Találatok a következő kifejezésre: Már beágyazódás is (49 db)

Ha sikerült a baba, akkor már beágyazódás idõszaka alatt magasabb a hõ, vagy a beágyazódás ezt nem befolyásolja és a köv. Mensiig magasabb is lenne?

11 napja voltunk együtt a párommal. Igazából semmiféle beágyazódási tünetet nem érzek. Viszont néha megszédülök, ami rám sosem volt jellemzõ. De gondolom ez mástól lehet, nem tudom miért van így. A hõm igazából úgy alakul ahogy minden hónapban is szokott. Nem vettem észre változást.

Legjobb válasz: nem, nekem semmi hõváltozás nem volt... sõt, vártam hogy hátha leesik, többször is mértem (mert ugye azt mondják akkor egy napra leesik), de semmi ilyen nem történt. Nekem voltak szurkálásaim, ezért is próbáltam valami jelet keresni a görbémben is. De a szurkálás ritka ám, gyakoribb hogy nem veszel észre semmit. 12. dpo-tól kezdõdött a sokat pisilés, bár lehet hogy ez is csak pszichológiailag, mert 12. dpo hajnalban halvány pozit teszteltem. A méhem már nagyon korán fájni kezdett a szalagok nyúlásától, de csak mert hátrahajló

nem, nekem semmi hõváltozás nem volt... sõt, vártam hogy hátha leesik, többször is mértem (mert ugye azt mondják akkor egy napra leesik), de semmi ilyen nem történt. Nekem voltak szurkálásaim, ezért is próbáltam valami jelet keresni a görbémben is. De a szurkálás ritka ám, gyakoribb hogy nem veszel észre semmit. 12. dpo-tól kezdõdött a sokat pisilés, bár lehet hogy ez is csak pszichológiailag, mert 12. dpo hajnalban halvány pozit teszteltem. A méhem már nagyon korán fájni kezdett a szalagok nyúlásától, de csak mert hátrahajló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

A HCG a beágyazódás pillanatában kezd el termelődni, vagy esetleg már korábban is? (függetlenül attól, hogy mikortól kimutatható)

Legjobb válasz: Úgy tudom igen kismértékben elõtte is. Mintha egyszer olvastam volna egy extra érzékeny laboratóriumi vértesztrõl, ami már a beágyazódás elõtt képes azt a jelentéktelen HCG-t kimutatni.

Úgy tudom igen kismértékben elõtte is. Mintha egyszer olvastam volna egy extra érzékeny laboratóriumi vértesztrõl, ami már a beágyazódás elõtt képes azt a jelentéktelen HCG-t kimutatni.
Elõzõ vagyok, igen jól emlékeztem: "Léteznek extrém érzékeny terhességi tesztek is, amelyek normális földi gyógyszertárakban és laborokban NEM találhatóak meg. Ezek a HCG-t már a beágyazódás elött képesek kimutatni (a HCG-t már a trofoblaszt is termeli a beágyazódás elött, amelyböl a placenta lesz). " Innen a másolás: http://babatervezok.otthona.net/hcg.shtml
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Fõleg a rám szánt idõt, hogy még ki is kerested! Jó éjt!
HCG a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még kell 1-2 nap, mire kimutatható lesz.

Szurkálódhat a hasam már beágyazódás miatt? Tegnap volt dután egy kis barnázás is. Vagy csak képzelgek?

kicsit össze-vissza a diagram, de talán használható:

Legjobb válasz: Szerintem ilyen korán még ne foglalkozz a jelekkel! Az a baj, hogy már mindent tudunk elméletben a terhességrõl és lehetséges tüneteirõl. Voltak néhányan, akik írták, hogy náluk mi történt beágyazódástól, onnantól kezdve mindenki azt nyomatja, hogy "barna folt, tuti beágyazódás, terhes vagyok". Közben meg nem és ott jön a csalódás. Én már megtanúltam, hogy a nemvárt mensi elõtt teljesen felesleges figyelni a testünk reakcióit, mert "szinte mindig becsap", és még a késés sem jelenti biztosan, hogy sikerült, mégha ilyen azelõtt sohasem fordult elõ. Lazíts inkább, foglalkozz mással, tereld el a figyelmedet! Meglásd, jobb lesz!

Szerintem ilyen korán még ne foglalkozz a jelekkel! Az a baj, hogy már mindent tudunk elméletben a terhességrõl és lehetséges tüneteirõl. Voltak néhányan, akik írták, hogy náluk mi történt beágyazódástól, onnantól kezdve mindenki azt nyomatja, hogy "barna folt, tuti beágyazódás, terhes vagyok". Közben meg nem és ott jön a csalódás. Én már megtanúltam, hogy a nemvárt mensi elõtt teljesen felesleges figyelni a testünk reakcióit, mert "szinte mindig becsap", és még a késés sem jelenti biztosan, hogy sikerült, mégha ilyen azelõtt sohasem fordult elõ. Lazíts inkább, foglalkozz mással, tereld el a figyelmedet! Meglásd, jobb lesz!
Igaza van az elsõnek ne gondolj rá(tudom:könnyû azt mondani).Halál komoly minden hónapban görcsöltem rajta, most valahogy nemigazán értem rá, na meg mivel elõzõ hóban is sokat késett semi jóra nem gondoltam, így hatalmas meglepi volt mikor pozi lett a tesztem!Kívánom neked is mielõbb jöjjön össze!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást, aranyosak vagytok! és az utolsó hozzászólónak GRATULÁLOK!!! :D kellemes babavárást!
Szia! Nem értek a görbékhez, de sajnos tényleg bármi lehet. Én hat hónapon keresztül produkáltam a terhesség jeleit (mellfeszülés, reggeli hányinger, sõt volt hogy hánytam is), de mégsem voltam terhes. Aztán mikor feladtuk a párommal, hogy majd jön, amikor akar, akkor lett pozitív a tesztem. Szóval türelem, mert a rágörcsöléssel semmit nem érsz el.

Mikor kezd hcg-t termelni a szervezet? A beágyazódás után vagy már előtte is?

ha nem jött meg amikor kéne, de a tesztem meg negatív, el?fordulhat, hogy még termel?dött elegend? hcg? a ciklus 10-18 napja között voltunk együtt, utána nem is...szóval ha az lennék, azt már mutatnia kéne ugye? de akkor mért nem menstruálok...

Legjobb válasz: beágyazódás után!

beágyazódás után!
Nem az anyuka szervezete termeli a hCG-t, hanem a beágyazódott embrió bizonyos sejtjei, szóval csak beágyazódás után történik! :)
Csak utána.
Csak beágyazódás után
A kérdező hozzászólása: okés. köszönöm a válaszokat

Már beágyazódás idején is érződhet a derékfájás?

mikor mik jelentkeznek egy terhes n?nél gondolok itt(hasszurka,hányás,görcsök stb.)

Legjobb válasz: derékfájást nem hinném hogy jelentkezik.De mindenkinél más és más .Van aki (és ez a többség)meg sem érzi a beágyazódást, van akinek hasszúrkálás jeéentkezik,ez ugye az utolsó mensi elsõ napjához 3 hétre történik.A többi tünet meg vagy jön az elején , vagy 10-12 hetesen csak ,kinek hogy, van akinek sosem volt hányingere.Nézegesd itt a neten az oldalakat, babanet,mamanet,babázó.hu stb.leírják a lehetséges tüneteket.

derékfájást nem hinném hogy jelentkezik.De mindenkinél más és más .Van aki (és ez a többség)meg sem érzi a beágyazódást, van akinek hasszúrkálás jeéentkezik, ez ugye az utolsó mensi elsõ napjához 3 hétre történik.A többi tünet meg vagy jön az elején , vagy 10-12 hetesen csak , kinek hogy, van akinek sosem volt hányingere.Nézegesd itt a neten az oldalakat, babanet, mamanet, babázó.hu stb.leírják a lehetséges tüneteket.

Már egy hete szúr a jobb petefészkem. Ma és tegnap annyira, hogy már lábamat is alig tudom megemelni. Peteérésem két hete volt. Most lehet beágyazódásom? Olyan bő tojásfehérje folyásom is van.

Legjobb válasz: Nekem is a petefeszkem fajdogalt a terhessegem elejen..egy nappal a nevart elott. Azt hittem ez mar a mensim jele. Annyira azert nem,hogy a labamat ne tudnam megemelni, de ugy rendesen odaszurt neha. Es baba volt a dologban. Sztem ez nem egy biztos..de feltetlen jo jel! Remelem a babuci miatt. Sok sikert!!

Nekem is a petefeszkem fajdogalt a terhessegem elejen..egy nappal a nevart elott. Azt hittem ez mar a mensim jele. Annyira azert nem, hogy a labamat ne tudnam megemelni, de ugy rendesen odaszurt neha. Es baba volt a dologban. Sztem ez nem egy biztos..de feltetlen jo jel! Remelem a babuci miatt. Sok sikert!!
valószínûleg beágyazódás, nekem is ez volt az elsõ jel.aztán teszteltem, és pozitív lett.szerintem bizakodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztató válaszokat!!!

Inszemináció után 7. nap barnás pecsételés. Ma, azaz 8. nap már semmi. Ez akár beágyazódás is lehet, nem? Egyébként 3x1 utro-t is szedek. Más is volt már így inszem után, és babás is lett?

Legjobb válasz: Nekünk magunktól jött össze a baba, de amikor meg kellett volna jönnie 3 napig picit barnázgattam. Ez nagyon baba gyanús. Pihenj nagyon sokat.

Nekünk magunktól jött össze a baba, de amikor meg kellett volna jönnie 3 napig picit barnázgattam. Ez nagyon baba gyanús. Pihenj nagyon sokat.
A kérdező hozzászólása: Több nap is volt barnás, és nem sikerült végül.
A kérdező hozzászólása: Ja, és 6.nap volt szurkálás a méhem környékén.
Lehet beágyazódás jele is. Reméljük a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 11.napon és ma is volt 1-2 cseppnyi barnás. :(
A kérdező hozzászólása: Nem sikerült.

30naposak a ciklusaim. Lehetséges hogy most hosszabb lesz? Mivel a 22napon volt ovulációs görcsöm, de ha a 15napon volt esetleg PÉ akkor lehetett az beágyazódás is, nem? A hőm 37 felett van már 22óta.

Legjobb válasz: nem 12-e óta? ha nem tesztelted az ovu-t, akkor már utólag elég nehéz bármit is mondani, ha a 15. nap volt ovu és megtermékenyülés, akkor 25. nap körül már tesztelhetsz egyet, ha a hõd fennmarad, én drukkolok a babának!

nem 12-e óta? ha nem tesztelted az ovu-t, akkor már utólag elég nehéz bármit is mondani, ha a 15. nap volt ovu és megtermékenyülés, akkor 25. nap körül már tesztelhetsz egyet, ha a hõd fennmarad, én drukkolok a babának!
A kérdező hozzászólása: Ma van a 28.napom de tegnap még nega volt a HCG tesztem(10es érzékenységû). Akkor lehet, hogy a 22.nap volt mégis csak a PÉ?Sajnos ebben a hónapban nem teszteltem PÉ-t, mert már nagyon elegem volt minden sikertelen probálkozásból...A hõmet is csak a görcsöléskor néztem meg, mert már azt se mértem, azóta mérem megint. Tudom így semmit nem lehet mondani, de hátha járt más is így már. Köszönöm a drukkot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!