesd magad elõtte, öltözz kicsit kihívóan (de nem k*rvásan), és ha felfigyel rád, ne foglalkozz vele, csak minimálisan. Egy hét alatt beléd fog esni :P 18F
ez tényleg igy van a pasik ilyenek! velem is volt hasonló story! Most meg már sz*rd le sztem! Eddig nem kellettél neki akkor most már ne foglalkozz vele! Igy járt! Légy erõs! FH

18 éves lány vagyok, még szűz. Már nagyon kívánom a sexet már nem bírom naponta egyre többször kell kielégíteni magam mert nem bírok magammal . és nincs senkim mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát, amig nincs párod addig be kell érned az önkielégítéssel! De ha már ugy érzed hogy szeretnéd akkor keress rá egy megfelelõ partnert hogy bevezessen a dolgokba téged! Szerintem jelentkezõbõl akad elég. :)

Hát, amig nincs párod addig be kell érned az önkielégítéssel! De ha már ugy érzed hogy szeretnéd akkor keress rá egy megfelelõ partnert hogy bevezessen a dolgokba téged! Szerintem jelentkezõbõl akad elég. :)
szerintem ez tök normélis.Nyugodtan elégitsd ki magad ha neked úgy jó.Ha nem keresed, úgyis rádtalál a nagy Õ:)
Irigylitek hogy lepontozzátok? Teljesen igaza van! Én igaz még csak 16 vagyok de megértem az esetét és még én is szûz vagyok ami lassan már késõi korhatár lesz.. Sok szerencsét te 18 éves lány:)
Hát, nem semmi... Ez ugyan nem társkeresõ oldal - de, ha már megtaláltátok egymást, akár össze is dobhatjátok az összedobnivalókat. Csak elõtte küldjetek egymásnak fényképet, meg telefonáljatok. És ne ajtóstul rohanjatok a házba... olvasgassatok itt egy kicsit a témában.
Elõzõ vok: attól még este az ágyban kicsit elkalandozhatsz:)
Én 24 éves szûz fiú vagyok és van, hogy én sem tudok másra gondolni, mint a sex. Összedobjuk amink van?? hm Hasonló cipõben vagyok, mint te
Keress magadnak hobbit, sportot, töltsd több idõt a barátnõiddel! Nincs más megoldás, mint hogy eltereled a figyelmed, hogy ne is maradjon idõd erre gondolni, és megpróbálsz teljes életet élni enélkül. A szerelmet siettetni nem tudod, majd egyszer csak jön. De addig vigyázz, ne vesztegesd az idõd kesergéssel és sóvárgással, használd jól ki! (tudom, hogy könnyû mondani, de így kell)
Nem tudom miért kell lepontozni a szûz fiút? Szerintem tök normális gondolat! Én is beválalnám!
Hát nem tudom h mi az elképzelésed a szüzeséged elvesztésevel kapcsolatban, de ha csak a sex lenne a lényeg akkor akár egy egyéjszakás kaland is meg oldhatja a problémád

10-e körül kell a Mensszesz megjönnie és még nem jött meg. Várjak még? Mert volt már h késett napokat. De már egy hete késik. és 17 éves vagyok? Mit tegyek? Van barátom.

Legjobb válasz: Kísérted a sorsot? :) Szerintem csinálj egy tesztet még a héten, pár száz forint, ennyit csak meg ér a nyugalmad?!?

Kísérted a sorsot? :) Szerintem csinálj egy tesztet még a héten, pár száz forint, ennyit csak meg ér a nyugalmad?!?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!