Találatok a következő kifejezésre: Már egy késik a (300 db)

Nem!!! Menj dokihoz mindenképp.
elsõ vok. Volt egy ismerõsöm aki ugyanígy volt (csak õ felnõtt nõ) de nem vette komolyan hogy hónapokat késik, aztán egyszer csak újra megjött neki, de rengeteg és alvadt véres...és akkor már csak a mûtét segíthetett. Úgyhogy ne késlekedj!
Szerintem nem.Én biztos mondanám anyumnak, hogy akkor menjünk el nõgyógyászhoz.Azt mondják, hogy 2 alatt áll be kb, de utána is lehet pár nap késés, vagy h pár nappal hamarabb jön meg.Hát tavasszal amikor már 6napja késett olyan ideges voltam h mondtam anyumnak h menjünk orvoshoz de õ azt mondta nem kell, majd meg jön az ne aggódjak.Végül is megjött, és "csak" 13napot késett...Tiszta ideg voltam nem tudtam mitõl késik, mert szûz vagyok, nincs barátom ergo terhes se lehettem:D Szóval szerintem menj el orvoshoz, nehogy valami komolyabb baj legyen. Remélem nincs semmi komoly! 14/L
nekem anno 15évesen 3éves mensizés után 3hora maradt ki és semmi bajom:)
igen, a méhnyakrák elleni védõoltás befyolásolhatja. nemegy ilyen esetrõl hallottam, mikor az oltások után kimaradt a vérzés, akár több hónapig is.
nekem is volt hasonló.. nem csináltam semmit. mikor újra megjött normális volt. de hát egyénfüggõ szerintem
Szerintem ráérsz akkor szólni a dokinak. Nekem annak idején nagyon sokáig nem állt be pontosra (24 vagyok) és igen, volt hogy hónapokat kimaradt. ha megnéz egy nõgyógyász, abból bajod nem lehet, legfeljebb megnyugszol hogy egészséges vagy, de nem kell halálra rémülni sem. Üdv és minden jót.
A kérdező hozzászólása: Akkor most mi tévõ legyek? Elmenjek dokihoz? Vagy majd ha kapom a köv. védõoltást említsem meg a dokinak???
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat azt még hozzátennám hogy pont 1 hónapja kaptam méhnyakrák elleni védõoltást. Ez befolyásolhatja??? És ráadásul csütörtökön kapom meg a következõt.
ha mész oltásra, feltétlenül említsd meg az orvosnak. és ártani nem árt, ha elmész vele nõgyógyásznak. lehet, hogy semmi bajod, de az is lehet, hogy van valami gubanc. nem árt beállítani, mielõtt még elkezdesz nemi életet élni és fogamzásgátlót szedni.

Megszakitasos modszerrel szexeltem 4x egymas utan de a pasim nem ment el. Viszont mar egy hete kesik a menzeszem. Van mitol felnem?

Legjobb válasz: Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.

Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.
van.
Van bizony.Aktus utáni 14.napon tesztelj, még akkor is ha megjön a menstruációd
Igen, van. Ez így elég felelõtlen, ha nincs mivel védekezni, akkor ki lehet bírni szex nélkül.
elõváladékról hallottál már?
A kérdező hozzászólása: igen. nemtudom miert kell bunkozni. egyebkent nagyon a ciklusom vegen jartam mar akkor.
Ha egy hete késik, akkor csinálj tesztet, mi nem látunk beléd. De szerintem ha alapból pontos a ciklusod, akkor el is kezdhetsz imádkozni. Ha nem akarsz gyereket, akkor normálisan kell védekezni. Ha eddig nem sikerült, majd most megtanulod. Majd írd meg mi lett a teszt eredménye.
A megszakításos nem védekezés, hanem szerencse!
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnal o aztmondta h nemvagyok az es h a koromban normalis ha neha kimarad egy menzesz. Eddig tenyleg mindig rendesen vedekeztunk ovszerral de aznap sajnos kimaradt. Ez a sors keze volt h pont most maradt el ilyen aktus utan h jol megijedjek es soha tobbe ne legyek felelotlen. koszonom mindenkinek :)

2 hete késik a mensim, már megcsináltam egy terhességi tesztet is, ami negatív volt (nem vagyok terhes), mi tévő legyek?

Már vagy 7 éve mestruálok és eddig soha egyetlen egy napot sem késett, ezért izgulok nagyon, hogy most mi van! Mert a párommal rendszeresen élek nemi életet és félek, hogy terhes vagyok! Viszont a teszt negatív volt! Higyjek a tesztnek?! Plussz van még egy probléma, talán attól van? Fél éve nem szedek fogamzásgátlót, mivel a mellemben csomók keletkeztek, így az orvos nem ajánlotta a további szedést! Lehet, hogy a csomók miatt késik? Valaki segítsen!!

Legjobb válasz: Van akinél a teszt csak késõbb mutatja ki, hogy pozitív.Csinálj még egy tesztet, így már biztosabb lesz.Mivel nem szedsz bogyót, így gondolom másképp védekeztek, tehát nem hinném, hogy terhes lennél.Menj el orvoshoz õ meg tudja neked mondani az okát, hogy miért késik.

Van akinél a teszt csak késõbb mutatja ki, hogy pozitív.Csinálj még egy tesztet, így már biztosabb lesz.Mivel nem szedsz bogyót, így gondolom másképp védekeztek, tehát nem hinném, hogy terhes lennél.Menj el orvoshoz õ meg tudja neked mondani az okát, hogy miért késik.
szerintem csinálj még egy tesztet(a saját megnyugtatásodra, mert ha még midig negatív akkor valószínûleg nem vagy terhes) aztán pedig akármi is az eredménye menj el dokihoz.Nekem is csak 2hetes késéssel lett világos, h valószínûleg baba van a dologba, mondjuk én nem teszteltem elõtte sem.Viszont ezt nem kellene halogatni, mert ha nem akarod megtartani a terhességed, akkor minél hamarabb intézkedni kell!
A tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl végezd. Ha a tabletta gondokat okozott, mindenképp menj dokihoz. Ez bármi lehet: ciszta, gyulladás, stb.

Már egy hete késik. éjjel viszont éreztem egy szúrós érzést az alhasamban. Lehet, hogy ez volt a beágyazódás? Reménykedhetek, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha már késik egy hetet, már simán mutatná a teszt! Tesztelj! És akkor nincs több kérdés mert tudni fogod. Amúgy simán lehetsz, nagy az esély!

Ha már késik egy hetet, már simán mutatná a teszt! Tesztelj! És akkor nincs több kérdés mert tudni fogod. Amúgy simán lehetsz, nagy az esély!
A teszt negatívat mutatott, sajna.... Mégis elõfordulhat?
Hát ha pontosan tudod mikor volt a peteérés, és így a mensi rá 13-14 nappal jött volna meg, és így késik egy hetet, akkor sajnos nem vagy terhes. Viszont, ha esetleg késõbb volt a peteérés, akkor lehetsz. És akkor még nem is kell feltételnül kimutatnia a tesztnek a babát.

Mitől lehet, hogy már több, mint egy hete késik a menzeszem?

Terhesség kizárva, és fert?zésr?l sem tudok. És amúgy általában max. 2-3 nap eltéréssel mindig rendszeresen jön. Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nekem is már egy hete késik. Volt már olyan, hogy kimaradt egy hónap. :) De azért engem is aggaszt(ott) a dolog. De a válaszoktól megnyugodtam. :D

Nekem is már egy hete késik. Volt már olyan, hogy kimaradt egy hónap. :) De azért engem is aggaszt(ott) a dolog. De a válaszoktól megnyugodtam. :D
Szia! Ha valami stressz ért, lehet hogy attól, de az is elõfordulhat, hogy ez ki fog maradni. Nekem is volt már olyan, hogy március eleje után május végén jött meg, és azóta is van. Van ilyen. De az is lehet, mire elolvasod, már meg is lesz.
nem volt peteérésed ha elöregszik a nyálkahártya, akkor válik le az is lehet, hogy 1 kimarad ez nem baj, de ha ismétlõdik, pedig eddig rendszeres volt, akkor doki, mert a változás intõ jel

Volt már vkinek cisztája és egyben terhessége? Lehetséges ilelyen? A teszt-. Már 10napja késik, mindjárt megön érzés, stb.

Legjobb válasz: nekem is felszivódott kb.2hónapja de félek nem sikerült és megint ciszta.a megjön érzés egész multhónapban volt mellette sok fehéres átlátszó nyúlos folyással szurkálos érzéssel a hüvelyemben is kb.3hétig, utána elmúlt és mióta késik krémes fehér folyásom van de nagyon kevés.a melleim is nõttek duzzadtak a bimbóm is fáj néha és mintha szurkálnák késsél.

:) nem kell szerintem elég az elevit. csak azt mondják az a legfontosabb, a fogantatáshoz.
A kérdező hozzászólása: köszi, nem adomfel!szerinted élég a teherbeeséshez a cickafarktea és az elevit?remélem válaszolsz még!
nekem is nehezen jött össze a babó, így át tudom érezni a várakozást. :) várom a beszámolódat!!!
A kérdező hozzászólása: tesztet holnap csinálok mert tegnap-lett.köszi hogy érdekel mi van velem, eddig még senki nemkérdezte meg h mivan velem .aranyos vagy, majd megirom hogy mi a helyzet, mert még nõdokihoz is elakarok menni a napokban.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen aranyos vagy.még mindig nemjött meg !
nekem is megvolt a cisztám a 12 heti UH -on még látszott, azt mondták vagy felszívódik vagy nem, a babát nem befolyásolja. most vagyok 33 hetes, és minden rendben eddig. ugyhogy tesztelj még egyet hátha :)
A kérdező hozzászólása: nekem is felszivódott kb.2hónapja de félek nem sikerült és megint ciszta.a megjön érzés egész multhónapban volt mellette sok fehéres átlátszó nyúlos folyással szurkálos érzéssel a hüvelyemben is kb.3hétig, utána elmúlt és mióta késik krémes fehér folyásom van de nagyon kevés.a melleim is nõttek duzzadtak a bimbóm is fáj néha és mintha szurkálnák késsél.
Nekem is a terhességem elején volt egy 5 cm átmérõjû cisztám az orvos mondta hogy a sárgatestbõl kialakulhat. Nekem a 12 hétre teljesen felszivodott
Ha a teszt negatív, akkor jó eséllyel nem vagy terhes. De egyébként terhesség alatt is alakulhat ki ciszta, méghozzá a sárgatestbõl. Azt nem szabad bántani.
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor folsavat is szedjek elevit mellett?csak azér mert abban is van 0, 80mg folsav.
nekem az segített, amikor nem ezzel foglalkoztam. neki álltam a babára félretett pénzbõl, nyaralást szervezni. na akkor össze is jött. (nem is mentünk nyaralni... :D) Az elevit nem árt benne van minden ami kell, de a folsav a legfontosabb azt mondják.
sajnálom. pedig szorítottam. ne add fel!!!
A kérdező hozzászólása: szi a sajnos megjött 20napot késett ciszta miatt.
szia, nem irtál, akkor nem sikerült? remélem csak megfeledkeztél rólam....:D
A kérdező hozzászólása: ja, és ilyen sokáig még nem éreztem megjön érzést stb...
A kérdező hozzászólása: nekem is felszivódott kb.2hónapja de félek nem sikerült és megint ciszta.a megjön érzés egész multhónapban volt mellette sok fehéres átlátszó nyúlos folyással szurkálos érzéssel a hüvelyemben is kb.3hétig, utána elmúlt és mióta késik krémes fehér folyásom van de nagyon kevés.a melleim is nõttek duzzadtak a bimbóm is fáj néha és mintha szurkálnák késsél.
majd ird meg mi van veled!!! :) megcsinálod ma?
szia, utolsó vagyok. azt hiszem facielle... DM ben vettem nem volt drága olyan 1000 ft körül. szorítok neked :)
A kérdező hozzászólása: köszi tesztelek még1.te milyennel teszteltél?boldog babavárást kivánok.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, szerinted van esélyem a babára?nemtudom hányadik hétben vagy azóta de boldog baba várást kivánok.
A nõvéremnek volt. A napokban volt 17 éves a lánya. Azt mondták a ciszta majd menet közben felszívódik.

Miért késik már egy hete? Fáj a hasam meg elmúlt a folyásom, szóval meg kéne jöjjön, de viszont nagyon sokat idegeskedek. Lehet h az idegességtől késik ennyit? Légyszives normális válaszokat

Legjobb válasz: Nekem sokszor 2 hónapot, egy hetet, két hetet, egy hónapot késik..nincs baj akkor, ha nem napra pontos minden egyes hónapba a mensid. Akkor lehetsz terhes is akár.

Nekem sokszor 2 hónapot, egy hetet, két hetet, egy hónapot késik..nincs baj akkor, ha nem napra pontos minden egyes hónapba a mensid. Akkor lehetsz terhes is akár.
A stressz, idegeskedés okozhat ilyet.
Nekem is fájdogált a hasam(mintha meg akarna jönni, mindig úgy voltam vele, hogy na ma vagy holnap biztos )... +elmúlt a folyásom (egy idõre), és a végén kiderült, hogy teherbe estem. Szerintem csinálj tesztet!Én is azzal nyugtattam magam, hogy biztos az idegeskedés is késlelteti, de nem érdemes várni, fõleg ha még nem terveztek babát.Minél hamarabb elmész orvoshoz annál jobb, akár egy terhesség megszakitás is kevesebb szövõdménnyel jár minél kisebb a terhesség!
Ha ahhoz érettek vagytok, hogy szexeljetek, akkor a teszt elvégzéséhez is legyetek azok. Mit féltek? Ne legyetek ovodások, viseljétek a következményeket. Ha rendesen védekeztetek volna, akkor most nem kellene félni az eredménytõl.
Nem sok az esély rá, csak akkor, ha többször egymás után csináltátok, mert így maradhatott egy elõzõ együttlétbõl a hugycsõben spermium. Így sem túl sanszos, de elõfordulhat. Csináljatok tesztet, de szerintem egyáltalán nem kell félnetek.
A kérdező hozzászólása: de azert ideges, mert kesik neki :/
A kérdező hozzászólása: De fellunk elvegezni a tesztet, fellunk a teszt eredmenyetol :/ es az antibaby ki lett iratva, csak a most kovetkezo ciklusaban kell elkezdenie szedni
Teszteljetek!
A kérdező hozzászólása: csak annyi volt, hogy mielott felhuztam a gumit par masodpercig szeretkeztunk nelkule, es utanna mar felhuztam
Ha késni fog továbbra is a mensije, legalább 1 hetet késik, akkor csináljon terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: a 9. komment irojanak uzenem, Segitseget kertem, pontossan tudjuk, hogy hulyeseget csinalltunk, semmi szuksegunk nincs arra, hogy szemrehanyast tegyetek nekunk...
Ennyit arról, hogy mennyire érettek a 15 évesek a sexhez! Ez van, amikor olyanok sexelnek, akik még írni sem tudnak magyarul! Gratula! Lehet leszavazni, de én rettenetesen ellene vagyok az ilyen fiatalon kezdett sexuális életnek! Inkább töltenétek az idõt tanulással!!!!!!
Mit aggódik? Ha esze van a sex-hez akkor vállalja a következményeket. Ha 15évesen már ennyire vágjátok a témát, akkor miért nem ésszel csináljátok? Hiányzik nektek 15évesen egy baba? Ti is gyerekek vagytok még...
ja bocs..azt hittem kérdés volt..
Eszo! Szerintem azt tudják mikor kell elkezdeni szedni, csak mivel nem jött még meg, ezért nem tudta elkezdeni. Biztos csak nemrég iratta fel.
a fog.gátlónak le van írva a tájékoztatójában, hogy mikor kell elkezdeni szedni. az meg hogy féltek a teszt eredményétõl..egy dolog..attól még meg kellene csinálni, hogy kiderüljön mi is van..vagy jobb az idegeskedés és a bizonytalanság???
hát lehet terhes, mert az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat, csak sokan errõl megfeledkeznek. ha attól megnyugszotok, akkor csináljon egy terhestesztet..mivel már késik neki, így egy 10-es érzékenységû teszt már biztosan kimutatná, ha terhes. persze reggeli elsõ vizeletból csinálja! Aztán legközelebb ne legyetek ilyen felelõtlenek! ha nem szeretitek a gumit, akkor irasson fel fog.gátló tabit!
nem lett terhes csak ideges és emiatt elhúzódik a menszesze.
Utolso valaszoloval teljesen egyetertek! Meg a tojas hej a seggukon van de mar szexelnek.Miert nem tanultok inkabb? Gondolom mar biologia oran is atbeszeltetek ezerszer a temat. Tessek tesztet csinalni!Reggeli elso vizeletbol! Most mar kimutatja ha babat var. Az utolso kommentedhez meg annyit fuznek, hogy akkor nem tudtad, hogy hulyeseget fogtok csinalni mikor gumi nelkul csinaltatok? Tudod ezen az oldalon sokan eveket varnak babara es egy ilyen kerdesnel mit gondolsz mit erezhetnek? Arra mar bele sem merek gondolni, hogy mi lesz annak a babanak a sorsa ha tenyleg terhes a baratnod. Tessek vedekezni!!!

16 éves lány vagyok. Az a problémám hogy már több mint egy hete késik a menstruációm. Terhes nem lehetek mivel még nem voltam fiúval, és nem is fogyózok. Mennyi idő után forduljak orvoshoz?

Arra már gondoltam hogy a stressz miatt késhet. ha így van, mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem szimplán csak késik. Nem írtad, hogy mióta menstruálsz, de pl nekem is szokott csúszni, mikor még nem régóta volt meg, többet is, egy-két hetet. Egy idõ után majd teljesen rendszeres lesz. De ha nagyon aggódsz, és megnyugtat, akár már most is mehetsz dokihoz. Egyébként ha jól tudom az éghajlatváltozástól (pl ha elutazol), és a stressztõl is késhet. Szerintem most még felesleges aggódni.:)

Szia! Szerintem szimplán csak késik. Nem írtad, hogy mióta menstruálsz, de pl nekem is szokott csúszni, mikor még nem régóta volt meg, többet is, egy-két hetet. Egy idõ után majd teljesen rendszeres lesz. De ha nagyon aggódsz, és megnyugtat, akár már most is mehetsz dokihoz. Egyébként ha jól tudom az éghajlatváltozástól (pl ha elutazol), és a stressztõl is késhet. Szerintem most még felesleges aggódni.:)
1-2 hét késésnél még ne aggódj, ha nem volt szexuális kapcsolatod.
A sztressztõl tényleg késhet.Miért stresszelsz?Suli?Vagy valami más miatt? Nálam tavaly igazolódott be, hogy a stressztõl késhet.Pont felvételi idõszak volt és stresszeltem, hogy felvesznek-e oda, ahova én akarok menni.Aztán nem jött meg.Már egy hete késett.Nagyon aggódtam, még jobban stresszeltem, már ez miatt is stresszetem.Aztán 2hét késéssel, de szerencsére megjött.Mikor már minden rosszra gondoltam. Azóta próbálok kevesebbet idegeskedni:) 15/L
Szia!Ez még nem tragédia, én 20éves vagyok és még most sem rendszeres, úgy értem, kb 3 hónapig beáll a hónapnak ugyanarra az idõpontjára, de utána késik 1-2 hetet és így marad egy darabig.A stressztõl természetesen lehet ilyen.Ha pl kimaradna a hónapban akkor fordulj orvoshoz!(de még az sem feltétlenül kóros, mert ilyen is elõfordulhat-de azért akkor jobb ha lát egy doki)Remélem segíthettem. 20/L
Szerintem még egy-két hónap sem probléma ilyenkor, ha nincs szexuális kapcsolatod. A húgom 20 fölött volt már, amikor elmaradt a mensese, és másfél évvel késõbb állt vissza. Még akkor sem kapott gyógyszereket, csak vitaminokat szedett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) .4 éve menstruálok már, és csak pár napot szokott késni. A stressz a suli miatt van, meg egy komoly kapcsolatom ért véget nemrég, és ez nagyon megviselt.

Fiúk! Mit gondoltok egy lányról, ha volt már egy éjszakás kalandja? Befolyásolja a késõbbi kapcsolatotokat?

kort is írjatok :)

Legjobb válasz: hát, én ha késõbb nem lesz rá okom, hogy ne bízzak meg benne, akkor maximálisan megbízok benne, nem ezen múlik 18/F

hát, én ha késõbb nem lesz rá okom, hogy ne bízzak meg benne, akkor maximálisan megbízok benne, nem ezen múlik 18/F
szóval aki nem kedveli az általam leírt életformát az valószínûleg sorra visszautasítja a felkínálkozó lehetõségeket és a szerelmes lányokat, mert neki elvei vannak....soha nem kerül olyan szituációkba ahol végül egy csajjal az ágyban kötnek ki egy átmulatott éjszaka után..sose történt meg velük, hogy úgy adta a helyzet, hogy vadul csókolóztak egyik lány haverjukkal, mert ez lesmárolta õket...hogy két lány közül kellett eldönteni, hogy melyikkel szeretnének járni, mert elveik vannak! A bulit nem szeretik, de gondolom azért voltak minimum egyszer nem? Na és ott is nem tetszett a náluk bepróbálkozó csajok, mert nekik elveik vannak...ha pedig odamentek egy nekik tetszõ csajhoz aki vevõ volt a közeledésükre 10 perc múlva ott hagyták õket, mert nekik elveik vannak és inkább hazamentek, mert ez nem jön be! Elnézést kérek...annyira korlátolt vagyok! :-D
"visszautasítja a felkínálkozó lehetõségeket és a szerelmes lányokat" "sose történt meg velük, hogy úgy adta a helyzet, hogy vadul csókolóztak egyik lány haverjukkal, mert ez lesmárolta õket" " Na és ott is nem tetszett a náluk bepróbálkozó csajok, mert nekik elveik vannak" Mond, te melyik dimenzióból jöttél?
ahol a férfiak csajoznak..vannak nõ ügyeik és ebbõl kifolyólag nem problémáznak a megismert lány múltján, mivel nem szûz kisfiúk akik bestresszelnek attól, hogy a leányzónak volt pasija..egy éjszakás kalandja....egy éjszakás kaland könnyen összejön nincs azzal semmi gáz fõleg ha már a férfinak is volt része egy-kettõben akkor mi a probléma, hogy a csajnak is? Akik ilyeneken problémáznak azoknak hány nõjük volt? 1? jó esetben 2? ott is a csajnak köszönhetõ, hogy összejöttek vagyis a srácot szedte fel a nõ? Aki férfi és kellõképpen élt..tapasztalt dolgokat azt hol érdekli, hogy volt egy éjszakás kalandja a csajnak vagy sem? Csak azok problémáznak ilyeneken akik sikertelenek a nõknél! Kisebbségi komplexus! Nem tudják elviselni, hogy a csaj tapasztaltabb..ja de bocs....nem is...elveik vannak! Így is hívhatjuk a visszautasításokat és azt hogy kimaradtak az élményekbõl!vagy ezek szerint velük senki nem feküdt le csak ha pitiztek hónapokat....vagy tévedek?
Öreg...nem tudom hogy mondjam el, de senki nem errõl beszélt! Én bevallom, hogy azért nem voltak kalandjaim, mert szart se értek a nõkhöz és igen, teljesen kikészülök tõle. Ettõl függetlenül vannak olyanok akiket teljesen hidegen hagy az egész kalandozás, ez tény. Az meg hogy milyen elvárásai vannak a partnere szexualitását illetõen, már legyen mindenkinek külön bejáratú privát problémája.
Tévedsz. Nem, nem voltak azok a dolgok, amiket felsoroltál. Ezt mondtam, hogy azt hiszed, mindenki ugyanazt akarja, ugyanazt csinálja, mert te ezt látod magad körül. De az csak egy mikrokörnyezet a sok közül, olyan dolgok is léteznek még, amiket el sem tudsz képzelni, de másnak tök természetes. Nem voltak átmulatott éjszakák, nem volt buli (egy sem!), mert egyszerûen nem kedvelem. Tudom, hogy fõbenjáró bûn, de nem vagyok pörgõs, nagytársasági ember, nem szeretem az éjszakai életet. De ettõl nem leszek gyík, meg szemüveges kocka, ahogy ilyenkor mondani szokták a korlátoltak. És nem, nem smárolt le lány haverom, mert nincs olyan lány haverom, aki ilyet csinálna. Nem próbálkozott be egy csaj sem, nemhogy kettõ (jó, ez valahol szomorú, de tulajdonképpen nem izgat, mert rendben van a kapcsolati életem így is). Sõt, statisztikailag sikertelen sem vagyok a nõknél, mert akivel úgy döntöttem, hogy járni szeretnék, azzal sikerült is kivétel nélkül. Akivel meg csak haverkodok suliban/neten, az meg mind jóarcnak tart. Probléma egy szál se. Szóval a lényeg: most speciel egy rossz szót sem szóltam a másféle életstílusú emberekre, csupán azt mondom, hogy vannak olyanok, akik saját önnön döntésükbõl nem akarnak olyan életstílust, mert nekik nem jön be. Nem tudom, mit olyan nehéz ebben felfogni.
gyerekek! Senki nem b#szog#tott itt senkit..én leírtam a véleményem elég korrekt mód, hogy nem zavar az egy éjszaka és azt is, hogy miért nem zavar - mivel velem is történtek események és van múltam - ennyi! Ti jöttetek azzal, hogy valaki nem szereti ezt az életstílust....milyen életstílust? hogy van múltam? hogy voltak nõ ügyeim? Hogy voltak egy éjszakás kalandjaim? Nehogy már elnézést kelljen kérni tõletek, mert nektek - még! - nem volt! És, igen azt zavarja akinek még nem volt ilyenbe része és frusztrálja, hogy a csajnak igen! De ettõl nem a csaj a "r...c", hanem a csávó akit zavar az tapasztalatlanabb....majd ha kiéli magát nem lesz fontos tényezõ, hogy volt-e egy éjszaka vagy sem! Vagy nem éli ki magát és nem jön össze olyan csajjal aki egy éjszakázik! Ennyi!
Az attól függ, hogy részeg volt, vagy max egy kicsit ittas. Utóbbi eset nem befolyásolna.
Wash meg a hozzájuk hasonló alienek ugye még sosem láttak pinÁt? :DDDDD Na majd ha egyszer valaki leáll a barkós, lenõtt szemöldõkû valakitekkel beszélgetni, akkor megnézzünk meddig tart ki az értékrendeketek :DDDD
Te jó isten, milyen vita alakult itt ki?! Én annyit mondok, hogy nekem annó volt 2 igen 2! (milyen felháborító) egy éjszakás kalandom. Képzeljétek! 8 éve házas vagyok és van egy 3 éves gyönyörû fiam! És lehet, h fejbe is vágnám férjemet, ha nekem a múltat hánytorgatná fel, ami õ elõtte történt! Én sem hánytorgatom fel neki, h õ hány nõvel volt vagy mit csinált! A lényeg, h most már egy boldog család vagyunk. Milyen hihetetlen, h egy "r.ibancnak" is lehet boldog élete a múlt után... -.-" Nõjetek fel gyerekek! Vagy keressetek egy vallásos csajszit, annak tuti nincs "r.ibanc" múltja.
Az mióta korrekt mód, hogy kijelented, hogy te márpedig jobban tudod, hogy a többi ember mit gondol? De még ebben a hozzászólásban is ezt mondom, hogy "és igen, azt zavarja". És én ERRE mondtam, hogy ez nem igaz, egyszerûen nincs meg az alapod hozzá, hogy másokról ilyet mondj, ezt kéne már felfogni. Nem te döntöd el. A világ nem olyan, mint ahogy te azt elképzeled. 01:14, alias 'lopahin': nem kell privátot írogatni (a waifó szót sose hallottam még), és nem kell kigúnyolni sem. Attól nem lesz neked igazad, és nem lesz nekem rosszabb. Ezzel egyenesen ostoba vagy. De csak, hogy megnyugodj: nemrég ért véget egy 3, 5 éves kapcsolatom, és egy hónapja tart a mostani. Az elveimet meg bármikor le lehet tesztelni (megtörtént már, és átmentem a vizsgán).
olvasd vissza szépen a 21-es illetve 22.es hozzászólásokat és utána érvelj amellett, hogy te csak az érveid miatt nem mész bele "nõ ügyekbe" és nem azért, mert nem vagy társasági pörgõs ember ami = sikertelenség a csajozásban! Ha lettek volna tartós ás állandó sikereid aminek következtében történtek volna események akkor nem beszélnél és nem gondolkodnál így! Igazad pedig akkor lenne, ha amellett, hogy csajoztál agyba-fõbe és sok lánnyal "kavartál" elítélnéd az egy éjszakát..de neked semmilyen élményed nem volt max 1-12 barátnõ ahol feltételezhetõen a csaj hordta a nadrágot és örültél, hogy egyáltalán van valakid miközben rettegtél, hogy nehogy elhagynak, mert utána lehet nem lesz másik nõd, mert nem vagy sikeres a nõknél....ez pedig nem magaslóról beszélés hanem tény, hogy amelyik férfi tapasztalt és kellõképp kiélt az magasról tesz rá, hogy a csajnak milyen múltja van..csak a gátlásos nõknél sikertelen és sok visszautasítást kapott pasik görcsölnek ilyeneken, mert kissebbségi komplexusok van más pasikkal szemben és a farkukat hasonlítják más pasikhoz, meg félnek, hogy úgyis elhagyja õket a csaj, mert nem elég jók...ez tény! De szépen olvasgasd a 21-es és 22-es hozzászólásokat vissza :-D Hozzátenném én soha nem írtam, hogy az a pasi aki még nem élte ki magát kevesebb akár tõlem akár másoktól - ezt is a kisebbségi hülyeséged mondatja veled - azt mondtam majd ha kiéli magát az ilyen gondolkodású pasi másként viszonyul az ilyen kérdésekhez, mert lesz tapasztalata, hogy mi minden megtörténhet az emberrel...arról nem tehetek, hogy kishitû vagy és ahelyett hogy csajoznál ezerrel inkább homokba dugod a fejed a nekem ez úgyse megy felkiáltással és betudod a nem vagyok pörgõs jelzõvel....de ez nem is az én problémám..elsõ hozzászólásomban leírtam saját véleményem és azt, hogy miért nem ítélem el az ilyen csajokat..nektek piszkálta a csõrötöket, hogy nektek nem volt ilyesmibe részetek...mert elveitek vannak...mondogasd szépen sokat akkor hátha nem tûnsz majd sikertelenek a nõk szemében!
Ó, bnyeg... súlyos értelmi gondok vannak itt... Vajon melyik nyelv az, amelyiket megérted?
azt a nyelvet határozottan megértem ami arról szól, hogy te bizony sikertelen vagy a nõknél :-D
"Szóval a nem szeret ezt jelenti!" Nem, nem ezt jelenti. Látom nem érted a helyzetet, van aki TÉNYLEG nem kedveli az általad leírt életformát. Nagyon korlátolt elmére vall azt hinni, hogy mindenki ugyanazt akarja. Nagyon-nagyon korlátolt elmére... On: Nálam is nagy hátrány, hiába sért ez akárkit. Nekem van egy világnézetem, egy elvrendszerem, és szeretném, ha a páromnak is ugyanolyan lenne. Ennyi az egész.
Nehéz elhinni, hogy valaki nem szeret bulizni, idegen ribikkel kefélni és menõzni vele, ugye? Nem nehéz elhinni..de pontosítanék..nem nem szeret bulizni és "csajozni" hanem nem megy neki és sikertelen benne...ha elment egyszer-kétszer akkor is csak elutasítást kapott és nem jött össze semmi így feladta és otthon ül! Szóval a nem szeret ezt jelenti! Mivel sikertelenebbnek érzi magát mint más pasi illetve frusztrálja, hogy a barátnõ tapasztaltabb mint õ és ezáltal összehasonlítja majd más pasik teljesítményével ahol õ alulmarad ezért jönnek a "én sose járnék olyan csajjal aki" megoldás nem picsogni kell, hanem csajozni és nem a királyfit játszani aki várja a szõke hercegnõt...férfinak kell lenni és hajtani a csajokat! Mert amíg picsogtok más pasi éppen most is csajozik aztán nektek megint "használt" nõ jut akinek van múltja..a csaj meg nem tehet róla, hogy amíg te azon siránkoztál, hogy te nem tetszel egy csajnak se addig helyetted más pasi kényeztette....:-D
Ha volt pár egyéjszakás kalandja - OK Ha "be voltam rúgva" címszó alatt megfekteti magát boldog-boldogtalannal - fuck no!
Ez már rányomja a bélyegét az ismerkedés kezdeti fázisára, barát még lehetne. De lotyókkal nem szívesen ismerkedem. 21F
mindenki életében van ilyen, eggyátalán nem befolyásoló szerintem :)
Sajnos nemet mondanék erre. Tudom, ostoba vagyok, de nekem e téren iszonyatosan sziklaszilárd elveim vannak.
nálam hátrányt jelent, nagyon pozitívnak kell lennie a többi tulajdonságainak hogy ettõl eltekintsek
Csak barátnak tekinteném, komoly kapcsolatot nem akarnék tõle. 19
Semmit nem befolyásol, fõleg ha nem két héttel korábban tette azt. Barátnõmnek is volt ilyenje vagy 4 éve, közben 2, 5 éve boldogan együtt élünk. Aki ilyenért lotyónak tart valakit, mint a #2-es válaszoló, az még nem látott .avi-n kívül puncit.
Szerintem ezzel nincs semmi gond.
Most komolyan egy egy éjszakás kaland miatt már r.ibancnak számít?! Pfff, akkor én dupla ri.banc vagyok. -.-"
Barátnõnek nem kéne.Nekem ha ilyet elmondanak, akkor csuklóból kuka a többi randi.Szóval nálam abban befolyásolja, hogy nem lesz késõbbi kapcsolat.:D
Fiatalok vagytok még, ha ilyen "szûrön" kell átmennie egy nõnek...
Hát évekkel korábban azt írnám, hogy fõbenjáró bûn és soha nem járnék ilyen nõvel és stbstbstb....de mivel azóta velem is megesett már jó néhány élmény :-D Így amondó vagyok, hogy nekem is van múltam..a csajnak is lehet múltja és jobb a jelenre illetve a jövõre koncentrálni :-D Addig ítélkezik mindenki amíg nem kerül egy éjszakás kalandba...meg nem azon kapja magát, hogy már az x-dik nõt meséli a haverjának 2 hónap alatt, holott egy csaj se jelentett semmit..csupán csak szexet..egyszóval ki kell élni magát az embernek és utána más értékrendje lesz! Mostani fejjel abszolút nem érdekel ha egy csajnak egy éjszakás kalandja volt elõttem és azt is [email protected] ha nem szûz azt is ha elõttem 5 évig barátja volt....a lényeg velem milyen!
Nehéz elhinni, hogy valaki nem szeret bulizni, idegen ribikkel kefélni és menõzni vele, ugye?
Hogy lepontoznak mindenkit. Engem is, azért mert én csak barátnak tekinteném? Te jó ég!
Nagyon nem mindegy, hogy ez hányszor fordult elõ és mi volt a szitu. Mert ha bepalizták és Õ hosszabb kapcsolatot szeretett volna... akkor szimplán Naiv volt, de ha Õ tervezte így akkor meg egy Dominatrix!!! Ha a második verzió a valós és többször is elõfordult már akkor nem terveznék Vele hosszú távon....de ez nem jelenti azt hogy egy esélyt nem adnék a dolognak. 37F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!