Találatok a következő kifejezésre: Már a napja szedek fogamzásgátlót (124 db)

Mar 17 napja szedek fogamzasgatlot. Irva van a hasznalatiban h elofordulhat verzes. Ez mas fogamzasgatlonal is igy van? Nekem volt is ilyen kis varatlan verzesem valamint kozosules utan picit fajt. Ez mitol lehet? A ferfi valadek?

Legjobb válasz: igen, elõfordulhat vérzés. nincs ebben semmi. fõleg akkor ha mégcsak ilyen kevés ideje szeded. ha a 2. levél után is vérezget, akkor vissza kell menni és másikat kérni.

igen, elõfordulhat vérzés. nincs ebben semmi. fõleg akkor ha mégcsak ilyen kevés ideje szeded. ha a 2. levél után is vérezget, akkor vissza kell menni és másikat kérni.
Azt mondják három hónap türelmi idõ van a fogamzásgátlóknál, ennyi kell mire az érzékenyebb szervezet is megszokja. Nekem ugyan nem volt vérzésem, bár a doki fehivta rá a figyelmem, hogy lehet, viszont én kétszer elájultam. A doki szerint a tabi volt a ludas, mert a vérképem normális volt. Utána semmi bajom nem volt. 5 évig szedtem egyhuzamban ugyanazt a tablettát.

Szeretkeztunk a baratommal es elelvezett bennem, harom napja mult el a menstruaciom, es mar ket napja szedem a fogamzasgatlot. Lehetek terhes ha csak ket nap mulva veszem be kovetkezot?

Falun lakom es alberletben a varosban es hazautaztam a tabletta meg ott maradt.

Legjobb válasz: Hát az gáz. Meglehet, hogy most sikerült. Mióta szeded?

Hát az gáz. Meglehet, hogy most sikerült. Mióta szeded?
hát drágám, nagy bajban vagy.
És igen, mióta szeded a gyógyszert? Oké, h 2 napja de a mensid elõtti hónapban is szedted már?
a két napi fogigátló nem ér semmit ha a következõ ké napot kihagyod, úgyhogy jó eséllyel teherbe eshetsz.
18:05ös, a spermiumok egy hétig is elélhetnek a nõben, tehát nem csak közvetlenül az aktus után eshet teherbe a nõ. az én fogigátlómra a van írva hogy ha az elsõ héten hagyok ki szemet akkor szarban vagyok, azon okból kifolyólag amit az elõzõ mondatban leírtam.
Akkor viszont szerintem nincs nagy gáz...én 10 hónapja szedem, úgy a 3-4.hónap körül antibiotikumot kellett szednem és a háziorvosom azt mondta, nem kell kiegészítõ védekezés. Aztán én jobban utánanéztem, és mindenhol azt írják, hogy kell. Gyorsan orvost kérdeztem mi van ilyenkor, mert akkor már 3 napja szedtem az antibiotikumot is, azt mondta nem lesz még baj, de használjunk mostantól mást is. Nem is lett semmi...na ebbõl azt akartam kihozni, hogy szerintem fél év alatt hat már annyira a gyógyszer, hogy nem indít be 1-2 nap alatt peteérést. Úgyhogy szerintem nem vagy terhes, de mostantól használjatok gumit is, ha vmit akartok csinálni, és amikor elkezded (gondolom hétfõn) szedni tovább, akkor is használjatok legalább 1 hétig még. De ez szerintem benne van a tájékoztatódban, mi kihagyott szemnél a teendõ.
hát, kockázatos. bár attólfügg mikor szeretkeztetek. ha aznap, amikor a tablettát nemtudod bevenni, akkor az rosszabb. ha viszont tegnap, vagy tegnapelõtt, de akkor bevetted a tablettáidat, akkor nincs nagy gáz.
A kérdező hozzászólása: Mar fel eve szedem, de meg ilyen nem fordult elo velem soha.Meg fel orat sem kestem vele.Soha nem volt gondom.Nem tudom hogy felejthettem el.
Lehetsz! Az én fogamzásgátlóm(Samba) tájékztatójára rá van írva, hogy ha az elsõ héten elfelejtetted bevenni és az azt megelõzõ 7 napban volt szexuális kapcsolatod akkor lehetsz terhes. A két tabi kihagyástól pedig bármikor lehetsz terhes. Próbáld meg hazaküldetni valakivel vagy beszerezni egyet.

Ha terhes vagyok es ittam rozmaring teat arthat a babanak? Mert mar 3 napja iszom napi 2 csuporral. Mennnyi esely van a vettelesre? Szedek fogamzasgatlo gyogyszert nem biztos hogy terhes vagyok csak nem jött meg kesik 1 hete

Legjobb válasz: Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Mar 15 napja szedem a DESORELLE fogamzasgatlot es a 10. napon mar nem vedekeztunk, szerintetek terhes leszek?

Legjobb válasz: "7 napot ir a papiron hogy addig vedekezzunk" "a 10. napon mar nem vedekeztunk" Te hány éves vagy, hogy ezt egyedül nem vagy képes összerakni???

"7 napot ir a papiron hogy addig vedekezzunk" "a 10. napon mar nem vedekeztunk" Te hány éves vagy, hogy ezt egyedül nem vagy képes összerakni???
Pontosan mit ír a betegtájékoztató??? Tudod, az a papír, ami a dobozban van.
A kérdező hozzászólása: 7 napot ir a papiron hogy addig vedekezzunk ...szerinted forduljak a nogyogyaszomhoz?
remélem terhes leszel és egészséges gyereked születik, különben kevesebb lesz a nyugdíjam.
De elsõ levél vagy már a 2. vagy 3.??? mert ezis eléggé befolyásolja ha már a 2. levél ott az elsõ párnap után véd normálisan.

2 nap után abba maradt a menstruációm pedig fogamzásgátlót szedek. Mitől lehet ez? Veletek volt már ilyen?

Normálisan id?ben jött, egyszer csak vége. Idegeskedés, stressz,egyéb? Szerintetek?

Legjobb válasz: Gyógyszer hatása, elvékonyodott a méhnyálkahártyád.

Gyógyszer hatása, elvékonyodott a méhnyálkahártyád.
A kérdező hozzászólása: ...és ez baj?
mostanában nekemis ilyen...régebben, gyógyszerrel azért eltartott 4 napig, néha 5, mostanában 2-3. az orvos szerint normális

2 napja szedek fogamzásgátló tabit. Lehetséges, hogy már most nőttek kicsit a melleim?

Úgy érzem és látom, mintha kicsit nagyobbak lennének. :)

Legjobb válasz: Egy kicsit nõhet... és akinek nem nõ, annak is megduzzadhat (akkor áll vissza, ha abbahagyja).

Egy kicsit nõhet... és akinek nem nõ, annak is megduzzadhat (akkor áll vissza, ha abbahagyja).
Igen! Én Lindynettet szedek, alig több mint egy hete és a mensivel együtt járó szokásos mellduzzadás nem múlt el. Szal teltebbek a melleim. Csak sajnos a fájdalom is megvan mellette. De állítólag ez elmúlik, elsõ hónapokban jellemzõbb. Mondjuk nem bánnám, ha a mellméretem nagyobb lenne, csak a fájdalom múljon el :)
de nõ a mell
Mi van IQ-bajnokok! Ti jobban tudjátok, hogy nõtt-e a mellem, mint saját magam, hogy le kell pontozni? Talán én érzem és látom, nem ti...
A fogamzásgátlótól nem nõ a mell!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Olvastam a tájékoztatóban mellékhatásként, meg hallottam is h nõhet, de nem gondoltam volna h ilyen hamar tapasztalni fogom :)

Lehetek terhes ha pár napja szedek fogamzásgátlót és már lefeküdtem a barátommal gumi nélkül?

A fogamzásgátló gyógyszerem azt írja hogy ha a menszeszem els? napján szedem az els?t akkor már nincs szükség más fajta védekezésre, és én a menszeszem els? napján szedtem be az els?t!

Legjobb válasz: Nem te vagy az elözö kérdést feltevõ? Sokan megvárják az elsö honapot.

Nem te vagy az elözö kérdést feltevõ? Sokan megvárják az elsö honapot.
Van aki fogamzásgátlo mellett lesz terhes, szval sose lesz 100%os a védelem.
Sztem is. Elvileg nem, gyakorlatilag igen.
A legtöbb gyszer a 7. naptól véd.Ha a papírra az van írva hogy véd már, akkor véd.Ez olyan, hogy persze nem biztos egy módszer sem.de azért valamelyiket használnunk kell.Amúgy meggyõzõdésem hogy a gyszer melletti teherbeesés a legtöbb esetben azért van mert nem az elõirás szerint szedték be.Szval ha az van írva, nem lesz baj, ne aggódj.
Ha azt írja a betegtájékoztató, akkor úgy van! Nem kell aggódnod!
Ha rá van írva a tájékoztatóra hogy elsõ naptól véd akkor az úgy is van, hülyeséget nem írhatnak rá. Van orvos aki a biztonság kedvéért azt mondja várjatok 1 vagy 2 hetet. Az egy hónapot akkor kell megvárni ha nem a menstruáció elsõ napján kezdte valaki. Én sem vártam annak idején csak egy hetet, és nem lettem terhes.
A kérdező hozzászólása: Igen ez minden fogamzásgátlónál így van! Akkor most ha nem bíznánk semilyen fogámzásgátlásba akkor soha nem szeretkeznénk! Nem így van?
A kérdező hozzászólása: Jó de semelyik fogamzásgátlás sem 100°/-os. Én csak arra lennék kíváncsi hogyha a fogamzásgátló gyógyszert pár napja szedem és a papírja azt írja, hogy már lehet szeretkezni akkor nem lehetek terhes igaz?
A kérdező hozzászólása: De ha a fogamzásgátló papír azt írja, akkor nem lehetek terhes igaz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek:) megnyugodtam:)

Pár napja szedek fogamzásgátlót és már lefeküdtem a barátommal gumi nélkül, ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatot. Am papiron lehetsz terhes ha nem várod meg az egy honapot, bár én se vártam és nem lett semmi.

Olvasd el a tájékoztatot. Am papiron lehetsz terhes ha nem várod meg az egy honapot, bár én se vártam és nem lett semmi.
Bártaké a szerencse. Bízz benne, hogy olyan szerencsés vagy mint az elsõ hozzászóló. Én inkább kivártam annakidején az elsõ levél végét, plusz a szünetet. És a második levél megkezdése után mondtam a páromnak, hogy nem kell gumik :D Odáig volt a meglepetéstõl, mert nem is tudott a tablettáról.
Ha jelölve van a tablettáknál az elsõ, a nyolcadik és a 22., akkor az elsõ hét beszedése után már nem lehetsz terhes.

Pár napja szedek fogamzásgátlót, és már feküdtem le a barátommal gumi nélkül, ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Bízz a védõangyalodban. Végülis az esély nem nagy, de sajnos egyáltalán nem lehetetlen. Lehettetek volna türelmesebbek és megvárhattások volna azt az 1 hónapot.

Bízz a védõangyalodban. Végülis az esély nem nagy, de sajnos egyáltalán nem lehetetlen. Lehettetek volna türelmesebbek és megvárhattások volna azt az 1 hónapot.

Már a 13. napja szedek fogamzásgátlót (lindynette 30) és még mindig állandóan pecsételő vérzésem van. Ez normális? Már egy hete fáj alul a hasam (a méhem környékén). Ez a tabi miatt van?

Legjobb válasz: A pecsételõ vérzés normális, akár a következõ mensidig is eltarthat. A hashájás is valószínû a tabi miatt van. Ha a követketõ levél beszedésénél is fájni fog a hasad, akkor menj vissza a nõdokihoz és írass fel egy másik gyógyszert.

A pecsételõ vérzés normális, akár a következõ mensidig is eltarthat. A hashájás is valószínû a tabi miatt van. Ha a követketõ levél beszedésénél is fájni fog a hasad, akkor menj vissza a nõdokihoz és írass fel egy másik gyógyszert.
Az áttöréses vérzés pedig nem normális. Én Mercilon-t szedtem 21 napig és végig volt gyenge vérzésem, ami ugye mire eltávozott belõlem, megalvadt --> barna. A doki azt mondta, h nem jó nekem ezek szerint a tabi, illetve az én szervezetemnek nem ez a legtökéletesebb... ezért felírt egy magasabb hormontartalmút--> Lindynette 30-at. Javaslom, h menj el gyógyszerkonzultációra a nõgyógyászodhoz!
Én is Lindynette 30-at szedek és nekem a köv. vérzésemig állandóan pecsétlõ vérzésem volt!De a 2. hónapban már nem!!!Ha továbbra is vérzel meg fáj a hasad akkor menj vissza dokihoz!Ja am. nekem is szokott fájni a hasam pedig már az 5. levelet szedem be!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!