Találatok a következő kifejezésre: Már csak vannak hátra (97 db)

Lehetséges, hogy már napok vannak hátra vagy csak az időjárás teszi ezt?

37+4napos vagyok,és már 1hete folyamatosan nagyon fáradt vagyok olyan szinten mint aki 2napja nem aludt és ez minden nap van. Tegnap óta fáj a hasam alja mintha meg akarna jönni s a derekam is fájdogál,görcsöl! El múlik 1-2óra hosszára,mintha nem is éreztem volna h fáj,utána megint jelentkezik de nem olyan erősen és nem sokáig tart.

Legjobb válasz: Ebbõl még nem lehet tudni. A 36-37. hét körül szerintem van egy vízválasztó, amikortól a szervezet igencsak el kezd készülõdni, de ez nem jelenti, hogy holnap meg is szülsz. Én is nagyon fáradt voltam ekkortájt, jóslóim is voltak, és a frontok is jöttek-mentek, de végül csak a 41. héten szültem. Persze most már a célegyenesben vagy, úgyhogy bármikor jöhet a kicsike. Könnyû szülést!

Ebbõl még nem lehet tudni. A 36-37. hét körül szerintem van egy vízválasztó, amikortól a szervezet igencsak el kezd készülõdni, de ez nem jelenti, hogy holnap meg is szülsz. Én is nagyon fáradt voltam ekkortájt, jóslóim is voltak, és a frontok is jöttek-mentek, de végül csak a 41. héten szültem. Persze most már a célegyenesben vagy, úgyhogy bármikor jöhet a kicsike. Könnyû szülést!
Ha jön, az egyértelmû lesz :-) Nincsenek fájdogálások (joslófájás már sokkal korábban is lehet, de attól még nem szül az ember), hanem durr bele, és érzed, hogy ez az :-) Idõjárás simán lehet, illetve talán már nem alszol túl kényelmesen és pihentetõn.
Én is reménykedtem a frontban, most meg a teliholdban. 1-2 órán át rendszeres fájásaim voltak, majd elmúltak. Folyamatosan keményedek, de semmi. 39+1 km

Ha már csak 2 szóbelim van hátra, elképzelhető hogy utolsó napra leszek beosztva?

Szerdától péntekig esedékes az én érettségi szóbeli vizsgám. Elvileg azok szoktak először menni, akiknek még sok van hátra. Ez mindig így van vagy előfordulhat hogy betesznek akár szerdára is?

Legjobb válasz: Ez elsõsorban attól függ, milyen tematika szerint osztják be az osztályban a tanulókat. A mi osztályunkban pl. a választott érettségi tárgy alapján osztották be, hogy ki mikor megy. Mivel a jegyzõnk az egyik szakmai tanárunk, akinél 3-an szóbelizünk, ezért minket elsõ nap délelõttjére tettek be. Így hamar le tudjuk, és utána a tanár már csak jegyzõként van jelen, egy dologra kell csak figyelnie. Délután azok vannak, akik tesibõl érettségiznek, mert ez az iskola másik épületében van, így ebéd után átmennek oda a tanárok. 2. nap azok lesznek, akik infóból érettségiznek, mert õk vannak a legtöbben és arra elmegy egy egész nap. 3. napon pedig azok lesznek, akiknek már van elõre hozott érettségijük, ill. akik elõrehozott érettségit tesznek most. De egyik barátnõm egy másik osztályba jár, õk ma kezdtek a szóbelivel, és neki ma kellett mennie, pedig már van elõrehozott érettségije. Szóval semmi sem biztos.

Ez elsõsorban attól függ, milyen tematika szerint osztják be az osztályban a tanulókat. A mi osztályunkban pl. a választott érettségi tárgy alapján osztották be, hogy ki mikor megy. Mivel a jegyzõnk az egyik szakmai tanárunk, akinél 3-an szóbelizünk, ezért minket elsõ nap délelõttjére tettek be. Így hamar le tudjuk, és utána a tanár már csak jegyzõként van jelen, egy dologra kell csak figyelnie. Délután azok vannak, akik tesibõl érettségiznek, mert ez az iskola másik épületében van, így ebéd után átmennek oda a tanárok. 2. nap azok lesznek, akik infóból érettségiznek, mert õk vannak a legtöbben és arra elmegy egy egész nap. 3. napon pedig azok lesznek, akiknek már van elõre hozott érettségijük, ill. akik elõrehozott érettségit tesznek most. De egyik barátnõm egy másik osztályba jár, õk ma kezdtek a szóbelivel, és neki ma kellett mennie, pedig már van elõrehozott érettségije. Szóval semmi sem biztos.
Már hogy péntekre raknak be? Lehetséges
Ez a tematika nagyon sok mindentõl függ. Nálunk 2 bizottság volt (a másik bizottság egy másik osztályt érettségiztetett), és volt olyan tanár, aki nálunk is szóbeliztetett meg a másik osztálynál is. Nálunk ez alapján ment a tematika, hogy ne legyen átfedés a feleletek között.
Nekem is ketto van hatra (magyar tori) es en masodik napon megyek. Baratnomnek ugyanigy, es o elso napon volt.

Lányom mellett tanulok (érettségi). Mindenből megszereztem már, csak a magyar van hátra hogy a bizonyítványt is megkapassam. Van aki gyerek mellett tanul? Hogy oldjátok meg? Nem visz rá a lélek hogy elővegyem, nem ragad meg semmi.

Legjobb válasz: Apuka, nagymamák befogása, ha még alszik délután, akkor azt az idõt tanulásra fordítani+este is tanulni fektetés után. Máshogy nem lehet. Én is így csinálom, most már kettõ mellett, úgy, hogy a nagy már nem is alszik délután, hát nem egy sétagalopp. Kapd össze magad, manapság már alap egy érettségi, és milyen büszke leszel magadra, amikor a kezedben lesz a bizonyítvány. A lányodnak is jó példát fogsz mutatni, ha sikerül.

Apuka, nagymamák befogása, ha még alszik délután, akkor azt az idõt tanulásra fordítani+este is tanulni fektetés után. Máshogy nem lehet. Én is így csinálom, most már kettõ mellett, úgy, hogy a nagy már nem is alszik délután, hát nem egy sétagalopp. Kapd össze magad, manapság már alap egy érettségi, és milyen büszke leszel magadra, amikor a kezedben lesz a bizonyítvány. A lányodnak is jó példát fogsz mutatni, ha sikerül.
Szia! Egyáltalán semmi nem ragad meg? Koncentrálni tudsz? Én õsszel kezdem a sulit, de félek, idõm nem sok lesz elõvenni, csak jövõ õsztõl, ha elmegy oviba. Semmi nem marad meg, mindent elfelejtek... :( Nagyon nehéz a kicsi mellett?
enyém mondjuk oviba jár, de megoldom a tanulást is és a munkát is. nekem a tanulás a kikapcsolás :D hétvégén apa besegít, akkor tanulok, hétköznap ugye dolgozom és háztartást vezetek a gyerek mellett. elég fárasztó, de nem panaszkodom, én akartam tanulni :) mondjuk teljesen más, én plusz szakmát végzek az eddigiek mellé, tehát érdekel is. magyar szerintem nem lehet olyan vészes, olvasd hangosan a gyereknek a verseket, talán õt is érdekelni fogja, így szórakozás lesz nektek
A kérdező hozzászólása: Olvasom és azt se tudom 2 másodperc múlva hogy mit is olvastam. Második éve tanulok mellette és nehéz. Jó amúgyse vagyok túl szorgalmas, bármi mást csinálok csak ne kelljen tanulni. Másfél éves a lányom de nem lehet másra koncentrálni csak rá. Mellette tényleg lehetetlen tanulni így segítség nélkül. :(
fõiskolás vagyok, decemberben államvizsgázom, mindig utazás közben tanulok, ha kocsival megyek akkor elõtte este, sose szerettem tanulni, de muszáj, dolgozom is na azt jobban szeretem

Mit gondoltok, nagyot szívhatok, ha most felveszek 200 ezer forintnyi diákhitelt úgy, hogy már csak egy féléven van hátra a suliból? Tényleg igaz, hogy sokkal többet kell visszafizetni, mint ami a kamatok alapján kiszámítható lenne?

Elég sok rosszat hallottam a diákhitelr?l, hogy átverik, lehúzzák a fiatalokat és, akinek meg nem lesz melója, annak hamar fel is mondják, meg aztán szépen tönkre megy a fiatalsága a sok felvett összeg és kamatai miatt.

Legjobb válasz: Annak szívatás a diákhitel (illetve bármilyen hitel), aki nem tanult meg %-ot számolni az általános iskolában és aki nem érti, mit jelent az a kifejezés, hogy "ÉVES KAMAT" és nem tudja, mit jelent az, hogy "TÕKETARTOZÁS". A diákhitel éves kamata jelenleg 8%. Tehát ha Te fél évre felveszel 200.000Ft-ot, akkor a tõketartozásod az év végére felmegy 204.000Ft-ra, mert a fél év kamatát is hozzáteszik az eredetileg felvett összeghez. Amikor elkezdesz törleszteni, akkor indulóban szintén felszámítja a bank a kamatot a teljes tõketartozásra, tehát ha Te havonta csak pl 5000Ft-ot fog törleszteni, akkor ebbõl elmegy kamatra kb 1300Ft havonta, a többi résszel pedig fogyasztod az össz tartozásodat. A következõ év elején már csak kb 160.000Ft-tal tartozol, a bank már csak erre fogja felszámítani a kamatokat, tehát már jobban fog fogyni a tõketartozás, ha ugyanúgy 5000Ft-ot fizetsz havonta. Baj akkor szokott lenni, amikor valaki a vállalható minimumot fizeti havi részletként, de pl 1 milliós tartozása van. Ekkor a "részlet" még a kamatokra sem elég, hiszen csak a kamat 80.000Ft egy évre. Ilyenkor azt tapasztalja, hogy hiába fizet, a tartozása évrõl évre nõ. A legjobban akkor jársz, ha a számodra vállalható legnagyobb ütemben kezded el visszafizetni a tartozást és nem arra törekedsz, hogy elhúzd a visszafizetést sok-sok évre. A diákhitel nem átverés, csak azt kell megérteni, hogy a minimum részlet vállalása a visszafizetésre rossz döntés akkor, ha sok a hitel. (Azért, mert ezt megengedi a hitelkonstrukció, még nem jelenti azt, hogy ezt érdemes választani, sõt! Minél nagyobb havi részletet vállalsz, annál kevesebb lesz a plusz költséged.)

Annak szívatás a diákhitel (illetve bármilyen hitel), aki nem tanult meg %-ot számolni az általános iskolában és aki nem érti, mit jelent az a kifejezés, hogy "ÉVES KAMAT" és nem tudja, mit jelent az, hogy "TÕKETARTOZÁS". A diákhitel éves kamata jelenleg 8%. Tehát ha Te fél évre felveszel 200.000Ft-ot, akkor a tõketartozásod az év végére felmegy 204.000Ft-ra, mert a fél év kamatát is hozzáteszik az eredetileg felvett összeghez. Amikor elkezdesz törleszteni, akkor indulóban szintén felszámítja a bank a kamatot a teljes tõketartozásra, tehát ha Te havonta csak pl 5000Ft-ot fog törleszteni, akkor ebbõl elmegy kamatra kb 1300Ft havonta, a többi résszel pedig fogyasztod az össz tartozásodat. A következõ év elején már csak kb 160.000Ft-tal tartozol, a bank már csak erre fogja felszámítani a kamatokat, tehát már jobban fog fogyni a tõketartozás, ha ugyanúgy 5000Ft-ot fizetsz havonta. Baj akkor szokott lenni, amikor valaki a vállalható minimumot fizeti havi részletként, de pl 1 milliós tartozása van. Ekkor a "részlet" még a kamatokra sem elég, hiszen csak a kamat 80.000Ft egy évre. Ilyenkor azt tapasztalja, hogy hiába fizet, a tartozása évrõl évre nõ. A legjobban akkor jársz, ha a számodra vállalható legnagyobb ütemben kezded el visszafizetni a tartozást és nem arra törekedsz, hogy elhúzd a visszafizetést sok-sok évre. A diákhitel nem átverés, csak azt kell megérteni, hogy a minimum részlet vállalása a visszafizetésre rossz döntés akkor, ha sok a hitel. (Azért, mert ezt megengedi a hitelkonstrukció, még nem jelenti azt, hogy ezt érdemes választani, sõt! Minél nagyobb havi részletet vállalsz, annál kevesebb lesz a plusz költséged.)
Senkit nem vernek át, csak sokan nem tudják értelmezni a feltételeket! Ha többet törlesztesz, mint az elõírt minimum, akkor gyorsan vissza tudod fizetni. Ha viszont évekig csak a minimumot fizeted vissza, akkor az a kamatokra sem lesz elég, így a törlesztés ellenére nõ a tartozásod. Én 1, 5 milliót vettem fel, és 1 év 10 hónap alatt vissza is fizettem.
Az én kisfiam mindíg a hátán feküdt és így õ a hátáról fordult a hasára elõször! Boldog babázást!
Az enyém mindig hason aludt, és õ a hasáról a hátára fordult elõször. :)
Lányom is hason alvós, és igaz magától még csak egyszer, de az is lehet véletlen volt, hanyatt fordult. Szoktuk gyakorolni, amúgy egyformán megy neki mindkettõ, csak még kell egy kis segítség. Nagoyn élvezi.)
Szia! Az én kisfiam szinte mindig hason fekszik, aztán egyik alkalommal mikor épp a hátára tettem le átfordult hasra. Azóta is az megy neki jobban.
az én kislányom elõször a hasárol a hátára fordult, kb. 2 hósan. 3. hótól már a hátárol a hasára is. Most 4.5 hós.
A kérdező hozzászólása: Köszia a válaszokat. Ezek szerint mind a két megoldás mûködhet elsõként. :) Akkor jó
Az én lányom még csak az oldalára fordul, de azt rendszeresen már nem kell, neki sok , hogy átbillenjen 15 hetes.

Miért érzek nyomó érzést a hasamba amikor a barátom berakja és már csak 1-2 cm van hátra?

Legjobb válasz: mert benned van, és nyom, mert csak 1-2 cm van hátra.

mert benned van, és nyom, mert csak 1-2 cm van hátra.
Hova van 1-2 hátra? xD
Azért, mert nem tanultál biológiát.
Mert nem vagy eléggé felizgulva!
Mert a vége nyomkodja a pörköltöt. Vagy alien.

Azt vettem észre hogy a kukimon a bőr elkezdett egyre rövidebb lenni. Eddig egész az elejéig volt és hátra is lehetett húzni persze de most már csak a közepéig ér, az eleje mindig kilóg. Mért van ez?

Azér mer amikor kicsi voltam fityma szükületem volt? De akkor eddig mért volt rajta a b?r rendesen?

Legjobb válasz: Ez akkor szívás, ha fitymaszûkületed és/vagy rövid fitymaféked van. A pénisz és a makk az nõ, de a bõr vagy a fék tartja és feszíti, így akár egyre fájdalmasabb lehet (fõleg ha még merevedés is van), de mûtéttel megoldható. Ha csak a fék rövid, de a fityma tágulni tud, akkor az kevésbé lesz kellemetlen, de ha szûkület is van, akkor az a tapadás miatt feszít, és kezelésre is szorul, ami általában mûtét szokott lenni. Látatlanban nehéz megítélni hogy mi a bajod és mi a megoldás rá, de ha már te is észreveszed és zavar, és még fiatal vagy, akkor ajánlott a háziorvost vagy egy urológust megkeresni, hogy az segíthessen.

Ez akkor szívás, ha fitymaszûkületed és/vagy rövid fitymaféked van. A pénisz és a makk az nõ, de a bõr vagy a fék tartja és feszíti, így akár egyre fájdalmasabb lehet (fõleg ha még merevedés is van), de mûtéttel megoldható. Ha csak a fék rövid, de a fityma tágulni tud, akkor az kevésbé lesz kellemetlen, de ha szûkület is van, akkor az a tapadás miatt feszít, és kezelésre is szorul, ami általában mûtét szokott lenni. Látatlanban nehéz megítélni hogy mi a bajod és mi a megoldás rá, de ha már te is észreveszed és zavar, és még fiatal vagy, akkor ajánlott a háziorvost vagy egy urológust megkeresni, hogy az segíthessen.
A kérdező hozzászólása: A bõr alól kilóg a makk másoknak meg nem ezért nem tetszik.
Szerintem részlegesen körülmetéltek.
A kérdező hozzászólása: Abban különbözik hogy a makk fele kint van a bõr alól. Szerintem könyen megy hátra. Kis koromba volt a fityma szûkület. Azt mondták a kórházban csinálták meg úgy hogy levágták a végét hogy tudjon mozogni rendesen. Aztán mikor már nagyobb voltam volt valami letapadás. Arra én is emléxem.
És a #6-os hszsomban feltett kérdésekre is érdekelnének a válaszaid továbbá. Légy szíves olvasd vissza és reagálj rájuk. Oksa? :-) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Hát így azért kicsit máshogy néz ki mint a többieknek. Kisgyerek voltam még amikor a fiymaszûkület volt. Megoldották de nem tom hogy.
És ez neked gond, h. rövidebb? Ezen felül könnyen hátrajön a fitymád? (A fitymaszûkületed megoldódott már? Ha igen, mikor oldották meg, és hogyan?) EE
A kérdező hozzászólása: 12
Hát milyen az "kicsit máshogy"? Miben különbözik a tiéd a többi fiúétól? És miért nem kérdezed meg a szüleidet arról, hogy mit csináltak a fütyiddel, és azt miért ill. miképpen? (Ezt azért illene (meg)tud(akol)nod! (:-o Üdv: EE
Ezt így nem le7 kijelenteni, hogy ez a fitymaszûkületed miatt volt. 12 vagy, most kezdesz el serdülni. Lefogadom, hogy eddig egész picike kis izgõ-mozgó kukackád volt odalenn, most meg nõni kezdett. Na most ha a péniszed nõ és vastagodik is, akkor szted a fitymára ez milyeh 6Ást gyakorol? Próbáld ki! Vágd le egy lufi száját, vagy csak egy ún. 25, --Ftos gumiujj végét, hogy mind2 vége nyitott legyen és figyeld meg hogyha beledugsz még1 ujjat, esetleg vastagabbat, akkor a lufiszáj/gumiujj hogyan viselkedik!? De am. petyhüdten is rövidülni fog, nemcsak mereven. Mert mereven képes akár magától is feljönni a fityma, hiszen A MAKK FESZÍTI, SZERETNE KIBÚJNI! (Am. meg minden kisfiú fitymaszûkülettel vagy sejtes letapadással születik, ez eddig nem újdonság, de nem is ok arra, hogy aggódj! ;-) ) (Am. nem ritka felnõtteknél sem, hogy a makk vége kilátszik a fitymából, akár még petyhüdten is.) _ Na most neked petyhüdten is kikandikál a makk vége, vagy csak mereven!? Üdv: EE
Hali! Kezdjük ott, ... hány éves vagy? (Mert azt nem adtad meg, anélkül meg nem le7 érdemben semmi haxnosat mondani, csak sablonosat!) Üdv: EE
Hogy érted ezt, h. "furcsán néz ki"? Milyen ez a "furcsa" számodra? Körülírnád ezt az egészet, és kifejtenéd, amire gondolsz? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Igen gond mert furcsán nézki szeritem. a mûtét 3vagy 4 évesen volt aztán a letapadás úgy 8 körül.
Egyetértek az elõzõvel. Sztem is. Ezzel meg is kaptad a pontos választ a kérdésedre. Ezért rövidebb a fitymád. Bár azt nem tudom, hogy neked így mennyiben látszik ez, mivel még sosem vizsgáltam RKM-elt fitymát. És azt még mindig nem válaszoltad meg, hogy ez neked gond, hogy rövidebb? Vagy mi indíttatta benned a kérdésed kiírását? És mikor volt (hány éves korodban) az RKM (Részleges KörülMetélés), és hány évesen a letapadás? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Petyhüdten is.
nagyon sok ilyen fiú van, ne aggódj! mi a helyzet azóta? megbarátkoztál már vele?
hátul van vonalkód alatt
A kérdező hozzászólása: Köszi! Beléptem és amikor beirom a 8 számjegybõl álló vonalkód alatti számsort azt írja nem megfelelõ kártyaszám. Rosszul irtam volna be? Mi lehet a gond?

Mit tennél ha megtudnád, hogy már csak pár napod van hátra?

Én mindenféle hülyeséget csinálnák,egész nap a barátaimmal lennék és felhivnám a kedvenc sztárjaimat: Miley Cyrus,Emily Osment,Mitchel Musso, Mason Musso,Selena Gomez, Demi Lovato, Dylan Sprouse , Cole Sprouse, Ashley Tisdale,

Legjobb válasz: Áhh látom egy disney mániással van dolgunk. ... Amúgy asszem én is a kedvenceimmel találkoznék. Ha pl. 3 napom hátra lenne, akkor elrepülnék Londonba, és Daniel Radcliffet, meg Rupet Grintet mégsasolnám. Esetleg egy Deathly Hallows forgatás kellõs közepén, és megsajnáltatnám magam, hogy Jajjj, kedves rendezõúr, nemsokára meghalok. A Harry Potter az életem. Nem lehetnék benne, mint statiszta? xD Kb. Valahogy így telnének a napjaim......

Áhh látom egy disney mániással van dolgunk. ... Amúgy asszem én is a kedvenceimmel találkoznék. Ha pl. 3 napom hátra lenne, akkor elrepülnék Londonba, és Daniel Radcliffet, meg Rupet Grintet mégsasolnám. Esetleg egy Deathly Hallows forgatás kellõs közepén, és megsajnáltatnám magam, hogy Jajjj, kedves rendezõúr, nemsokára meghalok. A Harry Potter az életem. Nem lehetnék benne, mint statiszta? xD Kb. Valahogy így telnének a napjaim......
Én elmennék a vidámparkba. Megcsókolnék minden helyes fiút a buszon és azt mondanám magyarázatként , h bocs de 3 nap múlva úgyis hulla leszek.xD
ezt az idõt a gyermekeimmel tölteném, igyekeznék minél több tanácsot adni nekik
igenigen tudom :D xD
Találkoznék az összes barátommal.buliznék éés elveszteném a szüzességer mert nem akarok szüzen meghalni :$ :D
Jaaj, de jó vagy uccsó!
Úgy csinálnék, mintha nem is tudnám, h +fogok halni.:) Barátaimnak azért elmondanám és búcsút vennék szeretteimtõl.:)
Mindenkinek akit szeretek, készítenék valami kedves "handmade" ajándékot, aztán örvendeznék, vége a kínszenvedésnek.Juhééééééjjjjj!
nos igen én kirabolnék egy bankot és elkölteném az összes pénzt, majd végig mennék az utcán és beszólnék mindenkinke....
Nem, szerintem az jó lenne, ha kiderülne, hogy tévedés volt... Bár értem, hogy milyen szemszögbõl mondod. :D
Asszem én valami nagy õrültséget csinálnék. Például az biztos, hogy lefeküdnék valakivel. Nem akarok szûzen meghalni. Meg rágyújtanék, írnék egy végrendeletet, és megkérném a családot, hogy adassák ki a könyvemet. Utánna elbúcsúznék, és mondanám, hogy bulizni akarok egy kicsit. Elmennék egy Muse koncertre, meg a barátaimmal találkoznék a kedvenc színészemmel. Összelopkodnánk a pénzt. Meg innánk. De az milyen sz.ar lenne már, ha kiderül, hogy nem is fogok meghalni. És elõre lesitteltem magam 5 évre... xDxD
Hú, de utálom ezt a témát... Szörnyû lehet úgy leélni az utolsó napjaidat, hogy tudod, hamarosan meg fogsz halni... Na, de hogy írjak egy kis poént is : Felkeresném Dylan Sprouse-t, majd lesmárolnám! xD
hát ...a szeretteimmel tölteném az idõd, és mindent bevállalnék.. a tanároknak úgy beszólogatnék, xD de nem tudom..szerintem ha télleg ez lenne, akkor nem ezt tenném... inkább búcsúzkodnék :'( ajh..annyira szar lenne :S
Találkoznék CHRISTINNEL(bellával)
Megmásznám a monteveesztet:D
ez jó:) Am én is a barátaimmal tölteném az utolsó perceimet
Én nem is tudnám, hogy mit csinálnék:D Talán egyetértek "06-28 12:34"-el, és valami jó palival lefeküdnék én is:D De a családdal és a barátokkal lennék, és a suliban "rosszalkodnék", már úgyis mind1:D Az unokaöcsémet gyorsan megtanítanám gördeszkázni, mert már megígértem neki és persze a gitártanáromtól is elbúcsúznék, mert õ a legjobb tanár:D De remélem ilyen nem fog velem történni, hogy elárulják, hogy pár napom van már csak(:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!