Találatok a következő kifejezésre: Már a napon vagyok a ciklusom (106 db)

Most akkor mi ez? Megint kezdődik, 17. napon vagyok a ciklusba és már barnázgatok! Se rendes menses, se baba!

Hónapok óta szedem a cickafarkfű teát- palástfű teát,peteérésig cickafarkfű,utána palástfű.Már szedtem napi egy Premens tablettát,de a múltkori menses óta Zafír Barátcserjét szedek napi 2x1-et!

Legjobb válasz: Szerintem ezt mind hanyagold, ha elõtte normális volt a ciklusod, mert akkor bezavart!

Szerintem ezt mind hanyagold, ha elõtte normális volt a ciklusod, mert akkor bezavart!
Szerintem se szedj semmit. Ha még 2 hónap múlva sem áll helyre, menj el orvoshoz, hogy kiderüljön mi is a baj.

27. napomon vagyok. A ciklusaim kb 30-32 naposak. Szeretnénk már nagyon babát! Napok óta fájdogál a hasam alja. Kedélyállapotom szörnyű. Múlt héten még szédültem is, nagyon rosszul éreztem magam. Mi lehet?

Tudom hogy az émelygés még korai lenne, nem tudom vajon a beágyazódáskor lehetek-e rosszul.

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet most,vagy egy-két nap múlva.Valami extra érzékenyet!

Szerintem csinálj egy tesztet most, vagy egy-két nap múlva.Valami extra érzékenyet!
Hát ezek a tünetek mensi elõjelei is lehetnek és nyilván terhesség elõjelei is. De a hányinger koraterhességkor még nem jellemzõ ennyire. Inkább mensire utaló jelek, amiket írsz.

A 29. napon vagyok. A ciklusaim 32-35 naposak. Tesztelhetek már?

Legjobb válasz: VÁÁÁRRRJJJJJJ MÉÉÉGGG!!!!!:))) annál biztosabb, megkíméled magad egy netán negatív eredménytõl és pénzkidobás is.... Tudom, künnyû mondani, de várj, legalább mensid napjáig, a 35.napon már tuti az eredmény

VÁÁÁRRRJJJJJJ MÉÉÉGGG!!!!!:) )) annál biztosabb, megkíméled magad egy netán negatív eredménytõl és pénzkidobás is.... Tudom, künnyû mondani, de várj, legalább mensid napjáig, a 35.napon már tuti az eredmény
Szerintem is varj.
Én a mensi elõtt 3 nappal már tesztelni fogok. Többen írták, hogy akkor már nekik kimutatta. Ez a beágyazódás idõpontjától függ.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat.Már kûzdöm a percekkel....nagyon várom már h tesztelhessek.

Ha valaki járt így ahogy én az írja már le.38. napon vagyok a ciklusom ált.32napos. (késik) szerintetek?

Múlthónap 24.-én volt meg a mensim.Ovum.11nap körül lehetett, 14.-én volt egy kis "baleset", nem tudom miért nem jön meg, pedig már a 38.napnál tartok, reggel els? vizeletb?l csináltam tesztet negatív lett,nem szokott késni 1-2nap eltérés. Aggódom, hogy mi lehet a probléma. Nekem és a férjemnek már van egy közös babánk 2éves, egyel?re nem terveztünk tesót, de ha jönni akar sincs baj. Csak nyugtalan vagyok ez a második teszt ami nega.Mit gondoltok???

Legjobb válasz: 2 nap múlva tesztelj újra, eredménytõl függetlenül keresd fel a nõgyógyászod!

2 nap múlva tesztelj újra, eredménytõl függetlenül keresd fel a nõgyógyászod!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál. De csak a jövõhéten tudok elmenni, akkor lesz szabadságon a férjem és együtt lehet a fiúnkkal, sajna nincs ki vigyázzon rá :S
értelek, de tesztelni mindenképp tesztelj, hogy tudd hátha baba :) írj, ha teszteltél, én drukkolok
A kérdező hozzászólása: tegnap igen negát, de reggelre meg is jött...
sajnálom

Teljesen kétségbeestem. Már három napja késik a mensim és a hőm is nagyon magasan van, de ma délután egy kis barnás vérfolt jelent meg. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni vagy még lehetek babás? Mindig pontosak 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: 17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!

17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!
szia nagyon szép a görbéd. reggel pisilj egy pohárba vidd magaddal mikor munkába menet veszet veszel tesztet és csináld ott meg. akkor is lehet nem kell várnod keddig. a kihült pisi is jo csak reggelei elsö legyen, irj majd.d drukkolok. 32
Utolsó vagyok.Izgatottan várom!!!
A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Tényleg, ez eddig fel sem tûnt. Bár nem csodálkozom rajta. Az én ovulációmat mindig rossz helyre húzza be.
miert nem rajzolt átlaghõt a ciklus.hu?
Szia. Nekem nagyon babásnak tûnik a görbéd eddig.Tesztelj és hajrá baba:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak az ötletet meg a drukkolást. Majd megírom, hogy mi az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és a biztatást. Ha nem jön meg rendesen akkor tesztelni fogok holnap és megírom.
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem hogy a görbéd nagyon biztató!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy 3 nap múlva fog megjönni?
3nap és megjön, ha csökkenni fog a hõd
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok tesztelni, mert nincs itthon és csak holnap tudok venni, de azért köszi hogy foglalkoztál a kérdésemmel.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért nem rajzolt alaphõt! Nekem is feltûnt már korábban is. Köszönöm a drukkolásokat, de mára leesett a hõm 36, 6-ra úgyhogy sajna meg fog jönni. Új hónap új esély.

Ma vagyok a ciklusom 34. napján. Sajnos nem bírtam ki és most este 8 órakor teszteltem, ami negatív lett. :- ( Akkor már biztos nem vagyok terhes? Vagy várjak még pár napot és teszteljek reggel?

A ciklusaim általában 30-32 naposak szoktak lenni. Két éve szeretnénk babát. Eddig minden praktikát használtam (ovuteszt, h?mér?zés teák st.) de október óta semmi, így tanácstalan vagyok. A ciklusom alatt rövid ideig de beteg voltam, szedtem gyógyszert is, ez okozhatja a kését vagy azt hogy kimarad a vérzés? Kérlek írjatok!

Legjobb válasz: Szia! Nekem a teszt az elmaradas utan 1,5 hettel mutatta ki a babat, akor is csak halvany csikkent mutatta. Nekem 28 naposak voltak a ciklusaim. Sok sikert a babahoz!

Szia! Nekem a teszt az elmaradas utan 1, 5 hettel mutatta ki a babat, akor is csak halvany csikkent mutatta. Nekem 28 naposak voltak a ciklusaim. Sok sikert a babahoz!
Pár nap múlva csinálj egy másik tesztet, de reggelibõl. Reggel sokkal koncentráltabban van jelen a HCG. Napközben eszel-iszol, pisilni jár, tehát felhígul, s lehet, hogy ezért mutatott negatívat a teszt.
Az elsõ tesztet mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl kellene csinálni. Szerintem ismételd meg holnap reggel.
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.
Ha az orvos azt mondta, hogy minden eredményed jó, akkor biztos nincs baj, de esetleg menj el egy másik dokihoz is!
próbáld meg az ovulációs mikroszkópot
A kérdező hozzászólása: nem tudtok magyar nyelvü Jónás naptárat?
szerintem az rosszabb lenne, ha rövid lenne a ciklusod. lehet peteérésed, bár azt nem tudom, hogy mitõl nyúlott így meg a ciklusod. hõmérõzöl? az talán (ovuteszttel kombinálva) megmutatja, hogy van-e peteérésed. az meg biztos csak jó lehet, ha elevitet szedsz. mondjuk én más vitaminokat szedek 25 éves feleség, 16 hónapja próbálkozunk és semmi (ill.de! örökbefogadunk!:) )
Ovuteszt és szerelem.
Szia! Nekem is rendszertelen volt a menzeszem, és akkor próbálkoztunk a párommal, mikor éreztem szúrkálást a petefészkeim körül. Gondoltam, akkor van peteérésem. Ilyenkor az együttlét után azonnal felemeltem a lábaim, kipárnáztam magam és legalább 1 órán keresztül úgy maradtam. Sikerrel jártunk!! Neked is ezt kívánom!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Ciklus 15. napjan Lh teszt negativ, lehet meg pozitiv a napokban? Vagy mar keso?

Ha nem lesz pozitiv az Lh azt jelenti,hogy nem lesz peteeresem?

Legjobb válasz: Hát attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Lehet, hogy pont lekésted a tesztelést, lehet, hogy csak késõbb lesz peteérésed. Folytasd a tesztelést, és meglátod.

Hát attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Lehet, hogy pont lekésted a tesztelést, lehet, hogy csak késõbb lesz peteérésed. Folytasd a tesztelést, és meglátod.
A kérdező hozzászólása: 9. naptol kezdetem, 28-29 naposak a ciklusaim
Hát akkor most kési a PÉ, vagy esetleg ez a hónap maradt ki pont. Elõfordul, hogy kimarad a PÉ, hogy pihenjen a petefészek. Ha kövi hónapban sem lesz, akkor mindenképpen keress fel egy endokrinológust. Aztán meg olyanról is lehet hallani, hogy valakinek egyáltalán nem jött be az LH teszt, mégis terhes lett:) A hõdet méred? Mert az egyértelmû választ adna, hogy van-e peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Igen merem, ma es tegnap ugyanannyi volt 36.2 a legalacsonyabb eddig!
Akkor még valóban nem volt PÉ-d. Ha ez az elsõ ilyen ciklusod, ne ijedj meg, mert tényleg elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Ma mar pozitiv lett az LH teszt! Egyutt is voltunk a parommal, remelem sikerul a terhesseg!
Szuper, azért holnap is ugyanabban az idõben tesztelj, hogy negatív lesz-e. Nekem sokszor két napig pozitív.
A kérdező hozzászólása: Jo, delutan tesztelek! :)
A kérdező hozzászólása: Ma is pozitiv lett a teszt, meg erosebb mint a tegnap, a tegnap egyutt voltunk a ferjemmel, ha ma is egyutt leszunk, az rontja az eselyeket?

Mitõl van ez a "mindjárt megjön érzésem"? Fura folyásom van! Ma vagyok a ciklus 9. ik napján és már két napja van ilyen érzésem! Volt mensim, 4. napig és nem olyan mint eddig volt!

Legjobb válasz: Ez ilyenkor sajnos mindíg lutri! Lehet terhesség; de lehet hogy csak készül a szervezet a mensire. Szorítok hogy baba legyen; majd írd meg!

Ez ilyenkor sajnos mindíg lutri! Lehet terhesség; de lehet hogy csak készül a szervezet a mensire. Szorítok hogy baba legyen; majd írd meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!