Találatok a következő kifejezésre: Már egy fel vagyok (586 db)

Ha a babám már egyedül felül, de még nem stabil-gyakorolja-akkor ültethetem pl babakocsiban? Vagy várjak még vele?

8,5 hós,két napja négykézláb állásból felül,az egyik lábát maga alá húzza,oldalra kinyomja a fenekét a kezeit pedig maga mellé húzza. De sokszor mégy ingatag.Ez már ülésnek számít?

Legjobb válasz: A lányom - igaz, õ 5 hósan stabilan ült - már alig négyhónaposan nem maradt meg fekve a kocsiban, csak ha aludt. 8 hós babát teljesen nyugodtan ültethetsz, nem lesz baja, fõleg, ha már magától is felül!

A lányom - igaz, õ 5 hósan stabilan ült - már alig négyhónaposan nem maradt meg fekve a kocsiban, csak ha aludt. 8 hós babát teljesen nyugodtan ültethetsz, nem lesz baja, fõleg, ha már magától is felül!
Igen ez már ülés:) Nyugodtan ültetheted, pár nap és stabilabb lesz, ez új helyzet, még szoknia kell az egyensúlyt:)
Én babaám ugyanígy ült fel, szerintem is ültetheted, amit õ maga csinál, tehát õ ült fel egyedül, megvan hozzá az izomzata, nyugodtan ülhet a babakocsiban is. 8, 5hósan már úgyis nagyon érdekli a külvilág, tetszeni fog neki nagyon a nézelõdés :)

Hogyan szokták az összetartozó medált átadni az ünnepeltnek? Csak az egyik felét, vagy mindkettőt, és ő adja vissza a másik felét? Ajándékozott már valaki ilyet? Hogyan csinálta?

A két medált együtt vettem meg,az egyik fele hold,a másik a nap.

Legjobb válasz: Én kulcstartót vettem,olyat ami fél sziv,összetéve egész. Én odaadtam mindkettõt,majd miután nézett,hogy miért kettõ,mondtam hogy ha megkapom az egyiket,adok helyette valamit. Igy kapta meg a lakáskulcsom. Én a helyedben odaadnám mindkettõt,és mellé,hogy adja annak a felét,akit szeret. (remélhetõleg nem rohan el valakihez odaadni..)

Én kulcstartót vettem, olyat ami fél sziv, összetéve egész. Én odaadtam mindkettõt, majd miután nézett, hogy miért kettõ, mondtam hogy ha megkapom az egyiket, adok helyette valamit. Igy kapta meg a lakáskulcsom. Én a helyedben odaadnám mindkettõt, és mellé, hogy adja annak a felét, akit szeret. (remélhetõleg nem rohan el valakihez odaadni..)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) )

Már egy fél éve eggyütt vagyunk Úgy a barátommal, de még 1x se volt orgazmusom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát, akkor neked komoly gond lehet, a legtöbb csaj 2 perc alatt elmegy, de még akinek nehezebb, az is elélvez 10 perc alatt. A fél év nagyon extrém. Hogy bírjátok egyáltalán fél éve? Szerintem ez rekordgyanús. Sok nõ örülne a pasidnak, Õrá aztán nem lehet mondani hogy gyorstüzelõ

Hát, akkor neked komoly gond lehet, a legtöbb csaj 2 perc alatt elmegy, de még akinek nehezebb, az is elélvez 10 perc alatt. A fél év nagyon extrém. Hogy bírjátok egyáltalán fél éve? Szerintem ez rekordgyanús. Sok nõ örülne a pasidnak, Õrá aztán nem lehet mondani hogy gyorstüzelõ
"mikor a csiklómmal játszik akkor elmegyek hamar, de mikor azt csináljuk akkor nem..." Az orgazmushoz mindenképpen szükséges a csikló! Akinek nincs csiklója, az nem is tud elélvezni. A különbözõ idegvégzõdések pedig minden nõnél máshol helyezkednek el. Ezek az idegvégzõdések a csiklóhoz kapcsolódnak, de elhelyezkedésük minden nõnél egyedi, mint az ujjlenyomat. A csikló ingerlése az egyik legjobb megoldás, és legtöbbször az is nyújtja a legnagyobb élvezetet. De ez egyéni szinten más és más. Ha neked a csikló közvetlen ingerlése váltja ki az orgazmust, akkor azzal lehet érdemes próbálkozni. Ha jobban megismered a tested, akkor más érzékeny területeket is megtalálsz majd. :)
A kérdező hozzászólása: rosszul fogalmaztam bocsi. ugy nem volt még orgazmusom h azt csináltuk.
Upsz, zavar Az erõben. A kérdésben azt irod, hogy 1x sem volt orgazmusod. Most meg azt, hogy ha a csiklóddal játszik, akkor mégis. Mi is a helyzet pontosan?
A kérdező hozzászólása: mikor a csiklómmal játszik akkor elmegyek hamar, de mikor azt csináljuk akkor nem...
Nos akkor feltétlenül javasolnám, hogy ismerkedj meg a testeddel, és tanulj meg maszturbálni, elérni az orgazmust, hogy te is, és a tested is tudja mikor mi a jó neki. Sok nõi az orgazmus részben tanulási folyamat eredménye is, úgy tûnik, hogy ezt te nem hagyhatod el.
A kérdező hozzászólása: más fiuval még nem voltam. nincs akádalya
Akkor ha jól értem, akkor neked még nem volt orgazmusod? (vagy más fiúval igen?) Szerintem elsõ körben meg kéne ismerkedned a testeddel, és az komoly elõrelépés lenne az orgazmus készségedben. A 30 perc bõven jó a srác részérõl, tehát nem korai magömlés az ok. Van akadálya annak, hogy megtanulj önkielégitéssel elmenni?
A kérdező hozzászólása: nem maszturbálok:) ) félórát birja
Ha önkielégitéssel van orgazmusod, és csak a szexben nincsen, akkor a második kérdésem az lenne, hogy a srác meddig birja ?
1eske...baromi humoros vagy....minek vagy itt?? Hogy kigunyolj másokat?? Maszturbálással el tudsz élvezni??
A kérdező hozzászólása: neki nincsen ilyen gondja
Megelõztél 12-es :) ))) Igen, semminek sem akadálya, hogy a csikló érzékeny vagy, a nõk 80% -a az :) Két ötlet. A fõ irány, hogy a csiklódra szükséged van a gyönyörhöz. Ez nem baj, ez csak egy tény, amit figyelembe kell venned. Egyrészt amikor te vagy alul, akkor próbáljatok meg egy kispárnát a popsi alá. Ez megemel, és két elõnye van. A makk jobban fogja izgatni a hüvely felsõ részét, (g-pont) másrészt a kezeddel jobban eléred a csiklódat, jobban hozzáférsz. Segits rá magadnak, ha igényled! Lovagláskor sokkal könnyebb a dolgod, ott ülõ helyzetben kipucsitva neki tudod nyomni a szerszámának. Ezzel több ingert kap, és ha igényled, akkor még inkább eléred kézzel is. Ne csinálj ebbõl gondot, szeretkezzetek, rásegitesz egy kicsit, és szerintem sikerülni fog :) És tipp: maszturbálni remek dolog, és megtanitja, hogy is segits be magadnak szeretkezéskor, szerintem érdemes maszturbálnod. (ráadásul az orgazmus is jólesik nem? :) ) És felszabadultabbá tesz ha kimondod a dolgok nevét. :) 'AZT' igen, van neve :) ))

Én egy 17 éves fiú vagyok, 183 cm magas és 68 kg. Rendesen eszek és heti öt kosáredzésem van de már egy fél éve nem híztam semmit. Mit tudnék csinálni hogy hízzak?

Legjobb válasz: Minek akarsz hízni? Lehet, hogy ilyen vagy genetika! Majd ha 40 éves leszel, akkor meg írsz, hogy fogyni akarsz. Várj még pár évet mert a növekedésed, hízásod stb..nem fejezõdött be.. Kicsit tényleg soványka lehetsz, de láttál már kövér kosárlabdásat????? Többnyire inkább izom-erõ növelést kéne csinálni, mert a zsírpárna nem fog rádkerülni ennyi ugrálással, és nem is szép!

Minek akarsz hízni? Lehet, hogy ilyen vagy genetika! Majd ha 40 éves leszel, akkor meg írsz, hogy fogyni akarsz. Várj még pár évet mert a növekedésed, hízásod stb..nem fejezõdött be.. Kicsit tényleg soványka lehetsz, de láttál már kövér kosárlabdásat????? Többnyire inkább izom-erõ növelést kéne csinálni, mert a zsírpárna nem fog rádkerülni ennyi ugrálással, és nem is szép!
Én 18 évet cselgáncsoztam (ennek már 10 éve) és azóta csak 10 kilót szedtem fel. A baj az, hogy ami elõtte izom volt, az átment szírszövetbe, úgyhogy örülj a súlyodnak, amíg teheted. :)
lehet, hogy sérült a hámszövet, és gombát, vagy valamit kaptál
Sok mindentõl viszkethet. Lehet bakteriális vagy gombás fertõzés, amit jobb ha orvos is lát, de lehet hogy csak kiütéses vagy a mosóportól vagy tusfürdõtõl. Ez utóbbira megoldást jelenthet a Canesten krém. De ha nem múlik néhány napon belül akkor mindenképp menj dokihoz. Amint látod magától nem múlik el.
Legyél már eszednél. Fél éve viszket, és nem akarsz dokihoz menni? Meddõ akarsz lenni, vagy mi a szösz? Magadtól nem fogsz meggyógyulni, menjél el orvoshoz.
Ne kísérletezz semmivel mert csak sokkal rosszabb lesz! El kell menned orvoshoz mindenképpen!
nem, nem jó az aloe verás krém. intim területekre nem kenhetsz mindenfélét. elõször is: vegyél intim mosakodót, és minden fürdéskor azt használd. ne kenegesd mindenfélével. másodszor: nemi(szervi) betegséget szûzen is elkaphatsz és szûzen is el lehet menni a nõgyógyászhoz. van kifejezetten gyermek rendelés. pl ha bulizol és ott elmész wcre, hozzáérsz valamihez, kész is a fertõzés. de ezek veszélyesek, kezeltetni kell õket, mert a szervezeted úgy reagálhat rá, hogy elzáródik ott valami, ami meddõséget okozhat. ez nem játék, amikor kislányos zavarodban nem mész el az orvoshoz. legyen eszed. nem is idõpontot kell kérned már, hanem sürgõs eset vagy.
Mindenképpen el kéne menned nõgyógyászhoz, sok helyen van tini rendelés pl.
ha szégyenlõs vagy akkor keress nõi nõgyógyászt és jelentkezz be hozzá, sokkal kevésbé ciki elötte vetkõzni, terpeszteni, mint egy idegen férfi elött. Azonkívûl õ nem csak orvos, hanem nõ is, aki nyilván könnyebben megérti minden esetleges nyavajádat, mint férfi kollegája, aki csak könyvbõl tanulhatott róla és nem élhetett át.
Drágaságom. Tudom, hogy félsz menni nõgyógyászhoz, de már ilyen esetekbe muszáj. Kenni viszont semmivel se kend, amig nem voltál nõokinál. Õ majd tuggya, hogy ilyenkor mi jó és mi nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönök mindent de az jelent valamit akkor kezdett el elösszõr viszketni mikor le borotváltam??
A kérdező hozzászólása: köszönöm és az aloe verás krém jó lehet rá
hol viszket kívûl, vagy belül? folyás, büdösség nincs? Lassan azért keresni kellene egy nõgyógyászt, hogy, ha valami sürgõs dolog támad, akkor ne hirtelen essél be az ajtón, és aki éppen ott van az vizsgáljon. Szerintem egy nõi dokit keress, sokkal elviselhetõbb a vetkõzés és a terpesztés is elötte, mint egy esetleg 30 éves férfi elött. És mivel nem csak orvos, hanem nõ is, ezért feltehetõleg jóval empatikusabb, hiszen õ is átélhette a többségét annak amivel hozzá fordulsz és nem csak tanulta.

Már egy fél literrel huncutabb vagy mint én?

látom a szemeden:D

Legjobb válasz: Igen mert fél literrel több piát ittam :D

Igen mert fél literrel több piát ittam :D
Ja. A többit meg kihánytam.
még nem... de pár óra mulva biztos....

Már egy fél éve mondják hogy fejlett vagy meg minden hogy nemsoká megjön. Miért nm jön meg?

Eltelt fél év, barnás a folyásom és több is és még nem jött meg.Segítsetek!!(12 vagyok)

Legjobb válasz: Ha barnás a folyásod olykor, akkor az már az elõjele! De ne ess pánikba akkor se, ha csak 17 évesen jön meg, mert az is teljesen normális. Ha addig nem jönne meg, akkor kellene majd orvoshoz menned.

Ha barnás a folyásod olykor, akkor az már az elõjele! De ne ess pánikba akkor se, ha csak 17 évesen jön meg, mert az is teljesen normális. Ha addig nem jönne meg, akkor kellene majd orvoshoz menned.
Még 4 évig legyél türelmes! 16 éves korodig kell megjönnie az elsõ menstruációdnak!
Örülj még neki, majd rájössz h milyen macerás MINDEN hónapban..:D..és eleged lesz belõle! :P (És egyébként 14 év, ami legáltalánosabb...és olyat is olvastam már, hogy aki nagyon fiatalon kezd el menstruálni annak késõbb nagyobb esélye van, pl mellrákra..de ez lehet csak kacsa!) Szóval ne aggódj!!! :) Élvezd még a gyerekkort!!!
Nyugi, 17 éves korodra biztosan megjön.
Ó, bõven ráérsz, még ha csak 17-18 éves korodba jönne meg, az is teljesen normális.

Hogyan jöjjek össze egy csajjal aki nekem már egy fél éve tetszik, de eddig csak annyit beszéltünk h facebookon a képéhez annyit írtam oda h szép vagy meg like-olgattam a képeit bejegyzéseit?

Ja és lehet h én is bejövök neki mert már sokszor megnézte az üzen?falamat. Amm ? 14 én 16 éves vagyok és egy városben lakunk. Egyébként egy nagyon okos, szép, értelmes, inteligens, bulizós csaj. Él?ben csak úgy tudnánk találkozni ha facebookon ráírok de ezt eggyáltalán milyen indokkal tegyem, hogy szólítsam meg facen?

Legjobb válasz: A lájkolgatás meg jaj de szép vagy nem minõsül beszélgetésnek

A lájkolgatás meg jaj de szép vagy nem minõsül beszélgetésnek
Ez most ugye csak egy vicc akar lenni?
esetleg figyeld milyen eseményt igazol vissza, és arról kérdezheted. még jobb esetben találkozhattok is ott. de bármit amit belájkol (könyv, film stb)témát adhat , , jaj dejó te is nézed ezt a sorozatot/ mennyire tetszett" stb. legyél kreatív, ez csak a szájbertér és pötyögnöd kell
A kérdező hozzászólása: nem baz ez nem egy vicc akar lenni te gyökér, utolsónak pedig köszönöm a válaszát.
Ez viszont már tényleg egy vicc, hogy te hívsz mást gyökérnek egy ilyen kérdés után ugye? "beszéltünk"--->lájkoltam a bejegyzéseit, hozzászóltam a képeihez
A kérdező hozzászólása: Hallod nem épp õ kezdte úgy h ez most ugye csak vicc elmondom h ide az emberek nem oltani jönnek egymást hanem segíteni vagy ha arra van szükségük akk segítséget kérni. De amm te ugyan az a degenerált vagy akinek beszoltam elõször.
hulyeseget beszeltek emberek.nyugodtan irj ra a csajszira, legyel olyan, mint amikor nem vele beszelsz (termeszetes) es hivdd el valahova..nem penzdobalasra gondolok..egy fagyi pl, vagy csak setalni. a neten nem jo baratot / baratnot keresni.ott senki nem olyan, mint elobe.nameg nem latod, nem hallod...stb.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ sokat segítettél vele THANKS :)

Colour b4 hogyan hatna a hajamon? Eredetileg világosbarnás-sötétszőke a hajam és a habállagú hajfestékkel festem már egy fél éve ami aranyszőke, de szeretném visszakapni a régi eredeti színemet, lehetséges? Vagy vörösre szívná ki a colour B4?

Mindenhol csak azt olvasom, hogy feketéb?l meg sötét barnából, esetleg vörösb?l akarják visszaállítani, de sz?kéb?l lehetséges-e ez itt a kérdés :-)

Legjobb válasz: bocsi nem arany, hanem jelenleg gyöngy szõke a hajam

A kérdező hozzászólása: bocsi nem arany, hanem jelenleg gyöngy szõke a hajam
Szia, nem lehetséges sajnos, rá is van írva, hogy szõkével nem tud mit kezdeni, mert az a lényeg hogy visszaállítja a legvilágosabb hajszínt, ezért van hogy a vöröset, barnát feketét visszaállítja világosabbra, én rézvörösbõl lettem aranyszõke, de az eredeti hajam barna, mégsem azt hozta vissza hanem a szõkített hajamat!
De egyébként egyszerû fesd be sötétebb szõkére :) (elsõ voltam)

Mitöl lehet az, hogy az exemnek 24 évesen potencianövelő tablettákat kell szednie? Az okés, h nem all fel neki "rendesen". Na de csak 24 éves! Vagy ez már egyre gyakoribb a huszoneves pasik körében? 23/N

Legjobb válasz: Két kérdést tettél fel. Az elsõ részét nem fogjuk tudni, mert egyénfüggõ. Viszont egy normális párkapcsolatnak talán része illene lennie annak, hogy beszéltek is egymással. Te és Õ. Ha nem tudja megmondani a miértjét, vagy már kérdezted, semmi gond, a lényeg úgyis az, hogy tanácsold neki egy orvos mielõbbi megkeresését. Nem azért hogy szégyellje vagy kellemetlenül érezze magát... hanem hogy megtalálják és jó eséllyel egy csettintésnyi idõ alatt orvosolják a kiváltó okot. Ha halogatja, késõbb már nem biztos hogy tudnak rajta segíteni, illetve ha valami szervrendszeri betegsége van, lehet hogy ez elõjel hozzá... így vagy úgy, de mindenképpen érdemes orvoshoz mennie, a saját jól felfogott érdekében. A kérdés második része pedig nem kisregényes választ kap: Nem, nem gyakori.

Két kérdést tettél fel. Az elsõ részét nem fogjuk tudni, mert egyénfüggõ. Viszont egy normális párkapcsolatnak talán része illene lennie annak, hogy beszéltek is egymással. Te és Õ. Ha nem tudja megmondani a miértjét, vagy már kérdezted, semmi gond, a lényeg úgyis az, hogy tanácsold neki egy orvos mielõbbi megkeresését. Nem azért hogy szégyellje vagy kellemetlenül érezze magát... hanem hogy megtalálják és jó eséllyel egy csettintésnyi idõ alatt orvosolják a kiváltó okot. Ha halogatja, késõbb már nem biztos hogy tudnak rajta segíteni, illetve ha valami szervrendszeri betegsége van, lehet hogy ez elõjel hozzá... így vagy úgy, de mindenképpen érdemes orvoshoz mennie, a saját jól felfogott érdekében. A kérdés második része pedig nem kisregényes választ kap: Nem, nem gyakori.
Nekem feláll rendesen.
A kérdező hozzászólása: Meg akkor elment orvoshoz mikor meg velem volt...igazabol nekem azt mondta, h az orvos nem talalt semmi rendellenesseget, de nem tudom elhinni mivel akkor is szüksege volt neha potencia növelõ tablettara ahogy most is. Azt hittem, h kibirom mellette ezzel a problemaval, de sajna nem birtam es összejöttem massal...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!