Találatok a következő kifejezésre: Már az babaúszás (2 db)

Tegnap voltunk másodszor babaúszáson, és már az elején elkezdett sírni, ki is jöttünk a vízből. Vajon nem fogja szeretni a babauszit vagy csak rossz passzban volt?

Fáradt is lehetett, mert 10-t?l van, és ? akkor még szokott aludni. Másnál volt hasonló? Menjünk legközelebb vagy hagyjunk ki egy pár hetet? 5 hónapos

Legjobb válasz: Azt hiszem itt nem az esti fürdetéssel van a gond , hanem a babaúszással...ha tényleg aludni szokott, és te helyette a medencébe viszed tovább fáradni...hát nem csoda ha ordít szegény:( és ha külön elmész vele usziba, mikor már kipihente magát? Ha akkor is sír, akkor némi vízutálat, nem minden baba szeret pancsolni, de szerintem alvás után ketten ha fürdötök, semmi baja nem lesz és élvezni fogja. Inkább kihagynám a babaúszást, mint hogy egy rossz élmény rögzüljön. Bár többször hallottam, hogy az elsõ pár foglalkozáson sok baba negativan reagál, majd megszeretik. Te tudod, hogy akarod tovább erõltetni vagy ketten lubickoltok pihentebben.

Azt hiszem itt nem az esti fürdetéssel van a gond , hanem a babaúszással...ha tényleg aludni szokott, és te helyette a medencébe viszed tovább fáradni...hát nem csoda ha ordít szegény:( és ha külön elmész vele usziba, mikor már kipihente magát? Ha akkor is sír, akkor némi vízutálat, nem minden baba szeret pancsolni, de szerintem alvás után ketten ha fürdötök, semmi baja nem lesz és élvezni fogja. Inkább kihagynám a babaúszást, mint hogy egy rossz élmény rögzüljön. Bár többször hallottam, hogy az elsõ pár foglalkozáson sok baba negativan reagál, majd megszeretik. Te tudod, hogy akarod tovább erõltetni vagy ketten lubickoltok pihentebben.
Szerintem nyugodtan menjetek, de csak kis idõre. Nem egyformák a babák, neki lehet több idõ kell, hogy megbarátkozzon a vízzel. Fokozatosan próbáld meg hozzászoktatni.
A mi kislányunk 6 hónaposan szerette meg a vizet, szinte egyik napról a másikra, azóta a fürdés is igazi móka, úgyhogy szerintem ne aggódj, lehet, hogy még "nem békélt meg" vele, de ha élvezetesebbé teszitek márcsak az esti fürdést játékokkal, mondókákkal, elõbb-utóbb eljön az áttörés:)
Igen :)
De merülnek ám!!!!!:DDDD Tök édik ilyenkor:-))))
nem-de a másodikon már merültünk
Nálunk a negyedik-ötödik alkalom után kezdenek merülni a babák, amikor már eléggé felkészültek rá. Nem is szokott sírással végzõdni a dolog, és általában az anyuka sokkal jobban be van rezelve tõle, mint a poronty... :) Semmirõl nem marad le az a baba, aki nem merül rögtön az elsõ órán, hiszen évek állnak még elõtte a búvárkodásra. A lényeg, hogy megszeresse a vizet, és kellõen felkészülten érje az élmény.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!