Találatok a következő kifejezésre: Már egy ideje (747 db)

Nem akarok tovább így élni. :S:S egy senkinek érzem magam üres az életem, nincs benne semmi ami feldobná már egy jó ideje:S már egy ideje az öngyilkosság jár az eszemben Mit tegyek?

tavaly még tök jól elvoltam nem volt semmi gond... de idén új osztály, új iskola (gimi) úgy érzem egy jelentéktelen alak vagyok aki nem jó semmire alig vannak barátaim csak 1-2 normális mindenki más csak egy ismer?s( vagyis inkább csak tudom a nevét) az iskolában se tudok csinálni semmit egyedül vagyok a szünetekben is csak ülök a padban hiába megyek oda a többiekhez nem veszik észre és hiába beszélnek valamir?l nem igazán tudok hozzászólni vagy csak baromságokat ...:S suli után haza jövök de itt se tudok mit csinálni max. leülök a géphez de már a játékok se kötnek le nagyon s?t semennyire, unalom az életem :S nem tudok mit csinálni és mivel egyre rosszabb az id? kimozdulni se nagyon tudok...nem tudom mit tegyek így nem akarom folytatni: :S egyszer?en már leírni se tudom,annyira egy senki vagyok senki se szeret -szerintem- beszélgetni se tudok senkivel csak elszívom az oxigént a többiek elöl... mit tegyek hogy jobb legyen???úgy érzem hogy ennél már szinte minden jobb de még se tehetek semmit:S:S:S

Legjobb válasz: nagyon ismerõs... elmondom, nekem mi segített: Beiratkoztam egy nyelviskolába (japán). Elkezdtem otthon sütni/fõzni, és hogy nehezebb legyen ovo-lakto vegaként:) vettem egy csomó könyvet, és azokat olvasom. vettem üvegfestéket, és azon kreatívkodok. festek. verset írok. novellákat. haikukat. tornázok. táncolok. tanulok. sétálok. batikolok. dekupázsolok. matrica festékezek. rajzolok. zenét hallgatok. éneklek. sütõtököt formázok. marcipánfigurákat gyártok. gyöngyvirágokat csinálok. hajtogatok. én se tudtam magammal mit kezdeni, társaság híján, de aztán rájöttem, hogy annyi dolog van, amit egyedül is lehet csinálni :) Nem kellenek feltétlenül emberek köréd. Egyedül is lehetsz boldog. L/14

nagyon ismerõs... elmondom, nekem mi segített: Beiratkoztam egy nyelviskolába (japán). Elkezdtem otthon sütni/fõzni, és hogy nehezebb legyen ovo-lakto vegaként:) vettem egy csomó könyvet, és azokat olvasom. vettem üvegfestéket, és azon kreatívkodok. festek. verset írok. novellákat. haikukat. tornázok. táncolok. tanulok. sétálok. batikolok. dekupázsolok. matrica festékezek. rajzolok. zenét hallgatok. éneklek. sütõtököt formázok. marcipánfigurákat gyártok. gyöngyvirágokat csinálok. hajtogatok. én se tudtam magammal mit kezdeni, társaság híján, de aztán rájöttem, hogy annyi dolog van, amit egyedül is lehet csinálni :) Nem kellenek feltétlenül emberek köréd. Egyedül is lehetsz boldog. L/14
A depis ember csak saját magától képes továbblépni, lehet hogy ott van valaki mellette, de attól mégis csak saját maga hozza a döntést. Ha ez a videó segít neki egy kicsit már megérte. Nem gondolom, hogy olyan mély lenne a depije, mert akkor nem tudna írogatni ide.
" komolyan már , ilyen kérdéseknél minek kell valakinek mindig linkelni azt a videót ??" ezt én se értem, nekem se jön be az a videó.nekem nem üt.
A kérdező hozzászólása: könnyû annak azt mondani hogy jó az élet akinek vannak barátai, bírják az emberek, ott van a középpontban neki biztos megéri élni... de nekem nincs sok életkedvem mert nekem egyik sincs: ( és ti se segítettek nagyon... kivéve pár ember Én ha kinézek az ablakon nekem nem az jut eszembe hogy szép a táj hanem hogy kiugranék:S:S:S és szerintem ez nincs rendben : ( de nem tudom mit tudnék tenni ellene
Aki depressziós az depressziós és nem vidítja fel, egy nem depressziós ember aki kezek meg lábak nélkül született. Attól még, hogy sokan nem ismerik el azt a betegséget, vagy állapotot, attól még létezik. Sokan keverik avval amikor épp rossz a hangulatuk.
Iratkozz be vmi tanfolyamra, ami érdekel, ott szerezhetsz barátokat, közös érdeklõdés meglenne a tanfolyam kapcsán. Vagy vmi sport tevékenység, ott is vannak emberek, tudom, nehéz barátokat találni, az iskolában biztos nincs olyan ember akivel megvan a közös érdeklõdés, ezért nincs ott barátod. Én is hasonló cipõben járok, és erõsen gondolkozok, hogy milyen társas hobbit találjak magamnak.
HAHÓ! Térj már észhez!!! Mért írtad ezt ki? Sajnáltatni akarod magad??? NEM ez nem megoldás, mint ahogy az sem, hogy öngyilkos legyél! Tudod kik lesznek öngyilkosok??? A szívtelen emberek, az önzõ emberek akik csak is magukra gondolnak!! Abba gondolj bele ha te megölnéd magad mi lenne a családoddal? Mekkora fájdalmat okoznál nekik és azoknak akikrõl azt hiszed nem mis szeretnek! Én mozgás korlátozott vagyok, szerintem 1000szer nehezebb volt nekem beilleszkedni egy közösségbe mint neked egészséges emberkének!! Még sem voltam soha depis! Rengetegen csúfoltak, kinevettek, nem szerettek mert más voltam.DE megtanultam leszarni õket és elfogadni magam. Ennek eredménye az lett, hogy mindig voltak igaz barátaim , nem sok 1-2 de barátból nem is kell több! Voltak szerelmeim, és 7 éve vagyok együtt a férjemmel és van 2 kisbabánk!!!! Nem szabad feladni! Fogadd el magad!!!! Szabad idõdbe menjél önkéntes munkára! Próbálj hasznos része lenni a társadalomnak! VÁLALJ ÖNKÉNTES MUNKÁT és máris nem fogsz unatkozni és nem lesz idõd ilyen hülyeségeken törni a fejed!!! Sok önkéntessel megismerkedsz és aki ilyen munkát vállal az iszonyú nagy empátiával ill. toleranciával és szociális érzékkel rendelkezik. Nagyszerûen lehet ismerkedni nagyszerû emberekkel miközben nagyszerû és önzetlen dolgokat hajtasz végbe! Menj hajléktalanoknak enni valót osztani, vagy állat menhelyre segíteni...stb. http://onkentes.lap.hu/ Tényleg ne csinálj hülyeséget, te is értékes ember vagy! Kerekedj felül az önsajnálaton és tégy valami hasznosat és máris fel fognak rád figyelni!! Sok szerencsét!! 24/N
Mintha csak a saját magamról olvastam volna. Hát igen kemény dolog ez és nekem is sokat járt az eszem az öngyilkosságon. Barátaim sose voltak most sincsenek bulizni nem járok egyáltalán barátnõm soha nem volt(és valószínû sose lesz), de én ezt már nem bánom. Megtanultam együttélni az egyedülléttel és hidd el nem rosz. Kiszakadsz ebbõl a gusztustalan világból és a saját világodban élsz és ez jó. Számítógépfüggõ vagyok(de nem úgy hogy addig játszom míg beleõrülök minden nap annyit amennyi jólesik) sokat nézem a TV-t viszont ezek mellet imádok olvasni fõleg a haditechnika iránt vagyok fogékony és sokat makettezem. Nagyon jól lehet élni minimális emberi kapcsolatokkal is hidd el ezért nem kell megölni magad. Egyedül is lehet élni nagyon jól :)
A kérdező hozzászólása: és neked mennyi idõ volt "átállni" az egyedüllétre? mert nekem nem megy túl egyszerûen :S
Hmm jó kérdés mert már énse nagyon emlékszem. Asszem 1-2 évbe beletellt.
szia! változott azóta valami?
szóval te úgy gondolod hogy megnézi ezt a videót , rájön hogy milyen szép az élet , bármit meg lehet tenni egy kis akarattal és dalolva megy ki az útcára hogy de hülye voltam hogy ilyenek jutottak az eszembe ? tudtommal nem így mûködik a depresszió + egyebek , és még egy terápián se láttam hogy ezt vetítenék és mindenki megvilágosodna tõle na de nem offolok többet bocsi csak idegesít ez a videó hogy mindenhol ezt mutatják példának :S
Igen, épp ezért linkeltem a videót, hogy vegye észre magát.
Mert a kis hülye így talán jobban felfogja, hogy nem is olyan [email protected] az élete. Vkinek mindene megvan, mégis depressziós, ez ettõl független dolog.
ne legyél öngyilkos, találj magadnak egy célt, élni mindig érdemes, mindenben meglehet találni a jót azt javaslom nézz meg egy katasztrofa vagy egy horror filmet, lehet h ez segit átértékelni a sorsodat, mindig a pozitivumokat kell észrevenni az életben!
aranyos mikor tizenévesen jódolgukban unatkoznak és máris meg akarják magukat öngyizni.
utolsó milyen igaz
komolyan már , ilyen kérdéseknél minek kell valakinek mindig linkelni azt a videót ??
Én is így érzek:( én még nálad is senkibbnek érzem magam:(
Yume, az hogy nem jön ki néhány emberrel, nem jelenti azt hogy zárkózzon önmagába...
miért zárkózna be? én se zárkóztam be. otthon, a családommal, a nyelviskolában nagyon jól elvagyok. csak az iskola kivétel. de oda amúgy is csak egy csomó rib.anc jár, akik már hú-de-nagyon felnõttek. de a kérdezõ miért zárkózna be? hogy értetted?
komolyan már , ilyen kérdéseknél minek kell valakinek mindig linkelni azt a videót ?? Mert a kis hülye így talán jobban felfogja, hogy nem is olyan [email protected] az élete.
Tényleg jók ezek a kreatív hobbik, lekötik az ember figyelmét, alkottál vmit, aminek örülhetsz, ajánlani tudom én is.
Egyébként ha nem Offoltok, nem lesz vita, bár én se tudom sose megállni, de lehet, hogy okosabb dolog lenne :)
A kérdező hozzászólása: szia :) igen rengeteg minden megváltozott hát az iskolába továbbra is utálok bejárni, ott nem nagyon javult a helyzet:/ de iskolán kívül már jobb a helyzet :) elkezdtem sportolni pont ezért, felszabadít , jól érzem magam közben és már elértem egy viszonylag jó szintet is hamar /gyorsan fejlõdtem, volt fölös energiám../ így itt már mindenképpen érzem magam valakinek :) iskolán kívüli kapcsolataim is fejlõdtek , már jóval több barátom van és 2012nek is úgy álltam neki hogy most nagyon pozitív leszek és igyekszem mindennek a jó oldalát nézni eddig több kevesebb sikerrel megy is :D bár most pont megint elég szarul érzem magam ma, felhalmozódott pár negatív dolog és most jött ki :/ de ez a szélsõséges gondolkodás ami akkor volt a fejemben amikor írtam az már elmúlt szerencsére más máshogy fogom fel a dolgokat :D nagyjából ennyi :)
nekem is ugyanez a bajom vele... nekem sem nyitja meg egy ideje, nem tudom mi lehet a baja.. amúgy neked bevált ez a telefon?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán vált be, pl a hátlápját nem tudom rendesen összepasszintani. Az elején tetszett, és amilyen sokba került ez anno, olyan keveset ér most... nem csoda -.-'

Egy ideje nem láttam a barátomat, ma találkozunk. Nagyon nem vagyok jó formában, legszívesebben összetörném a tükröt, félek igy nem fogok neki tetszeni. Fiúk, ha már egy ideje együtt vagytok egy lánnyal mennyire befolyásol az hogy éppen hogy néz ki?

Legjobb válasz: Itt egy példa, 17-f vagyok, az osztálytársnõmbe vagyok szerelmes, nem valami bomba nõ, de nagyon kedves és aranyos, és nagyon szeretem. A padtársnõm egy bomba csaj, nagoyn jól néz ki, és tetszem is neki, ha kell egy-két hét alatt össze tudnék jönni vele. Mégis az elsõt választom :) ha szeret, nem fogja zavarni hogy épp hogy nézel ki, hidd el tudom, olyannak szeret amilyen éppen vagy :D

Itt egy példa, 17-f vagyok, az osztálytársnõmbe vagyok szerelmes, nem valami bomba nõ, de nagyon kedves és aranyos, és nagyon szeretem. A padtársnõm egy bomba csaj, nagoyn jól néz ki, és tetszem is neki, ha kell egy-két hét alatt össze tudnék jönni vele. Mégis az elsõt választom :) ha szeret, nem fogja zavarni hogy épp hogy nézel ki, hidd el tudom, olyannak szeret amilyen éppen vagy :D
Szerintem ha már egy ideje vagytok akkor nem fog ilyenekért szólni, a belsõ fontosabb, de miért nem vagy jó formában?
elsõ vagyok: * együtt vagytok
Hidd el, amikor az erotikára kerül a sor, akkor nem a hibáidat fogja kutatni. :) Te amikor alig van rajta ruha folyton azt kutatod, hogy hol van felesleges hasa és kicsi izmai?
Sztem az nagyon szomorú, ha egy srácot befolyásol az, h hogy néz ki a barátnõje. Jó, nem azt mondom, az elsõ pár randin azért adj magadra, meg minden. De egy kapcsolatban ne ez számítson már! :) Ha szeret, akkor úgyis tetszeni fogsz neki. Én pl most voltam fodrásznál, és megváltam a szép hosszú hajamtól (mert sajnos már nem volt annyira szép, így kb fele hosszú lett, és meg is tépettem), mikor a párom meglátta, rögtön ez volt a reakciója: vááááááóóó, de csinos vki! És megjegyezte, h nagyon szép lett, bár neki az elõzõ is tetszett. Na most ebbõl jöjj rá, h jobban tetszett -e neki akkor, mint most. De a lényeg: neki így is jó vagyok. :) Szóval no para! ;)

Leszbikusoktól kérdezem, hogyan csábítjátok el a kiszemeltet, mi a téma egy randin? Ha már egy ideje ismeritek egymást akkor mivel vezetitek rá a csókra, esetleg a szexre a csajt?

Legjobb válasz: Ha egy ideje ismerem,akkor kivárok egy meghitt pillanatot és megcsókolom,a szexet szerintem nem érdeme rögtön,kihasználva érezheti magát a lány. De a combját simogasd,nyakát puszilgasd és majd látod,hogy menni fog e.

Ha egy ideje ismerem, akkor kivárok egy meghitt pillanatot és megcsókolom, a szexet szerintem nem érdeme rögtön, kihasználva érezheti magát a lány. De a combját simogasd, nyakát puszilgasd és majd látod, hogy menni fog e.
Randin: Te szeretsz csókolózni? Hogy állsz vele? Én nagyon, de elég rág csináltam már. És a szex? Mit kedvelsz benne? És mélyen egyetérve közlöd, hogy de jó, ezt én is, nagyszerû lenne megélni újból. :D F25
Nem kell túl bonyolítani, akár meg is kérdezheted, hogy "megcsókolhatlak?", vagy egyéb hasonlót. A szexre meg úgy, hogy mondogatod neki, hogy mennyire kívánod, és/vagy simogatod, ha õ is szexelni akar akkor ennyi elég is lesz neki is. :) 22/L

Hi. Tömeg növelek már egy ideje és az lenne a kér, désem h ha elkezdek szálkásítani akkor mennyi fog lemenni a súlyomból kb?

felszedtem 8kilót lány vagyok eléggé vékony voltam most már kicsit megemberesedtem de ha elkezdek szálkásítani akkor nem leszek vékonyabb csak jobban körvonalazódnak az izmok rajtam v még tömeg növeljek egy kicsit?

Legjobb válasz: Valaki válaszoljon már, mert ez engem is érdekel :D Ja, és ha letelt a 36 óra válasz nélkül, emeld ki a kérdést! Amúgy mennyi ideje tömegelsz?

Valaki válaszoljon már, mert ez engem is érdekel :D Ja, és ha letelt a 36 óra válasz nélkül, emeld ki a kérdést! Amúgy mennyi ideje tömegelsz?

16 eves lany vagyok, mar egy ideje minden 2 hetente menstrualok. Mi lehet az oka? (elek nemi eletet is)

Legjobb válasz: Hát szerintem ez nem egészséges,dokihoz kellene menned.Mennyi az az egy ideje?

Hát szerintem ez nem egészséges, dokihoz kellene menned.Mennyi az az egy ideje?
A kérdező hozzászólása: hat ojan 2 honapja
Szerintem fordulj dokihoz!
Mindenféleképpen menj el egy nõgyógyászhoz! Ez nem normális dolog!

Miért hiszi ezt sok, már egy ideje nem szűz fiú?

28 éves fejemmel még sz?z vagyok, miért tanácsolják többen a hozzám hasonlóknak, hogy menjünk el qrvázni mert ebben a korban ez már nagyon gáz? Ha egy normál felöltözött lányhoz nem merek odamenni csak úgy udvarolni, mert beszari vagyok, akkor hogyan mernék elmenni egy qrvához? A neki adandó X ezer forint semmit sem változtatna ezen a félelmen, akkor sem mernék hozzáérni, nemhogy lefeküdni vele.

Legjobb válasz: Nézd, a prostik pénzért mindent megcsinálnak, és ha szerencséd van, akkor "gondoskodnak" rólad. :) A nagyobb baj az, hogy belekerültél egy ördögi körbe, amibõl most már marha nehéz a kiszállás. Nem mersz közeledni a lányokhoz, ami miatt esélyed sincs kapcsolat kialakítására, viszont az idõ telik, egyre jobban görcsölsz, egyre gátlásosabb leszel, így egyre kevésbé fogsz merni odamenni bárkihez. Igazából azon kellene elgondolkodnod, hogy miért félsz, és erõt kellene venned magadon. Csak TE segíthetsz magadon, senki más. Két út áll elõtted: vagy nem teszel semmit, és akkor elcseszted az életedet, vagy megváltozol, de az kemény meló lesz. Azt tanuld meg, hogy NEM KELL odamenned bármelyik csajhoz, ez így értelmetlen. Olyanhoz menj oda, akin látod, hogy bejössz neki. De elõbb meg kell tanulnod a nõkkel való kommunikációt. Nem bonyolult dolog, kezdd egyszerû dolgokkal (mondjuk egy üzletben vásárolsz, és rámosolyogsz a kasszánál a fiatal csajszira, aztán ha megkérdezi, hogy "még valamit?", akkor odaszólsz neki, hogy "még egy mosolyt", erre hátha tényleg elmosolyodik), vagy megkérdezed, mennyi az idõ, merre van X épület stb. Utána már jöhet a többi, a kicsit tartalmasabb beszélgetések, ekkorra már lesz annyi tapasztalatod, hogy ki tudod szûrni, ki érdeklõdik irántad. Tudatosan figyelj a sikerélményekre, ezekbõl tudsz építkezni. Legyen önbizalmad, és NE FÉLJ! A nõk is emberek (állítólag), ha meg valamelyik beszól neked, akkor állj odébb, és fogd fel úgy, hogy õ járt rosszul, mert nem fog megismerni téged. Egyébként attól se félj, hogy hozzá kell érned valakihez. Nem azt mondom, hogy tapizz le minden csajt, de ezt is tudod gyakorolni. Biztosan vannak az ismerõsi körödben csajok. Tegyük fel, beszélgettek, semmibõl sem tart megölelni a vállát, ha éppen pl. vigasztalni akarod, de csak úgy, hülyéskedésbõl is megteheted. Sokáig én is azt hittem, hogy biztosan undorodni fognak tõlem, de most már "gátlástalanul" elkapom a derekát az ismerõs csajoknak, vagy poénból megöleltem már olyan csajt is, akinek csak az anyját ismertem, és együtt hülyéskedtünk az anyjával meg egy fickóval, a csaj meg csak vigyorgott. Le kell gyõznöd a félelmeidet, a nõket is meg lehet érinteni (persze nem fogdosni kell a vadidegeneket), nem szoktak õk arénázni. Aztán a végén már prostihoz se kell menned. :) A saját érdekedben mondom, hogy lépj valamit, mert így semmi esélyed. Sok sikert, menni fog.

Nézd, a prostik pénzért mindent megcsinálnak, és ha szerencséd van, akkor "gondoskodnak" rólad. :) A nagyobb baj az, hogy belekerültél egy ördögi körbe, amibõl most már marha nehéz a kiszállás. Nem mersz közeledni a lányokhoz, ami miatt esélyed sincs kapcsolat kialakítására, viszont az idõ telik, egyre jobban görcsölsz, egyre gátlásosabb leszel, így egyre kevésbé fogsz merni odamenni bárkihez. Igazából azon kellene elgondolkodnod, hogy miért félsz, és erõt kellene venned magadon. Csak TE segíthetsz magadon, senki más. Két út áll elõtted: vagy nem teszel semmit, és akkor elcseszted az életedet, vagy megváltozol, de az kemény meló lesz. Azt tanuld meg, hogy NEM KELL odamenned bármelyik csajhoz, ez így értelmetlen. Olyanhoz menj oda, akin látod, hogy bejössz neki. De elõbb meg kell tanulnod a nõkkel való kommunikációt. Nem bonyolult dolog, kezdd egyszerû dolgokkal (mondjuk egy üzletben vásárolsz, és rámosolyogsz a kasszánál a fiatal csajszira, aztán ha megkérdezi, hogy "még valamit?", akkor odaszólsz neki, hogy "még egy mosolyt", erre hátha tényleg elmosolyodik), vagy megkérdezed, mennyi az idõ, merre van X épület stb. Utána már jöhet a többi, a kicsit tartalmasabb beszélgetések, ekkorra már lesz annyi tapasztalatod, hogy ki tudod szûrni, ki érdeklõdik irántad. Tudatosan figyelj a sikerélményekre, ezekbõl tudsz építkezni. Legyen önbizalmad, és NE FÉLJ! A nõk is emberek (állítólag), ha meg valamelyik beszól neked, akkor állj odébb, és fogd fel úgy, hogy õ járt rosszul, mert nem fog megismerni téged. Egyébként attól se félj, hogy hozzá kell érned valakihez. Nem azt mondom, hogy tapizz le minden csajt, de ezt is tudod gyakorolni. Biztosan vannak az ismerõsi körödben csajok. Tegyük fel, beszélgettek, semmibõl sem tart megölelni a vállát, ha éppen pl. vigasztalni akarod, de csak úgy, hülyéskedésbõl is megteheted. Sokáig én is azt hittem, hogy biztosan undorodni fognak tõlem, de most már "gátlástalanul" elkapom a derekát az ismerõs csajoknak, vagy poénból megöleltem már olyan csajt is, akinek csak az anyját ismertem, és együtt hülyéskedtünk az anyjával meg egy fickóval, a csaj meg csak vigyorgott. Le kell gyõznöd a félelmeidet, a nõket is meg lehet érinteni (persze nem fogdosni kell a vadidegeneket), nem szoktak õk arénázni. Aztán a végén már prostihoz se kell menned. :) A saját érdekedben mondom, hogy lépj valamit, mert így semmi esélyed. Sok sikert, menni fog.
Azé mert úgy kell h iszol elõtte és csak aztán mész el krvázni.
Én 20 évesen mikor még szüz voltam megelégeltem nézni a sok [email protected] körülöttem és elmentem egy bomba prostihoz, olyan csaj volt akik külsõre mindig is a gyengéim voltak, azután sokkal egyszerûbb lett minden :)
Jaj :D váá :D ne menj k*rvázni mer összeszedsz vmi jókis AIDS-et és b*szhatod a szüztelen életedet :D Hallod 28 évesen vagy legyél annyira tökös hogy mersz ismerkedni vagy bukta. ennyi
Azért tanácsolják, mert k.rvával nyilván egyszerûbb. Aztán ki tudja, lehet, hogy rákapsz a dologra :P
ez már gáz, 28évesen már családod kéne legyen. k/*rvákkal csak óvatosan.
gumival nem lesz éces.
Én is hasonló helyzet vagyok mint te.Elég szerencsétlenül alakult eddig az életem(szerintem) 14 éves koromig olyan volt amilyennek lenni kellett, azután elköltöztünk és minden barátomat ismerösömet ott kellett hagyni.Olyan helyre költöztünk ahol nem volt velem egykorú szóval barátkozni nem tudtam.Középsuli nyáriszünetében melódiák munkán voltam és ott volt egy lány akivel elég jól megvoltam és ekkor tudtam meg elöször mi a szerelem, csak a bibi az volt a lánynak volt barátja.Vége volt a szünetnek(munkának) utána járkáltam a lány után és a barátja megelégelte és kaptam egy monoklit a szemem alá.Ezen a lányon hamar túlléptem. Eltel egy pár év és megint jött egy lány , és megint plátói szerelem .Aztán egy kis idõ eltelt megint, ezután jöttem rá , hogy nincs fiú lány barátság.Sok idõt eltöltöttem a szomszéd lánnyal, átmentem hozzájuk õ is hozzánk , esténként elvittem magammal kocsikázni volt több 7vége amit közösen barátokkal töltöttünk.mindezek után elértem egy olyan ponthoz , hogy ha már nem láttam akkor hiányzik(szerelem) és mikor észrevette rajtam szó szerint került engem és ekkor teljesen kiakadtam az egész lányos dolgoktól, itt eldöntöttem soha lány közelébe.Most sajnos itt tartok.
A kérdező hozzászólása: 19:21-es Akkor te messze sokkal tovább eljutottál, mint én. Nekem se baráti köröm, se lány ismerõseim. Nem is tudom már, hogy mikor beszéltem lánnyal csak úgy legalább pár szót.

Mi csináljak? Van egy fiú akit ismerek már egy ideje és nagyon kedveljük egymást. Már többször is majdnem lefeküdtem vele. Nemsokára újra találkozom vele és nem tudom mit tegyek.

Neki van barátn?je, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük. Én nem akarok t?le semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele? 15/L

Legjobb válasz: R I B A N C !!!!! "Neki van barátnõje, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük." És, ha mások azt mondják, akkor te el is hiszed? "Én nem akarok tõle semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha semmit sem akarsz tõle, akkor mi a probléma? "Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Miért kéne kidobnia? Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyt adj. Te itt csak a felesleges harmadik vagy, aki tönkre fog vágni egy kapcsolatot, ha a nõjével marad, ha téged választ, mivel ha az utóbbi történik, akkor is mindenki úgy fog gondolni rád, hogy te vagy az a ribanc, aki tönkre b.szott egy kapcsolatot. Szomorú, hogy 15 éves kis lányoknak az a legnagyobb gondjuk, hogy b.sszanak-e vagy sem.

R I B A N C !!!!! "Neki van barátnõje, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük." És, ha mások azt mondják, akkor te el is hiszed? "Én nem akarok tõle semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha semmit sem akarsz tõle, akkor mi a probléma? "Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Miért kéne kidobnia? Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyt adj. Te itt csak a felesleges harmadik vagy, aki tönkre fog vágni egy kapcsolatot, ha a nõjével marad, ha téged választ, mivel ha az utóbbi történik, akkor is mindenki úgy fog gondolni rád, hogy te vagy az a ribanc, aki tönkre b.szott egy kapcsolatot. Szomorú, hogy 15 éves kis lányoknak az a legnagyobb gondjuk, hogy b.sszanak-e vagy sem.
Nehogy lefeküdj vele! Kapcsolatromboló akarsz lenni? 5 év múlva meg majd minden nõi ismerõsöd utálni fog, amiért mindenki kapcsolatába belemászol, hidd el! Én is utálom az olyan huszonéveseket, akik rámásznak pl. a võlegényemre, vagy másnak a párjára! Ne akarj ilyen lenni, ez a legundorítóbb!
"vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Igen, amint legközelebb találkoztok tedd szét a lábaidat... Milyen éretlen kis buta lány vagy...
Könyörgöm, ha adsz neki egy esélyt, legalább ne a szex-szel kezdd! Vagy nálatok már ez az alap?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem akartam kapcsolat romboló lenni. Megfogadom a tanácsotokat!
Jól van, ez a beszéd. :) Hidd el, sok ellenséget szereznél ezzel. Inkább mondd meg neki, hogy nem szeretnél tõle semmit, különben is, foglalkozzon a barátnõjével. Te meg biztosan találsz mást, akinek nincs barátnõje! De a szex - úgy gondolom - 15 évesen még nagyon korai, ne siessétek már úgy el!

Szerintem az idegességtõl lehet. Sokszorányok, már egy ideje, érettségi elõtt állok, továbbtanulás, sok stressz és így jön ki rajtam, hogy hányok. Lehet e rá valami gyógyszert szedni, vagy mi lehet erre a megoldás, esetleg lehet hogy mástól hányok?

Legjobb válasz: Biztos, hogy a stressztõl van, ne akarj erre semmilyen gyógyszert szedni. Sok ismerõsöm is stresszes, megy a hasuk, hánynak, erre ész nélkül szedik a széntablettát és a Dedalont, már teljesen függõk lettek tõle. A gyógyszer nem jó megoldás, max a tüneteket enyhíti, de az okot nem szünteti meg. Esetleg vegyél a gyógyszertárban Sedatif PC-t, az egy homeopátiás stresszoldó készítmény, de gyógyszert ilyen helyzetben semmiképp ne szedj. Volt egy barátom aki olyan környezetben lakott, ahol nem érezte jól magát lelkileg, neki folyamatosan hányingere volt, de persze nem tudtuk hogy ettõl van. Az orvos azt mondta, a mandulájával van a baj, már ki is akarta venni, de a barátom ezt azért nem akarta. Amikor elköltözött arról a helyrõl, megszûntek a tünetei, szóval eleve hülyeség lett volna kivenni a manduláját, mert nem testi baja volt, hanem a stressz okozta az egészet.

Biztos, hogy a stressztõl van, ne akarj erre semmilyen gyógyszert szedni. Sok ismerõsöm is stresszes, megy a hasuk, hánynak, erre ész nélkül szedik a széntablettát és a Dedalont, már teljesen függõk lettek tõle. A gyógyszer nem jó megoldás, max a tüneteket enyhíti, de az okot nem szünteti meg. Esetleg vegyél a gyógyszertárban Sedatif PC-t, az egy homeopátiás stresszoldó készítmény, de gyógyszert ilyen helyzetben semmiképp ne szedj. Volt egy barátom aki olyan környezetben lakott, ahol nem érezte jól magát lelkileg, neki folyamatosan hányingere volt, de persze nem tudtuk hogy ettõl van. Az orvos azt mondta, a mandulájával van a baj, már ki is akarta venni, de a barátom ezt azért nem akarta. Amikor elköltözött arról a helyrõl, megszûntek a tünetei, szóval eleve hülyeség lett volna kivenni a manduláját, mert nem testi baja volt, hanem a stressz okozta az egészet.

Már egy ideje savlekötõ gyógyszert szedek. A betegtájékoztató szerint terhesség alatt nem lehet szedni, de nagyon szeretnék babát. Valaki szedett ilyen gyógyszereket terhesség alatt? Ha nem szedem õket folyamatosan mar a savam.

Esomeprazolt és domperidon szedek,próbáltam a salvus vizet is,de nem sokat segített.

Legjobb válasz: Nekem is mindig nagyon sok a savam.mikor terhes voltam már a torkomat is marta,és tudod mi vált be?a patogatott kukorica.utánna nem kellett semmilyen gyógyszer.mai napig nem szedek rá semmit,csak a kukorica.és ez már öt éve.egy próbát megér.

Nekem is mindig nagyon sok a savam.mikor terhes voltam már a torkomat is marta, és tudod mi vált be?a patogatott kukorica.utánna nem kellett semmilyen gyógyszer.mai napig nem szedek rá semmit, csak a kukorica.és ez már öt éve.egy próbát megér.
Szia!Lehetõleg kerüld a savlekötõ gyógyszereket, mert hosszabb távon problémákat okoznak. Ráadásul kiölik a hasznos bélflórát és ezzel az immunrendszert is gyengítik.Figyelj oda a táplálkozásodra, használj természetes savlekötõt.Erre akár a stabilizált natur aloe vera ital is jó lehet, vagy a tarackbúza, zöld árpa és lucerna kivonata, de a szódabikarbónáról is jókat írnak.Jobbulást!
Szia! Nekem 2 hónapja írt a doki Apofamitidin-t, miután nagyon sokat fájt a gyomrom (sajnos még mindig..:() és mivel tudtam, hogy októberben neki akarunk állni a babaprojektnek, így rákérdeztem, hogy lehet-e szedni és azt mondta, hogy semmi akadálya.. bár a betegtájékoztatón az áll, hogy nem ajánlott, így tartok tõle, de amint kiderül, hogy terhes v.ok azonnal rá fogok kérdezni, h. abbahagyjam-e!
A kérdező hozzászólása: Nekem is már több gyógyszert próbáltak, de igazán egyik sem használt.Megállapították a refluxot, de hiába szedem most folyamatosan ha a terhesség alatt úgysem szedhetném, így is elég sokat fáj a gyomrom és van hányingerem félek, hogy terhesség alatt és a gyógyszer nélkül még durvább lenne...
a Renny-t kimondottan terheseknek ajánlják (legalábbis Németország összes prospektusa tele van vele, de asszem az itthoni is)rágótabletta 1 mp-en belül hat én azt ettem rengeteget, de aztán rájöttem a háztartási keksz is simán jó, csak azt kellemetlen enni éjszaka álomból ébredve

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!