Találatok a következő kifejezésre: Már beágyazódáskor fájni a (2 db)

Szerintetek ez lehet beágyazódás jele? Szept.5-ére nem várom de 16-án volt ovum (teszteltem ) együtt is voltunk de már 3 napja mindjárt megjön érzésem van ma pedig iszonyatosan elkezdett fájni a derekam.

még annyi hogy iszom a palást f? teát ez okozhatott ilyen tünetet?

Legjobb válasz: Szia! Szeptember 25-re nem várod? Ez akár a menzi jele is lehet! Nem mindenki érzi meg a beágyazódást! Tesztelj, az a biztos!

Szia! Szeptember 25-re nem várod? Ez akár a menzi jele is lehet! Nem mindenki érzi meg a beágyazódást! Tesztelj, az a biztos!
Ha 16-an volt ovud, akkor inkabb okt. 1-jere nem varod. Ami mar csak par nap, szoval az is lehet, hogy a kozelgo mensit erzed.
Jaj így már okés, elsõ voltam! Lehet menzi, de lehet baba is. A lányommal mindjárt megjön érzésem volt és hasfeszülés is!
Ha korábban volt ovud, korábban lesz a nemvárt is. A peteérést követõen 13-14 nappal válik le a méhnyálkahártya. A mindjárt megjön érzés pedig kétesélyes sajnos, babát is jelezhet, de akár mensit is. Drukk!
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam okt.5-ére nem várom
A kérdező hozzászólása: szept.5-11 ig megvolt elvileg 20-ára írta a ciklus.hu az ovut de nekem 16-án volt így 4-5 ére nem várom mert 28-29 naposak a ciklusaim, ezért kérdeztem hátha van másnak is így.
hõemelkedést nézted?

Már beágyazódáskor elkezd fájni a mell?

Legjobb válasz: szerintem nem

szerintem nem
Nekem akkor kezdett el fájni, amikor már meg kellett volna jönnie. Amúgy nekem mindig is jelezte a mensit a melle, de akkor mikor babaás lettem nagyon fájt, nem is tudtam hasoon aludni, annyira fájt.Aztán nem jött meg és én türelmesen vártem, mikorr már 7 hetes voltam akkor derült ki.Sok sikert 39 hetes kismama
NEM!!!
"a beágyazódás folyamata körülbelül az elsõ kimaradt menstruáció kezdetének idõpontjára fejezõdik be..." Ezt mondja a kisokosom. nekem minden alkalommal fájt a mellem, mielõtt megjött. Ez legutóbb is így volt, vártam a vérzést, aztán nem jött, a tesztem meg pozitív lett. :) Szóval a válasz határozott igen. Ja és a könyvet nõgyógyászok írták.
Igen! Én ebbõl vettem észre a terhességet! Már az ötödik héten. Nem bírtam hason feküdni annyira fájt.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a hasznos válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!