Találatok a következő kifejezésre: Már egy érzek, hányingert, (14 db)

37 hetes és 3 napos vagyok, már egy hete borzasztó hányingerem van, lent nagyon nyom szabályosan feszít a baba. Sokszor érzem, hogy fáj a hasam, de olyan tompán nem pedig görcsszerűen. Ezek, már előjelek? Jöhet előbb a baba?

Legjobb válasz: szia, Ha csak tompa, és nem görcs, és a hasad sem keményedik, akkor nem jóslók. Azért feszít mert a feje valószínûleg már be van illeszkedve a medencébe, de még simán kihúzhatjátok a 40. hétig. De ha érzed a jóslókat, akkor azok már tágítani fognak, és szépen nyílhatsz is ki..de ez alkatfüggõ..

szia, Ha csak tompa, és nem görcs, és a hasad sem keményedik, akkor nem jóslók. Azért feszít mert a feje valószínûleg már be van illeszkedve a medencébe, de még simán kihúzhatjátok a 40. hétig. De ha érzed a jóslókat, akkor azok már tágítani fognak, és szépen nyílhatsz is ki..de ez alkatfüggõ..
szia, én is dec 2-re vagyok kiírva! Tegnap éjjel meg ma olyan szarul voltam hogy csak na. Ma hánytam is. Nekem is vannak görcseim, sokszor annyira fáj a hüvelyem, hogy nem tudok lépni se és majd leszakad a derekam, pusz még mensi szerû görcsök is vannak. Nekem erre azt mondta a doki hogy ezek a jóslók, akkor menjek kórházba, ha a fájások periodikusan ismétlõdnek majd úgy kb.10 percenként. Te hol fogsz szülni?
ezek joslofajasok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ? És medig lehet még húzni ezekkel a jóslófájásokkal? Dec 2.re agyok kiírva, de sokszor olyan rosszul, nyomottul érzem magam
Szia! Én november 28-ra vagyok kiírva. 36. héten voltam egy estét a klinikán joslófájások miatt, de nem nyíltam tõle semmit. Azóta csak most kezdtem újra érezni párat. Nyomott vagyok én is, alig bírok menni, mert lefelé feszít, benyilal itt-ott, elég vacak a helyzet. Tényleg akkor kell csak indulnod, ha szabályos, fél perc körüli hosszúságú fájásaid vannak kb. 5-10 percenként. Attól függ, milyen messze laksz a kórháztól. Minden jót!

Már egy pár napja nagyon rosszul érzem magam, hasmenés, hányinger, derékfájás, szédülés. Ezek milyen betegségnek lehetnek a tünetei?

Sajnos nem tudok orvoshoz menni.

Legjobb válasz: ez egy terhességi "betegség" is lehet.Van rá esélyed? irj egy kicsit bõvebben.Mikor volt meg? mior kellene megjönnie.Mikor volt fiuval utoljára,és beléd élvezett?

ez egy terhességi "betegség" is lehet.Van rá esélyed? irj egy kicsit bõvebben.Mikor volt meg? mior kellene megjönnie.Mikor volt fiuval utoljára, és beléd élvezett?
A kérdező hozzászólása: Október 31-tól november 2-ig tartott az utolsó menstruációm, a párommal október 18. körül voltunk együtt utoljára. Nem hiszem, hogy terhes lennék, mert létezik hogy azóta csak most jelentkeznének a tünetek? Tegnap elkapott egy fejfájós, hányingeres érzés, és azóta nem tudok szabadulni tõle. A hányinger állandóan jelen van. De ha esetleg úgy gondoljátok, van esélye a terhességnek, akkor csinálok tesztet. Csak nagyon zavar, hogy így szinte semmire nem vagyok képes.
Lehetsz terhes csinálj tesztet.

Már egy ideje érzek, hányingert, émelygést, meg mintha híztam volna hasra, és az alkoholtól undorodom (ritkán fogyasztok), és gyakran szúr a hasam alul, terhesség lehet?

Igazsság szerint megjött a héten, de hallottam róla, hogy ritkán ez is el?fordulhat, de mennyi rá az esély? Mert mikor megjött el?ször csak barnás volt, aztán már rendes, de er?sebb, mint szokott, és a hasam is görcsölt, pedig nem szokott. Álmatlanság is gyötör, meg éhes is vagyok gyakran, de nem kívánom a kaját. Mi lehet? Terhesség?

Legjobb válasz: Ha megjött a mensid és erõsebben is mint szokott,akkor nem sok esélye lehet a terhességnek!Megnyugtatásképp csinálhatsz egy tesztet,bár szerintem felesleges.A tüneteid mástól is lehetnek.

Ha megjött a mensid és erõsebben is mint szokott, akkor nem sok esélye lehet a terhességnek!Megnyugtatásképp csinálhatsz egy tesztet, bár szerintem felesleges.A tüneteid mástól is lehetnek.
Hát valószínüleg csak a hormonok játszanak veled, sajna.

Már egy hónapja nincs meg a menzeszem. Hányingerem van, ég a gyomrom, egyre több pici fehér pötty van a bimbómon és körülötte. Még mindig fura érzést érzek a hasam alján. Lehet, hogy nem vagyok terhes, csak a hormonjaim okozzák?

Legjobb válasz: A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).

A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).
Csak annyit tudok segíteni, hogy leírom a tüneteimet:alhasi fájdalom egy hétig íntenzíven, a melleim feszültek nagyon fájtak és két hetet késett a menszeszem és terhes vagyok! Az alhasi fájdalom miatt gyanítottam mert menszesz elött is szokott görcsölni de csak egy napot nem egy hetet!

MI lehet ez? A nap 24 órájában egyfolytában hányingert érzek a torkomban, már egy ideje.

a nap 24 órájában egyfolytában hányingert érzek a torkomban,már egy ideje. nincs baj a gyomrommal, nem vagyok rosszul,de a torkomban azt a tipikusan hányingerkor érezhető rossz érzést érzem.mintha lenne ott valami a nyelőcsövemben, ami irritálja a torkom. remélem érthető.:) dohányzom. ettől lehet? tipp?

Legjobb válasz: nem slájm????

nem slájm????
Hány éves vagy? mióta dohányzol ? egy nap mennyit szívsz és milyen fajtát? Amúgy lehet fõleg ha túl erõset vagy nem jó fajtát szívsz...
A kérdező hozzászólása: nem slejm. ha ilyen hétköznapi dolog lenne, nyilván nem kérdezek itt rá:)

Egy hetig folyamatosan enyhe hányingerem volt, a tegnap meg egész nap hánytam, nem maradt meg semmi bennem, ahogy megettem vmit 10perc múlva kiment belölem, ma sem érzem vmi jól magam, gyenge vagyok, semmi eröm. Milyen baj lehet? Talán babás vagyok?

A tegnap teszteltem is de negativ lett

Legjobb válasz: Lehet elkaptál vmilyen vírust. Szerintem menj el a házidokihoz. A hányingeren kívül volt még vmi bajod? (hasmenés, fejfájás, hasfájás stb?) Azért vagy gyenge mert semmi táplálék nem maradt meg benned.

Lehet elkaptál vmilyen vírust. Szerintem menj el a házidokihoz. A hányingeren kívül volt még vmi bajod? (hasmenés, fejfájás, hasfájás stb?) Azért vagy gyenge mert semmi táplálék nem maradt meg benned.
A kérdező hozzászólása: Nagyon görcsölt a hasam(tegnap egész nap), meg most is egyszer-egyszer
A kérdező hozzászólása: Ha virust kaptam el lehet hogy egy hétig hányingerem van és csak egy hét után mutatkozik meg?
igen

Lehetek terhes? Nagy ra az eselyem hogy a mult honapba terherbe estem a menszim elott. Annak kb.3 hete mar tobb mint egy hete rosszul erzem magam:fej fajas, faj a hasam alja, derekam, feher suru folyas, hanyinger az valtozo..

Reggel csinaltam egy tesztet de emberi szemmel eppen hogy ki lehetett venni a + jelet.Nagyon nagyon halvany volt.Clear Blue-t hasznaltam.Meg 11 nap van a menszimig.Reggel huvelyben megmertem es 37.2 volt a hom.Mit tegyek?

Legjobb válasz: sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!

sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!
A nem várt mensi napján tesztej újra, és mérd tovább a hõdet ha fent marad az szuper. Ja, és csak nyugi!
Jah!!!.... És mensi óta méred a hõdet??? Azóta így fent van, vagy csak az elmúlt napokban?
A kérdező hozzászólása: Csak most mertem de majd nezem minden nap!!!! Koszi a valaszokat!!!
Ha csak most méred, akkor lehet hiogy pé. miatt van fent. De mérjed mensi elõtt is meg ha nem jön meg akkor is! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Ha pe lenne szerintem az nem tartana mar vagy 9 napja!!
Hát akkor türelem, lehet hogy sierült, de sztem még korai lenne. Várj és megtudod.
Jah! és majd írd meg hogy mi volt!!!!
A kérdező hozzászólása: Minden keppen irok!Ide vagy private-ba? Tenleg koszi a valaszokat!!!!Akkor meg varok!!!!!!

Tegnap este azt hittem, hogy megszülök 3 órán keresztül voltak 10-5 perces fájásaim, De elmult. Más is volt már így? Ma ugy érzem magam mint egy másnapos, holdkoros, Plussz hányingerem is van? Lehet, hogy hamarosan szülünk? 36 heteske

Legjobb válasz: Nekem hosszú heteken át nap mint nap voltak ilyen jóslóim, de 39+6 naposan szültem. Sajna ez még eltarthat egy ideig, bár nem feltétlenül. Mindenesetre nem mutatja, hogy mikor fogsz szülni.

Nekem hosszú heteken át nap mint nap voltak ilyen jóslóim, de 39+6 naposan szültem. Sajna ez még eltarthat egy ideig, bár nem feltétlenül. Mindenesetre nem mutatja, hogy mikor fogsz szülni.
Szia, Az elsõ babánál nálam is voltak jósló fájások már ilyenkor is.41.héten végül császár lett a sima szülésbõl.Szerintem sem mutatja meg, hogy mikor fogsz szülni. Üdv.29 hetes km.
Szia, mintha csak én kérdeztem volna....szombat óta sz.rul vagyok görcsöl a pocakom elég rendszertelenül és nagyon fáj a derekam, de õrülten! A fájások már tompultak de megmaradtak és olyan fáradt vagyok tõlük, hogy csak ülni meg feküdni bírok...ja meg nyöszörögni...36+6 vagyok...ha ez így marad a 40. hétig tutira kipurcanok!
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedem benne, hogy ez nem sokáig lesz így. Amugy a méhszájam már 2111. Mert sajna ez egy édes teher, de teher. :-))

Mar 3 napja egyfolytaban hanyingerem van es szinte egy csomot erzek a torkomon ami miatt egy falat se megy le igy alig eszem a folyadekot se kivanom rosszul vagyok ha barmilyen etelre vagy italra is ranezek! Mit tegyek?

6 hetes kismami

Legjobb válasz: Nekem sem volt étvágyam az elsõ hetekben,de aztán megjött!!!Hihetetlen,hogy miket össze nem tudok enni.Ne aggódj,nálad is változik majd.Gratulálok a babóhoz! 21 hetes kismami

Nekem sem volt étvágyam az elsõ hetekben, de aztán megjött!!!Hihetetlen, hogy miket össze nem tudok enni.Ne aggódj, nálad is változik majd.Gratulálok a babóhoz! 21 hetes kismami
Én sem tudtam az esõ hetekben enni, sõt én szinte egész nap hánytam is, de kisérleteztem és rájöttem , hogy vannak bizonyos ételek amiket picur nem küld vissza gyorspostán (pl narancs, krumpli, retek és a brokkoli/?/ )-hát ilyen izlése volt- és akkoriban ezeken éltem.De azóta kb a 13. héttõl zabagépet csinált belõlem : ). Ugyhogy azt ajánlom hogy próbálkozz különbözõ tipusú ételekkel biztos van amit a manóka is engedni fog.A lényeg hogy ha nem is eszel , de sok folyadékot igyál.Kitartás 19+4 hetes kismama
Igen, lehetsz. Gyakran megesik, hogy hiába a 72 órás tabletta, mégis teherbe esik valaki. Tesztelj.
72órás ellenére is lehetsz terhes! Csinálj egy tesztet és kiderül! Egy hete sem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: nem, nem vedekeztunk de ha most csinalok egy tesztet kifogja mar mutatni hogy terhes e vagyok?
Már kimutatná! A beágyazódás a megtermékenyüléstõl számított 7-8 napon belül kezdõdik és már elkezdõdik a hCG termelõdése. A 12-14. napon már a vizeletbõl is kimutatható
A kérdező hozzászólása: Koszonom ma megfogom csinalni a teesztet. koszonok mindent
Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: negativ de a mensim meg mindig nem jott meg:/
A kérdező hozzászólása: meg mindig nincs meg .. mitcsinaljak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!