Találatok a következő kifejezésre: Már csak gurámink (2 db)

Már csak 1 gurámink maradt. Most ennek az oldalán megjelent 1 nagy dudor, közepén egy véres folttal. Mi ez? Mivel kezelhetném? Mennyire veszélyes a többi halra?

Legjobb válasz: nem kezelheted ezt fertõzés okozza, ha lehet ne is tegyél mellé több halat, ezt a vizet pedig naponta csereld, de sajnos nem fog megmaradni elég valószínü.

nem kezelheted ezt fertõzés okozza, ha lehet ne is tegyél mellé több halat, ezt a vizet pedig naponta csereld, de sajnos nem fog megmaradni elég valószínü.

Pterophyllum altum-ból egy párt már tehetnék-e egy 65 cm magas 333 literes akváriumba, úgy hogy mellette lenne még egy kék gurámi pár és pontylazacok? Vagy még ez az akvárium se elég nagy nekik, ezért helyettük csak a scalare alfajt tegyen be?

Úgy gondolom, hogy az altum alfaj a szebb, de csak akkor tartanám örömmel, hogyha tudom elegend? már neki ez az akvárium. El?re is köszönöm aki segít.

Legjobb válasz: Tökéletes.

Tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Komolyan? :D Tarthatom már így az altumokat? És megfelelõ lesz nekik teljesen? Van sok faágam is, azzal fogom díszíteni, mert tudom, hogy azt nagyon kedvelik.
Szerintem elég ez az akvárium, viszont a pontylazacokat jól válogasd meg!
A kérdező hozzászólása: serpa és neon (mindegyik már kifejlett példány)?
Elég kicsit, ha bengára nõl, reméld, hogy nem fog balhézni. Vegyél jó nagy csapatokat, és mindenképp elõbb kerüljenek be a lazacok, de minimum egyszerre. Remélhetõleg összeszoknak.
Jah, elírtam, és csak most vettem észre. Elég kicsiK, mármint a pontylazacok, és akkor így folytatódik a mondat :)
A kérdező hozzászólása: Neonból egy 20-as, serpából egy 32-es csapatom van
A kérdező hozzászólása: Változott a terv....csak 60 cm magas lenne. Még mindig elég magas az altumok számára?
Szerintem igen, és gondolom még így is van 300 liter, ám inkább a világításon törd a fejed, mert ide a T8 már tuti nem jó. Ennyi rajhal mellett viszont embertelen szûrést csinálj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!