Találatok a következő kifejezésre: Már egy elmúlt a (182 db)

Ez normális? Két ujjam levan zsibbadva már egy párnapja, a kezeim is szoktak éjszakánként, de azok reggelre elmulnak. 34hetes km.

Legjobb válasz: Szia! Én ma hajnalban tapasztaltam ezt elöször,többször is felébredtem és zsibbadtak a kezeim! Nemtudom mitöl lehet,de hátha érkezik tapasztalt kismama válasz! :) Amugy neked mennyit mocorog a babád? Ja,én is 34 hetes vagyok,és nekem nagyon keveset,már kb. 1 hete.

Szia! Én ma hajnalban tapasztaltam ezt elöször, többször is felébredtem és zsibbadtak a kezeim! Nemtudom mitöl lehet, de hátha érkezik tapasztalt kismama válasz! :) Amugy neked mennyit mocorog a babád? Ja, én is 34 hetes vagyok, és nekem nagyon keveset, már kb. 1 hete.
A kérdező hozzászólása: Én még dolgozom, igy reggel elringatom, de délután beindul amikor már én pihennék.De vannak lustább napja is, de általában elég aktiv.
Szia! Amikor én terhes voltam, nekem is zsibbadtak az ujjaim majd a karom is és nem is múlt el, még meg nem szültem. Nagyon zavaró volt, az orvosom is azt mondta majd elmulik ha meg lesz a baba. Viszont az öcsém felesége kapott valamit az orvosától és el is múlt neki, ha gondolod megkérdezem neked, de lehet hogy ha szólsz a dokidnak õ is tud valamit adni rá!

Már 20hós elmult a fiam és az alsó 2-es 2metszőfoga közül csak egy jött ki, van esély hogy a másik még előbújik? (alul az első 4fogából csak 3van meg) Járt valaki így a kicsije fogával?

Legjobb válasz: Nekem személyesen hiányzik az egyik alsó metszõfogam, soha nem is volt, és el se férne, így is torlódik a többi, úgyhogy a természet okosan elrendezte. Persze ettõl még lehet, hogy késõbb elõbújik az a fogacska, de lehet, hogy a kisfiadnak is eggyel kevesebb foga lesz.

Nekem személyesen hiányzik az egyik alsó metszõfogam, soha nem is volt, és el se férne, így is torlódik a többi, úgyhogy a természet okosan elrendezte. Persze ettõl még lehet, hogy késõbb elõbújik az a fogacska, de lehet, hogy a kisfiadnak is eggyel kevesebb foga lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nekem is van 2ismerõsöm is, akinek a maradandó csontfogai közül 1-1db hiányzik. Csaj tejfognál nem láttam még ilyet. Gondolom ha a tejfogai hiányosak is lesznek, attól a maradandó még kibújhat neki mind, vagy nemtudom? :)
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy nekem már a tejfogam is hiányzott-e, mert kb. 10 éves voltam, mikor fogszabályzáson kiszúrta a fogorvos a hiányt. Majd egy-két év múlva, ha kint lesz mind a 20 (vagy 19) tejfogacskája, úgyse árt elvinni gyerekfogorvoshoz kontrollra, akkor majd átbeszélheted vele ezt a kérdést.

Van itt olyan anyuka, akinek elmúlt már egy éves a babája, de még mindig nem igazán vágyik a szexre?

Nálunk állandóan ezen megy a vita.A férjem ma azt mondta,mivel nincs szex,már csak azért vagyunk együtt,hogy "neve legyen a gyereknek".Ez részemr?l nem igaz,de ha nem kívánom mit tehetnék?Tegyem szét a lábam akkor is,csak hogy elégedett legyen?

Legjobb válasz: (nem akartam még elküldeni) Ha az érzelmeid változtak meg a férjed felé, akkor baj van. De lehet, hogy csak benned nem akkora a vágy, de ha gyakrabban csinálnátok, akkor újra visszajönne. Azt sem érted, hogy mit értesz az alatt, hogy "régebben sem voltam ninfomán". Jó volt egyáltalán a szex? Mert ha jó volt, akkor hiányozna. Lehet, hoyg csak többet kéne kísérleteznetek együtt a férjeddel?

Én szinte ugyanebbe a cipõbe járok!!!! Igaz még nincs 1 éve hogy szültem ( 8, 5 hónapja). Egyáltalán nem kívánom a szexet. Én már orvoshoz akarok menni, mert ez nem normális. Nem is kívánom nem is jó, ha együtt vagyunk, pedig nagyon szeretem a páromat!!!!
A sexre is igaz egy közmondás: Evés közben jön meg az étvágy!! Hidd el nekem IGAZ. Az elsõ gyerkõcnél hasonló probléma volt nálunk is. Három hónap után azt mondtam, hogy elég!!! Elmentem egy DVD-s boltba, és vetem egy "oktató filmet". Mivel egész nap egyedül voltam itthon volt idõm egyedül "gyakorolni" a sex-et. Eleinte amikor kimentem az utcára úgy éreztem, mintha a homlokomra lenne írva, hogy miket csinálok itthon egyedül, de aztán nem törõdtem ezekkel az érzésekkel. Egy-két hét után meg lett az eredménye, mert kezdett visszajönni az étvágyam, és minden megoldódott. A jó családi harmóniához fontos a jó sexuális élet, és nem csak azért hogy a férfi ki legyen elégítve, nekünk nõknek is ugyanolyan fontos, még akkor is, ha most nem úgy érzed! Sok sikert, és kitartást!!
(nem akartam még elküldeni) Ha az érzelmeid változtak meg a férjed felé, akkor baj van. De lehet, hogy csak benned nem akkora a vágy, de ha gyakrabban csinálnátok, akkor újra visszajönne. Azt sem érted, hogy mit értesz az alatt, hogy "régebben sem voltam ninfomán". Jó volt egyáltalán a szex? Mert ha jó volt, akkor hiányozna. Lehet, hoyg csak többet kéne kísérleteznetek együtt a férjeddel?
Én nõ vagyok, de ha azt érezném, hogy nem kíván a férjem és bizony elválnék a 3 gyerekünk ellenére is. Még pár hónapot meg lehet érteni, de 1 év az már valóban szörnyen sok. (én 4 hetet bírtam a szülés után utána már le akartam feküdni a férjemmel. Több mint 20 éve vagyunk együtt, de legalább minden másnap szeretkezünk) Nálad akár valami hormonális gond is lehet. Beszéld meg az orvosoddal, vagy egyszerûen csak engedj a férjednek (használjatok sikosítót ha nem nedvesedsz) és talán megjön a kedved.
Egyébként lenne rá alkalmatok? Szóval a gyermek miatt kérdezem, ill. együtt alszotok? Ha esetleg úgy direkt kell összehozni valamikor, amikor éppen van rá lehetõség, az kiábrándító tud lenni. De ha spontán van rá alkalmatok, akkor el kell gondolkodni, hogy miért nem kívánod. Megváltoztál, vagy a férjed változott meg (külsõleg, belsõleg)? Mással el tudnád képzelni - szoktál ezen gondolkodni? Mert vagy csak vele nem kívánod, vagy egyáltalán senkivel. Érdemes lenne szexuálpszichológushoz fordulni, ha változtatni szeretnél.
Miért ritkán? Szerintem ülj le és gondold végig, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban. Mert azt azért remélem érzed, hogy ez nem normális.
Azért ne ess túlzásokba, az hogy az érzelem a szexhez van kötve nem egyenlõ azzal, hogy egy éve nem volt szex. Szerintem itt neki kéne kétségbeesve lennie, nem neked. Nem õ szült hanem te, nem várhatod tõle, hogy téged meg a gyerekd imádva éljen melletted és táplálkozzon a nagy szerelemmel a szex meg ne érdekelje! Igenis a jó kapcsolatban van olyan, hogy engedünk egy gyors menetet a másiknak néha amikor nincs is olyan nagy kedvünk. Máskor meg megérti, hogy most nem. De mondjuk esetedben nem errõl lenne szó. MOndjuk próbálkozhatnál. Szerintem nem mindenki olyan, hogy állandóan égn a vágytól, én is csak akkor izgulok legtöbbször amikor "csináljuk", tehát amíg nem addig nem érzem úgy hogy nagy szükségem lenne rá. Viszont nekem úgy tûnik téged nem is nagyon érdekel. Nem kívánod és kész, nem tudsz mit tenni és ennyi. Sajnálom szegény férjed. Ebbe egy csomó nõ bebeesik amikor szül. Aztán jönnek ide az oldalra és élvezettel szídják a szemét férfiakat, akik elmennek sörözni, másik szobába költöznek mert sír a gyerek, nem segítenek semmit meg elhagynak egy másik nõért... Talán próbálkozni kéne, összebújni minden megkötés nélkül, nem mosni kezeidet. De ha neked így jó akkor így jó.
Szia!Én imádtam a sexet a férjemmel.De sajna ahogy terhes lettem nekem már ott elvágták a szex utáni vágyat.Szegény valahogy kibirta hogy elég keveset szexeltünk.de szülés után derült ki hogy alultermel a pajzsmirigyem és ez okozta nálam a nem kívánom a szexet c mûsort.szóval ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy azért csináltass egy vérvételt a tsh , t4 rõl hogy nálad nem e ez okozza a problémát.
Én is kisbabás anyuka vagyok, és az egész napos teendõk után (semmi segítségem nincsen, a gyermekem is mindig velem van, sose vigyáz rá senki stb. nem panaszképpen mondom csak hogy se nagyszülõk se semmi) Élénk, hisztis, és akaratos 2 éves korába érkezett és várom a kistesót éppen. Nem mondanám h a szex körül forog a gondolatom. De mégis csak azt tudom mondani hogy ha belekezdünk, akkor elõfordul hogy már jó is lesz :) Illetve én igenis (ez most csúnyán hangzik) de megerõltetem magam, mert a férjem nem így vett el és nem így tervezte az életét hogy majd havi egyszer nagy nehezen együtt vagyunk és kész. Így erõt veszek magamon és egyrészt megteszem amit kér, másrészt meg közben már megjön a kedvem is. Nem akarom hogy emiatt hagyjon el engem is meg a gyereket is (teszem hozzá egy idõ után jogosan...) mert sosincs itthon semmi. Nekem mondjuk tuti önértékelési problémáim miatt nem olyan a szex meg a fáradtság miatt sem.
Kedves anyuka! Csatlakozom az utolsó hozzászóláshoz, én mindig beindulok egy jó kis filmre. Javaslom szerezz be egy filmet magadnak, meglátod megjön a kedved. Jó hancúrozást:-))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó!!!Na, kb. ilyen válaszra vártam:D!
A kérdező hozzászólása: Ne értsd félre, nem egy éve nem volt semmi, csak azóta ritkán.
A kérdező hozzászólása: Kedves 18:09-es.Már elnézést, hogy én vagyok kétségbe esve és nem a férjem.Mit gondolsz miért írtam ki ezt a kérdést?Talán szeretnék valami megoldást a problémámra... Gondoltam más is járhat ilyen cipõben és talán tud rá magyarázatot adni vagy tippet, hogy mit tegyek. Örülj neki, hogy nincsenek ilyen gondjaid.Mit gondolsz ?Szórakozásból nem szexelek?
Szia! Teljesen megértelek. Az én babám is már elmúlt egy éves és képtelen vagyok a szex-re. Szörnyen elkeserítõ de nem megy. És meg sem tudom erõltetni magamat mert nem akarom. Szeretem a férjem és rossz így élni. Valamit lépnem kéne...tudom.


Ha elmulik a szerelem attol még hosszú tavon müködhet egy kapcsolat? Vagy ennélkül sose lesz már jò?

A parommal 5 eve vagUnk egyutt õ már 29 én 22 tavkapcsolatnak indult de sikerult felkoltoznie pestre,életem legszebb idõszaka volt..kb 1 éve bevalott nagy kínok áràn hogy neki elmult a szerelem irantam de õ nagyon szeret es velem akar lenni azota mar egyszer szünet is tartottunk de õ más lett érezni hogy elmult a szerelem nàla...en ugyanigy szeretem õt mint az elsõ nap de mindig ott lyukadunk ki hogy keveset ad en meg 100% probalok mindent megtenni értünk nekem õ az igazi ugy erzem..de nem tudom lehet keves ha csak szeretjuk egyast de elobb utobb mindenkinel elmulik.nem ? lehet egy olyan dologhoz ragaszkodom ami mar nem lesz sose jo?

Legjobb válasz: a szerelem mindig elmúlik. fõleg hogy a csávó már ilyen öreg hozzád képest. nem fog ez már változni, v elfogadod v dobod.

a szerelem mindig elmúlik. fõleg hogy a csávó már ilyen öreg hozzád képest. nem fog ez már változni, v elfogadod v dobod.
A kezdeti rózsaszín köd a hormonok tombolásától van, elmúlik. Mindig, minden kapcsolatban. A párkapcsolatokhoz fel kell nõni, azért bizony dolgozni kell (mindkét félnek), és nem csak a másiktól várni, hogy jó legyen. Az is fontos, hogy tisztában legyünk vele, mi a jó másiknak, és nem azt adni, amit mi gondolunk, amire mi vágyunk (mert lehet, hogy a másik másra vágyik). Ehhez kell az önismeret és a kommunikációs készség. Ha ezek hiányoznak, akkor a kapcsolat kiüresedik, megszokássá válik. Ha õ semmit nem tesz a kapcsolatért, akkor soha nem lesz jó, nem érett még meg rá (van, aki egész életében nem érik meg rá).
Én azt vallom, hogy valami szerelem kell egy kapcsolatba valamikor, mert ha el is múlik, vissza lehet rá gondolni, és még elõ is jöhet késõbb újult erõvel. Ezzel tehát jók vagytok. A szeretet pedig döntés kérdése is, annyiban, hogy mit adok a másiknak, hogyan bánok vele, stb. Több lehetõség van: vagy szeret, és csak ennyit tud adni neked, vagy nem szeret, és kényszerûségbõl csak ennyire képes, hogy vele maradj. Az is lehet, hogy nem a te szeretetnyelveden "szól" hozzád, ezért neked úgy tûnik, mintha nem szeretne már, pedig de. Ehhez olvassátok el Gary Chapman idevágó könyvét!
"Az is lehet, hogy nem a te szeretetnyelveden "szól" hozzád, ezért neked úgy tûnik, mintha nem szeretne már, pedig de. Ehhez olvassátok el Gary Chapman idevágó könyvét!" Igen, de annak pont az a lényege, hogy meg kell tanulni a MÁSIK szeretetnyelvén kommunikálni. Mert sokan - kényelmesen - úgy értelmezik, hogy a másik félnek kellene érteni, ha én a saját szeretetnyelvemen kommunikálok. Pedig nem!
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm...most még együtt vagyunk..

Már nagyon régóta van egy szemölcsöm a nemi szervem közelében . Eddig nem okozott problémát a nőgyógyász is látta de nemszolt semmit. Egy hete elkezdett fájni érzékeny az érintésre. Elmulik a fájás valamikor?

Legjobb válasz: megsértetted vmivel? pl cipzár,köröm,akármi,attol lehet vagy szex közben erõsebb dörzsölés érhette,nekem olyankor érzékenyebb,de elmulik 1-2 nap alatt ha "csak" külsõ hatás érte 1 hét már sok,menj dokihoz,inkább õ mondja h nincs semmi baja

megsértetted vmivel? pl cipzár, köröm, akármi, attol lehet vagy szex közben erõsebb dörzsölés érhette, nekem olyankor érzékenyebb, de elmulik 1-2 nap alatt ha "csak" külsõ hatás érte 1 hét már sok, menj dokihoz, inkább õ mondja h nincs semmi baja

A mai lányok miért nem tudják kezelni azt, hogy elmúlik a szerelem, tűz és marad a szeretet? Megtud egyáltalán állapodni egy mai nő, mert a szerelem mindig elmúlik?

Ma az van, hogy, ha elmúlik a t?z, szerelem, akkor már nem az lesz mint régen és unalmas lesz a kapcsolat és keresitek újra a szerelmet és képesek vagytok elhagyni azt a pasit aki a mindenetek volt és szeret titeket és tör?dik veletek, de nektek más kell, akibe újra megélitek a szerelmet.

Legjobb válasz: Nem törvényszerû, hogy véget érjen. Ok, a kezdeti lángolás az elmúlik, de nem szabad hagyni teljesen kihûlni sem, mert akkor jön a társas magány, annak meg az égvilágon semmi értelme. Tessék dolgozni a kapcsolatért folyamatosan, mindkét félnek, és akkor nem lesz gond!

Nem törvényszerû, hogy véget érjen. Ok, a kezdeti lángolás az elmúlik, de nem szabad hagyni teljesen kihûlni sem, mert akkor jön a társas magány, annak meg az égvilágon semmi értelme. Tessék dolgozni a kapcsolatért folyamatosan, mindkét félnek, és akkor nem lesz gond!
Nem elvárás szerintem, hogy megálapodjanak. Jól teszik ha lépnek, ha már nem a régi a kapcsolat. AMi kifulladt, azt felesleges erõltetniük, úgyis csak a sorozatos feszültégek, nézeteltérések vannak. Fõleg egy ilyen túlhajszolt életben. Jobb inkább élvezkedni, mint unottan nyûglõdni. Tódozott, fótozott viszonyokban élni nem egy élmény. Fõleg ha megteheti, hogy még tud magának friss partnert keresni, akivel újra a régi hangulat jön, akkor szinte érthetetlen nyomorogni egy rég szétunt viszonyban. Nagyon kevés olyan jó probléma, konfliktuskezelõ ember van, akik sok sok év után is állati nagy idillben vannak meg egymással. A zöme egyre többet ugaz össze, egyik a másik fejére "nõl" kiütköznek a hibák, mert már nem vakít a szerelem, kinek kell ez?
teljesen egyetértek a 10.es válaszolóval, ha valaki kilép a kapcsolatból, az csak azért van, mert valamiféle egyensúly felbomlott, vagy nem volt egészséges egyensúly egy kapcsolatért sokat kell tenni mindkét félnek, miután elmúlik a szerelem pláne ha meg valóban ez az indok a szakításra, az elég naiv dolog, esetleg keveset tapasztalt az adott személy
Szerintem sem csak a lányokra jellemzõ! Az a helyzet, hogy mindenki szabadabban akar élni, mint régen. Igen, a szerelem elmúlik, de lehet, hogy utána derül ki, hogy valójában nem is passzolnak más egyéb téren. Az a fél akit otthagynak, vagy még szerelmes, vagy ragaszkodik, ezért másképp látja a helyzetet (úgy gondolja, hogy egymáshoz illettek). Szerintem csak azért, hogy újból szerelmes legyen, egy jól mûködõ kapcsolatból nem lép ki senki.
Sok embernek fogalma sincs róla, hogy az önzetlen szeretet sokkal nagyobb és magasabb rendû dolog, mint a szerelem, egy élet alatt nem sokszor éli át az ember, vagy át sem éli. Szerelmesnek lehet lenni sokszor, de szeretni valakit tiszta szívbõl már nem. Csak valahogy a szerelmet és a gyomor meg kézremegõs dolgokat jobban nyomják, erõltetik az emberek torkán, hogy csak addig kapcsolat egy kapcsolat, amíg ezt érzed, sokan sajnos el is hiszik. Ezért nem fognak az életben soha társat találni maguknak, mert ezek az érzések teljesen természetes módon múlnak el, valakinél pár hét vagy hónap után.
Egy dolgot felejtettem el: ez azért nem törvényszerû! Van, amikor tényleg el kell múlni egy kapcsolatnak, meg olyan is, aki felfogja, hogy dolgozni kell a kapcsolatáért. Én azokról beszéltem, akik így intézik!
nem a megfelelõ lányokkal kell ismerkedni, ezért nem a mai lányokat, hanem a te ízlésedet kéne fikázni, mert nem mindegyik ilyen, nem értem miért nem fogjátok fel, de már beletörõdtem, hogy folyton megy az általánosítás.....
Tisztázzuk: a nõk mindig is így mûködtek, csak éppen akkor nem pasit, hanem férjet kerestek, és akihez hozzámentek, azzal együtt is maradtak. Házasság után azonnal jött a gyerek, és volt vagy tíz év, mire egyáltalán észrevették, hogy elmúlt a tûz. Én a szüleink korosztályából elég kevés olyan párt láttam, ahol a tiszteletnél több maradt volna, mire a gyerek mondjuk felsõs lett ált. suliban. Akkor ez volt a megszokott, nem az, hogy igazit kell keresni. Mire a tûz elmúlhatott volna, a lány kezét megkérték, ettõl megint tûzbe jött. Mire ez elmúlhatott volna, jött a baba. Aztán egyszer csak már tizenéves házasságban élnek, már minden megszokottá vált. A férfiak általában a saját szabadságukat féltik, a nõk attól félnek, hogy nem AZ igazival jönnek össze, ha pedig egy harmadik felé felébrednek az érzelmeik, akkor bizony nem a párjuk az igazi. Ez a régi menet szerint már jócskán házasság után, gyerekek mellett történhet, akkor meg már a család, a gyerekek miatt maradnak együtt. Megállapodni meg úgy szoktak, hogy már eleve nem keresik a szerelmet. Egyszer csak rájönnek, hogy mindjárt 30 évesek, kellene valaki. A szerelemben már sokszor csalódtak, így elkezdenek intenzíven randizgatni, és ha egy hasonló korú sráccal jól kijönnek, kiegyensúlyozott és tûrhetõ szintet tudnak tartani a párkapcsolatban, akkor azzal együtt maradnak. Más kérdés, hogy ezt a szintet tudták volna tartani egy olyan emberrel is, akihez sokkal több dolog köti õket, de valahogy ezt meg kell tanulni. Nem mondom, hogy ez jobb, vagy rosszabb, mint szerelembõl házasodni, mert ez így ugyan elég szánalmasnak és hidegnek hangzik, de legalább józanul, nem pedig szerelemmámorban mérik fel a másik felet a résztvevõk, így talán kisebb az esélye a késõbbi nagy pofára esésnek. Így már eleve egy olyan emberrel jön össze a csaj, akivel szerelem nélkül is jól megvan.
Mert nem mindig ér véget! A szüleim még mindig halálosan szerelmesek egymásba, és amíg látom, hogy ilyen létezik, és mûködik, addig nem adom fel, mert szerelmesnek lenni a legjobb dolog a világon, ez tesz boldoggá, és én boldogan szeretnék élni, amíg meg nem halok!:) Ha az igaz szerelmem keresésével eltelik az egész életem, akkor így jártam, de legalább mindent megtettem. 21/L
A kérdező hozzászólása: 28
nem minden esetben múlik el, nálam sem múlt el, de a párom tesz is érte rengeteget(én is)hogy megmaradjon nálunk hat éve megvan a szerelem, ne magaddal gyere, összejössz tizenévesen egy lánnyal, elhagy, és azt hiszed tudod hogy mi a szerelem lehet szerelmes sem volt beléd mennyi idõs vagy?
A mai lányok? Inkább a mai emberek, kollektíve.
Sok olyan párt látok, ahol 10-20 év házasság után is megvannak az erotikus pillantások, összebújás, spontán ölelkezés, udvarlás, összekacsintás, kézenfogva sétálás, együtt zuhanyozás, stb. Na meg persze olyanokat is, ahol ez nincs meg... az én férjem szerint természetes az, hogy egy 10 éves kapcsolatban már nincs közös program, érintés, szex, udvarlás, stb., csak gazdasági társaságként és gyereknevelési társulásként létezünk. Szerintem meg nem normális. Én 1 éve úgy döntöttem, hogy elválok, mert semmi jelét nem mutatta annak, hogy szeretne változtatni ezen. Persze nyilván sokkal kényelmesebb este a tévé távirányítóját benyomni, és leülni a gép elé netezni, mint mondjuk adni egy puszit a párunknak... aki a saját kényelme és lustasága érdekében nem tesz semmit a párkapcsolatáért, az meg is érdemli. És akkor tényleg ne csodálkozzon, ha a nõ lángolást keres - máshol! Én évekig türelmesen vártam, hogy valami változzon, pontosan jeleztem, hogy mire lenne szükségem egy kapcsolatban. A legcsekélyebb jelét nem mutatta, hogy meg akarja próbálni megadni, ezért úgy döntöttem, akkor majd megadja más... (és tényleg!). Nem, nem a lángolás kell, de azért nem akarok totálisan elhidegülve sem élni! Aki szerint ez így mûködhet, az még nem élt így... A férjem eleve "ésszel" vett el, racionálisan döntött, hogy én majd jó feleség és anya leszek, és esze ágában nem volt dolgozni azért, hogy a párkapcsolat is mûködjön. Évek múlva neki is hiányozni kezdett a lángolás, és máshol kereste... Lehet, hogy eleinte jó ötletnek tûnik tudatosan választani partnert, de én tapasztalatból azt mondom, hogy ez mindkét félnek rossz! Olyat kell választani, akivel megvan a tûz, és azt õrizni kell!

Az normális ha elmúlt a hányingerem egyik pillanatról a másikra? 7 hetes vagyok, nagyon félek, mert már volt egy terhességem, de az sajnos nem volt sikeres!

Legjobb válasz: Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!

Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!
Én is 7 hetes vagyok, múlt héten 3 napra teljesen elmúlt a hányingem, tegnap óta ismét örvendeztet. :) Ne aggódj, nyugi, minden rendben lesz! Boldog babavárást!
ha elmúlt a hányingered: örülj neki!!! nem azon múlik a terhesség, sõt, anélkül sokkal kellemesebb. :)

9. hétben vagyunk! 3-4napja elmúlt a mell fájásom, csak a mellbimbó érzékenysége és fájása maradt meg! Ez gond lehet, vagy természetes, hogy egy ido után csak a mellbimbónál maradtak a tunetek és az egész mell feszulés elmúlt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a 12.hét körül mult el,addig iszonyú volt.De fokozatosan mult a tünet,ma már csak a bimbó körül fáj,de elõtte 2 hétig nem aludtam annyira feszültek. Ne aggódj,jól van a pici!! üdv.14heteske

Szia!Nekem a 12.hét körül mult el, addig iszonyú volt.De fokozatosan mult a tünet, ma már csak a bimbó körül fáj, de elõtte 2 hétig nem aludtam annyira feszültek. Ne aggódj, jól van a pici!! üdv.14heteske
Azért egy UH-ra ha tudsz, menj el! Nem akarlak ijesztgetni, én a 9. héten vesztettem el a babóm. Nekem a nagy fáradság érzésem kezdett alább hagyni és egy minimálisat barnáztam, azért mentem el a dokihoz és õ már nem jó híreket mondott. Bocs hogy ilyet írok, de inkább a doki nyugtasson meg! Szorítok neked!
Ne izgulj! Semmi baj! Én most vagyok a 24. hétben és eddig még soha nem feszült, égett, fájt stb. a mellem. Ez mindenkinél más! Boldog babavárást!

28 éves vagyok egy éve vagyok nős. Már elmult a szerelem és nem jó vele az ágyban. Néha még egyedül is jobb a szex. De elvállni nem nagyon akarok. Meg most terhes is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: HOgy lehet egyedül szexelni?szerintem mindenképp ülj le a feleségeddel és beszéljétek meg a dolgokat.A szerelem mindig elmulik ,ez nem meglepõ kivéve akkor ha csak egy éve vagytok együtt.De ha több éve akkor nem.Szereted még egyáltalán?Vele akarsz még lenni???Vagy csak megkimélni akarod a csalódástól?.....nem hiába tettem fel ezeket a kérdéseket.

HOgy lehet egyedül szexelni?szerintem mindenképp ülj le a feleségeddel és beszéljétek meg a dolgokat.A szerelem mindig elmulik , ez nem meglepõ kivéve akkor ha csak egy éve vagytok együtt.De ha több éve akkor nem.Szereted még egyáltalán?Vele akarsz még lenni???Vagy csak megkimélni akarod a csalódástól?.....nem hiába tettem fel ezeket a kérdéseket.
A szerelem mindig elmúlik, bár fel lehet lángoltatni idõnként!Viszont nagyon fontos a kommunikáció!Mondd el neki, hogy mi a problémád vele, hogy mit szeretnél az ágyban!Õ is mondja el, hogy mi nem jó neki, mert biztos, hogy Õ is érzi, hogy valami nem oké!Ne tõlünk kérj tanácsot, hanem a feleségedtõl!Mondd el nei, hogy nem találod a helyed, kérd a segítségét, hogy minden újra oké legyen!Beszéljétek át, hogy mi vezethetett idáig, mert 1 év nem hosszú idõ...
Egy éve vagy házas. Ház! A házasság szimbóluma a ház, amit közösen építetek fel, és ez a szimbolikus ház ki van téve minden szemét dolognak, földrengés, tudja a f*aszom. Folyton rombolja valami, pl. az idõ. Elmenekülhetsz ebbõl a házból, de mikor nekiálltál nem azért tetted hogy ne legyél lelki hajléktalan??? Mit tegyél? Jól mondják itt. Kommunikálni kölllll. Tanácsadóhoz menni. Új élmények kellenek. A terhesség ilyen lesz. Bár azt mondják gyerek miatt nem érdemes együtt maradni, de vannak kivételek. Jelen esetben ha megszületik, talán az elsõ, második, ezt nem tudhatjuk házasság elõtt volt-e már gyereked, szóval megszületik és minden meg fog változni, mert férj státuszból apává váltál. Átalakult a ház! Mivel a változtatás szándékát érzékelni rajtad, kapaszkodj ebbe bele, nagyon fontos. Ne légy nyámnyila. Légy családfõ. A szexet is fel kell dobni, de ezt mindenki tudja hogy fel kell dobni, te is tudod, csak talán még nem mertél változtatni, vagy nem mertetek.
nem értelek! Elvetted feleségül, nyílván azért mert szeretted, akkor az hogy múlhat el ilyen rövid idõ alatt??? Ha meg nem vagy belé szerelmes miért kell a baba??? Hogy ha majd találkozol egy másik nõvel akibe beleszeretsz, elhagyd a feleséged meg a babát is??? Ha most nem jó vele az ágyban, gyanítom eddig sem volt az. Akkor megint itt a kérdés, hogy minek vetted el? Hogy ha majd látsz egy kívánatos nõt, és kölcsönös a vonzalom, akkor megcsald??? Nem tudom miért divat manapság felelõtlenül és meggondolatlanul házasodni illetve gyereket vállalni. Ha elõbb gondolkodtál volna, most sok kellemetlenségtõl megkímélnéd magad! Egyébként én is azt tanácsolom, hogy menjetek el párterápiára vagy családsegítõhöz, de a legfontosabb, hogy beszélgessetek sokat!
Elhamarkodott kapcsolat.Manapság divat, hogy rövid idõn belül létesítenek az emberek kapcsolatot.Egyszer randiztak és már START .Azt sem tudják mennyire illenek össze majd jönnek a pofára esések.Együtt járás elõtt igenis többször kell talizni és ismerkedni úgy, hogy nincs semmi testi kapcsolat.
MIért mondjátok, hogy a szerelem elmúlik? Szerintem nem. hát ez off
szegény gyerek, kb az én sorsomra jut majd! Jól elb¹ztad, gratulálok:D
A szerelem olyan mint az autó.Mindig tankolni kell hozzá különben üres lesz a tank.Mind a két félnek kell tenni a kapcsolatért nem csak a nõnek!!!!!

Egy beteljesületlen szerelemből adódó fájdalom elmúlik-e akkor, ha már elmúlt a szerelem? Vagy a mély fájdalom külön megmaradhat szerelemérzés nélkül?

A barátommal 3 éve járunk együtt, neki volt egy beteljesületlen szerelme előttem. Boldogok vagyunk, nagyon szeretjük egymást, sokszor mondja, hogy én vagyok az igazi, gyerekkorától kezdve engem keresett. Előző szerelmének fájdalma azonban még benne van, rémálmai vannak ezzel kapcsolatban, sokszor, amikor rá gondol még fáj neki, azt mondja. Én eddig elfogadtam és beleéreztem a fájdalmába, nem volt gond. A baj ott kezdődött, amikor ez a bizonyos lány felhívta őt telefonon és nagyon felkavarta. Igaz, azonnnal megkérte, hogy soha többet ne keresse semmilyen módon. Utána még írt egy levelet is a lánynak, hogy ne keresse, hiszen "úgysem tud tőle megszabadulni, míg él, vele lesz, mert annyira megérintette az egész akkoriban. Leírta milyen hatalmas szerelem volt és milyen hatalmas fájdalom lett belőle, de ami volt, az elmúlt, különben is boldog párkapcsolatban él velem. Ezt én így már nem teljesen értem, mert azt hittem, bár fáj még neki, de már lezárta, azonban a fenti eset elbizonytalanított. Nekem végig azt magyarázza, hogy nem a szerelem, hanem a fájdalom lesz vele, és a fájdalom "érintette" akkor meg annyira. Én pedig nem értem, hogy ezt a kettőt ennyire élesen szét lehet-e választani, vagy még mélyen a szívében mégis szereti a lányt, annak ellenére, hogy nekem mást mond. Csak az igazat szeretném tudni, Ti ezt hogy éltétek át?

Legjobb válasz: lehet. õ még a szerencsésebb, hogy legalább mást meg tud emellett szeretni, én pl. még azt sem.

lehet. õ még a szerencsésebb, hogy legalább mást meg tud emellett szeretni, én pl. még azt sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!