Találatok a következő kifejezésre: Már egy egyfolytában feszít (2 db)

Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Azt akarom megtudni hogy lehetek-e terhe? Már két hónapja egyfolytában feszül a mellem hányok nagyon hamar elfáradok! De az az egy aggaszt hogy mind a két hónapban megvolt a menzeszem!

A tesztjeim negatívok lettek. Mit gondoltok reménykedhetek abban hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem valószínû,ha kétszer megvolt és a tesztek is negatívok lettek! :( De ne add fel,minden hónap ujjabb lehetõség!

Nem valószínû, ha kétszer megvolt és a tesztek is negatívok lettek! :( De ne add fel, minden hónap ujjabb lehetõség!
Reménykedj csak nyugottan, megengedem
Ha vér van, nincs baba. Ha volt is, már lehúztad a klotyón. Nem vagy terhes.

Már egy hete egyfolytában feszít a hasam, néha picit szúr jobb és bal oldalt is. Ez jelenthet babát?

Egyfolytában feszíti a méhemet el?re, sok a savam, feszül a mellem,szédülök. tesztet csináltam, az negatív lett. De ez ugye nem lehet már peteérés? Eddig még sose éreztem. Nagyon fáj a derekam, és estére úgy érzem magam, mintha kicsavartak volna. Nagyon kérlek benneteket, mondjatok valamit, nektek mi a tapasztalatotok. Szeretnék babát. :-)

Legjobb válasz: És még annyit. tegnap óta hol ráz a hideg, hol melegem van.Múlt héten voltam nõdokinál, õ mindent rendben talált, beteg nem vagyok.

A kérdező hozzászólása: És még annyit. tegnap óta hol ráz a hideg, hol melegem van.Múlt héten voltam nõdokinál, õ mindent rendben talált, beteg nem vagyok.
Hol tartassz a ciklusodban?
A kérdező hozzászólása: 20. nap körül.
Én a 22. napon tartok, de nem érzek ilyet.A teszted még korai volt, nem várt menzi elõtt 2 nappal csináljál újat.Nem lehet, hogy beteg vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!