Találatok a következő kifejezésre: Már egy meg (6226 db)

Szerintetek létezik, hogy egy 35 éves nő megelégszik csupán a lotyó szereppel? Egy férj k. ja ként? Nem jobb egy felvállalható kapcsolat ilyen korban már gyerek meg minden? Aki volt már szerető abban mi zajlott le?

Legjobb válasz: Valószínûleg majdnem minden 35 éves nõ szeretne "felvállalható" kapcsolatot és gyereket. De ez nem mindig ennyire egyszerû, és nem mindig jó helyen keresgélnek. Én azt gondolom, hogy egy kapcsolatért 2 ember felelõs, a férfi és a nõ, együtt, és nem egy harmadik, a "lotyó". A lotyó a SAJÁT boldogságát keresi, ahogy teszi ezt mindenki, és ezt nem lehet senkinek a szemére vetni, még akkor sem, ha te magad tökéletes vagy, amit nem hiszek. A férjnek viszont nem muszáj megcsalnia a feleségét. Én nem veszem be az "elcsábítottak" dumát, ha én nem akarom, hogy elcsábítsanak, nem esem rá "véletlenül" senkire az ágyban. Ezt azok a férfiak mondják csak, akikben még annyi sincs, hogy vállalják a felelõsséget a félrelépésért, és azok a nõk hiszik el, akiknek könnyebb mást lotyózni, mint magába nézni és szembesülni egyrészt azzal, hogy a kapcsolata tönkrement, másrészt azzal, hogy neki ebben mekkora része volt. A szeretõ nyilván azt reméli, hogy õt fogják választani (ami egyébként nem így van, mert a szeretõ mindig szeretõ marad - ha a pasi elválik, akkor is egy "rendes" lánnyal fog új életet kezdeni). Sok esetben a szeretõ véletlenül tudja meg, hogy szeretõ, ha meg tudja, sokáig hitegetik olyasmivel, hogy már nincs szex, már nem mûködik a házasság, majd el fognak válni - közben meg ebbõl semmi nem igaz. Viszont: ne ítélkezz, hogy ne ítéltess. Mindenki úgy él, ahogy akar. Ennyi.

Valószínûleg majdnem minden 35 éves nõ szeretne "felvállalható" kapcsolatot és gyereket. De ez nem mindig ennyire egyszerû, és nem mindig jó helyen keresgélnek. Én azt gondolom, hogy egy kapcsolatért 2 ember felelõs, a férfi és a nõ, együtt, és nem egy harmadik, a "lotyó". A lotyó a SAJÁT boldogságát keresi, ahogy teszi ezt mindenki, és ezt nem lehet senkinek a szemére vetni, még akkor sem, ha te magad tökéletes vagy, amit nem hiszek. A férjnek viszont nem muszáj megcsalnia a feleségét. Én nem veszem be az "elcsábítottak" dumát, ha én nem akarom, hogy elcsábítsanak, nem esem rá "véletlenül" senkire az ágyban. Ezt azok a férfiak mondják csak, akikben még annyi sincs, hogy vállalják a felelõsséget a félrelépésért, és azok a nõk hiszik el, akiknek könnyebb mást lotyózni, mint magába nézni és szembesülni egyrészt azzal, hogy a kapcsolata tönkrement, másrészt azzal, hogy neki ebben mekkora része volt. A szeretõ nyilván azt reméli, hogy õt fogják választani (ami egyébként nem így van, mert a szeretõ mindig szeretõ marad - ha a pasi elválik, akkor is egy "rendes" lánnyal fog új életet kezdeni). Sok esetben a szeretõ véletlenül tudja meg, hogy szeretõ, ha meg tudja, sokáig hitegetik olyasmivel, hogy már nincs szex, már nem mûködik a házasság, majd el fognak válni - közben meg ebbõl semmi nem igaz. Viszont: ne ítélkezz, hogy ne ítéltess. Mindenki úgy él, ahogy akar. Ennyi.
Miért? Szerinted ez csak huszonéves korban normális?
Van aki beletörõdik(gondolom)a sorsába és nem akar másként csinálni semmit.Nem mindenki családcentrikus.
A kérdező hozzászólása: Semikor sem normális, de egy 35 éves nõnek persze magamból indulok ki szerintem más tervei kell, hogy legyenek.
Jól értem, te most a pasid (férjed) szeretõjén értetlenkedsz? A szeretõ nem k...., - volt ilyen kapcsolatom, mi tagadás még a rossz irányba fordult házasságom javításában is szerepe volt. De biztosan jobb egy nyílt, felvállalható kapcsolat, ez nem vitás. Ahogy jobb egy milliós havi fix is, annál, mit amennyit keresek. Nekem ez jut. Neki meg az.
A te esetedben biztosan.
Lehet, hogy számára jobban megéri egy alfahím szeretõjének lenni, mint egy gammahím feleségének. (és ezt nem anyagi értelemben értettem)
Sok ember belekerül ilyen helyzetbe, ennek viszont ezer oka lehet. Jellemzõ, hogy nem tud a helyzetérõl, otthonról hozta a megaláztatást és az érzelmei elfolytását, anyagi függésbe került, kapcsolatfüggõ- képtelen elfogadni a tényt, hogy más is szeretheti és mást is szerethet, mint az aktuális partnere stb. Ez a korral egyáltalán nem lesz kevesebb, 35 évesen épp úgy bele lehet kerülni ilyen helyzetbe, mint 15 évesen, csak mások a tipikus helyzetek. 35évesen többen vannak rossz házasságban pl

Miért marad valakinek még szülés után egy évvel is nagy hasa?

Kb. mintha 7 hónapos terhes lenne...

Legjobb válasz: Altalaban gyengebb hasizomnak "koszonheto". Ha viszonylag renyhe az izomzat mar terhesseg elott is, akkor terhesseg alatt meg rosszabb lesz a helyzet es erosites nelkul nem all vissza az eredeti rend. Korrigalhato. Viszont szules utani 1-2 evben sokan meg nem erositenek egyaltalan a szoptatas miatt. Es van, aki egyebkent sem, mert egyszeruen nem fontos neki, vagy nem szereti es nem szanja ra magat. Van olyan is, hogy hiaba eros az izomzat, de megserul terhesseg alatt es nem all vissza. Az egyik baratnomnek peldaul egyaltalan nem huzodik vissza, konkretan mukodeskeptelen lett amikor a masodik gyermekkel volt terhes, muteni is kellett. Es olyan is van, hogy azert latszik a poci, mert alapban nem fesziti be az izmait a holgy (nem csak az anyukakra igaz). Az izmos, lapos hasbol is lehet pocakot csinalni, ha teljesen elengedjuk a hasizmokat, ugymond kinyomjuk a hasunkat. Terhesseg elott altalaban szeretnek a nok behuzott hassal jarni, terhesseg alatt meg teljesen kiengedik (sokszor szuksegtelen mertekben is), mert akkor mar ugye nem ciki a pocak, sot, a kiengedett pocakot neha mar 5-6 hetes terhessegnel is babapocaknak hivjak. Es ha ehhez hozzaszokik, akkor szules utan eltart egy ideig, amig ujra raveszi magat a helyes testtartasra, foleg mivel altalaban akkor nem igazan jar dolgozni, egyeb helyekre, nem mindenkinek fontos otthoni kornyezetben a babazos evek alatt a testtartas, megjelenes.

Altalaban gyengebb hasizomnak "koszonheto". Ha viszonylag renyhe az izomzat mar terhesseg elott is, akkor terhesseg alatt meg rosszabb lesz a helyzet es erosites nelkul nem all vissza az eredeti rend. Korrigalhato. Viszont szules utani 1-2 evben sokan meg nem erositenek egyaltalan a szoptatas miatt. Es van, aki egyebkent sem, mert egyszeruen nem fontos neki, vagy nem szereti es nem szanja ra magat. Van olyan is, hogy hiaba eros az izomzat, de megserul terhesseg alatt es nem all vissza. Az egyik baratnomnek peldaul egyaltalan nem huzodik vissza, konkretan mukodeskeptelen lett amikor a masodik gyermekkel volt terhes, muteni is kellett. Es olyan is van, hogy azert latszik a poci, mert alapban nem fesziti be az izmait a holgy (nem csak az anyukakra igaz). Az izmos, lapos hasbol is lehet pocakot csinalni, ha teljesen elengedjuk a hasizmokat, ugymond kinyomjuk a hasunkat. Terhesseg elott altalaban szeretnek a nok behuzott hassal jarni, terhesseg alatt meg teljesen kiengedik (sokszor szuksegtelen mertekben is), mert akkor mar ugye nem ciki a pocak, sot, a kiengedett pocakot neha mar 5-6 hetes terhessegnel is babapocaknak hivjak. Es ha ehhez hozzaszokik, akkor szules utan eltart egy ideig, amig ujra raveszi magat a helyes testtartasra, foleg mivel altalaban akkor nem igazan jar dolgozni, egyeb helyekre, nem mindenkinek fontos otthoni kornyezetben a babazos evek alatt a testtartas, megjelenes.
Szia! Erre én is kiváncsi lennék!6 és fél hónapja szültem kezdetben szépen lement most viszont egy 2 hete megint akkora mint a terhesség közepén.Sajnos!
Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztat!!!Áhitattal várom a válaszokat, hátha érkezik valami csodamegoldás! Bocs az OFF-ért
Hát én pont így nézek ki+ frankó kötényhas, a bõr teljesen rálóg a nunimra:((((((Hányok magamtól.Pedig mindig sportoltam, súlyom kevesenbb, mint terhesség elõtt, és 7 kilót híztam terhesség alatt...szóval szt mondom hogy genetika:(((
A kérdező hozzászólása: Na, én még ilyennel nem találkoztam.Az emberek általában túloznak de én tényleg úgy nézek ki mint kb. 8 hónapos terhes...pedig 18 hónapja szültem.már azt mondom mindenkinek, hogy igen jön a kistesó!!-merthogy konkrétan rákérdeznek..kedves utolsó, te tényleg így vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem csodamegoldás érdekel csak az, hogy járt más is így mert ugyan nem vigasztal de legalább tudok róla:) :)
Utolsó vagyok!Így sajnos:((((Haskötõben, fûzõben élem az életem.Gondolhatod ebben a hõségben.....minden testnyílásomból folyik a víz:(
Nekem is kb. 5-6 hós terhes hasam lenne, ha nem húznám be és nem feszíteném meg állandóan :) Így viszont látszanak a kockák is, igaz takarja egy kis zsír is, sajnos :( Viszont a derekamról az úszógumi soha sem fog már eltûnni, brühühhüüü :)
A kérdező hozzászólása: nekem annyi különbséggel, hogy fûzõ meg haskötõ sem ér semmit mert kõkemény tehát nem lehet leszorítani...

Nálunk hogy hogy már egy hónapja megy, másnál meg egy-két hét állítólag?

Van egy 22 hónapos kislányom,aki egy hónapja nem hagyja magát pelusozni.Eleinte én ültettem rá a bilire,mikor gondoltam,kb óránként,és akkor bele is pisilt.Már régóta tudja,hogy mire való a bili,mert sajnos nagyon nagyon szorulásos,és csak abba tud kakilni már egy éve.De a gondom az volna,hogy már szól szépen,hogy pisi lesz,de ha nagyon játszik,vagy éppen ül az etet?székben,akkor van mikor elfelejt szólni,és bepisil.Olyan is van,hogy direkt leguggol a parkettára,és röhög,és mikor kérdezem,hogy mit csinál,mondja,hogy pisilok.Mondom akkor gyere,fussunk a bilire,elkezd röhögni,és mondja,hogy már folyik a pisi.Nálunk miért tart ilyen sokáig?Pedig tényleg semmit nem er?ltettem.Akkor kezdtük el,mikor ? nem akarta,hogy pelust adjak rá.

Legjobb válasz: Aki ezt mondja az hazudik. Minden gyerek, ha nagyon el van foglalva, akkor bepisil az elején, még akár egy két hónap után is. Amúgy meg szerintem nem semmi, hogy 22 hónaposan már itt tart. Állítólag ekkor még agyilag nem is tartanak ott, hogy érzékeljék, hogy nekik pisilni kell és azt vissza tudják tartani. Ne aggódj. Mi már két hónapja szobatiszták vagyunk, de van, hogy néhány csepp bemegy még most is.

Aki ezt mondja az hazudik. Minden gyerek, ha nagyon el van foglalva, akkor bepisil az elején, még akár egy két hónap után is. Amúgy meg szerintem nem semmi, hogy 22 hónaposan már itt tart. Állítólag ekkor még agyilag nem is tartanak ott, hogy érzékeljék, hogy nekik pisilni kell és azt vissza tudják tartani. Ne aggódj. Mi már két hónapja szobatiszták vagyunk, de van, hogy néhány csepp bemegy még most is.
A kérdező hozzászólása: szia!Köszi a válaszod!Én is furcsálom, mikor olvasom, hogy nem kérte a pelust, és rá két hétre már teljesen szobatiszta lett.Hát mi nem ilyenek vagyunk sajnos.De remélem mostmár alakulni fog.
Sokszor még fél év múlva is elõfordul a kicsiknél a "baleset". Legyél inkább nagyon-nagyon büszke a gyerekedre, hogy ennyi idõsen már ilyen ügyes!!! Az ismerõs babáknál 2, 5 éves korban kezdõdik a bilizés, tehát a te kicsid az "élen jár"!


Melyik étkezést kell elösször kiváltani? Az nebaj, hogy én uzsira adok a babámnak almapürét? Azt már szereti. Még nem váltottunk ki egy étkezést sem. Egyenlöre mégcsak a gyümiket, meg a zöldségeket kostolja.

akkor kell kiváltani egy étkezést,ha már mindent végig kostolt?

Legjobb válasz: Mi 3 hete kezdtük, de nekünk tízórait javasolta a védõ és a doktornõ is. Akkor váltunk ki egy étkezést, ha már megeszik egy egész adagot. Ezért elõtte több ízt kell kóstoltatni. Nálunk is volt, hogy már alma-barackból megevett 120 g-ot, aztán kóstoltattam a sütötõköt 10 g-mal.... Még mi sem váltottunk ki étkezést, de a védõnõ szerint már két hónap múlva már kettõ is ki lesz váltva, a tízórai és az ebéd... Anyatejes a babám.

Mi 3 hete kezdtük, de nekünk tízórait javasolta a védõ és a doktornõ is. Akkor váltunk ki egy étkezést, ha már megeszik egy egész adagot. Ezért elõtte több ízt kell kóstoltatni. Nálunk is volt, hogy már alma-barackból megevett 120 g-ot, aztán kóstoltattam a sütötõköt 10 g-mal.... Még mi sem váltottunk ki étkezést, de a védõnõ szerint már két hónap múlva már kettõ is ki lesz váltva, a tízórai és az ebéd... Anyatejes a babám.

Megéri még xboxot venni? Meddig jonnek ki jatekok ra? Mit tud? Linkeljetek mar egy oldalt pls ahol kivan irva h mi hany fpsel megy rajta?

hol a legolcsobb?mi kell ahhoz hogy nem eredeti jatekokkal is jatszhassak rajta?

Legjobb válasz: A legtöbb játékot "stabil" 30 FPS-sel írják rá. Akciódúsabb jeleneteknél ez lejjebb is mehet. Persze van olyan játék, ami jobban megy, de a 30 FPS már bántja a szemem. (Pedig nincsenek nagy igényeim, a gépemben nincs videókártya) 1-2 évig még talán jönnek rá játékok, de a nagyobb címek már nem igazán. A FIFA még lesz pár évig, de ennyi. Nekem nincs konzolom, de ismerõsöknél játszottam rajta, és nagyon nem voltam vele megelégedve. Az új konzol kerül 130.000-be, veszel rá 10 darab viszonylag új játékot, és 300.000 körül vagy. A régi meg már nem igazán éri meg. Pl az új Assassin's Creed sem lesz már rá (állítólag)

A legtöbb játékot "stabil" 30 FPS-sel írják rá. Akciódúsabb jeleneteknél ez lejjebb is mehet. Persze van olyan játék, ami jobban megy, de a 30 FPS már bántja a szemem. (Pedig nincsenek nagy igényeim, a gépemben nincs videókártya) 1-2 évig még talán jönnek rá játékok, de a nagyobb címek már nem igazán. A FIFA még lesz pár évig, de ennyi. Nekem nincs konzolom, de ismerõsöknél játszottam rajta, és nagyon nem voltam vele megelégedve. Az új konzol kerül 130.000-be, veszel rá 10 darab viszonylag új játékot, és 300.000 körül vagy. A régi meg már nem igazán éri meg. Pl az új Assassin's Creed sem lesz már rá (állítólag)
#1 Egy xbx 40000 ft, ha a barátaid 130-ért vették, akkor gratulálok.
Tisztában vagyok mindenféle hardver témával. A ONE-ról beszéltem. Az túl drága, nem éri meg. A 360 pedig túl régi, és ezért nem éri meg.
A kérdezõ a 360-ra gondolt, ami nagyon is megèri. Még 2-3 évig úgyis jönnek játékok, az ezelöttiek meg nem fognak eltünni.
A kérdező hozzászólása: melyik a jobb az xbox 3601 slim vagy az xbox360e
Mindketto ugyanaz de latom mar a buliba a pc sek is beszalltak. : d
Marmint ugyanolyan jo

Regény írással próbálkozok már egy jó ideje, de még csak most mertem napvilágra hozni. Véleményt szeretnék kérni, hogy érdemes e folytatnom, van e tehetségem az íráshoz? ( Részlet lent! )

-Hiányzik? Szereted?- faggatózott Andor. -Talán. Már nem.- sütötte le a szemét, és igyekezett eltakarni a szemét a férfi elől, hogy ne lássa őt megint sírni. - Nem hiányozhat olyas valaki, akit nem szeretsz. Ne hazudj magadnak Csillu, fél évet nem lehet csak így elfelejteni. Hiányzik és még szereted vagy ha nem akkor ne szenvedj miatta, hanem lépj tovább.- húzódott közelebb hozzá, hogy át tudja ölelni. - Te sem tetted meg. Fél éve egyedül vagy egy gyerekkel. - Emelte rá könnyesen kék szemeit, a szőke lány. - Az én helyzetem egészen más. Én imádom és elviselhetetlenül hiányzik még mindig. Ezt senki nem tudja megérteni, nem tudja miken mentünk mi együtt keresztül, de mégis kitartottunk. És tessék az élet alattomos módon elvette tőlem. Ami a legjobban fáj, hogy megérdemlem. A szerelmemmel több fájdalmat okoztam neki, mintha elhagytam volna. Talán még mindig élne ha én nem léptem volna be az életébe. - Nyelt egy nagyot, majd felállt az ágyról, hogy megnézze a kislányát. Egyedül ő tudja csillapítani a tűrhetetlen fájdalmat amit érzett egyfolytában. Ezerszer megfordult már a fejében, hogy talán sokkal többet segítene ha a Kamilla életéből is kilépne, de akármikor ránézett eltűnt a fejéből ez a gondolat, hiszen az a csöpp gyermek jelenti az életét. - Hagyd, még alszik. - fogta meg a kezét Csilla. - Ne menj el, kérlek. - Ne nézz így rám. - Fordította el a fejét. - Soha többet nem akarom, hogy így nézzen rám senki. Túl ismerős, túl fájdalmas. - Ne haragudj, nem akartam fájdalmat okozni neked. - Nem tehetsz róla. - Mosolyodott el, majd adott a feje tetejére egy puszit és újra az ajtó irányába fordult. Ott viszont megtorpant, mert a fülét egy halk szipogás ütötte meg. Tudta, hogy kitől és miért származik, de nem mert megfordulni. Lenyomta a kilincset és kilépett az ajtón. Nem volt itthon rajtuk kívül senki, a kislány pedig a nappaliban a bébihintában aludt. Az édesapja leült a hófehér szőrös szőnyegre és mosolyogva nézte élete értelmét. Annyira szép és ártatlan volt. Fel sem fogta, hogy mi történt az utóbbi egy évben vele, születésekor belekerült egy színdarabba , aminek drámája még közel sem ért véget. - Soha nem fogom megérteni, hogy miért teszem ezt, de valami legbelül késztet erre. Tudom, hogy megfogom bánni, mert ez egy marha nagy hülyeség, de .... Nem, nincs de! - pattant fel, majd egy pillanat alatt a szobájában termett. A lány még mindig a szoba közepén állt és közben keservesen zokogott. Andor a lelkiismeretével küzdött miközben egyre közelebb és közelebb lépett hozzá. Az ablakon nézett kifelé a hófehér tájra, ahol csendesen szikrázott a hó és békésen ért földet. Kicsit megnyugodott tőle. Tudta , ezzel nem árthat senkinek, hiszen tovább kell lépniük, hogy újra megtalálják a boldogságot és jelen pillanatban ez csak együtt sikerülhet. - El kell mennem, nem akarlak tovább zavarni. - Nem hagyom. - karolta át Csilla derekát és egy erőteljes, de mégis gyengéd mozdulattal magához rántotta. - Mit csinálsz? Miért akarsz az őrületbe kergetni? Azt hiszed nekem az jó, hogy hónapokig néztem, ahogy nyaljátok-faljátok egymást a legjobb barátnőmmel miközben én végig téged akartalak?- nézett a szemébe elkeseredetten. - Megkaptál, tessék itt vagyok. - Emelte fel a hangját a srác. - Nézz már magadra. Fekete pulóver, fekete nadrág, még a szemed is. Minden porcikáddal együtt gyászolsz és azt várod, hogy a karjaidba omoljak? Azzal a tudattal, hogy engem soha nem fogsz úgy szeretni, mint őt?- lökte el magától, miközben a halk suttogása átment kiabálásba. - Ne akard, hogy bekeményítsek Csilla. Nem vagyok jó passzban. - Fél éve nem vagy. - Sütötte le a szemét, majd felkapta a kabátját és elrohant. Néhány pillanat múlva Andor már csak annyit látott belőle, ahogy bevágódik a kocsiba és elszáguld. - A rohadt életbe. - Túrt bele a hajába, majd ráborult az ágyára, az arcára szorított egy párnát és beleüvöltött,olyan hangerővel, amennyire a torka engedte.

Legjobb válasz: "Emelte rá könnyesen kék szemeit, a szõke lány." Ez meg mi? Most le szeretnéd nekem írni a külsejét? Mert akkor ne ilyen hányaveti módon tedd, hanem adj bele apait-anyait, ha pedig nem áll szándékodban, ami logikusabb lenne, elvégre nyilván megtetted már korábban, akkor miért bigyesztesz ilyen felesleges jelzõket ide? "Talán még mindig élne ha én nem léptem volna be az életébe." "Soha többet nem akarom, hogy így nézzen rám senki. Túl ismerõs, túl fájdalmas." Az írásod iskolapéldája annak, mit is röhögnek ki (többek között) a romantikus blabla regényekben. A valószerûtlen párbeszédeket. Maradj a földön, írj olyan dialógusokat, amik meg is történhetnek két élõ, lélegzõ ember között. "Tudta, hogy kitõl és miért származik" Még jó, hogy tudta, még egy idióta is tudta volna. :) Ez nem hogy felesleges, de még hülyén is hangzik. "A lány még mindig a szoba közepén állt és közben keservesen zokogott" Nem közben keservesen zokogott, hanem simán "és zokogott". "egyre közelebb és közelebb lépett hozzá" ez sem jó. Azért látod magad mögött a jelenetet, ahogy a lány zokog a helyiség közepén, a pasi halad felé, közben az ablakon bambul kifelé? Mert én látom és elég idiótán fest :) Elsõ nekifutásra ezeken akadtam fenn, másodjára nem olvasom át :) összességében, szerintem nem írsz rosszul, a korodhoz képest meg pláne. a helyesírásra is koncentrálj jobban.

"Emelte rá könnyesen kék szemeit, a szõke lány." Ez meg mi? Most le szeretnéd nekem írni a külsejét? Mert akkor ne ilyen hányaveti módon tedd, hanem adj bele apait-anyait, ha pedig nem áll szándékodban, ami logikusabb lenne, elvégre nyilván megtetted már korábban, akkor miért bigyesztesz ilyen felesleges jelzõket ide? "Talán még mindig élne ha én nem léptem volna be az életébe." "Soha többet nem akarom, hogy így nézzen rám senki. Túl ismerõs, túl fájdalmas." Az írásod iskolapéldája annak, mit is röhögnek ki (többek között) a romantikus blabla regényekben. A valószerûtlen párbeszédeket. Maradj a földön, írj olyan dialógusokat, amik meg is történhetnek két élõ, lélegzõ ember között. "Tudta, hogy kitõl és miért származik" Még jó, hogy tudta, még egy idióta is tudta volna. :) Ez nem hogy felesleges, de még hülyén is hangzik. "A lány még mindig a szoba közepén állt és közben keservesen zokogott" Nem közben keservesen zokogott, hanem simán "és zokogott". "egyre közelebb és közelebb lépett hozzá" ez sem jó. Azért látod magad mögött a jelenetet, ahogy a lány zokog a helyiség közepén, a pasi halad felé, közben az ablakon bambul kifelé? Mert én látom és elég idiótán fest :) Elsõ nekifutásra ezeken akadtam fenn, másodjára nem olvasom át :) összességében, szerintem nem írsz rosszul, a korodhoz képest meg pláne. a helyesírásra is koncentrálj jobban.
Nehogy megsértõdj: a helyesírás nagyon fontos, sokat kell fejlõdnöd.
Van benne helyenként szóismétlés(pl:"sütötte le a szemét, és igyekezett eltakarni a szemét"), ezeket ki kellene javítanod, meg ez a történet is elég sablonos(szõke, kékszemû lány, szerelmi történet, stb.). Az írás maga azért szerintem nem olyan borzalmas, legalábbis a legtöbb "regényhez" viszonyítva, amit itt "publikálnak" a 12-13 éves lányok.Viszont az tetszik, hogy végre nem megint két amerikai 'tinilányról' szól a történet :)
A kérdező hozzászólása: Igen, azt miután leírtam én is észrevettem. Sõt egyéb helyen is vannak ahol szemet szúrtak, de azokat már javítottam. Amúgy köszönöm, 16 éves vagyok :) Ebbõl a részletbõl tényleg eléggé sablonosnak tûnik, de nem az. A szerelmi történet kettõjük között ki sem fog alakulni, inkább úgy fogalmaznék, hogy egymással próbálják vigasztalni magukat. A regényem egy triológiának készül és ez a részlet már a második részbõl van.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt miután leírtam én is észrevettem. Sõt egyéb helyen is vannak ahol szemet szúrtak, de azokat már javítottam. Amúgy köszönöm, 16 éves vagyok :) Ebbõl a részletbõl tényleg eléggé sablonosnak tûnik, de nem az. A szerelmi történet kettõjük között ki sem fog alakulni, inkább úgy fogalmaznék, hogy egymással próbálják vigasztalni magukat. A regényem egy triológiának készül és ez a részlet már a második részbõl van. Az elõzõben Csilla és Andor egyenesen gyûlölik egymást, de miután Andor szerelme meghal, õ próbálja újra talpraállítani a romokban heverõ fiút.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen! :) Az ilyenekre igyekszek jobban odafigyelni ezentúl.
A mondanivaló elcsépelt, érdektelen, unalmas. A helyesírásodon még van mit javítani, 5-ös skálán 2, 5, ha az 5 a legjobb. Nem tudod úgy leírni a mondandódat, hogy lekösse az olvasót. Nem tudod megragadni az olvasó figyelmét. Unalmas, érdektelen, lapos, és amikor már végre összeszedném magam, hogy juszt is végigolvasom, jön egy olyan csúnya helyesírási hiba, amely a maradék kedvemet is elveszi. Rengeteget kell még fejlõdnöd, ha valaha is olyat szeretnél írni, ami többet ér, mint a Twilight. (Az utolsó szón gondolkodnom kellett, hogy milyen kifejezést használjak, hogy ne sértselek meg... azt hiszem, sikerült finoman fogalmaznom.)
A kérdező hozzászólása: Dehogy sértõdök, tisztában vagyok vele. Köszönöm! :)

Ez mitől lehet? Már vagy 3 hónapja nem honfoglalóztam de ma eszembe jutott és gondoltam belépek játszani egy kicsit. Mikor írtam be a felhasználó nevet ugye az enyém már régóta meg van jegyezve.

Beírtam az els? bet?jét és ki is adta viszont egy másik felhasználó név is volt alatta ami nem az enyém, sose léptem be olyannal nem is ismerem. Ez azt jelentheti hogy vírus által valaki feltörte a gépemet és hozzáfér? Két vírusírtó van a gépen: Malwarebytes és Spyware. Ezek jók? A NODot már nem engedte feltenni. Téli szünetben újra lesz telepítve a gép de addig mit csináljak? Honnan tudhatom, milyen jelei vannak annak, hogy ha más is hozzáfér a gépemhez?

Legjobb válasz: Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.

Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.
Szia. Nem semmi ilyesmitõl nem kell félned, hogy valaki hozzáfért a gépedhez. Azért láttad azt a másik felhasználónevet, mert ha be van kapcsolva, hogy a windows jegyezze meg a felhasználói név jelszó párost, akkor azt a windows csak azonositók alapján tudja eltárolni. No most a honfoglalon a belépésnél magának az Edit mezõnek van egy azonositója (A következõ módszerrel lehet kideriteni: Szerkeszteni kell a weblapot - majd kijelölni az edit mezõt - Ürlapmezõ tulajdonságainál : megkapod az Edit mezõ azonositóját), ami a honfoglaslónál a következõ : loginname Ha másik lapon, (vagy esetleg egy harmadikon) egy másik Edit mezõnek ugyanez a neve, akkor azon a lapon is és a honfoglalónál is felajánlja mindkét nevet a letároltak közül. Tehát egy másik lapon valaki (öcséd/hugod/bátyád/nõvéred, anyukád, apukád, egy haverod vagy esetlegesen Te magad) belépett mondjuk egy levelezõrendszerbe, ahol az Edit mezõ neve szintén : loginname a windows padig szépen megjegyezte, és alig vár az alkalomra, hogy felajálhassa belépéshez. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem írtam le elég konkrétan :S Írtam, hogy nem ismerem és azt arra értettem, hogy nem családtag se barát tehát ilyen felhasználója senkinek sincs se a családban se a barátaimnak.. Teljesen ismeretlen.. És már nagyon régóta honfoglalózok de ilyet még sosem csinált :/ Ezért ijedtem meg.. De akkor nincs okom az aggodalomra? Egyébként köszönöm a válaszokat :)

Lányok nálatok hol van az a határ amikor már egy fiú közeledését zaklatásnak érzitek? Nagyon szeretek egy lányt de már vagy kétszer elutasított és nem tudom merjek-e tenni még egy próbát, mert elveszíteni sem akarnám jó barátok vagyunk.

Legjobb válasz: szerintem most jó ideig ne próbálkozz. volt már ilyen eset, ahol a pasi egy idióta egoista hülye volt, és megvolt gyõzõdve róla, hogy a csaj szereti õt, csak valamiért be van kattanva, és nem meri bevallani. és folyton a nyakára járt, meg hogy jöjjön vele össze meg blablabla. feljelentés lett a vége, persze a pasi volt legjobban felháborodva, mert õ csak jót akar.

szerintem most jó ideig ne próbálkozz. volt már ilyen eset, ahol a pasi egy idióta egoista hülye volt, és megvolt gyõzõdve róla, hogy a csaj szereti õt, csak valamiért be van kattanva, és nem meri bevallani. és folyton a nyakára járt, meg hogy jöjjön vele össze meg blablabla. feljelentés lett a vége, persze a pasi volt legjobban felháborodva, mert õ csak jót akar.
Attól függ. Mit tettél, hogy elutasított? Hogyan próbálkoztál?
A kérdező hozzászólása: Igazából már kb egy fél éve próbálkoztam nála egy nem tökéletes idõpontban, azóta is nagyon jóban vagyunk egymással, sok közös programunk van szinte minden héten.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki mit érzek iránta személyesen
És mi volt a 2. eset? Hogy reagált?
A kérdező hozzászólása: Igazából elmondta, túl jól kedvel engem ahhoz hogy, egy rossz kapcsolattal tönkretegye ezt.
A kérdező hozzászólása: vagyis tegyük

Olyan jól esne egy ölelés is már egy lánytól, kár, hogy nincs barátnőm sajnos nem is volt még pedig már 22 vagyok és nagyon tudnék szeretni, főleg, ha viszont szeretnek. Vajon fogok-e valaha kellene egy lánynak is, aki nekem is tetszik?

Nem is tudok aludni már jó ideje, semmi másra nem tudok koncentrálni úgy kb. fél éve csak a barátn?szerzésre, tudom szánalmas, de nem tehetek róla, nem bírom egyedül, megjelent valami fura változás bennem, felismertem, hogy szükségem van egy lányra, mert egyedül üres az életem. Annyi szép lányt látok az utcán, bár kellenék valakinek! Sajnos nem merek kezdeményezni, sosem mertem, még azt sem igazán tudom mennyi esélyem lehet a lányoknál, bár gondolom nem sok, mert tudok olyan fiúkról, akikre maguktól rámásznak a lányok úgymond. Gondolom nem lehetek valami vonzó a lányok szemében küls?leg, bels? tulajdonságaim sem valami felt?nést kelt?ek. Ha eddig nem kellettem a lányoknak, annak mi lehet a legf?bb oka, tényleg a küls? vagy, hogy én egy csendesebb, visszahúzódó, háttérben megbúvó fiú voltam mindig is, esetleg mindez az oka?

Legjobb válasz: Elõzõ komment sztem hülyeség. Manapság a lányok kezdeményeznek, ez tény. Sok barátom mondta hogy ha õk nyomulnak egy csajra akkor sose jön össze, ha a csajnak megtetszenek és a csaj is tesz érte hogy legyen vmi (pl. sokszor rád ír facebook-on, msn-en, esetleg még utalásokat is tesz) akkor 100%-os nyert az ügy. Változnak az idõk, régen bunkóság volt egy hölgy részérõl ha kiszemelt magának férfit. Manapság már teljesen természetes, mint az hogy levegõt veszünk.

Elõzõ komment sztem hülyeség. Manapság a lányok kezdeményeznek, ez tény. Sok barátom mondta hogy ha õk nyomulnak egy csajra akkor sose jön össze, ha a csajnak megtetszenek és a csaj is tesz érte hogy legyen vmi (pl. sokszor rád ír facebook-on, msn-en, esetleg még utalásokat is tesz) akkor 100%-os nyert az ügy. Változnak az idõk, régen bunkóság volt egy hölgy részérõl ha kiszemelt magának férfit. Manapság már teljesen természetes, mint az hogy levegõt veszünk.
Lassan agyhalált kapok az ilyen kérdésektõl. De azért köszönettel is tartozom nektek, mert habár hasonló szituációban vagyunk de rendesen növelitek az önértékelésem. Legalább érzem, hogy még élek és van még annyi tartásom, hogy nem nyáladzok anonim oldalakon O.o Szerintem jobb lesz ha beszerzek egy lõfegyvert, mert ha én is eljutok erre a szintre, halántékon lövöm magam. 21F
Ahelyett, hogy felteszel minden héten(mert gondolom, hogy nem ez az elsõ) egy kérdést ide, már rég elmehettél volna egy szórakozóhelyre, vagy beülhettél volna valahova, nem pedig itt kéne sírni, hogy mennyire ronda, vagy meg szánalmas...ha nem teszel ELLENE az is maradsz, így jóhogy nem fog téged szeretni senki sem, ha ennyire negatívan állsz mindenhez, megérzik rajtad(és külsõleg is látszik a szemeden, arcodon), hogy valami nincs rendben. Ismerkedj, ahol csak tudsz: utcán, suliban, szórakozóhelyen, moziban, buszon, vonaton, chaten, társkeresõn..stb. Ne itt kockulj a gyk-n és várd, hogy jöjjön a sültgalamb...istenem-.-"
Ha valóban az vagy, akkor nem sok jót tudok jósolni, legfeljebb ha gazdag leszel.
A kérdező hozzászólása: ma 22:06 köszi, legalább õszintén szóltál, igazad van! ronda, törpe vagyok!!!
Szerintem csak valami csúnya srác vagy aki csodálkozik hogy leszarják, nem azon van a hangsúly hogy bunkó tahó-nak kell lenni. Pl az okos, szolíd csajok között is van sok szép és azok a jóképû szolíd pasikkal zúznak. A bunkó csajok meg a jóképû diszkós macsókkal.
ha 22 vagy, és NAGYON, de TÉNYLEG NAGYON szeretnél valakit, egy barátnõt, akinek fontos vagy és aki szeret, SZEDD ÖSSZE A BÁTORSÁGOD! máshogy nem fog menni. csak a cél lebegjen a szemed elõtt. nem baj ha félénk vagy, de lépj túl rajta, ha KOMOLYAN barátnõt szeretnél. lehet hogy elsõre nem fog menni, de ha elég kitartó vagy, össze fog jönni. és a végén már kevésbé leszel bizonytalan. sok sikert!:D
A kérdező hozzászólása: egyik oka épp ez a neten való ismerkedésnek, ha találok egy olyan lányt, akivel úgy néz ki összeillünk, akkor tuti, hogy vagy pesti vagy dunántúli az illetõ, ezért is bánom, hogy itt lakok Debrecen mellett, valamiért innen egy lány sem ír nekem amúgy is peches vagyok a szerelem terén, olyan ez, mint valami átok :(
Túl messze vagy akkor:(
hajajaj... 22 éves szûz, csúnya, alacsony, ki van éhezve egy nõre, anonim oldalon siránkozik hogy miért csak a bunkóknak van csajuk. Nem akarok vészmadárkodni, de 30 éves korodig ne reménykedj semmiben. A nõk jó pasikat keresnek, és ez amit felsoroltam pont annak az ellentétje, és ezen semmilyen reklámozott csodafújóka nem fog segíteni ezt elmondhatom. Szerintem vegyél fel hobbikat az életedbe, annyi mindent lehet manapság ûzni, nem csak a nõk vannak az életben.
Te ugyanaz a hajdú-bihari fiú vagy, mint aki eddig írt ki hasonló kérdéseket?
Én 21 vagyok, szintén nem volt még barátnõm. Nem a világ vége. Szeretek sokat várni, de ezalatt mindig lecsapták a kezemrõl aki tetszett.xD Viszont rengeteg jó nõi ismerõsöm van. Jól írta az elõttem szóló, találj magadnak valami szórakozást, ami azzal jár, hogy kimozdulsz, emberek között vagy.
ha ez az életcélod, az messzirõl süt rólad. görcsöléssel márpedig nem lesz barátnõd.
nem olvastam végig a komikat, de hidd el fogsz találni magadnak. Nehéz nem rágörcsölni, de ez az élet többi területén is így van, ha nagyon akarod nem megy. Kezdeményezni pedig nyugodtan merjél (tudom ezt is könnyû mondani)lányként hasonló vagyok, vagyis nem vagyok túl merész, de kezdem építgetni az önbizalmam. Szóval te is tedd ezt! nem baj, ha rád nem másznak a lányok, küzdj érte. Az még a férfinak eleve dicsõség is. Egyébként igen, baj lehet hogy visszahúzódó vagy, legyél bátor! (de maradj szerény is) 17/L
nyaf-nyaf-nyaf
Ugyanez vagyok én is. 27 éves, 1 éve feladtam a dolgot, inkább prostizom. Jobb, mint a semmi.
Én immár 18 leszek de még mindig nem volt pár kapcsolatom . T_T jol esne egy barátnõ aki szertet engem. De ez itt nem az én kérdésem. Az a tanácsom hogy ne fuss bele minden lányba majd akad egy ojan aki beléd szeret. Én is ebben reménykedem.
18 évesen egyáltalán nem fura, ha nem volt még kapcsolatod...
A kérdező hozzászólása: ma 17:24 hajdú-bihari vagyok, Debrecen környéki, többet privátban, aki akar írhat nyugodtan
ma 17:16 Miért általánosítasz? és mi van azokkal, akik nem csúnyák, nem h.lye p.csák és egy társkeresö oldalon találták meg az igazit, és nem az utcán vagy egy szórakozóhelyen? Pont, hogy jót tesz az önbizalomnak, mert az ember olyan emberekkel ismerkedik meg, akik szintén magányosak lehetnek, mint õ. S már nem is érzi olyan egyedül magát a problémájával. Persze, hogy a társkeresõkön is vannak komolytalan emberek! Mindenütt vannak. Vagy a szórakozóhelyekre csak komoly és szép lányok járnak? Akik soha nem szórakoznak a férfiakkal és csak komoly szándékaik vannak?
"mert tudok olyan fiúkról, akikre maguktól rámásznak a lányok" Maguktól??? Neeee! tudsz olyat? Én csak olyat ismerek akire kényszerbõl másznak rá.
Én is így vagyok vele. Sajnos minnél jobban küzdök annál jobban leszarnak. Szal én már úgy vagyok vele h leszarom, csúnya vagyok, ez a dolgok rendje. Amúgyis több fiú születik, valakinek magányosnak is kell lenni. 21/F
Ha nem mersz kezdeményezni, sose lesz barátnõd... ha más nem, ismerkedj neten.
Egyrészt a külsõd is lehet az oka, másrészt az, h nem mersz kezdeményezni. A lányok maguktól csak a legjóképûbb srácoknál kezdeményeznek, de van aki még azoknál se.
1.: Építsd az életedet, hogy legyenek sikerélményeid, ezáltal lesz önbizalmad, ami mindenhová elengedhetetlen, nem csak a csajozáshoz, de oda aztán nagyon kell. 2.: Ha elégedetlen vagy a külsõddel, tehetsz ellene. Nem kell kigyúrt állattá válnod. 3.: Merjél kezdeményezni, mert nagyon ritka az olyan nõ, aki kezdeményez, ez még mindig a mi dolgunk, emancipáció ide vagy oda. 26/F
Probálj meg valahogy megváltozni, mert ezek a "negatív" enegriák kívûlrõl is látszódnak rajtad és érzõdik. + elég szánalmas is, ilyeneket a pasiktól hallani, persze lehet, csak ne a lányok elõtt, mert senkinek sem kellenek az ilyenek. Amúgy megnyugtatlak nekem is csak egy barátom volt eddig és 21 éves leszek...
18f hasonló helyzetben de nem adom fel küzdök :)
23f múltam és énis ugyanugy vagyok min te..
A kérdező hozzászólása: nincs igazság, miért csak a bunkó, érzéketlen vadállatoknak van szép barátnõje? :(
Mert õk oda mernek menni?! Te meg nem...
A kérdező hozzászólása: részegen mentem már oda lányokhoz egynek sem kellettem, de ha egy bunkó, tahó idióta megy oda annak mindig van esély, ha részeg, ha józan akkor is!
Tegyél valamit a boldogságodért, és ne keseregj! Társkeresõ oldalt próbáltál már? Még ma regisztrálsz valamelyikre, és holnap már lehet, hogy randizol! Sok sikert és fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: ma 16:19 ó, már azzal kezdtem kb. 3 éve, de azóta sem kellettem senkinek sem ja és utálok neten ismerkedni, élõben viszont nem tudom hol lehetne próbálkozni, mert a lányok nagyon elutasítóak velem szemben valamiért :(
Hát ja.. társkeresõn nem érdemes. Hülye p*csák szórakoznak az emberrel, vagy csúnya nõk írogatnak az embernek. Az önértékelésnek nagyon rosszat tesz. Szerintem menj el egy szórakozóhelyre a belvárosban, ülj le és iszogass valamit, hátha feloldódsz egy kicsit.
Kérdezõ merre laksz? Gondoltam összeülhetnénk beszélgetni, valamikor, én is ugyanez vagyok csak lányba.

Már egy hónapja vettem 2 pár hullámos papagájt! Tettem fel odut is és elég nagy rőpdében vannak! Az eggyik tojó be jár az oduba de még nem tojt le! Le fog vajon tojni?

Legjobb válasz: Készítsd fel a tojókat a tojásra és ha már az egyik bejár akkor hamarosan a másik is befog mert féltékeny lesz rá. Felkészíteni pedig úgy kell hogy odú felrakása elõtt egy hónappal fokozatosan emelni kell a lágy eleség adagot hetente! Úgy hogy negyedik héten már heti 4-5 alkalommal kapjanak lágy eleséget mindig annyit amennyit kb 30-60perc alatt megesznek! Lágy eleség keményre fõtt tyúktojásból és reszelt vagy késsel vágott sárgarépából áll! Miután eltelik a 4 hét mehet fel nekik az odú majd addig kapják a lágy eleséget még meg nem jelenik az elsõ tojás! Az elsõ tojás után csak magot és vizet kapjanak addig még ki nem kel az elsõ fióka! Kikelés után napi kétszer(reggel/este) kapjanak lágy eleséget igény szerint!

Készítsd fel a tojókat a tojásra és ha már az egyik bejár akkor hamarosan a másik is befog mert féltékeny lesz rá. Felkészíteni pedig úgy kell hogy odú felrakása elõtt egy hónappal fokozatosan emelni kell a lágy eleség adagot hetente! Úgy hogy negyedik héten már heti 4-5 alkalommal kapjanak lágy eleséget mindig annyit amennyit kb 30-60perc alatt megesznek! Lágy eleség keményre fõtt tyúktojásból és reszelt vagy késsel vágott sárgarépából áll! Miután eltelik a 4 hét mehet fel nekik az odú majd addig kapják a lágy eleséget még meg nem jelenik az elsõ tojás! Az elsõ tojás után csak magot és vizet kapjanak addig még ki nem kel az elsõ fióka! Kikelés után napi kétszer(reggel/este) kapjanak lágy eleséget igény szerint!
és hogyan szoktatom rá õket a lágy eleségre? Enyémek nem akarnak enni affélét.
Én többször próbálkoztam lágy eleséggel, mire ettek belõle! Én az ajtóba tettem, így rajta keresztül tudnak csak kijönni!!És mivel kíváncsiak beleettek, és ízlett nekik! Én nem vettem, hanem csináltam nekik lágy eleséget!
Az enyémek ki se akarnak jönni a ketrecbõl... erõszakkal kell kitessékelni onnan. Számukra a ketrec a biztonság! nem a bezártság:D:d NO, de a kérdésem az, hogy ha láthatóan jóóól elvannak, matatják egymást, eteti a him sokat a tojót, ha kinn vannak is együtt repülnek, van odujuk, akkor lesz fészekrakás meg fiókák meg effélék?
Ne erõltesd rájuk a kint létet. Csak nyisd ki az ajtót és majd kijönnek ha akarnak. Ha ilyen jól kijönnek egymással valószínûleg tojás is lesz.
oké, nem erõltetem. De amint kinyitom az ajtót, mintha sokkolnám õket: fagyás van 2O percig... utána járkálnak. És ha véletlenül arra másznak el, és kiesnek (mint ma este a tojó, ki azt hitte ott rács van) akkor azonnal visssza menekülnek a ketrecbe. Komolyan ilyet nem gondoltam volna. AMi a másikat illeti: nyali-fali van ugy 5 napja, amikor csak érik. De az oduba a tojó még nem ment be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!