Találatok a következő kifejezésre: Már egy élek rendszeresen (11 db)

Ha egy pasi már egy éve rendszeresen flörtöl velem, de eddig még nem hívott el randizni, már nem is fog, ugye?

Legjobb válasz: Nem valószínû. A férfiak rendszerint sokkal türelmetlenebbek és, hogy õszinte legyek nem sok olyan pasiról hallottam, aki egy évig flörtölt volna valakivel és utána még lett is volna belõle valami.

Nem valószínû. A férfiak rendszerint sokkal türelmetlenebbek és, hogy õszinte legyek nem sok olyan pasiról hallottam, aki egy évig flörtölt volna valakivel és utána még lett is volna belõle valami.
Férfi vagyok és csak annyit mondanék, hogy ne akarj ezen változtatni, mert csak kihaszálna.
NEm!Mert a flört általában flörtölni azért szoktunk mert jó érzés és nem tervezünk semmi komolyat, csak a pillanat számít.PErsze van hogy szerelem lesz belõle de akkor már rég elhívott volna randizni!
A kérdező hozzászólása: hát ez nem túl jó hír...:( lehet esetleg ezen vmit változtatnom?
azért mielõtt lemondasz róla, tudakold meg hogy lehet-e köztetek valami a flörtön kívül.Szerintem. :)
Mondjuk az is lehet, hogy fél komolyabban közeledni feléd mert nem szeretne elvesziteni mint barátot, esetleg ennek tetejébe még szûz is és mégfélénkebb és megelégszik a flörtökkel is. Nekem is volt egy ilyen, kb 15 éves koromban csak én ugy oldottam meg hogy a bartáság megmnaradhasson hogy mindketten berugtunk és akkor kitálaltam úgy viccként, akkor vesztettem el :D Mondjuk a csaj 18 volt...
A kérdező hozzászólása: hát hgy szûz, az kizárt, mivel 42 éves!! :XD :D Amúgy köszi!

Ha egy fiú rendszeresen heti 3-4-szer jár el prostikhoz, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy egy idő után utoléri a végkielégülés és már soha nem fogja kívánni a szexet?

Legjobb válasz: Igen. És onnantól kezdõdik a jó élet, mert heti 30..40 ezer forint a zsebében marad. Sõt, barátnõ sem kell, ez akár havi félmilliós megtakarítást is jelenthet!

Igen. És onnantól kezdõdik a jó élet, mert heti 30..40 ezer forint a zsebében marad. Sõt, barátnõ sem kell, ez akár havi félmilliós megtakarítást is jelenthet!
Nem hiszem.
Pár éves meló után egyszer utolérheti a végkielégülés, bár manapság az egyre ritkább.
3-nak totál igaza van XD

Egy honapig csinaltam ezt a dietat, le is "vekonyodtam" tole. Nagyon tetszett! Abba is hagytam ennek mar egy honapja. Visszajottek a kilok! Sot! Elkezdtem rendszeresen tornazni, spinningelni. Mit tegyek, kezdjem el ujra a fogyokurat?

Legjobb válasz: A diéta 90 napos, ennyi idõ kell ahhoz, hogy megváltozzon az anyagcseréd. De nem elég egy diétát végigcsinálni, az életmódodon is kell változtatnod, hisz egyik diéta sem csodadiéta, csak egy kis löket a kezdéshez.

A diéta 90 napos, ennyi idõ kell ahhoz, hogy megváltozzon az anyagcseréd. De nem elég egy diétát végigcsinálni, az életmódodon is kell változtatnod, hisz egyik diéta sem csodadiéta, csak egy kis löket a kezdéshez.
Ne fogyokurazz, alakitsd at az etrendedet. Oka van hogy visszajott. Mozogj es figyelj az etkezesedre. Kaloriaszegenyebb, zsirmentes etrend, nemi mozgassal kombinlva.
az biztos hogy vissza tetted mindd, hogyha egybol el kezdtel ujra enni, sportolj...es probalj ugy enni, hogyha ebedre egy fele kajat ettel, akkor esete is azt, es 6utan semmit, max7kor.

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm vála

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm vála

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Szüzeknél a végbélen keresztül vizsgál azt tudom.
Még nem kell aggódnod és nem szükséges az orvos. De ha egyáltalán nem jön meg a következõ hónapban sem, akkor javasolt a nõgyógyász.
várjatok még legalább 2-3napot!
Elsõ vagyok. Hallottam már olyanról, hogy a szûzhártya visszatartja a vért.Viszont sürgõsen orvoshoz kell menni.Nem indokolt, hogy várj.
azt tudom hogy széttárod neki a lábad és a nunádban fog matatni! (komoly) Jó szórakozást! :D
Szia, szerintem felesleges még a nõgyógyász, mert annyi minden tudja befolyásolni a menzeszt. Ha lefogysz pár kilót, ha idegeskedsz, ha nem iszol elég folyadékot, mind -mind meghosszíthatja a ciklusod. Én most pl. egy teljesítménytúra miatt toltam el egy természetes módszerrel: tömény citromlevelt ittam 4 napon át 1 decit. ez is képes eltolni, én pont nyertem vele 2 napot... Amikor tini voltam, nekem is késegetett, volt 41 napos is, kérdés, mennyire vagy vékony, mennyit sportolsz, mennyi zsírszázalékod van. Vékonyabb lányoknak többször kimarad. Egyébként a nõgyógyász ameddig szûz vagy, nem vizsgál csak popsin keresztül. Én még várnék, ha nem voltál fiúval, akkor nem kell aggódni terhesség miatt.
Szerintem még nem állt be a menstruációd és ez normális. Még várj az orvossal.

Már egy éve élek rendszeresen nemi életet, mégis mindig fáj a szex? Mi lehet az oka?

már 1 éve annak , hogy el?ször együtt voltam a barátommal.Azóta rendszeresen csináltuk , de még mindig ugyanúgy fáj.Ez mért van?

Legjobb válasz: Lehet hogy túl szûk vagy a barátod méreteihez képest;( vagy az is lehet hogy nem élvezed vele a dolgot és azért fáj. Több oka is lehet. Ha egy másik pasinál is fájna akkor lehet hogy vmi gond van de mivel nincs összehasonlitási alapod probáld meg csak egyszerûen élvezni az eggyütlétet és ne gondolj arra hogy fájni fog.

Lehet hogy túl szûk vagy a barátod méreteihez képest;( vagy az is lehet hogy nem élvezed vele a dolgot és azért fáj. Több oka is lehet. Ha egy másik pasinál is fájna akkor lehet hogy vmi gond van de mivel nincs összehasonlitási alapod probáld meg csak egyszerûen élvezni az eggyütlétet és ne gondolj arra hogy fájni fog.
Elõfordulhat, hogy nem vagy eléggé nedves, ezért fáj ahogy mozog benned. Lehet, hogy az a pozitúra számodra nem megfelelõ, ahogyan szoktátok. Talán vele is beszélned kellene errõl.

Mi lehet a baj? Van egy szuka palotapincsim. Rendszeresen az ágyra pisil. Korábban sosem csinált ilyet, de mostanában egyre gyakrabban fordul elő. Már jó párszor rászóltam, de nem használt semmit. Hogyan szoktassam le róla?

Legjobb válasz: Valószínûleg rangsorproblémák. Vagyisb azt hiszi õ a góré. El lett kényeztetve, vagy meg sem próbáltátpk nevelni. Eleve hogy mehet föl az ágyra, nem hogy odapisiljen?

Valószínûleg rangsorproblémák. Vagyisb azt hiszi õ a góré. El lett kényeztetve, vagy meg sem próbáltátpk nevelni. Eleve hogy mehet föl az ágyra, nem hogy odapisiljen?
A kutya fõnöknek képzeli magát. Ha le is szidod az adott szituációban, semmit nem ér, mert a nevelés többi területén semmi sem változik. Ágyból kitiltás, és a rangsor rendezése! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Azért kapsz ilyen kevés választ, mert mindkét elõzõnek igaza van. Nagyon komoly rangsorproblémák vannak, ez a legnagyobb pofátlanság amit elkövethet, a behívás megtagadásán kívül. Tegyétek helyére a rangsort. Gondolom más gond is van vele: Nem tudod behívni, húzza a pórázt, ugrál rátok ha hazaértek, és megugatja az idegeneket. Talált?! A kajáját el tudod venni tõle, vagy akkor morog? Igazi kis törpe diktátor, meg van róla gyõzödve, hogy õ a fõnök. Ezen sürgõsen változtatnod kell! Olvasd el a könyvet, amit az elõttem levõ linkelt, és sok kérdésedre választ fogsz kapni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Harmadik válaszoló nagyon igazad van. Remélem sikerül helyre tenni a rangsort. Még egyszer köszönöm.
NEM
pl osztálytársamra azt mondják, hogy szét van k*rv*, csak mert furán megy:DDDD de am nem ezért megy furán:D:D:
nem látszik
Látszik, 40 éves kor felett: életvidám, jókedvû.
Nagyon is látszik. Sokkal közvetlenebbek, mosolygósabbak, jobb kedvûek. Van akin nem látszik, azok most ne írjanak nekem válaszkommentet. Köszönöm.
Szûz vagyok és nagyon sokat mosolygok, ilyenkor mivan? Megdõlt a tudományos elméleted.
Ááááá...... Facepalm Fizikálisan nem látható. Bár valóban mi is foglalkoztunk ezzel a konteóval.

20 éves vagyok rendszeres nemi életet élek a párommal egyik este szex után véreztem a meszim már rég elmúlt ez vajon mitől lehet! Valami bajom lehet esetleg?

Legjobb válasz: méhszájseb/enyhe gyulladás/vagy csak durva volt a szex mikor voltál utoljára nõgyógyásznál? rákszûrésen?

méhszájseb/enyhe gyulladás/vagy csak durva volt a szex mikor voltál utoljára nõgyógyásznál? rákszûrésen?
A kérdező hozzászólása: Nem volt dúrva a szex! kb2 hete mert késet akkor azt mondták 5 hetes terhes vagyok te az uh-án nem láttak semmit a 12 nap meg meg jött a menszim de csak 4 napig volt meg! és ez az eset tegnap este történt!
doki szerint terhes voltál?????? 5 hetes ultrahangon még nem nagyon látni semmit, a vérzésnél vissza kellett volna menned dokihoz!!!
A kérdező hozzászólása: igaz vissza kellett volna mennem de nem mertem mert így is kibuktam! Most meg meg vagyok ijedve! Lehetséges hogy tényleg terhes vagyok vagy voltam!???
persze, hogy lehetséges, hogy terhes voltál, nyilván nem véletlen mondta a doki, hogy az vagy egy vetélés meg okozhat problémákat...terhességi tesztet csináltál, mielõtt dokihoz mentél?
A kérdező hozzászólása: igen csináltam tesztet!! kettõt is az elsõ halványan mutatta a második csíkot is a másodikat az uh után csináltam az meg már nem mutatta!! Csak annyit hogy negatív!!!
Menj vissza az orvoshoz! Lehetsz terhes attól, hogy megvolt a vérzésed 4 napig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!! Vissza is megyek és remélem csak jó hírt kapok!!! :) Szeretnénk a kisbabát! Nem is vágyunk másra! Csak nehéz mert már egyszer beleéltük magunkat még egyszer már nehéz lenne elfogadni hogy még sincs!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!