Találatok a következő kifejezésre: Már egy késik. Vasárnap negatív (2 db)

Már egy hete késik. Vasárnap negatív volt a teszt. Most akkor mi lehet?

Két hete egy folytában fáradt vagyok. egy-két este görcsöltem mintha megjönne, de eddig még semmi párnapja néha viszket a mellbimbóm és mellem. Két hete szinte minden nap fáj a fejem is? Igaz a vasárnapi tesz negatív volt. Teszteljek vagy inkább még várjam meg a jöv? hetet?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj és menj orvoshoz! Lehet baba, csak nem mutatta még. Utána mindenképp menj orvoshoz, az ultrahang megmondja... Drukkolok!

Szerintem tesztelj és menj orvoshoz! Lehet baba, csak nem mutatta még. Utána mindenképp menj orvoshoz, az ultrahang megmondja... Drukkolok!
szia! hát nekem nagyon gyanúsak a jelek! nekem is hasonló problémám van, a tesztem is negativ lett.de nekem már 3hete késik.szerintem pár napot még várjál, aztán csinálj tesztet és ha negativ akkor irány a doki.õ meg fogja mondani. drukkolok bármit is szeretnél
Nagyon ugy tünik hogy babás vagy, de a legjobb ha dokihoz mész, én is igy vagyok, nekem 10 napja késik, görcsölök néha, mellem nagyobb, de a teszt negativ.arra gondolok, hogy még a beágyazodás folyamata van, és azért - még.Várj még pár napot a tesztel.Szoritok neked!Remélem összejön nekünk.-)
A kérdező hozzászólása: jah és elsõ alkalom volt....
szia, szokott késni?Nekem is késik 2 napja és a tesztem neg.
A kérdező hozzászólása: hát 16 vagyok eddig egész életembe összevissza jött meg.január óta ált be és most késik.lehetséges hogy csak az elsö alkalom miatt vagy talán a stressz?
Nyugodj meg nem lesz semmi baj. Nekem is össze vissza jöt 16 éves koromba.
Szerintem nyugodjmeg. Beszélj a szüleiddel. Szurkolok. De csak nem lesz semmi baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!