Találatok a következő kifejezésre: Már egy késik (368 db)

Megszakitasos modszerrel szexeltem 4x egymas utan de a pasim nem ment el. Viszont mar egy hete kesik a menzeszem. Van mitol felnem?

Legjobb válasz: Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.

Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.
van.
Van bizony.Aktus utáni 14.napon tesztelj, még akkor is ha megjön a menstruációd
Igen, van. Ez így elég felelõtlen, ha nincs mivel védekezni, akkor ki lehet bírni szex nélkül.
elõváladékról hallottál már?
A kérdező hozzászólása: igen. nemtudom miert kell bunkozni. egyebkent nagyon a ciklusom vegen jartam mar akkor.
Ha egy hete késik, akkor csinálj tesztet, mi nem látunk beléd. De szerintem ha alapból pontos a ciklusod, akkor el is kezdhetsz imádkozni. Ha nem akarsz gyereket, akkor normálisan kell védekezni. Ha eddig nem sikerült, majd most megtanulod. Majd írd meg mi lett a teszt eredménye.
A megszakításos nem védekezés, hanem szerencse!
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnal o aztmondta h nemvagyok az es h a koromban normalis ha neha kimarad egy menzesz. Eddig tenyleg mindig rendesen vedekeztunk ovszerral de aznap sajnos kimaradt. Ez a sors keze volt h pont most maradt el ilyen aktus utan h jol megijedjek es soha tobbe ne legyek felelotlen. koszonom mindenkinek :)

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)

Volt már vkinek cisztája és egyben terhessége? Lehetséges ilelyen? A teszt-. Már 10napja késik, mindjárt megön érzés, stb.

Legjobb válasz: nekem is felszivódott kb.2hónapja de félek nem sikerült és megint ciszta.a megjön érzés egész multhónapban volt mellette sok fehéres átlátszó nyúlos folyással szurkálos érzéssel a hüvelyemben is kb.3hétig, utána elmúlt és mióta késik krémes fehér folyásom van de nagyon kevés.a melleim is nõttek duzzadtak a bimbóm is fáj néha és mintha szurkálnák késsél.

:) nem kell szerintem elég az elevit. csak azt mondják az a legfontosabb, a fogantatáshoz.
A kérdező hozzászólása: köszi, nem adomfel!szerinted élég a teherbeeséshez a cickafarktea és az elevit?remélem válaszolsz még!
nekem is nehezen jött össze a babó, így át tudom érezni a várakozást. :) várom a beszámolódat!!!
A kérdező hozzászólása: tesztet holnap csinálok mert tegnap-lett.köszi hogy érdekel mi van velem, eddig még senki nemkérdezte meg h mivan velem .aranyos vagy, majd megirom hogy mi a helyzet, mert még nõdokihoz is elakarok menni a napokban.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen aranyos vagy.még mindig nemjött meg !
nekem is megvolt a cisztám a 12 heti UH -on még látszott, azt mondták vagy felszívódik vagy nem, a babát nem befolyásolja. most vagyok 33 hetes, és minden rendben eddig. ugyhogy tesztelj még egyet hátha :)
A kérdező hozzászólása: nekem is felszivódott kb.2hónapja de félek nem sikerült és megint ciszta.a megjön érzés egész multhónapban volt mellette sok fehéres átlátszó nyúlos folyással szurkálos érzéssel a hüvelyemben is kb.3hétig, utána elmúlt és mióta késik krémes fehér folyásom van de nagyon kevés.a melleim is nõttek duzzadtak a bimbóm is fáj néha és mintha szurkálnák késsél.
Nekem is a terhességem elején volt egy 5 cm átmérõjû cisztám az orvos mondta hogy a sárgatestbõl kialakulhat. Nekem a 12 hétre teljesen felszivodott
Ha a teszt negatív, akkor jó eséllyel nem vagy terhes. De egyébként terhesség alatt is alakulhat ki ciszta, méghozzá a sárgatestbõl. Azt nem szabad bántani.
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor folsavat is szedjek elevit mellett?csak azér mert abban is van 0, 80mg folsav.
nekem az segített, amikor nem ezzel foglalkoztam. neki álltam a babára félretett pénzbõl, nyaralást szervezni. na akkor össze is jött. (nem is mentünk nyaralni... :D) Az elevit nem árt benne van minden ami kell, de a folsav a legfontosabb azt mondják.
sajnálom. pedig szorítottam. ne add fel!!!
A kérdező hozzászólása: szi a sajnos megjött 20napot késett ciszta miatt.
szia, nem irtál, akkor nem sikerült? remélem csak megfeledkeztél rólam....:D
A kérdező hozzászólása: ja, és ilyen sokáig még nem éreztem megjön érzést stb...
A kérdező hozzászólása: nekem is felszivódott kb.2hónapja de félek nem sikerült és megint ciszta.a megjön érzés egész multhónapban volt mellette sok fehéres átlátszó nyúlos folyással szurkálos érzéssel a hüvelyemben is kb.3hétig, utána elmúlt és mióta késik krémes fehér folyásom van de nagyon kevés.a melleim is nõttek duzzadtak a bimbóm is fáj néha és mintha szurkálnák késsél.
majd ird meg mi van veled!!! :) megcsinálod ma?
szia, utolsó vagyok. azt hiszem facielle... DM ben vettem nem volt drága olyan 1000 ft körül. szorítok neked :)
A kérdező hozzászólása: köszi tesztelek még1.te milyennel teszteltél?boldog babavárást kivánok.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, szerinted van esélyem a babára?nemtudom hányadik hétben vagy azóta de boldog baba várást kivánok.
A nõvéremnek volt. A napokban volt 17 éves a lánya. Azt mondták a ciszta majd menet közben felszívódik.

Már egy hete késik. éjjel viszont éreztem egy szúrós érzést az alhasamban. Lehet, hogy ez volt a beágyazódás? Reménykedhetek, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha már késik egy hetet, már simán mutatná a teszt! Tesztelj! És akkor nincs több kérdés mert tudni fogod. Amúgy simán lehetsz, nagy az esély!

Ha már késik egy hetet, már simán mutatná a teszt! Tesztelj! És akkor nincs több kérdés mert tudni fogod. Amúgy simán lehetsz, nagy az esély!
A teszt negatívat mutatott, sajna.... Mégis elõfordulhat?
Hát ha pontosan tudod mikor volt a peteérés, és így a mensi rá 13-14 nappal jött volna meg, és így késik egy hetet, akkor sajnos nem vagy terhes. Viszont, ha esetleg késõbb volt a peteérés, akkor lehetsz. És akkor még nem is kell feltételnül kimutatnia a tesztnek a babát.

Miért késik már egy hete? Fáj a hasam meg elmúlt a folyásom, szóval meg kéne jöjjön, de viszont nagyon sokat idegeskedek. Lehet h az idegességtől késik ennyit? Légyszives normális válaszokat

Legjobb válasz: Nekem sokszor 2 hónapot, egy hetet, két hetet, egy hónapot késik..nincs baj akkor, ha nem napra pontos minden egyes hónapba a mensid. Akkor lehetsz terhes is akár.

Nekem sokszor 2 hónapot, egy hetet, két hetet, egy hónapot késik..nincs baj akkor, ha nem napra pontos minden egyes hónapba a mensid. Akkor lehetsz terhes is akár.
A stressz, idegeskedés okozhat ilyet.
Nekem is fájdogált a hasam(mintha meg akarna jönni, mindig úgy voltam vele, hogy na ma vagy holnap biztos )... +elmúlt a folyásom (egy idõre), és a végén kiderült, hogy teherbe estem. Szerintem csinálj tesztet!Én is azzal nyugtattam magam, hogy biztos az idegeskedés is késlelteti, de nem érdemes várni, fõleg ha még nem terveztek babát.Minél hamarabb elmész orvoshoz annál jobb, akár egy terhesség megszakitás is kevesebb szövõdménnyel jár minél kisebb a terhesség!

Szerintetek a fogamzásgátló abbahagyása miatt késik már egy hete vagy kisbabám lesz?

Sziasztok! Rengeteget olvastam a kérdésemmel kapcsolatban, de most mégis hozzátok fordulok! 3hónapja hagytam abba a fogamzásgátlóm szedését, azóta 2szer napra pontosan,28napra megjött, most a 3. -at várom, aug.1-jén volt az utolsó, így 29-én kellett volna érkeznie, de azóta sincs semmi! 30-án és 2-án is teszteltem, de negatív lett! Megszakításos módszerrel "védekeztünk", azért így, mert nem lenne gond a baba érkezése! Aug.15-én volt peteérésem, aznap és 17-én is éltünk nemi életet, de nekem a 17. -i sanszosabb, de azt viszont a tegnapi tesztnek ki kellett volna már mutatnia! 9. -re kaptam időpontot a nőgyógyászomhoz, az asszisztenssel konzultáltam, aki azt mondta, hogy a tesztnek ki kellett volna mutatni, biztos a gyógyszer abbahagyása miatt van, mert van aki utana fél évig nem jön meg. (nagyon megnyugtatott. ) 7. napja késik! Örülnék, ha baby lenne, de nincs hányingerem, nem émelygek, a hasam egyik oldalon -ha nagyon kihúzom magam- furcsán, picit szúr, melleim érzékenyek, ja és előzőhéten egy pici barna folyásom volt 1napig, a mai napon pedig picit több a normál folyásnál! Két válaszoló írt már tegnap ugyanerre a bejegyzésemre, de szeretném, ha még többen megosztanátok velem a tapasztalataitokat!:) nagyon szépen köszönöm!!!

Legjobb válasz: valóban ki kellett volna mutatnia a tesztnek, de én a helyedben azért csinálnék holnap még egyet. azonnal ne várd az émelygést és hányingert, azok picit késõbb jelentkeznek, de valakinél egyáltalán nem. például nekem nem volt semmi ilyesmi, szerencsére. a fogamzásgátló abbahagyása tényleg felborítja a rendet, szóval lehet, hogy csak késik. majd írd meg, hogy mi lett a vége!

valóban ki kellett volna mutatnia a tesztnek, de én a helyedben azért csinálnék holnap még egyet. azonnal ne várd az émelygést és hányingert, azok picit késõbb jelentkeznek, de valakinél egyáltalán nem. például nekem nem volt semmi ilyesmi, szerencsére. a fogamzásgátló abbahagyása tényleg felborítja a rendet, szóval lehet, hogy csak késik. majd írd meg, hogy mi lett a vége!
Szerintem nagyobb arra az esély hogy a fogamzásgátló abbahagyása miatt késik. Biztos hogy volt pé-d? Mibõl gondolod hogy volt?
Én ahogy abbahagytam a fogamzàsgàtlót, egy pàr hónapig (talàn 3) rendesen 28 napra jött meg. Utàna pedig 35 naposra àlltak be a ciklusaim, vagyis 1 héttel tolódott el minden.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy volt e pé-m, mert nem emlekszem konkretan, hogy hogy viselkedett a testem! Szerintetek mikor teszteljek legközelebb, hogy "biztosat" tudjak? Tudom, hogy a reggeli vizelet tartalmaz legtöbb HCG-t, de én rendszeresen felkelek hajnalban is pisilni! Csináljam meg hajnalban, vagy attól még a reggeli a legbiztosabb?
Akkor az is lehet hogy késõbb volt pé-d. Így nehéz megmondani mikor kellene tesztelned, de szerintem pár nap múlva reggeli elsõbõl, aztán ha az is negatív, úgyis mész orvoshoz, ha pozi, akkor viszont késõbb kellene dokihoz menned.
Ja és ha hajnalban pisilsz, akkor szerintem az koncentráltabb mint a reggeli, tehát a hajnali pisivel kéne tesztelni. Elõzõ voltam

30 éves vagyok van már egy 8éves fiam. A menstruáciom mindig pontossan jött, sosem késet! Most ugy jártam hogy 1 napot késet, végül megjött de nem olyan mint amilyen lenni szokot! Lehetek terhes?

Elötte is észrevettem furcsa dolgokat! Nagyon erös szivverésem volt+torok remegés, hirtelen szédülés, és rengetteg édeség evés!Párommal rendszeresen védekezés nélkül élünk nemi élete. Mit gondoltok, lehetséges hogy mégis terhes vagyok!? Azt azért még hozzá teszem, hogy mivel késet a mensesem, nagyon keményen tudat allat ezen járt minden gondolatom, éjjel erröl álmodtam. Lehetséges -e az hogy csak azért jött meg mert folyamatosan ezen agyalok?

Legjobb válasz: Bocs, hogy ezt írom, de 30 évesen már tudhatod, hogy ez jelentheti is a terhességet, meg nem is. Millió oka lehet annak, ami történt. Persze, elõfordulhat, hogy mensi mellett terhes vagy (pláne, ha nem is védekeztetek), de az is lehet, hogy csak bebeszélted magadnak a tüneteidet. Vegyél egy tesztet, az majd nem csak okoskodni tud, hanem konkrét választ ad.

Bocs, hogy ezt írom, de 30 évesen már tudhatod, hogy ez jelentheti is a terhességet, meg nem is. Millió oka lehet annak, ami történt. Persze, elõfordulhat, hogy mensi mellett terhes vagy (pláne, ha nem is védekeztetek), de az is lehet, hogy csak bebeszélted magadnak a tüneteidet. Vegyél egy tesztet, az majd nem csak okoskodni tud, hanem konkrét választ ad.
Mar megint egy 2 labon jaro helyesirasi szotarral van dolgunk meg ilyet...:) En is megkaptam mar, hogy buta vagyok mert nem tudok helyesen irni. Angol nyelv teruleten elek, folyekonyan beszelem az angolt es sokat felejtettem magyarul, raadasul a csaladon kivul mindenhol angolul kell beszelnunk. Azt hiszem ez megbocsathato. Ez egy pelda arra, hogy nem biztos, hogy buta is az az illeto aki nem ir helyesen. De azt hiszem veled nem erdemes vitazni 88%-os ugyis csak a magad igazat hajtogatod. Azert azzal nem ertek egyet, hogy ez nem "forum", itt rengeteg olyan kerdes van ami csak a celbol indul, hogy tapasztolatokat, velemenyeket osszanak meg egymassal mint pl. a hogorbek vagy a "ki mikorra nem varja" vagy mint nalunk a babaknal a "kinek a babajat hogy hivjak es miert ezt a nevet kapta" vagy "anyukak ki honnan ir ide". Es ezzel nincs semmi baj, voltakeppen beszelgetni jarunk ide. En egyedul vagyok itthon a 19 honapos kisfiammal, mivel a ferjem dolgozik, itt kulfoldon nincs tul sok baratunk es ok is dolgoznak a csaladom otthon Magyarorszagon ezert ez az egyik rendszeres tarsasagom. Kerdezo: Orvosnal voltatok mar? Esetleg mas pozt kene kiprobalnotok. En ugy hallottam lyen esetbe legjobb hatulrol csinalni. Aztan maradj ugy amig tudsz es wc-re meg sehova ne menj ki. Aludj ugy, hogy parnat teszel a popsid ala. Ha probaltad akkor ne haragudj. Amugy igen, en is gyakran olvasom itt, hogy van akinek megjon es megis terhes. Szerintem ha normalis a menzeszed akkor most nem vagy babas de ne add fel, mert sikerulni fog. Ha egyszer mar terhes lettel akkor biztos leszel megegyszer. A tesom is terhes volt de megjott neki, igaz kevesebb volt neki es aztan kiderult, hogy mehenkivuli terhessege van-volt mert mar gorcsolt mikor korhazba kerult. Ezt nem azert irtam le, hogy megijesszelek mert attol lehet sikeres egy terhesseg, hogy kozbe menstrual valaki mellette. Minden jot neked! Es szoritok, hogy osszejojjon a baba!:)
Alapvetõen normális hangnemben válaszoltam, de felhúztam magam azon, hogy a kérdezõ beszólt. 1. Igazad van, idõfecsérlés volt válaszolnom, mert nem jut el a tudatodig a válaszom lényege, de ezt elõre nem tudhattam. 2. A kérdésed nem az volt, hogy járt-e még így valaki, hanem a nyilvánvalóan felesleges "lehetséges-e". Erre válaszoltam. 3. IQ? Lássuk csak: magamról nem mondtam semmit, de az már eleve minõsít, hogy nem tudod, a 100-as IQ nem azt jelenti, hogy valaki "olyan okos", hanem egy átlag. Mellesleg... "30 éves vagyok van már egy 8éves fiam." -hiányzik egy vesszõ; 8 éves egybe van írva. "késet!" -2 t betû "Most ugy jártam hogy 1 napot késet, végül megjött de nem olyan mint amilyen lenni szokot!" - ugy: hosszú ú; késet: 2 t; megjött után vesszõ; mint elõtt vesszõ; szokot: 2 t. "Elötte, erös" -hosszú õ. "rengetteg édeség" : rengeteg édesség a helyes. Szóköz és betûhiányok, amit nem a tudás hiányával, csak a figyelmetlenséggel magyarázok... ".. mivel késet a mensesem, nagyon keményen tudat allat ezen járt minden gondolatom, éjjel erröl álmodtam. " ..huhh... késet (késett), allat (alatt), erröl (errõl). Az utolsó mondat sem tökéletes. Senki sem kért meg, hogy válaszoljak? Miért, nem egy kérdést tettél fel? Tudod, itt ezekre szokás válaszolni. Hülye? Ostoba? Írtam ilyeneket? Ha nem kezdesz el pattogni, akkor még ennyit sem írtam volna. Tahó??? Sértegetsz? Akkor ki is az?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolonak: Igen szeretnénk még egy gyereket, azért nem is védekezzünk.Egyébként meg nagyon nehezen leszek terhes mert hátul van a méhszájam.Mi miota együtt vagyunk 10éve nem védekezzünk és ez idö alatt egy terheségem volt! Ezért gondoltam, hogy esetleg most!Mert sok olyant is olvasok hogy megjön neki és mellette mégis terhes!Most már 2 napja hogy megvan, ugyhogy már biztosan nem vagyok az! Köszönöm a válszodat!
A kérdező hozzászólása: Te olyan nagyon okos vagy vagy annak véled magad, akkor mért fecsérled a drága idödet az én "bugyuta"kérdésemre?????? Az IQ-ról beszélhetnénk, de nem alacsonyodok le a szintedre!!!!Én egy egyszerü kérdést tettem fel, amire senki nem kért meg hogy válaszolj!! Mivel van már egy gyermekem, nem vagyok sem hülye, sem ostoba, csak vele nem igy jártam! Ezért kérdeztem, hogy esetleg járt-e még igy valaki stb..... De ha tudom, hogy itt van egy-két ekkora tahó akkor biztos nem kérdezem meg!
Utolso: Normalis hangnembe nem tudtal volna valaszolni a kerdezonek? Maskor inkabb ne irj mert szerintem jobban jart volna ha nem a te epito jellegu hozzaszolasodat olvassa. A szanalmas meg te vagy mar bocsanat. Az iq-drol meg ne is beszeljunk. Kerdezo: Ezek szerint babat terveztek ha nem vedekeztek? Hany napos volt a menzid?
Tudod a választ? Akkor miért kérdezed meg? "Lehetséges-e...?" Válasz: bármi lehetséges. Más véleményére vagy kíváncsi? Ha egyszer ez az igazság, akkor mit akarsz még, hogy írjanak neked? Vagy csak beszélgetni akarsz? Ez nem egy csevegõ fórum. Találsz a neten egy csomó oldalt, ahol szívesen megnyugtatnak, hogy az van, amit hallani akarsz. De ehhez miért kell itt írogatnod? Itt a válaszolók segíteni akarnak, te meg besértõdsz és hisztizel, mert nem azt válaszolja valaki, amit vártál. Aztán, amikor veszem a fáradtságot, hogy egy ilyen együgyü kérdésre válaszoljak (mert ugye hát: Istenem, nem születhet mindenki 100 feletti IQ-val), még én vagyok lehordva... Szánalmas.
Mivel megjött, ezért nem vagy terhes. 1 napot késett, az semmi! Nekem 15 napot késett, mégse vagyok terhes, csak így alakult.
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj, de nem az volt a kérdés, hogy Én mit gondolok, hanem az, hogy mások mit gondolnak!!És valóban lehetek az is, meg nem is, de ezt te nélküled is tudtam 30 évesen ahogy irtad!
Neeeeeemmmmmm. Ha megjött, akkor megjött. Persze vannak, akiknek terhesség alatt is megjön az elején. Lehet egy kis kivizsgálás nem ártana.
Új kérdés kiírásához a szabályok közül pár: "* Kérdésed konkrét legyen. Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél! * Ügyelj a helyesírási hibák elkerülésére!" Az, ha valaki ejt néhány hibát, vagy eleve nem képes (angol billentyûzet) helyesen írni, az nem ugyanaz, mint amikor valaki annyira igénytelenül ír, hogy rossz olvasni is. Ha meg valaki azzal jön, hogy õ nem ostoba, az a minimum, hogy helyesen ír. Egyébként is: akinek nem inge, ne vegye magára!

Mult honapban szeretkeztunk utoljara, akkor meg is jott a menzeszem. Ebben a honapban csak oralisan elegitettuk ki egymast, egyszer a peniszevel simogatta a puncimat. De most kesik, mar egy hetet. Ugyi nem lehetek terhes?

Eddig max 3napot szokott kesni.19 eves vagyok. Decemberben vesztettem el.

Legjobb válasz: nem tudom,elovaladek se kerulhetett a huvelyembe, ugyi?nem tette be a peniszet, de ott simogatott vele. felek. mert mar egy hete meg kellett volna jonnie. :(remelem csak siman kesik.

A kérdező hozzászólása: nem tudom, elovaladek se kerulhetett a huvelyembe, ugyi?nem tette be a peniszet, de ott simogatott vele. felek. mert mar egy hete meg kellett volna jonnie. :(remelem csak siman kesik.
Menj orvoshoz, az a biztos.
Ugyi mitõl lennél???

Veletek volt már, hogy későn jöttetek rá, hogy szerettek egy bizonyos személyt?

Én mindig kés?n jövök rá, hogy szeretem. Van, mikor hónapokig tart, de van, hogy csak pár napig. Most például pár napja hajt rám egy srác, de most, mire belezúgtam, már nem foglalkozik velem.:( Velem van a baj?

Legjobb válasz: Igen! Sajnos volt ilyen. De most már TÚL késõ, olyannyira, hogy soha többé nem fogom már látni! És örök életembe bánni fogom azt amit tettem..

Igen! Sajnos volt ilyen. De most már TÚL késõ, olyannyira, hogy soha többé nem fogom már látni! És örök életembe bánni fogom azt amit tettem..
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok amúgy.:D
mindig az kell ami nincs, mint a kisgyerek, ha elveszik a jatekot amivel nem jatszik akkor tuti hogy az fog kelleni neki.. valami ilyesmi lehet a te esetedben is.
Ha sorozatosan fordul elõ veled, az már gyanús. Nem lehet, hogy félsz a felelõsségtõl, ezért vágysz rájuk csak akkor, ha már jó messze vannak? Vagy sokkal kényelmesebb utólag vágyakozni, mint helyben belevágni? Én is gyakran vallok szerelmet olyan lányoknak, akikrõl tudom, hogy úgyse lesznek soha az enyéim. De ha lenne rá esély, akkor hátha én se tennék meggondolatlan kijelentéseket. Hátha téged is csak a távollétük "izgat fel"?
A kérdező hozzászólása: :(
19:30 as valaszolo vagyok, azt kerdezted, hogy volt mar-e hogy tul keson vetted eszre hogy szereted.En nem voltam biztos benne hogy szeretem, azt hittem hogy csak nagyon szimpatikus, es nem akartam elrontani a baratsagunkat.
Hat en kb 1 eve szeretek egy lanyt, mar majdnem osszejottunk, ugyereztem szeret ois engem, el akartam ezt mondani neki par napon belul(csak a legszebb pillanatot vartam), mikor meglattam , hogy jar egy fiuval. Nem kivanom senkinek azt az erzest, meg az ellensegemnek sem.(Monnyuk tenyleg tul sokaig vartam )
velem vol van lesz. mostis van. osztálytársam... :(
Velem is volt már sajnos ilyen :( 20/F
Szerintem nem veled, engem is mindig hagynak a francba pár nap után. (Tegyk hozzá, hogy még soha nem hívott el senki sem randizni.:( ) Amúgy szerintem nem szerelmes vagy, hanem csak szeretni akarsz vkit. Én is így vagyok. Nem vagyok szerelmes, csak azt hiszem. (7hónapig tényleg szerettem egy srácot, de õ letojt magasról, és most látom milyen csajokkal vergõdik össze, jobb is, hogy nem jött össze ez az egész.)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez lehet...:(

Késik már egy hete, de nem akar normálisan látszódni a csík, pedig már több tesztet is csináltam. Nagyon korai stádiumban lehetek? Vagy valami baj lehet?

Legjobb válasz: HA 1hete késik bizony lehetsz terhes,sõt!Mi az,hogy nem akar normálisan látszodni?Ha akár halványan is de ott van a második csik akkor az már elég,csak lehet,hogy nincs még elég Hcg a szervezetedben.

HA 1hete késik bizony lehetsz terhes, sõt!Mi az, hogy nem akar normálisan látszodni?Ha akár halványan is de ott van a második csik akkor az már elég, csak lehet, hogy nincs még elég Hcg a szervezetedben.
Nekem azt mondta az orvosom, hogy bizony a halvány csík is csík! Gratulálok!
egyetértek az elõzõ hozzászólóval. A halvány csík is csík. Gratulálok! Miért nem mész el egy labor vizsgálatra, és akkor ott megnyugodhatsz!
Nekem is nagyon halvány volt a csík, csináltam is új tesztet.Ugyanúgy nagyon halvány volt.Most 18 hetes vagyok!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a válaszokat.Nagyon meg nyugtatóak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!