Találatok a következő kifejezésre: Már egy késik a mensim! Mi (11 db)

Már egy hete késik a mensim! Mi lehet a baj?

18 vagyok, viszonylag rendszeres a mensim. Már egy hete fáj a hasam, de még mindig semmi. Mit jelent ez?

Legjobb válasz: Ha terhesség kizárva, és nem jön meg még 1 hétig, utána fordulj nõdokihoz. A késés oka lehet stressz, késõbb volt peteérésed, és az is lehet, hogy a ciklusod még nem rendezõdött. Elõfordul az ilyesmi, ezért 2-3 hét késés után javasolt orvoshoz fordulni.

Ha terhesség kizárva, és nem jön meg még 1 hétig, utána fordulj nõdokihoz. A késés oka lehet stressz, késõbb volt peteérésed, és az is lehet, hogy a ciklusod még nem rendezõdött. Elõfordul az ilyesmi, ezért 2-3 hét késés után javasolt orvoshoz fordulni.
Biztonság kedvéért csinálj tesztet, dmben van 600-800Ftos teszt nem drága. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Most már egyre jobban fáj a hasam és már vmi barnás cucc is került a betétre, de még mindig nem jött meg rendesen. Ez a menstruáció elõjele lehet most, vagy akár fertõzésé is?:S
Szedel fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: Már majdnem egy fél éve nem szedek fogamzásgátlót. Mára már enyhe vérzésem is volt de csekély. Mi lehet ez? :S
Ne aggódj, meg fog jönni rendesen. Elõfordul ilyen, h. mielõtt rendesen megjön, elõször barnázol, aztán csak pár csepp vér és utána jön a rendes vérzés. Pl stressz is kiválthatja a késést.

2 hete késik a mensim, már megcsináltam egy terhességi tesztet is, ami negatív volt (nem vagyok terhes), mi tévő legyek?

Már vagy 7 éve mestruálok és eddig soha egyetlen egy napot sem késett, ezért izgulok nagyon, hogy most mi van! Mert a párommal rendszeresen élek nemi életet és félek, hogy terhes vagyok! Viszont a teszt negatív volt! Higyjek a tesztnek?! Plussz van még egy probléma, talán attól van? Fél éve nem szedek fogamzásgátlót, mivel a mellemben csomók keletkeztek, így az orvos nem ajánlotta a további szedést! Lehet, hogy a csomók miatt késik? Valaki segítsen!!

Legjobb válasz: Van akinél a teszt csak késõbb mutatja ki, hogy pozitív.Csinálj még egy tesztet, így már biztosabb lesz.Mivel nem szedsz bogyót, így gondolom másképp védekeztek, tehát nem hinném, hogy terhes lennél.Menj el orvoshoz õ meg tudja neked mondani az okát, hogy miért késik.

Van akinél a teszt csak késõbb mutatja ki, hogy pozitív.Csinálj még egy tesztet, így már biztosabb lesz.Mivel nem szedsz bogyót, így gondolom másképp védekeztek, tehát nem hinném, hogy terhes lennél.Menj el orvoshoz õ meg tudja neked mondani az okát, hogy miért késik.
szerintem csinálj még egy tesztet(a saját megnyugtatásodra, mert ha még midig negatív akkor valószínûleg nem vagy terhes) aztán pedig akármi is az eredménye menj el dokihoz.Nekem is csak 2hetes késéssel lett világos, h valószínûleg baba van a dologba, mondjuk én nem teszteltem elõtte sem.Viszont ezt nem kellene halogatni, mert ha nem akarod megtartani a terhességed, akkor minél hamarabb intézkedni kell!
A tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl végezd. Ha a tabletta gondokat okozott, mindenképp menj dokihoz. Ez bármi lehet: ciszta, gyulladás, stb.

Már egy hete késik, félidőben volt egy gyenge pecsételő vérzésem kb egy napig. Lehet hogy ez volt erről a hónapról a mensim? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: kérdés szedsz-e gyógyszert? egyébkßent az elsö feltételezés mindig a terheség. aztán lehet oka idegeség. pl félelem a terheségtöl, ami egy teszt megcsinálása után ami negatív másnap meg is jön. vagy pl vizsgadrukk.. aztán lehet hormonális probléma, pl gyógyszerektöl vagy fogamzásgátlótol. aztán lehet egy megfázástol is, vagy egyéb betegségektöl. lehet környezet változástol, idöeltolódástol, sok au-pair lány panaszkodik amerikai kiutazása után hogy akár fél évig sincs mensije. elsö lépés ha lehetséges a terheség hogy csinálsz egy tesztet. ha negatív és nem jön meg még pár hétig akkor felkeresel egy orvost.

kérdés szedsz-e gyógyszert? egyébkßent az elsö feltételezés mindig a terheség. aztán lehet oka idegeség. pl félelem a terheségtöl, ami egy teszt megcsinálása után ami negatív másnap meg is jön. vagy pl vizsgadrukk.. aztán lehet hormonális probléma, pl gyógyszerektöl vagy fogamzásgátlótol. aztán lehet egy megfázástol is, vagy egyéb betegségektöl. lehet környezet változástol, idöeltolódástol, sok au-pair lány panaszkodik amerikai kiutazása után hogy akár fél évig sincs mensije. elsö lépés ha lehetséges a terheség hogy csinálsz egy tesztet. ha negatív és nem jön meg még pár hétig akkor felkeresel egy orvost.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek gyógyszert, amúgy nincs semmilyen egészségügyi problémám, ezért is félek egy kicsit mert velem még ilyen nem történt.Köszönöm hogy válaszoltál:D

Már lassan egy hónapja késik a mensim, június végén kellett volna, hogy megjöjjön, viszont egy nagyon halvány barna folyásom volt. Mi lehet a gond?

A héten vettem 2 tesztet, mindkett? negatívat mutatott. Szerintetek mi lehet a gond? Nem lehetek terhes, védekeztünk, ezzel nem volt probléma.

Legjobb válasz: Az a gond, hogy amikor meg kellett volna hogy jöjjön, és nem történt meg, a teszt után ORVOSHOZ KELLETT VOLNA EGYBÕL MENNI... De ha ennyi eszed sincs, gratulálok.

Az a gond, hogy amikor meg kellett volna hogy jöjjön, és nem történt meg, a teszt után ORVOSHOZ KELLETT VOLNA EGYBÕL MENNI... De ha ennyi eszed sincs, gratulálok.
A teszt tévedhet. Viszont a terhességen kívül sok más oka lehet a menszi késésének, pl hormonzavar, ciszta, stb. Keress fel egy nõdokit mihamarabb.
Keress fel nõgyógyász szakorvost, nem kell attól tartani. Ha nem szeretnéd hogy mások tudjanak errõl akkor az orvosi titoktartásra bizton számíthatsz, szerintem. De mindenképpen fordulj orvoshoz, mert lehet hogy valami gond van!
nincs semmi gond, csak ezentúl a puncidon keresztül fogsz kakilni..ne aggódj, ez mással is elõfordul

6 napja késik a mensim és két tesztet csináltam az elsö (gabriel) halvány két csik, a második (gravi hcg) negativ. Most akkor mi van? ! Nagyon szeretnék már egy kis tesót a lányomnak! Ha valakinek van valami hasonló tapasztalata írjon léci!

Legjobb válasz: Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.

Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.
a gabriel a jó.nekem az pozitív lett míg másik 6 hangsúlyozom 6, nega lett, még 2 hétre a pozitívra.ja hozzáteszem 10 hetes terhes vagyok.sok sikert .szorítok mind 2 töknek, de szerintem ez már 1 kis baby.hihi vagyis 2.
köszike.ugyan ezt az érzést kívánom nektek.
A kérdező hozzászólása: Én is holnap reggel tesztelek újbol ma is nagy volt a kisértés de nem akartam csalodni, arra gondolok lehet késöbb fogant ha állapotos vagyok mint amikor a peteérés volt!Sok sikert neked is!!!
Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszike, most kicsit bizakodóbb lettem!remélem igazad lesz!Egyébbként gratulálok a kis pocaklakódhoz:)
mi lett a teszt ma???
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmi jo, még megprobálom egy másikkal aztán várok türelmesen:(.És neked remélem pozitiv?

Egy hete késik a mensim, csináltam már pár napja tesztet is, ami poz. lett. Most meg ilyen krémszínű kis pecsételésem van. Megijedtem. Mi lehet?

Most már a 35. napon vagyok és 28 naposak a ciklusaim, tehát ez nem is a nem várt idejére esik. Mert azt tudom, hogy az elején ilyen el?fordulhat, hogy mensi helyett van egy kis barnázás. De én már holnaptól a 6. hétben leszek.

Legjobb válasz: hát ha nem véres és nem görcsölsz akkor nincs nagy baj de menj el orvoshoz mihamarabb. Ha a tünetek fokozódnak akkor az ügyeletre. Amennyiben volt régen terhességed ami nem volt sikeres akkor pedig azonnal orvos.

hát ha nem véres és nem görcsölsz akkor nincs nagy baj de menj el orvoshoz mihamarabb. Ha a tünetek fokozódnak akkor az ügyeletre. Amennyiben volt régen terhességed ami nem volt sikeres akkor pedig azonnal orvos.
MINDENFÉLEKÉPPEN MENJ ORVOSHOZ! HA NEM GÖRCSÖLSZ NINCS GOND! ÉN 7 HETESEN VÉREZTEM GÖRCSÖLÉS NEM VOLT! EGY HÉT KÓRHÁZ, DUPHASTON ÉS LASSAN MÁR ÖT ÉVES A NAGYFIAM!
Terhesség?
A kérdező hozzászólása: a folyás milyen ha tényleg terhes vagyok?
szerintem 1 terhességi tesztet sem ártana csinálni mivel azt irod 1 hete nem jött meg. ha pozitív legalább meg van az ok h miért vannak a tünetek. bár lehet h valami más okozza.terhessék jelei:menzesz elmaradása, lehet folyás, szédülés, hányinger... de a puffadás meg a többi.?? nem tudom. IRÁNY A DOKI! nálla biztosabb nincsen
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki hogy szerinte semmi baj nincs. Lehet tényleg terhesség?
Mindenképp menj orvoshoz, lehet, h nincs különösebb bajod, de akkor legalább megnyugtat.
A kérdező hozzászólása: ja és úgy felis vagyok puffadva. De csak estére.
A kérdező hozzászólása: rendben elmegyek! Ekkora lenne a baj? Dehát mégis mitõl lehet belsõ vérzés? Nem ütöttem meg magam... nem tudom. délután megírom mi volt. ha leszek...
Mindenképpen menj el orvoshoz! Szúró hasi fájdalom + aluszékonyság = Belsõ vérzés. Életveszélyes is lehet. A körzeti orvosod valószínûleg biztosat tud majd mondani és bejelentés nélkül is azonnal fogad. Menj el hozzá! MOST!
A kérdező hozzászólása: ennyi tünet elég lenne?
ha jól tudom olyan mint mikor nem vagy terhes csak több mert Így védekezik a szervezet a fertõzések ellen.
Én 5 nap késés után teszteltem és pozítv lett. Várj még egy picit és csinálj újat! Drukkolok!:Ö
Szia! Nekem csak a mensi elmaradásának napjától számolva 10-ik napon lett pozitív a teszt.
Szia! Nekem viszonylag hamar kimutatta, de tesztektõl is függ. Szerintem ha nem jön meg próbáld egy hét múlva.Három nap nem sok idõ, de terhes is lehetsz.
Nekem félidõtõl szurkált, néha görcsölt a hasam, hol az egyik petefészkem fájt, hol a másik.Aztán 3 nap késés után teszteltem és halvány 2.csíkom lett:) Utána ersebb.szóval várj kicsit.Ha ott van a baba, nem megy sehova már:)

Minden vélemény érdekel! Késik 9 napja a mensim. Már egy ideje szeretnénk babát.14 napja mikor együtt voltunk mindkettőnknek volt egy megérzése, h sikerült. Csináltam tesztet - lett. Lehet még + a teszt? Vagy más gond van? Írjatok!

1 hete émelygek, hányingerem van bizonyos ételekt?l, szagoktól, feszülnek a melleim, fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?

Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?
A kérdező hozzászólása: Veszek holnap, mert már nem bírom. 8 nap reggel lett -. Kicsit szomi vagyok.:(
Óh akkor nyugodj meg, akkor még nem is mutathatta ki! Tesztelj ma reggel, és írj! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de csak délután, az is - lett. Lehet még mindig nem mutatja ki? Mert én nagyon azt érzem, hogy terhes vagyok. Hm?! Ja, meg most barnáztam, az rossz vagy jó jel?
A kérdező hozzászólása: A hõm megint 37. Csak 36, 5 körül szokott lenni. Ez egy újabb jel?

Mi van abban az esetben ha 5 napja késik, és ma reggel egy rózsaszínes - barnás folt volt a bugyimon, és semmi mensi tünetem, ami nagyon meglepő mert mindig görcsölök már 1 héttel előtte? Tuti nem lehetek már terhes?

Nekem ebben a hónapban 3 tüsz?m volt uh-n. Ebb?l mind a három különböz? id?pontban repedt meg uh-n látta a doki.Az utolsó repedés múlthéten hétf?n volt.Vasárnap csináltam tesztet és negatív volt.

Legjobb válasz: Dehogynem! Ha a harmadik tüszõrepi lett eredményes, akkor ez most a beágyazódás jele volt! Egy 18 éves kismaminak a nemvárt napján volt egy barna-véres pötty majd hamarosan pozitívat tesztelt! Ez a múlt héten volt! Ezt kívánom neked is!!! Minnie

Dehogynem! Ha a harmadik tüszõrepi lett eredményes, akkor ez most a beágyazódás jele volt! Egy 18 éves kismaminak a nemvárt napján volt egy barna-véres pötty majd hamarosan pozitívat tesztelt! Ez a múlt héten volt! Ezt kívánom neked is!!! Minnie
Terhességem elsõ pár hetében nekem is ilyen foltjaim voltak a fehérnemûn.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tájékoztatásokat! Remélem tényleg így van, semmi tünetem mensire mint eddig bár tudom ez nem zárja ki hogy ne az legyen:-8
Nekem is ilyen volt, pcos vagyok, nagyon rendszertelen volt a mensim. Kb. péntek körül jártam, akkor volt 2-3 nap barnázgatás, fõleg a vasárnap reggeli összebújás után, azt hittem, megjön. Elmúlt a barnás folyás hétfõre teljesen, teszteltem kínomban, és láss csodát, két év próbálkozás után pozitív a teszt. :)
A kérdező hozzászólása: Szia kedves utolsó válaszoló! Kérdésem az lenne hogy mennyi volt mennyiségre a barnázás napi szinten és mennyi ideig tartott?Mert nekem kicsi van, bár ma már eléggé fáj a hasam, szerintem rendesen mensim lesz:-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!