Találatok a következő kifejezésre: Már egy elmúlt (226 db)

Decemberbe szültem és 3 hétig megvolt utánna elmult és kb 2 hétre rá megjött és már egy hete vérzek. Ez természetes vagy forduljak az orvosomhoz?

Legjobb válasz: Szülés után természetes, ez a gyermekágyi vérzés, ami nem menstruáció, hanem egy ilyen tisztulási folyamat. Hát most hogy utána neked tényleg rendesen megjött-e már a menstruációd, vagy ez valami más, azt nem tudom. Általában aki szoptat, annak nem szokott megjönni, de azért van akinek igen. Ha nem szoptatsz, akkor lehet, hogy ez már az, viszont szülés után amikor elõször megjön, akkor kell egy kis idõ, amíg újra beáll rendesen. De abból baj nem lesz, ha orvos is megnéz, akkor legalább kiderül, hogy mitõl van.

Szülés után természetes, ez a gyermekágyi vérzés, ami nem menstruáció, hanem egy ilyen tisztulási folyamat. Hát most hogy utána neked tényleg rendesen megjött-e már a menstruációd, vagy ez valami más, azt nem tudom. Általában aki szoptat, annak nem szokott megjönni, de azért van akinek igen. Ha nem szoptatsz, akkor lehet, hogy ez már az, viszont szülés után amikor elõször megjön, akkor kell egy kis idõ, amíg újra beáll rendesen. De abból baj nem lesz, ha orvos is megnéz, akkor legalább kiderül, hogy mitõl van.
Az elsõ hat hét a gyermekágyi szak, addig tart a méh elsõ körbeni regenerációja. Bemásolom: gyermekágyi folyás: (lochia puerperalis) a szülés után a méh összehúzódását kísérõ folyás, mely szövettörmeléket, véralvadékot és a méh sebgyógyulásának váladékát tartalmazza. Az elsõ napokra az erõsen véres, sötét színû váladék jellemzõ. A 3-5. napra a gyermekágyas folyás még mindig véres jellegû, de világosabb színû, a menstruációra emlékeztetõ illatú. Az 5-7. napra kialakuló gyermekágyi folyás már nem véres, hanem savós, rózsaszínû. A következõ 2-3 héten a méh összehúzódását a fehéres-sárgás színû, szagtalan, és egyre kevesebb mennyiségû lochia jellemzi. Lúgos vegyhatású, ezért a hüvely normális pH-jának visszaállása csak a lochia megszunte után várható. A gyermekágyi folyás a szülést követõen még hat hétig fennállhat. Szoptatáskor is termelõdik méhösszehúzó hormon, olyankor is jöhet egy-egy löket vérzés. Nem lehet, hogy veled is ez van?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitségeket.Az a baj hogy több mint egy hete van már meg de most már ugy látom hogy mintha kezdene barnás lenni meg az benne a poén hogy kb 3 napja élyszaka eggyátalán nem vérzek csak nappal jön elõ.ez vajon miért??amugy szoptatok még.február 4 én lesz a kislányom 2hónapos.Attol félek hogy valami bajom van.
Nem voltál 6 hetes konrtollon? Vagy még most mész? A doki ellenõrzi, hogy minden rendben van-e szülés után, mondd el neki a problémádat hogy megnyugtathasson vagy ha tényleg van valami maradvány még a méhedben, utána nézhessen jobban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat hétfön megyek a dokimhoz de ugy néz ki hogy elmult.köszi mindenkinek.

A kutyám amikor egyedül marad a lakásban mindig széttépi a ruháimat. Mit tehetnék, hogy leszokjon rola? Már egy éve is elmult. Rengeteg kárt tesz nekem és az istennek sem tudom rola leszoktatni.

járok vele futni, sétálni. foglalkozok vele itthon is, de már a tököm tele van vele. megeszi a ruháimat!

Legjobb válasz: Az enyém mindent szétrágott amit csak ért!Most préseltcsontot kap mielött elmegyek otthonról,azzal elszórakozik sokáig!Már mindent kipróbáltam amit tanácsoltak de semmi nem jött be a csont most bevállt!:)

A kérdező hozzászólása: huh.. ennek az utolsonak hasznát veszem szerintem.. lehet, hogy tényleg ez a baj.... köszönöm a segitségeket!
Az enyém mindent szétrágott amit csak ért!Most préseltcsontot kap mielött elmegyek otthonról, azzal elszórakozik sokáig!Már mindent kipróbáltam amit tanácsoltak de semmi nem jött be a csont most bevállt!:)
"foglalkozok vele itthon is" de mennyit? Napi 10 perc nem elég, sõt 1-2 óra sem! Egy lakásba bezárt kutya folyamatos figyelmet igényel. Amit nyilván nem kap meg. A jelzõt köszönöm, nem értem, miért kaptam, félinformációt adott a kérdezõ, az még nem garancia semmire. Különben is nyilvánvaló, hogy ha unatkozik a kutya, akkor nem foglalkozik vele eleget a gazda. Elég régóta van kutyám, hogy ezt tudjam.
Unatkozik! (ezért nem kéne lakásban kutyát tartani...) Minél rövidebb idõre hagyd egyedül. Vagy adj neki sok játékot. Vagy szerezz be mellé egy másik kutyát, akkor már nem fog unatkozni.
hallod, hogy foglalkozik vele! Hülyegyerek utolsó... de igenis lehet kutyát lakásban tartani, csak te vagy túl degenerált hozzá! faxfej
Az a baj, hogy a kutya nem tud különbséget tenni aközött, hogy a lakásban neked mi a fontos, és mi az ami az övé.Én úgy szoktattam le róla, hogy kapott préselt csontot, és 2-3 plüsst, hogy az az övé.Ha valaminek nekiesett, akkor egy nagy fujj kiáltásal elvettem tõle és odaraktam neki az õ játékát.Igaz, ezt egy jópárszor el kell vele játszani, mire megtanulja.Egy éves korára még nem növi ki a rágcsálási kényszerét, majd késõbb.Minden kutya rág meg dolgokat.Egyébként én eltettem elõle minden olyan dolgot amit nem szerettem volna h megrágjon.
Miért, ha kint van a kertben egyedül az nem unalmas? :) Ostobaságokat beszélsz!
A kérdező hozzászólása: két kutya van. és nem hagyok elöl semmit a szennyes tartobol szedi ki. futtatom öket minden reggel.kint is játszunk. van játéka is. ha nem én foglalkozok vele, akkor a másik kutya. szoval ezért nem értem mit tegyek. játéka is van. eszik is. el van látva.
Enni adsz neki?:) ))

Nátha elmúlt, de a köhögés maradt, már egy hónapja nem múlik. Nem hurutos, száraz, és egyre hangosabb. Tapasztalt vki ilyet? Mi segített?

3,5 éves kisfiúról van szó.

Legjobb válasz: Orvos mit mond? Adsz neki valamit? Köhögéscsillapító sem válik be?

Orvos mit mond? Adsz neki valamit? Köhögéscsillapító sem válik be?
A kérdező hozzászólása: Orvos hurutoldót adott anno (ambrobene szirup), mert hogy biztos a letapadt váladék miatt köhög. Nem segített. Köhögéscsillapítót eddig nem mertem adni, mert arra meg azt mondta, hogy azzal csak növelem a bajt, mert a köhögés okát nem szünteti meg... Ma viszont elegem lett, és elkezdtem adni neki Sinupret cseppeket. Majd meglátjuk. Van még itthon lándzsás útifû szirup is, az lesz a következõ, amit kipróbálok.
Köhögés csillapítót ne adj, mert valószínûleg letapadt váladék van, ami ott pang és tovább fertõzõdik. Lándzsás utifû szirup 3x 1 teáskanálnyi. Az estit 6 elõtt add be, hogy nyugodtabban tudjon este pihenni. Jobbulást!
Ugyanezzel a problémával küzdöttünk. Nyáron kétféle antibiotikum, hörgõtágítót is próbáltuk majd teofilines kúpot de egyiktõl sem lett jobb. Mellette váltva lándzsásutifû majd 5 nap után ambroxol. 4-5 hétig tartott.
Mézes-citromos hársfateát is adhatsz neki, mert nyákoldó, az ingerköhögést csillapítja, és erõsíti az immunrendszert.

Lányok! Mennyire értékelitek, h ti lehettek az első nő szexuálisan egy adott fiúnak? Tegyük fel, h a pasi már bőven elmúlt 20.

Sziasztok! A kérdés adott, saját életemb?l merítettem az ihletet. Eddigi tapasztalataim kiábrándítóak mert legtöbben, ahogy megtudták a tényt, elhagytak különböz? indokokkal még az ismerkedés id?szakában. :( Örülnék ha normális válaszokat kapnék!

Legjobb válasz: Szerintem meg mondd el mindenképp. Egy olyan lány, aki tényleg szeret téged, az biztos örül, hogy õ lehet az elsõ. Én legalábbis örülnék, ha a szerelmemnek én lehetnék az. És nem az számít, hogy hány éves vagy, legyél rá büszke, hogy nem feküdtél le fûvel-fával már 14 évesen, sajnos manapság sok ilyen tini van. 24L

Én már voltam elsõ nõ egy srác életében.(akkori pasim) Mondjuk õ nem mondta el, hogy még szûz! nem vettem zokon, csak meglepett mikor elmondta, h mi a helyzet.észre sem vettem, h elõször csinálta.szal sztem ne aggódj és ne ess túlzásokba!ha már ott tartasz egy nõvel úgy is beindulnak az ösztöneid és nem lesz semmi gond!vedd természetesnek a dolgot és ne csak magadra figyelj hanem a párodra is! sok sikert!! :)
Szerintem meg mondd el mindenképp. Egy olyan lány, aki tényleg szeret téged, az biztos örül, hogy õ lehet az elsõ. Én legalábbis örülnék, ha a szerelmemnek én lehetnék az. És nem az számít, hogy hány éves vagy, legyél rá büszke, hogy nem feküdtél le fûvel-fával már 14 évesen, sajnos manapság sok ilyen tini van. 24L
Élvezném, hogy együtt fedezzük fel ezt az izgi világot ami még számára új. Másrészt sokat számít, hogy mit tanul a fiú elõször, késõbbi stílusát ez alakítja nagy mértékben szerintem, ez a tapasztalatom. Ha mellettem tanul, olyan lesz ami nekem megfelel, tehát mindenképpen elõny. 37/nõ
Én örülnék neki, mert még lelkileg se vagy annyira sebzett, és így talán nem kéne folyton hallgatnom, hogy az exed így, az exed úgy. Ezzel nem akarok senkit bántani, de nézd ilyen perspektívából......
Nem szeretek tanitónénit játszani.. De sztem: 1. Ne mondd el neki 2. Probalj meg minel termeszetesebben viselkeni, ne izgulj, bizd magad az osztoneidre:)
nem hinném hogy 1 szerényebb csaj elhagyna..... amugy szerintem ha nem mondod el sokkal hamarabb megtörténne..... persze lehet h levenné 19/F
Nem értékelik, mert aki 20-on túl szûz, az csúnya, és csúnya férfi egy nõnek se kell.
A legtöbb kezdõ férfi a saját kis élményére hajt, aztán túl nagy lesz a mellénye és elhagyja a nagy elsõt. Szóval én nem lennék senki elsõ nõje, pont azért mert hálátlan kis- f-sz némelyik férfi.
Én nagyon örülnék neki. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az újabb válaszokat! :) Lassan 30-hoz közeledve 20 éves kor alatti lányok nekem fiatalok, így az alatt már nem keresgélek. Lehet válogatós vagyok, de nem olyan nõt akarok, aki a szûz pasikra bukik, mert mit kezdjek majd azzal, ha már elvette a szüzességem? :D Egyelõre nem tudom elképzelni magam sok lánnyal, úgy érzem nekem egy kell, aki mindent visz (tehát engem). Aztán, h mit hoz a sors, az még rejtély, h õ is úgy fog-e rám gondolni, tervezni mint én rá és vele. Köszönöm, köszönöm, nagyon aranyosak vagytok ti is mindannyian (14:52; 15:05; 17:01)! :) :$
Engem se érdekelne h szûz-e vagy sem. Bár nekem izgi dolog lenne az, h szûz, hiszen így én avathatnám be a dolgok rejtelmeibe... :) Fiatalabb koromban egyébként vadásztam a szûz pasikra. :D
Engem nem érdekelne, hogy elsõ voltam-e nála vagy nem. Az érdekelne, hogy szeretem-e, és õ viszont szeret-e engem. Na nem mondom, hogy szûz fiúval akarnék csak lefeküdni, mert lehet jobb ha a férfi a tapasztaltabb, de ha szeretem és vonz, akkor tök mindegy szûz-e vagy nem.
persze, tökéletes nincs, de hidd el, nagyon sok mindennek kell stimmelnie két ember között, hogy hosszú távon kapcsolatba léphessenek. meg kell találnod a te személyiségedhez legjobban mûködõ stratégiát, amivel becserkészheted a számodra megfelelõnek "tûnõ" csajszit. idézõjelben írtam, mert lehet, hogy a 10. lesz akivel összeházasodsz, de ráhibázhatsz az elsõnél is, viszont a nagy számok törvénye jobban érvényesül. ebbõl kiindulva ne várj a nagy Õ-re, hanem csiszold a hozzáállásodat mindig jobbra a nõkhöz! nekem is nehéz volt az elején, én hamar felhúzom magam, meg tud viselni idegileg, ha szerelmes leszek, de megtanultam kontrollálni magamat és igazodni a másik kedvére. és nagyon szexmániás is vagyok, ezt is takarnom kell.. mert ha észreveszik rajtam, azt hiszik, csak a szexre utazom. és még valami: idõ mindig van! egészen, még már nem áll fel a farkad. az a lényeg, hogy tudj fejlõdni. nekem most néz ki elõször úgy, hogy olyan lánnyal jöttem össze, aki minden téren elvarázsol és én is õt, remélem. ez a mostani már nem tudom hányadik, de az elsõ jó választásom. van akinek hamar összejön, én már 25 múltam, mire sikerült, de elõfordulhatott volna, hogy 30 leszek, nagy szerencse is kell hozzá
elõzõ vagyok: a fiatalabb csajszik nem szeretik a szûz pasikat, én is már az ágyban elõjáték közben árultam el kb a behatolás elõtt :D meglepõdött, talán ha ezt elõre tudja, nem biztos, hogy jól reagál, de végülis jól sült el minden. ugyan az én esetem kalandnak indult, egészen más, ha jársz valakivel. nem általánosságban véve egyénileg függõ, hogy ki hogy viszonyul ehhez. de ahogy az elõttem lévõ 34 éves nõcibõl is kiindulva, keress tapasztalt nõket, akik a szûz pasikra izgulnak. az ember is állat, arra van programozva, hogy minél több nõvel pározzon a fajfentartás végett. ehhez jön hozzá az adott embercsoport kultúrája, erkölcsi szokások, amik merõben ellentmondanak sokszor az ösztönöknek, így elég nehézkessé válhatnak a párkapcsolatok (házasságok legalább 50%-a válással végzõdik) éld ki magad az elején mindenképp, hogy késõbb a monogámia se okozzon problémát, én csak ezt tudom ajánlani
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! Nem a tökéletest és a hibátlant keresem, hanem azt, aki elfogad engem és úgy szeret, ahogy vagyok. Én sem vagyok hibátlan, de a velejéig romlott se. Úgy érzem, h sokáig vadászgatni pedig már nem nagyon érek rá, mert az évek engem sem kímélnek sajnos.
én is már a 20-at töltöttem az elsõ szexuális együttlétemkor. azelõtt jobban és utána is még egyre kevésbé paráztam a csajoktól. túl sok negatív tapasztalat, venustrofóbia stb lelki okai lehettek. buli után másnaposan történt a dolog, kb két hónapos kapcsolat lett belõle, de csak a szex mûködött. azóta tapasztaltam jópárat, és azt mondom, te se a nagy Õ-re tervezz, hanem fogd fel úgy, hogy "vadászol". persze építs normális kapcsolatra, de csak akkor veszítsd el a fejedet, ha minden jól mûködik és boldogok vagytok együtt... szerintem
A kérdező hozzászólása: Ez a válasz aranyos volt nagyon, köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Hú, hát kapok itt hideget-meleget, de köszönöm! Nem a szexualitástól félek, mert úgy érzem teljes mértékben felkészültem rá. Rengeteget olvastam róla hogyan jó a nõnek (persze majdnem minden nõnek máshogy); mit kell csinálni, h ne durranjon el hamar az ember fia stb. Nem próbálkozni akarok, h na veled vajon milyen lehet és az se érdekel, h (állítólag) minden punci más ízû. Nem mondanám válogatósnak se magam, egyedül a nagyon telt lányok nem jönnek be, ha kicsit húsosabb valaki, az még nem baj. Nem szexpartnert keresek, hanem szerelmet, egy társat, akit idõvel feleségül lehet venni és gyermeket lehet vele közösen vállalni. Egyébként is ha megkapnék tõle mindent, amire vágyom (eleve nincsenek nagy igényeim), akkor miért keresnék mást? Nem vagyok már kíváncsi 16 éves...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nem ezzel nyitok egy ismerkedésnél természetesen, de idõvel csak elárulom magamról ezt is, mivel nem vagyok hazug! Elég kuka dolog lenne, ha szex közben jönne rá, vagy amikor már járunk...megkérdõjelezhetné azt is, h miért nem voltam õszinte hozzá már az elején. :(
Én 19 voltam, a barátom 23. Mindkettõnknek az elsõ volt. És én nem vágytam arra, hogy egy tapasztalt férfivel történjen meg, sõt: különösebben arra sem vágytam, hogy elveszítsem a szüzességem. Egyetlen dologra vágytam: a páromra:) Tehát szerintem olyan mindegy, ha az érzelmi háttér megvan hozzá.

Durva a babám, vagy ez így természetes? 5 hónapos elmúlt már, és már egy jó ideje pl. szopi közben erősen szorítja a kezem, az ujjaimat tépi szét.

A játékaival sokszor ugyanezt csinálja.Én úgy látom,hogy elég durván játszik.Vagy ?k csak így tudnak játszani?Bocsi a buta a kérdésem.

Legjobb válasz: Szia! Az én kisfiam is ezt csinálja. Néha van,hogy felhozza a lábát és "járkál" a hasamon szopi közben,de olyan erõvel,hogy már fáj. Amíg megvolt a születéskori haja ami jó hosszú volt,akkor azt tépte... Most meg engem...

Szia! Az én kisfiam is ezt csinálja. Néha van, hogy felhozza a lábát és "járkál" a hasamon szopi közben, de olyan erõvel, hogy már fáj. Amíg megvolt a születéskori haja ami jó hosszú volt, akkor azt tépte... Most meg engem...
... felhúzza... bocsi!
Nyugi, nincs semmi baja, ez természetes. Ilyen korban még csak tanulják a fogást, van amikor még nem is tudják elengedni, amit megfogtak. Az enyém is ezt csinálja. Volt, hogy úgy püfölte a játékát magához, hogy még nézni is fájdalmas volt, neki meg meg sem kottyant. Most olvastam, hogy a fél éves babáknál a hajhúzás a barátkozás jele! A kisfiam 6 hós, néhány hete a csapkodás a kedvenc foglalatossága, mindent csapkod, állandóan jár a keze, szopi közben is csapkodja a hasam. Húzgálja a hajam és belemarkol még a nyakamon a bõrbe is! Ki fogják nõni, ahogy megtanulják hogyan kell az ujjaikat is mozgatni és finomítani a mozdulatokat! Boldog babázást!
szia 7hós a fiam, és a játékokat csapkodja akár a saját fejéhez is.és eveés közben bizony az én újjaimat is csavargatja.
Az én kisfiam is csapkod, karmol ütöget harap(nincs még foga:) , elég agresszív:) .A játékokkal is ezt csinálja. 6hós baba anyuja
A kérdező hozzászólása: Akkor jó.Megnyugodtam.Köszönöm szépen!

Már egy hete fáj a mellem, mai napra már nem annyira. Kicsit görcsölt a hasam, de az is majdnem telsejen elmult. Holnapra kellene megjönnie, de ilyenkor már rosszul szoktam magamat érezni. Miért nem jön meg a bajom?

Mi lehet a baj? Terhes nem lehetek, meg szüz vagyok, és a baratommal csak pettigelni szoktunk és mindig vigyazunk. Okozhatja ezt a stressz is? Mert utobbi 2 napban stresszben vagyok, enni sem birok....folyton böghetnékem van...

Legjobb válasz: lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni

lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni

Tisztelet Doktor Úr! 67 éves asszony vagyok, és bizony én is hüvelyszárazságban szenvedek, ami érthető is ebben a korban, ugye? Havonta egyszer szoktunk a férjemmel közösülni, és bizony fájdalmas és egy kicsit ki is vérez, amely már másnapra elmúlik, de n

Tisztelet Doktor Úr! 67 éves asszony vagyok, és bizony én is hüvelyszárazságban szenvedek, ami érthető is ebben a korban, ugye? Havonta egyszer szoktunk a férjemmel közösülni, és bizony fájdalmas és egy kicsit ki is vérez, amely már másnapra elmúlik, de nagyon ég a hüvelyem a közösülés után. Azt szeretném kérdezni, hogy ebben a korban is adhatom a Cikatridina kúpot? Ha igen milyen időközönként kell adnom? Vagy mindennap kell? Köszönöm szépen a válaszát! Tisztelettel: Mária

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyszárazság régóta fennáll, akkor eleinte heti 4-5 alkalommal javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását. A tünetek javulása egyébként 4-6 hét eltelte után várható. Ekkor a kezelés már ritkítható, úgynevezett fenntartó (heti 1-2 alkalommal való) alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyszárazság régóta fennáll, akkor eleinte heti 4-5 alkalommal javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását. A tünetek javulása egyébként 4-6 hét eltelte után várható. Ekkor a kezelés már ritkítható, úgynevezett fenntartó (heti 1-2 alkalommal való) alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelet Doktor Úr! 67 éves asszony vagyok, és bizony én is hüvelyszárazságban szenvedek, ami érthető is ebben a korban, ugye? Havonta egyszer szoktunk a férjemmel közösülni, és bizony fájdalmas és egy kicsit ki is vérez, amely már másnapra elmúlik, de n

Tisztelet Doktor Úr! 67 éves asszony vagyok, és bizony én is hüvelyszárazságban szenvedek, ami érthető is ebben a korban, ugye? Havonta egyszer szoktunk a férjemmel közösülni, és bizony fájdalmas és egy kicsit ki is vérez, amely már másnapra elmúlik, de nagyon ég a hüvelyem a közösülés után. Azt szeretném kérdezni, hogy ebben a korban is adhatom a Cikatridina kúpot? Ha igen milyen időközönként kell adnom? Vagy mindennap kell? Köszönöm szépen a válaszát! Tisztelettel: Mária

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyszárazság régóta fennáll, akkor eleinte heti 4-5 alkalommal javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását. A tünetek javulása egyébként 4-6 hét eltelte után várható. Ekkor a kezelés már ritkítható, úgynevezett fenntartó (heti 1-2 alkalommal való) alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyszárazság régóta fennáll, akkor eleinte heti 4-5 alkalommal javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását. A tünetek javulása egyébként 4-6 hét eltelte után várható. Ekkor a kezelés már ritkítható, úgynevezett fenntartó (heti 1-2 alkalommal való) alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Akármi lehet, zúzódás, porcleválás. Ha ennyire fáj menj el egy orvoshoz.
nézesd meg orvossal

Kis fiam elmult 1 éves és tegnap kiprobáltuk a tejet ha alergiás lenne rá az már egy evés után mutatkozna?

Legjobb válasz: Nem okvetlenül,de persze van olyan is akiket már másnapra kiüt ha valami olyat esznek.Szerintem nem lesz baja.

Nem okvetlenül, de persze van olyan is akiket már másnapra kiüt ha valami olyat esznek.Szerintem nem lesz baja.
off: elõzõ, mit értesz az alatt, hogy "kiüt"?? köszi a választ on
a nagyon durva allergia 5-10 perccel az elfogyasztás után jelentkezik. bõrelváltozás, ekcéma pl. 1-2 nap múlva is kijöhet.
Kipattog, ugy értettem:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!