Találatok a következő kifejezésre: Már egy fel (1941 db)

Ha a babám már egyedül felül, de még nem stabil-gyakorolja-akkor ültethetem pl babakocsiban? Vagy várjak még vele?

8,5 hós,két napja négykézláb állásból felül,az egyik lábát maga alá húzza,oldalra kinyomja a fenekét a kezeit pedig maga mellé húzza. De sokszor mégy ingatag.Ez már ülésnek számít?

Legjobb válasz: A lányom - igaz, õ 5 hósan stabilan ült - már alig négyhónaposan nem maradt meg fekve a kocsiban, csak ha aludt. 8 hós babát teljesen nyugodtan ültethetsz, nem lesz baja, fõleg, ha már magától is felül!

A lányom - igaz, õ 5 hósan stabilan ült - már alig négyhónaposan nem maradt meg fekve a kocsiban, csak ha aludt. 8 hós babát teljesen nyugodtan ültethetsz, nem lesz baja, fõleg, ha már magától is felül!
Igen ez már ülés:) Nyugodtan ültetheted, pár nap és stabilabb lesz, ez új helyzet, még szoknia kell az egyensúlyt:)
Én babaám ugyanígy ült fel, szerintem is ültetheted, amit õ maga csinál, tehát õ ült fel egyedül, megvan hozzá az izomzata, nyugodtan ülhet a babakocsiban is. 8, 5hósan már úgyis nagyon érdekli a külvilág, tetszeni fog neki nagyon a nézelõdés :)

Már egy fél éve eggyütt vagyunk Úgy a barátommal, de még 1x se volt orgazmusom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát, akkor neked komoly gond lehet, a legtöbb csaj 2 perc alatt elmegy, de még akinek nehezebb, az is elélvez 10 perc alatt. A fél év nagyon extrém. Hogy bírjátok egyáltalán fél éve? Szerintem ez rekordgyanús. Sok nõ örülne a pasidnak, Õrá aztán nem lehet mondani hogy gyorstüzelõ

Hát, akkor neked komoly gond lehet, a legtöbb csaj 2 perc alatt elmegy, de még akinek nehezebb, az is elélvez 10 perc alatt. A fél év nagyon extrém. Hogy bírjátok egyáltalán fél éve? Szerintem ez rekordgyanús. Sok nõ örülne a pasidnak, Õrá aztán nem lehet mondani hogy gyorstüzelõ
"mikor a csiklómmal játszik akkor elmegyek hamar, de mikor azt csináljuk akkor nem..." Az orgazmushoz mindenképpen szükséges a csikló! Akinek nincs csiklója, az nem is tud elélvezni. A különbözõ idegvégzõdések pedig minden nõnél máshol helyezkednek el. Ezek az idegvégzõdések a csiklóhoz kapcsolódnak, de elhelyezkedésük minden nõnél egyedi, mint az ujjlenyomat. A csikló ingerlése az egyik legjobb megoldás, és legtöbbször az is nyújtja a legnagyobb élvezetet. De ez egyéni szinten más és más. Ha neked a csikló közvetlen ingerlése váltja ki az orgazmust, akkor azzal lehet érdemes próbálkozni. Ha jobban megismered a tested, akkor más érzékeny területeket is megtalálsz majd. :)
A kérdező hozzászólása: rosszul fogalmaztam bocsi. ugy nem volt még orgazmusom h azt csináltuk.
Upsz, zavar Az erõben. A kérdésben azt irod, hogy 1x sem volt orgazmusod. Most meg azt, hogy ha a csiklóddal játszik, akkor mégis. Mi is a helyzet pontosan?
A kérdező hozzászólása: mikor a csiklómmal játszik akkor elmegyek hamar, de mikor azt csináljuk akkor nem...
Nos akkor feltétlenül javasolnám, hogy ismerkedj meg a testeddel, és tanulj meg maszturbálni, elérni az orgazmust, hogy te is, és a tested is tudja mikor mi a jó neki. Sok nõi az orgazmus részben tanulási folyamat eredménye is, úgy tûnik, hogy ezt te nem hagyhatod el.
A kérdező hozzászólása: más fiuval még nem voltam. nincs akádalya
Akkor ha jól értem, akkor neked még nem volt orgazmusod? (vagy más fiúval igen?) Szerintem elsõ körben meg kéne ismerkedned a testeddel, és az komoly elõrelépés lenne az orgazmus készségedben. A 30 perc bõven jó a srác részérõl, tehát nem korai magömlés az ok. Van akadálya annak, hogy megtanulj önkielégitéssel elmenni?
A kérdező hozzászólása: nem maszturbálok:) ) félórát birja
Ha önkielégitéssel van orgazmusod, és csak a szexben nincsen, akkor a második kérdésem az lenne, hogy a srác meddig birja ?
1eske...baromi humoros vagy....minek vagy itt?? Hogy kigunyolj másokat?? Maszturbálással el tudsz élvezni??
A kérdező hozzászólása: neki nincsen ilyen gondja
Megelõztél 12-es :) ))) Igen, semminek sem akadálya, hogy a csikló érzékeny vagy, a nõk 80% -a az :) Két ötlet. A fõ irány, hogy a csiklódra szükséged van a gyönyörhöz. Ez nem baj, ez csak egy tény, amit figyelembe kell venned. Egyrészt amikor te vagy alul, akkor próbáljatok meg egy kispárnát a popsi alá. Ez megemel, és két elõnye van. A makk jobban fogja izgatni a hüvely felsõ részét, (g-pont) másrészt a kezeddel jobban eléred a csiklódat, jobban hozzáférsz. Segits rá magadnak, ha igényled! Lovagláskor sokkal könnyebb a dolgod, ott ülõ helyzetben kipucsitva neki tudod nyomni a szerszámának. Ezzel több ingert kap, és ha igényled, akkor még inkább eléred kézzel is. Ne csinálj ebbõl gondot, szeretkezzetek, rásegitesz egy kicsit, és szerintem sikerülni fog :) És tipp: maszturbálni remek dolog, és megtanitja, hogy is segits be magadnak szeretkezéskor, szerintem érdemes maszturbálnod. (ráadásul az orgazmus is jólesik nem? :) ) És felszabadultabbá tesz ha kimondod a dolgok nevét. :) 'AZT' igen, van neve :) ))

Miért van az ha először verem egy perc alatt elmegyek, másodjára már csak 8-10 perc alatt, harmadjára meg már egy fél óra kell? Plusz harmadiknál már eléggé fáj is.

Eléggé bosszant, jó lenne 10-12szer kiverni...:)

Legjobb válasz: gyakorolj sokat! van aki 40x is ki tudta, igaz csak egyszer...

gyakorolj sokat! van aki 40x is ki tudta, igaz csak egyszer...
azért ha már vagy 3* kiverted, érzed h már sok lesz... Akkor mit gondolsz a 12 milyen lenne?
A kérdező hozzászólása: Ha sokat és erõsen csinálom, akkor ki is sebesedik kivül-belül, és utána már verni se tudom napokig...
Ez logikus.. mégis csak testrész. Megterheled. Gyakorlás. Kapásból 4km-t akarnál lefutni, elsõre úgysem menne.
csajon nem gondolkoztál még mi?! :DDDDD

Egy szivátültetés nagyon sulyos mutetnek szamit? Ha megvolt, akkor kb meddig kell még aggodni, hogy kidobja-e a szervezet? Már egy fél napja tortént.

Legjobb válasz: Ez kimondottan nagy mütét, és csak több hét után lehet félig-meddig biztosra venni, hogy a szervezet elfigadja az új szivet, addig sokszor jelentkezik immunreakció.

Ez kimondottan nagy mütét, és csak több hét után lehet félig-meddig biztosra venni, hogy a szervezet elfigadja az új szivet, addig sokszor jelentkezik immunreakció.
Talán nyugodtan mondhatjuk, hogy a mûtétek közül a legnagyobb. Ha pár nap (2-3) eltelik úgy, hogy semmi komolyabb komplikáció nem lép fel, akkor már az elsõ szorításokat elengedhetet. Persze, ahogy az elsõ hozzászóló írta, hosszú hetek, hónapok fognak igazából választ adni a kérdésre. Sokat számít, hogy a betegben mennyi a belsõ erõ, az élni-akarás, a hit, és állítólag az is, mennyire érzi azt, hogy a család, a barátok, stb. szeretik és "visszavárják".
A kérdező hozzászólása: belsõ erõ és élni akarás abszolut van benne, nem is kicsi! és tudja hogy viszavárják, a családja és a szerelme. fiatal még, 29 éves. köszönöm a biztató szavakat!
Az jó! Az orvosok szerint, most mi a helyzet, milyen az állapota? Gondolom, eddig bent voltál nála a kórházban, mi van most vele?
A kérdező hozzászólása: nem, sajnos nem lehettem ott, mikor végeztek a mûtéttel szóltak hogy jól van, és mûködik a szív, ez volt ma éjfél után, azóta még semmi.
Ne aggódj, biztos minden rendben van, mennek a dolgok a maguk útján. Gondolj arra, ha nincs hír, az jó hír!!!!!
A kérdező hozzászólása: kaptam hirt, jol van, mégegyszer nagyon köszönök mindent!
Oké! Köszi, hogy szóltál. Szorítunk nektek!
Az ilyen mûtétek után olyan szereket kap a beteg, ami próbálja megakadályozni a kilökõdést. Szerintem nem lesz itt gond :)

Én egy 17 éves fiú vagyok, 183 cm magas és 68 kg. Rendesen eszek és heti öt kosáredzésem van de már egy fél éve nem híztam semmit. Mit tudnék csinálni hogy hízzak?

Legjobb válasz: Minek akarsz hízni? Lehet, hogy ilyen vagy genetika! Majd ha 40 éves leszel, akkor meg írsz, hogy fogyni akarsz. Várj még pár évet mert a növekedésed, hízásod stb..nem fejezõdött be.. Kicsit tényleg soványka lehetsz, de láttál már kövér kosárlabdásat????? Többnyire inkább izom-erõ növelést kéne csinálni, mert a zsírpárna nem fog rádkerülni ennyi ugrálással, és nem is szép!

Minek akarsz hízni? Lehet, hogy ilyen vagy genetika! Majd ha 40 éves leszel, akkor meg írsz, hogy fogyni akarsz. Várj még pár évet mert a növekedésed, hízásod stb..nem fejezõdött be.. Kicsit tényleg soványka lehetsz, de láttál már kövér kosárlabdásat????? Többnyire inkább izom-erõ növelést kéne csinálni, mert a zsírpárna nem fog rádkerülni ennyi ugrálással, és nem is szép!
Én 18 évet cselgáncsoztam (ennek már 10 éve) és azóta csak 10 kilót szedtem fel. A baj az, hogy ami elõtte izom volt, az átment szírszövetbe, úgyhogy örülj a súlyodnak, amíg teheted. :)

Már egy fél literrel huncutabb vagy mint én?

látom a szemeden:D

Legjobb válasz: Igen mert fél literrel több piát ittam :D

Igen mert fél literrel több piát ittam :D
Ja. A többit meg kihánytam.
még nem... de pár óra mulva biztos....

Már egy fél éve mondják hogy fejlett vagy meg minden hogy nemsoká megjön. Miért nm jön meg?

Eltelt fél év, barnás a folyásom és több is és még nem jött meg.Segítsetek!!(12 vagyok)

Legjobb válasz: Ha barnás a folyásod olykor, akkor az már az elõjele! De ne ess pánikba akkor se, ha csak 17 évesen jön meg, mert az is teljesen normális. Ha addig nem jönne meg, akkor kellene majd orvoshoz menned.

Ha barnás a folyásod olykor, akkor az már az elõjele! De ne ess pánikba akkor se, ha csak 17 évesen jön meg, mert az is teljesen normális. Ha addig nem jönne meg, akkor kellene majd orvoshoz menned.
Még 4 évig legyél türelmes! 16 éves korodig kell megjönnie az elsõ menstruációdnak!
Örülj még neki, majd rájössz h milyen macerás MINDEN hónapban..:D..és eleged lesz belõle! :P (És egyébként 14 év, ami legáltalánosabb...és olyat is olvastam már, hogy aki nagyon fiatalon kezd el menstruálni annak késõbb nagyobb esélye van, pl mellrákra..de ez lehet csak kacsa!) Szóval ne aggódj!!! :) Élvezd még a gyerekkort!!!
Nyugi, 17 éves korodra biztosan megjön.
Ó, bõven ráérsz, még ha csak 17-18 éves korodba jönne meg, az is teljesen normális.

Mar egy fel eve nem jarok semmi kozossegbe, mivel megszakitottam egy evet egyetemen. Csak neha talalkozok baratokkal, mozira meg bulikra nincs penzem. Sokszor nagyon egyedul erzem magam. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Miért szakítottad meg az egyetemet? Ha idõd van, akkor szerintem keress valami diákmelót! Akár alkalmit egy szövetkezeten keresztül. Egyrészt: emberekkel találkozol, jó hangulatú beszélgetéseknek lehetsz részese, másrészt egy kis pénzed is lesz. Amúgy megértelek. Utolsó évben én sem nagyon jártam sehova az egyetemen, csak a szakdolit írtam. Ahogy ezt tették a barátaim is, akik persze más városban is éltek, szóval tiszta depressziós voltam.

Miért szakítottad meg az egyetemet? Ha idõd van, akkor szerintem keress valami diákmelót! Akár alkalmit egy szövetkezeten keresztül. Egyrészt: emberekkel találkozol, jó hangulatú beszélgetéseknek lehetsz részese, másrészt egy kis pénzed is lesz. Amúgy megértelek. Utolsó évben én sem nagyon jártam sehova az egyetemen, csak a szakdolit írtam. Ahogy ezt tették a barátaim is, akik persze más városban is éltek, szóval tiszta depressziós voltam.
Az a helyzet, hogy én is így vagyok vele. Pedig van barátnõm és haverom is pár, de csak a barátnõmmel találkozok naponta, a barátaimmal ritkán és pont az a lényeg. Merre laksz?
A kérdező hozzászólása: 1. mert penzre van szuksegem hogy az egyetemet kifizessem 2. nekem egyelore meg parom sincs u h megszarabb. Amugy romaniaban lakom az egyik megyeben valamelyik faluban :)
Második vagyok Hát igen úgy tényleg nehéz ha faluba laksz. Egy városba azért más, persze tökmindegy hol laksz, ha egyedül vagy. Én biciklizek, nemrég vettem egy motort, azzal megyek mindenhova, ha arra felülök kikapcsolok és másvilág van, esetleg próbáld meg azt. Az egy külön életérzés.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat :)

Tisztelt Főorvos Úr! Lassan egy éve elkaptam a barátomtól egy hüvelyi fertőzést, elmentem orvoshoz, kaptam rá gyógyszert én is és a párom is. (tinidazol-t) Szedek fogamzásgátlót, de már egy fél éve nem merünk gumi nélkül érintkezni mert nekem erős darabos

Tisztelt Főorvos Úr! Lassan egy éve elkaptam a barátomtól egy hüvelyi fertőzést, elmentem orvoshoz, kaptam rá gyógyszert én is és a párom is. (tinidazol-t) Szedek fogamzásgátlót, de már egy fél éve nem merünk gumi nélkül érintkezni mert nekem erős darabos folyásom van, és ha hanem használunk óvszert akkor a páromnak kiütései lesznek és erős, nyílaló fájdalmat érez vizelésnél. Mi lehet ennek az oka? És a darabos folyásnak? Már mindent kipróbáltam a vitagyn c-t is már második dobozzal, egy héten kétszer alkalmazom de nincsen változás. 20éves vagyok, nem túlsúlyos, gondolkoztam már hogy étrendet kellene váltanom de egészségesen táplálkozom.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, vizsgálat nélkül magam sem tudok semmit mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, vizsgálat nélkül magam sem tudok semmit mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Lassan egy éve elkaptam a barátomtól egy hüvelyi fertőzést, elmentem orvoshoz, kaptam rá gyógyszert én is és a párom is. (tinidazol-t) Szedek fogamzásgátlót, de már egy fél éve nem merünk gumi nélkül érintkezni mert nekem erős darabos

Tisztelt Főorvos Úr! Lassan egy éve elkaptam a barátomtól egy hüvelyi fertőzést, elmentem orvoshoz, kaptam rá gyógyszert én is és a párom is. (tinidazol-t) Szedek fogamzásgátlót, de már egy fél éve nem merünk gumi nélkül érintkezni mert nekem erős darabos folyásom van, és ha hanem használunk óvszert akkor a páromnak kiütései lesznek és erős, nyílaló fájdalmat érez vizelésnél. Mi lehet ennek az oka? És a darabos folyásnak? Már mindent kipróbáltam a vitagyn c-t is már második dobozzal, egy héten kétszer alkalmazom de nincsen változás. 20éves vagyok, nem túlsúlyos, gondolkoztam már hogy étrendet kellene váltanom de egészségesen táplálkozom.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, vizsgálat nélkül magam sem tudok semmit mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, vizsgálat nélkül magam sem tudok semmit mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!