Találatok a következő kifejezésre: Már egy mértékű (3 db)

Már egy (nagyobb mértékű) leégéstől is kialakulhat bőrrák?

Legjobb válasz: már leégés nélkül is. a nap károsítja a bõrt. Erre védekezõ reakció a barnulás. Ha van hajlamod a dologra, akkor leégned sem kell, elég egyetlen sejt ami megbolondul.

már leégés nélkül is. a nap károsítja a bõrt. Erre védekezõ reakció a barnulás. Ha van hajlamod a dologra, akkor leégned sem kell, elég egyetlen sejt ami megbolondul.
egy leégéstõl még nem nagyon valószínû, de tény, hogy a leégés, ill. a leégések sorozata megnöveli a bõrrák kialakulásának kockázatát. különösen vigyázni kell mostanában, mivel a leginkább károsító UVb sugárzás igen magas értékû. mindenképpen ajánlatos magas védõfaktorú krémet használni a napozáshoz, ill. 11 és 15 óra között nem javallt hosszabb ideig a napon tartózkodni.
Minden leégés növeli az esélyét a bõrráknak, de ersze azt nem így kell felfogni...Az anyajegyekre kell leginkább vigyázni, mivel azoknak akár egy erõsebb leégés is elegendõ lehet.
és nagyon figyelni kell a gyerekek börét. a páromnak volt egy rossz indulatu anyajegye 27 éves korára. és a doki azt mondta hogy legvalószínübb hogy ez adottság , de 10 éves koráig a legveszélyesebb a gyerekeknek (ami persze csak felnött korban alakul ki) de nem kell leégés. most is mehet napra nagyobb faktorszámú krémet használ és tenger parton fehér póloba van. persze barnulhat de nagyon óvatosan bánunk a nappal.
Valószínûleg puffadós vagy, mert ilyenkor még nem látszik a terhesség.
Ez még csak a puffadás. De a 12 hét körül már elkezdhet látszani ruha nélkül egy kicsi pukli :)
Ez még nem az.Én annyir fel voltam puffadva, hogy nagyobb volt a hasam, mint amikor tényleg elkezdett nõni.
olyan puffadt voltam 14 hetes koromig hogy még 20 hetesen sem volt akkora pocakom mint akkor :D
Még biztosan puffadás.:-(Na ne legyél elkeseredve, mert nemsokára gyorsan nõni fog.Szerintem ez alkat kérdése.Nekem pl.elsõ babánál 16 hetesen lehetett látni.Most a második babánál már 12 hetesen volt egy pici "puklim".Mindenesetre a tudat, hogy ott van a babátok már egy gyönyörû érzés... Gondtalan babavárást. 31 hetes KM.
A kérdező hozzászólása: Neked mikortól kezdett látszani?
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszi mindenkinek! :)

Fiúk/lányok! Igaz, hogy ha elégedett vagyok a saját külsőmmel, belsőmmel akkor már alapból sikeresebb leszek a fiúknál? Tehát hogyha van egy egészséges mértékű önbizalmam.

Már els? ránézésre szimpatikusabb leszek nekik, mintha állandóan aggódok saját magam miatt és a hiányosságaimra koncentrálok? Észreveszik ezt a kisugárzásomon? Mert talán ez a titka annak is, hogy sok (nem akarok senkit megsérteni) szürke egér, vagy nem túl eszes lánynak is van nem akármilyen barátja.

Legjobb válasz: Ez így van. A normális önbizalom erõsebb fellépést eredményez, ill. elõtérbe kerül a személyiséged, ami sokaknak szimpatikusabb lehet, mint egy akármilyen hosszú comb, vagy kerek popsi (persze ezek sem rosszak :) ).

Ez így van. A normális önbizalom erõsebb fellépést eredményez, ill. elõtérbe kerül a személyiséged, ami sokaknak szimpatikusabb lehet, mint egy akármilyen hosszú comb, vagy kerek popsi (persze ezek sem rosszak :) ).
Hátrányod bizti nem lesz
Senki se szereti az olyan embereket akik rosszkedvuek folyamatosan ill. magukkal vannak elfoglalva. Ha mindig mosolyogsz kedves es nyitott vagy de nem tulzottan... akkor sorban fognak allni elotted a pasik. Nekem nem kellene egy olyan csaj aki folyton a sajat kulso prob miatt nem tudja elengedni magat
igen
Én vagyok az ellenpélda. Nekem valahogy bejönnek az önbizalomhiányos lányok. Talán mert egyfajta kontrasztot képeznek az egyre nagyképûbb lányokkal szemben. Ez független a külsõtõl. A szépségkirálynõ csúcspicsä ugyanolyan kiábrándító számomra, ha folyton a saját szépségével kérkedik, mint az átlagos lány, aki átlagos létére olyan nagyra van az "egészséges" önbizalmával, hogy észre sem veszi már a szintén átlagos pasikat, vagy ha észre is veszi, rámosolyog egy szépfiú és mindennek vége. Kifordult magából a világ. Régen a lányoknak kellett szépnek lenniük, a fiúknak férfiasnak, ma a lányoknak csak könnyen kaphatónak kell lenniük és sorban álló jelentkezõkbõl kiválogatni a legjobbat, miközben a férfiakkal szemben lehetetlen elvárások vannak. Az egyik lány a szõrtelen pasit szereti, a másik a szõröset, az egyik a borostát, a másik a babapopsi arcot, az egyik a vékonyat, a másik a mackósat, az egyik a hosszú, rocker hajat, a másik a kopaszt... Ezzel szemben egy átlagos, kiegyensúlyozott férfinak nagyon szélesen mozog a skálája. Ezzel remélem meg is válaszoltam, hogy egy LÁNY esetében az önbizalomhiány nem akkora hátrány, a túlzott önbizalom annál jobban riasztó lehet. Már a normális pasik számára. Aki csak dugni akar azoknak játszhatod magát Kleopátrát is, a könnyû muffért sok megaláztatást bevállal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!