Találatok a következő kifejezésre: Már egy késik a mensim (36 db)

2 hete késik a mensim, már megcsináltam egy terhességi tesztet is, ami negatív volt (nem vagyok terhes), mi tévő legyek?

Már vagy 7 éve mestruálok és eddig soha egyetlen egy napot sem késett, ezért izgulok nagyon, hogy most mi van! Mert a párommal rendszeresen élek nemi életet és félek, hogy terhes vagyok! Viszont a teszt negatív volt! Higyjek a tesztnek?! Plussz van még egy probléma, talán attól van? Fél éve nem szedek fogamzásgátlót, mivel a mellemben csomók keletkeztek, így az orvos nem ajánlotta a további szedést! Lehet, hogy a csomók miatt késik? Valaki segítsen!!

Legjobb válasz: Van akinél a teszt csak késõbb mutatja ki, hogy pozitív.Csinálj még egy tesztet, így már biztosabb lesz.Mivel nem szedsz bogyót, így gondolom másképp védekeztek, tehát nem hinném, hogy terhes lennél.Menj el orvoshoz õ meg tudja neked mondani az okát, hogy miért késik.

Van akinél a teszt csak késõbb mutatja ki, hogy pozitív.Csinálj még egy tesztet, így már biztosabb lesz.Mivel nem szedsz bogyót, így gondolom másképp védekeztek, tehát nem hinném, hogy terhes lennél.Menj el orvoshoz õ meg tudja neked mondani az okát, hogy miért késik.
szerintem csinálj még egy tesztet(a saját megnyugtatásodra, mert ha még midig negatív akkor valószínûleg nem vagy terhes) aztán pedig akármi is az eredménye menj el dokihoz.Nekem is csak 2hetes késéssel lett világos, h valószínûleg baba van a dologba, mondjuk én nem teszteltem elõtte sem.Viszont ezt nem kellene halogatni, mert ha nem akarod megtartani a terhességed, akkor minél hamarabb intézkedni kell!
A tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl végezd. Ha a tabletta gondokat okozott, mindenképp menj dokihoz. Ez bármi lehet: ciszta, gyulladás, stb.

Késik a mensim három napja, ami soha elő nem fordul, mert inkább egy nappal korábban jön meg. Furcsa érzéseim vannak már egy ideje, de a teszt negatív. Miért lehet? Vajon mégis terhes lennék?

Legjobb válasz: 2 eshetõség van. Vagy mégis a menszid késik most akár hormonzavar vagy bármi miatt, vagy még nem mutatja ki a teszt a terhességet. Ha nem jönne meg addigra sem, ismételd meg a tesztet 2-3 nap múlva, reggeli elsõ pisibõl.

2 eshetõség van. Vagy mégis a menszid késik most akár hormonzavar vagy bármi miatt, vagy még nem mutatja ki a teszt a terhességet. Ha nem jönne meg addigra sem, ismételd meg a tesztet 2-3 nap múlva, reggeli elsõ pisibõl.
Mire a teszt kimutatja a terhességet néha akár 15 nap is lehet, vagy több. Szerintem pár nap múlva csinálj még egyet, ha addig nem jön meg.

Már egy hete késik a mensim! Mi lehet a baj?

18 vagyok, viszonylag rendszeres a mensim. Már egy hete fáj a hasam, de még mindig semmi. Mit jelent ez?

Legjobb válasz: Ha terhesség kizárva, és nem jön meg még 1 hétig, utána fordulj nõdokihoz. A késés oka lehet stressz, késõbb volt peteérésed, és az is lehet, hogy a ciklusod még nem rendezõdött. Elõfordul az ilyesmi, ezért 2-3 hét késés után javasolt orvoshoz fordulni.

Ha terhesség kizárva, és nem jön meg még 1 hétig, utána fordulj nõdokihoz. A késés oka lehet stressz, késõbb volt peteérésed, és az is lehet, hogy a ciklusod még nem rendezõdött. Elõfordul az ilyesmi, ezért 2-3 hét késés után javasolt orvoshoz fordulni.
Biztonság kedvéért csinálj tesztet, dmben van 600-800Ftos teszt nem drága. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Most már egyre jobban fáj a hasam és már vmi barnás cucc is került a betétre, de még mindig nem jött meg rendesen. Ez a menstruáció elõjele lehet most, vagy akár fertõzésé is?:S
Szedel fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: Már majdnem egy fél éve nem szedek fogamzásgátlót. Mára már enyhe vérzésem is volt de csekély. Mi lehet ez? :S
Ne aggódj, meg fog jönni rendesen. Elõfordul ilyen, h. mielõtt rendesen megjön, elõször barnázol, aztán csak pár csepp vér és utána jön a rendes vérzés. Pl stressz is kiválthatja a késést.

Már egy hete késik a mensim lehet betegség miatt?

gumival védekezünk mindig terhes szerintem nem lehetek

Legjobb válasz: Erõs antibiotikumtól is késhet vagy megfázástól is.

Erõs antibiotikumtól is késhet vagy megfázástól is.
Ha megfelelõen védekeztetek és ha nem szakadt ki a gumi elvileg nem lehetsz terhes, persze egyetlen fogamzasgatlo modszer sem 100%-os de nyugi nem hiszem hogy legyen baj. Esetleg menj el egy nõgyógyászhoz, õ biztosabbat tud majd neked mondani, lehet ciszta is vagy sok egyéb, ezt így nem lehet megmondani.

Már egy hetet késik a mensim. Sokszor van hányingerem is, egész nap tudnék aludni! Van egy kis folyásom, de semmi extra. Lehet hogy terhes vagyok?

Már november óta próbálkozunk,de eddig még nem jött össze::((Pedig nagyon szeretnénk már!!(tavaj volt egy spontán vetélésem márciusba)Szerintetek reménykedhetek????

Legjobb válasz: Igen!!csinálj tesztet!amúgy mennyi a hõd,szoktad mérni?drukkolok neked!!!!:D

Igen!!csinálj tesztet!amúgy mennyi a hõd, szoktad mérni?drukkolok neked!!!!:D
A hõd sokmindent elárul! Mennyi? Méred? Ha 37 vagy a feletti reménykedhetsz! Csinálj egy tesztet és okosabb leszel! Majd írd meg, hogy mi lett a "vége"

Már 2 hete hogy késik a mensim, vettem egy tesztet, ami negatív lett. Lehetséges hogy a teszt nem a valós eredményt mutatta, vagy valami más gond lehet?

Legjobb válasz: Próbálj ki egy másik fajta tesztet, hátha az mást mutat. Ha az is negatív lesz menj el orvoshoz.

Próbálj ki egy másik fajta tesztet, hátha az mást mutat. Ha az is negatív lesz menj el orvoshoz.
Én nem pazarolnám az idõm tesztekre. Akármilyen ratyi minõségnek ki kell mutatnia két hét késésnél. Menj orvoshoz, õ akkor is tud sgíteni, ha terhes vagy és akkor is, ha már gond van. 2 hét késés már nem normális kategória.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, holnap el is megyek az orvoshoz, remélem semmi gond nincs, csak ez bizonytalanság

Már lassan egy hónapja késik a mensim, június végén kellett volna, hogy megjöjjön, viszont egy nagyon halvány barna folyásom volt. Mi lehet a gond?

A héten vettem 2 tesztet, mindkett? negatívat mutatott. Szerintetek mi lehet a gond? Nem lehetek terhes, védekeztünk, ezzel nem volt probléma.

Legjobb válasz: Az a gond, hogy amikor meg kellett volna hogy jöjjön, és nem történt meg, a teszt után ORVOSHOZ KELLETT VOLNA EGYBÕL MENNI... De ha ennyi eszed sincs, gratulálok.

Az a gond, hogy amikor meg kellett volna hogy jöjjön, és nem történt meg, a teszt után ORVOSHOZ KELLETT VOLNA EGYBÕL MENNI... De ha ennyi eszed sincs, gratulálok.
A teszt tévedhet. Viszont a terhességen kívül sok más oka lehet a menszi késésének, pl hormonzavar, ciszta, stb. Keress fel egy nõdokit mihamarabb.
Keress fel nõgyógyász szakorvost, nem kell attól tartani. Ha nem szeretnéd hogy mások tudjanak errõl akkor az orvosi titoktartásra bizton számíthatsz, szerintem. De mindenképpen fordulj orvoshoz, mert lehet hogy valami gond van!
nincs semmi gond, csak ezentúl a puncidon keresztül fogsz kakilni..ne aggódj, ez mással is elõfordul

Ket hete kesik a mensim, hom minden reggel 37. tegnap teszteltem egy pozitivat. Akkor most mar biztos hogy terhes vagyok? Orvoshoz hetfon megyek.

az igazsag hogy azert megyek csak hetfon mert az elso fiammal mindjart elszaldtam az nogyogyaszhoz es azt mondta hogy nem vagyok terhes,persze nem igy volt,azert gondoltam varok meg.

Legjobb válasz: Mi kéne még? :) IGEN! AZ VAGY! Menj orvoshoz nyugodtan. Azért, mert kifogtál egy idiótát a múltkor... én elmennék két hetes késéssel és pozi tesztekkel, csak hogy megnyugtasson a doki is. Mire vársz még?

Mi kéne még? :) IGEN! AZ VAGY! Menj orvoshoz nyugodtan. Azért, mert kifogtál egy idiótát a múltkor... én elmennék két hetes késéssel és pozi tesztekkel, csak hogy megnyugtasson a doki is. Mire vársz még?
Ezek szerint tényleg babás vagy, de hát biztosat a doki mond habár a teszt az tuti!!!!:) nagyon sok boldogságot:) )))
A kérdező hozzászólása: sajonos keves a bizalmam az orvoskban, azt mondtak hogy keves eselyem van ra hogy meg egy babam legyen es lombikra akartak kuldeni, de en nem mentem beletorodtem hogy akkor nem lessz mar tobb gyerekem, most 3 ev utan ugy latszik megis sikerult spontan?
Gratulálok, ez baba :) )
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat!
Engedd meg kerlek hogy en is gratulaljak!!!! Egy igazi csoda fogant meg a pocakodban!!! Sok boldogsagot nektek!
Gratulálok én is! Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a jo kivansagokat, nagyon aranyosak vagytok!

6 napja késik a mensim és két tesztet csináltam az elsö (gabriel) halvány két csik, a második (gravi hcg) negativ. Most akkor mi van? ! Nagyon szeretnék már egy kis tesót a lányomnak! Ha valakinek van valami hasonló tapasztalata írjon léci!

Legjobb válasz: Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.

Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.
a gabriel a jó.nekem az pozitív lett míg másik 6 hangsúlyozom 6, nega lett, még 2 hétre a pozitívra.ja hozzáteszem 10 hetes terhes vagyok.sok sikert .szorítok mind 2 töknek, de szerintem ez már 1 kis baby.hihi vagyis 2.
köszike.ugyan ezt az érzést kívánom nektek.
A kérdező hozzászólása: Én is holnap reggel tesztelek újbol ma is nagy volt a kisértés de nem akartam csalodni, arra gondolok lehet késöbb fogant ha állapotos vagyok mint amikor a peteérés volt!Sok sikert neked is!!!
Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszike, most kicsit bizakodóbb lettem!remélem igazad lesz!Egyébbként gratulálok a kis pocaklakódhoz:)
mi lett a teszt ma???
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmi jo, még megprobálom egy másikkal aztán várok türelmesen:(.És neked remélem pozitiv?

Teljesen kétségbeestem. Már három napja késik a mensim és a hőm is nagyon magasan van, de ma délután egy kis barnás vérfolt jelent meg. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni vagy még lehetek babás? Mindig pontosak 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: 17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!

17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!
szia nagyon szép a görbéd. reggel pisilj egy pohárba vidd magaddal mikor munkába menet veszet veszel tesztet és csináld ott meg. akkor is lehet nem kell várnod keddig. a kihült pisi is jo csak reggelei elsö legyen, irj majd.d drukkolok. 32
Utolsó vagyok.Izgatottan várom!!!
A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Tényleg, ez eddig fel sem tûnt. Bár nem csodálkozom rajta. Az én ovulációmat mindig rossz helyre húzza be.
miert nem rajzolt átlaghõt a ciklus.hu?
Szia. Nekem nagyon babásnak tûnik a görbéd eddig.Tesztelj és hajrá baba:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak az ötletet meg a drukkolást. Majd megírom, hogy mi az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és a biztatást. Ha nem jön meg rendesen akkor tesztelni fogok holnap és megírom.
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem hogy a görbéd nagyon biztató!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy 3 nap múlva fog megjönni?
3nap és megjön, ha csökkenni fog a hõd
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok tesztelni, mert nincs itthon és csak holnap tudok venni, de azért köszi hogy foglalkoztál a kérdésemmel.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért nem rajzolt alaphõt! Nekem is feltûnt már korábban is. Köszönöm a drukkolásokat, de mára leesett a hõm 36, 6-ra úgyhogy sajna meg fog jönni. Új hónap új esély.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!