Találatok a következő kifejezésre: Már egy élek rendszeresen nemi életet, (3 db)

Már egy éve élek rendszeresen nemi életet, mégis mindig fáj a szex? Mi lehet az oka?

már 1 éve annak , hogy el?ször együtt voltam a barátommal.Azóta rendszeresen csináltuk , de még mindig ugyanúgy fáj.Ez mért van?

Legjobb válasz: Lehet hogy túl szûk vagy a barátod méreteihez képest;( vagy az is lehet hogy nem élvezed vele a dolgot és azért fáj. Több oka is lehet. Ha egy másik pasinál is fájna akkor lehet hogy vmi gond van de mivel nincs összehasonlitási alapod probáld meg csak egyszerûen élvezni az eggyütlétet és ne gondolj arra hogy fájni fog.

Lehet hogy túl szûk vagy a barátod méreteihez képest;( vagy az is lehet hogy nem élvezed vele a dolgot és azért fáj. Több oka is lehet. Ha egy másik pasinál is fájna akkor lehet hogy vmi gond van de mivel nincs összehasonlitási alapod probáld meg csak egyszerûen élvezni az eggyütlétet és ne gondolj arra hogy fájni fog.
Elõfordulhat, hogy nem vagy eléggé nedves, ezért fáj ahogy mozog benned. Lehet, hogy az a pozitúra számodra nem megfelelõ, ahogyan szoktátok. Talán vele is beszélned kellene errõl.
NEM
pl osztálytársamra azt mondják, hogy szét van k*rv*, csak mert furán megy:DDDD de am nem ezért megy furán:D:D:
nem látszik
Látszik, 40 éves kor felett: életvidám, jókedvû.
Nagyon is látszik. Sokkal közvetlenebbek, mosolygósabbak, jobb kedvûek. Van akin nem látszik, azok most ne írjanak nekem válaszkommentet. Köszönöm.
Szûz vagyok és nagyon sokat mosolygok, ilyenkor mivan? Megdõlt a tudományos elméleted.
Ááááá...... Facepalm Fizikálisan nem látható. Bár valóban mi is foglalkoztunk ezzel a konteóval.

20 éves vagyok rendszeres nemi életet élek a párommal egyik este szex után véreztem a meszim már rég elmúlt ez vajon mitől lehet! Valami bajom lehet esetleg?

Legjobb válasz: méhszájseb/enyhe gyulladás/vagy csak durva volt a szex mikor voltál utoljára nõgyógyásznál? rákszûrésen?

méhszájseb/enyhe gyulladás/vagy csak durva volt a szex mikor voltál utoljára nõgyógyásznál? rákszûrésen?
A kérdező hozzászólása: Nem volt dúrva a szex! kb2 hete mert késet akkor azt mondták 5 hetes terhes vagyok te az uh-án nem láttak semmit a 12 nap meg meg jött a menszim de csak 4 napig volt meg! és ez az eset tegnap este történt!
doki szerint terhes voltál?????? 5 hetes ultrahangon még nem nagyon látni semmit, a vérzésnél vissza kellett volna menned dokihoz!!!
A kérdező hozzászólása: igaz vissza kellett volna mennem de nem mertem mert így is kibuktam! Most meg meg vagyok ijedve! Lehetséges hogy tényleg terhes vagyok vagy voltam!???
persze, hogy lehetséges, hogy terhes voltál, nyilván nem véletlen mondta a doki, hogy az vagy egy vetélés meg okozhat problémákat...terhességi tesztet csináltál, mielõtt dokihoz mentél?
A kérdező hozzászólása: igen csináltam tesztet!! kettõt is az elsõ halványan mutatta a második csíkot is a másodikat az uh után csináltam az meg már nem mutatta!! Csak annyit hogy negatív!!!
Menj vissza az orvoshoz! Lehetsz terhes attól, hogy megvolt a vérzésed 4 napig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!! Vissza is megyek és remélem csak jó hírt kapok!!! :) Szeretnénk a kisbabát! Nem is vágyunk másra! Csak nehéz mert már egyszer beleéltük magunkat még egyszer már nehéz lenne elfogadni hogy még sincs!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!