Találatok a következő kifejezésre: Már a napja szedek (338 db)

Szeretkeztunk a baratommal es elelvezett bennem, harom napja mult el a menstruaciom, es mar ket napja szedem a fogamzasgatlot. Lehetek terhes ha csak ket nap mulva veszem be kovetkezot?

Falun lakom es alberletben a varosban es hazautaztam a tabletta meg ott maradt.

Legjobb válasz: Hát az gáz. Meglehet, hogy most sikerült. Mióta szeded?

Hát az gáz. Meglehet, hogy most sikerült. Mióta szeded?
hát drágám, nagy bajban vagy.
És igen, mióta szeded a gyógyszert? Oké, h 2 napja de a mensid elõtti hónapban is szedted már?
a két napi fogigátló nem ér semmit ha a következõ ké napot kihagyod, úgyhogy jó eséllyel teherbe eshetsz.
18:05ös, a spermiumok egy hétig is elélhetnek a nõben, tehát nem csak közvetlenül az aktus után eshet teherbe a nõ. az én fogigátlómra a van írva hogy ha az elsõ héten hagyok ki szemet akkor szarban vagyok, azon okból kifolyólag amit az elõzõ mondatban leírtam.
Akkor viszont szerintem nincs nagy gáz...én 10 hónapja szedem, úgy a 3-4.hónap körül antibiotikumot kellett szednem és a háziorvosom azt mondta, nem kell kiegészítõ védekezés. Aztán én jobban utánanéztem, és mindenhol azt írják, hogy kell. Gyorsan orvost kérdeztem mi van ilyenkor, mert akkor már 3 napja szedtem az antibiotikumot is, azt mondta nem lesz még baj, de használjunk mostantól mást is. Nem is lett semmi...na ebbõl azt akartam kihozni, hogy szerintem fél év alatt hat már annyira a gyógyszer, hogy nem indít be 1-2 nap alatt peteérést. Úgyhogy szerintem nem vagy terhes, de mostantól használjatok gumit is, ha vmit akartok csinálni, és amikor elkezded (gondolom hétfõn) szedni tovább, akkor is használjatok legalább 1 hétig még. De ez szerintem benne van a tájékoztatódban, mi kihagyott szemnél a teendõ.
hát, kockázatos. bár attólfügg mikor szeretkeztetek. ha aznap, amikor a tablettát nemtudod bevenni, akkor az rosszabb. ha viszont tegnap, vagy tegnapelõtt, de akkor bevetted a tablettáidat, akkor nincs nagy gáz.
A kérdező hozzászólása: Mar fel eve szedem, de meg ilyen nem fordult elo velem soha.Meg fel orat sem kestem vele.Soha nem volt gondom.Nem tudom hogy felejthettem el.
Lehetsz! Az én fogamzásgátlóm(Samba) tájékztatójára rá van írva, hogy ha az elsõ héten elfelejtetted bevenni és az azt megelõzõ 7 napban volt szexuális kapcsolatod akkor lehetsz terhes. A két tabi kihagyástól pedig bármikor lehetsz terhes. Próbáld meg hazaküldetni valakivel vagy beszerezni egyet.

Mar 15 napja szedem a DESORELLE fogamzasgatlot es a 10. napon mar nem vedekeztunk, szerintetek terhes leszek?

Legjobb válasz: "7 napot ir a papiron hogy addig vedekezzunk" "a 10. napon mar nem vedekeztunk" Te hány éves vagy, hogy ezt egyedül nem vagy képes összerakni???

"7 napot ir a papiron hogy addig vedekezzunk" "a 10. napon mar nem vedekeztunk" Te hány éves vagy, hogy ezt egyedül nem vagy képes összerakni???
Pontosan mit ír a betegtájékoztató??? Tudod, az a papír, ami a dobozban van.
A kérdező hozzászólása: 7 napot ir a papiron hogy addig vedekezzunk ...szerinted forduljak a nogyogyaszomhoz?
remélem terhes leszel és egészséges gyereked születik, különben kevesebb lesz a nyugdíjam.
De elsõ levél vagy már a 2. vagy 3.??? mert ezis eléggé befolyásolja ha már a 2. levél ott az elsõ párnap után véd normálisan.

A Hgn szintem alacsony lett (113), észrevettem, hogy a hajam is elkezdett jobban hullani. Már 5 napja szedem a vasat, amit az orvos írt fel! Vajon mikor marad abba a hajhullás, mennyi idő kell? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: a vasnak kell pár hét, hogy beépüljön. Amúgy ez még nem olyan vészes. Nekem alacsonyabb volt, kb 1,5 hónapja szedem a vasat, most már jobbak az eredményeim.

a vasnak kell pár hét, hogy beépüljön. Amúgy ez még nem olyan vészes. Nekem alacsonyabb volt, kb 1, 5 hónapja szedem a vasat, most már jobbak az eredményeim.

Hány nap után kezd hatni a More milk kapszula? / Már 6 napja szedem 3X2-es adagban, de semmi pozitív változás sincs - sajna. /

Legjobb válasz: Nekem már nagyon hamar volt hatása, csak arra figyeltem, hogy a bevétel elõtt és után 20 perccel ne egyek, igyak. És fontos hogy sok folyadékot igyak egy nap.

Nekem már nagyon hamar volt hatása, csak arra figyeltem, hogy a bevétel elõtt és után 20 perccel ne egyek, igyak. És fontos hogy sok folyadékot igyak egy nap.
Próbáld meg két- három napig a 2*4-et.És tényleg igyál sokat.
nekem 1hét után hatott4 csodát nem várj de emelkedni fog! Fejjél is szopi után az is nagyon fontos!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokatt!!!! Ez a 40' ivás nélkül nekem picit nehéz, mert van hogy lecsúszik a napi 6liter is - nem vagyok cukorbeteg. Azt írják, hogy 80kg felett 3X2, én 'csak' 65kg vagyok - bár gyógynövényekbõl van, talán túladagolni nem lehet. Elapasztani nem tudja a magasabb adag?
Ez nem homeopatikus szer, nem apasztja magasabb koncentrátum.Rajta van az üvegen az adagolás.Én 60 kiló vagyok, pár napig a magasabb dózist szedtem, mert a súlyomnak megfelelõvel nem sikerült változást elérnem.Most még a melltartóbetéttel is átázik a cicifix.:)
én is 3*2 kezdtem szedni 65 kg vagyok. Nekem is 1-2 hét kellett. most kezdem majd a 3. dobozt. Sajna jó drága és nem tart sokáig:( nekem változó, van hogy több van hogy kevesebb tejem van egy nap..

Az számít, hogy hányszor csinálom és mennyiszer élvez belém a srác, ha már 12 napja szedek Belarát?

Legjobb válasz: Ha megfelelõen szeded a tabit, akkor védve vagy. TEljesen mindegy, hogy mikor és hányszor szexelsz.

Ha megfelelõen szeded a tabit, akkor védve vagy. TEljesen mindegy, hogy mikor és hányszor szexelsz.
Nem számít, hogy hányszor szexelsz a barátoddal, ez mindig véd, ha rendesen szeded!
ha az elõzõ kérdést is te tetted fel, hogy védett vagy-e 12 nap után ha az 5. napon kezdted el szedni a gyógyszert, akkor használhatnátok kiegészítõt, mert ahogy egyik válaszadó írta ott, csak akkor véd egy hét után ha az elsõ napon veszed be a gyógyszert. Egyéb esetben nem számít, hogy hányszór csinálod, és hogy benned megy-e el a pasid, mert a gyógyszer véd!

Mar 17 napja szedek fogamzasgatlot. Irva van a hasznalatiban h elofordulhat verzes. Ez mas fogamzasgatlonal is igy van? Nekem volt is ilyen kis varatlan verzesem valamint kozosules utan picit fajt. Ez mitol lehet? A ferfi valadek?

Legjobb válasz: igen, elõfordulhat vérzés. nincs ebben semmi. fõleg akkor ha mégcsak ilyen kevés ideje szeded. ha a 2. levél után is vérezget, akkor vissza kell menni és másikat kérni.

igen, elõfordulhat vérzés. nincs ebben semmi. fõleg akkor ha mégcsak ilyen kevés ideje szeded. ha a 2. levél után is vérezget, akkor vissza kell menni és másikat kérni.
Azt mondják három hónap türelmi idõ van a fogamzásgátlóknál, ennyi kell mire az érzékenyebb szervezet is megszokja. Nekem ugyan nem volt vérzésem, bár a doki fehivta rá a figyelmem, hogy lehet, viszont én kétszer elájultam. A doki szerint a tabi volt a ludas, mert a vérképem normális volt. Utána semmi bajom nem volt. 5 évig szedtem egyhuzamban ugyanazt a tablettát.

Már 4 napja szedem a clostit. és még 1 nap van hátra. és nincs semmi mellékhatás. akkor már nem is lesz?

emélem megusztam a patikat

Legjobb válasz: nem lesz. De nem a baba az elsõ? Nem értem miért féltek ennyire a patiktól, ahogy jön majd úgy el is megy! Nyugi!

nem lesz. De nem a baba az elsõ? Nem értem miért féltek ennyire a patiktól, ahogy jön majd úgy el is megy! Nyugi!
Amúgy komolyan mondom, nem szabad elolvasni a betegtájékoztatót, minden rémésget leírnak. Férjem egyik gyógyszerére rá van írva: egyes esetekben halált okozhat. Sima fájdalomcsillapító. :-) AMÚGY ha jó sejtem azért lehet mellékhatása, mert hormonokat mozgat meg és ez befolyásolja a faggyú mûködését az arcon, vagyis ezért jönnek a patik. De amint abbahagyod elmúlik. Amúgy az elsõ válaszoló vagyok. :-)
na én most megmondom. szedtem clostyt 3 hónapig mire használt, bromocriptin is szedtem , úton -útfélen elájultam, de felkeltem és mentem tovább. Most már nem lesz mellékhatása. ha hajlamos is vagy pattanásra akkor majd a peteéréskor lehet egy-kettõ, de nem maradandó. Ne izgasd magad ezen, mert az is okoz pattanást, ha ideges vagy.
nem sértegetlek, csak kicsit olyan beteges amit csinálsz!ha valaki kiváncsi rá, hogy van-e ilyen kérdés, be írja a keresõbe!azért nem kell feltenni milliószor ezt a kérdést!már bocs!
A kérdező hozzászólása: nem kell sértedetni csak minél több válaszokat szeretnék mert a régiekre már senki nem megy visza
A kérdező hozzászólása: én nem ugratok senkirt. és nemteszem fel mindennap. csak érdekelne. mert nemszeretnék se patikat de látászavartol is féel. bár a baba miatt vállaltam mert már 17 honapja probálkozunk.
neharagudj, de szerintem ezt a kérdést szinte minden nap felteszed!!!?ez most komoly, vagy csak ugratsz minket!!!???
nem szedtem, de tanultam kórtant. :-)
Elõzõ vagyok. Amúgy milyen mellékhatásai vannak? Amúgy komolyan, ha ki akart volna jönni mellékhatás, már kijött volna! :-)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ. te már szedtél clostit?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megértést

Teherbe eshettem úgy, hogy már öt napja szedem a gyógyszert és megszakítással "védekeztünk"?

Belara fogamzásgátlót szedek öt napja, kb. pont tegnap már nem véreztem. A tabira az van írva, hogy 7 nap után véd biztosan. Tegnap éjjel szeretkeztünk a párommal, gumi nélkül, de kivette id?ben. Utána 10 perc múlva ismét szexeltünk, de nem törölte meg el?tte. El?fordulhat, hogy így terhes lettem? És ha igen, akkor mi lehet a magzattal, hogy szedem a gyógyszert? Amúgy van már egy gyerekünk, csak egy ideig még nem akartunk mégegyet, mert még nagyon pici a kisfiunk.

Legjobb válasz: Igen így simán terhes lehetsz. Egyébként én még ilyen fogamzás gátlóról nem is hallottam hogy 7nap után már véd ?! Mekkora a kis fiatok?

Igen így simán terhes lehetsz. Egyébként én még ilyen fogamzás gátlóról nem is hallottam hogy 7nap után már véd ?! Mekkora a kis fiatok?
A kérdező hozzászólása: 9 hónapos a picurka. Hát a papírra az volt írva, hogy ha a mensi elsõ napján kezdem el szedni, akkor a hetedik tabi után véd. Egy nappal a vérzés elmúlása után lehetett egyáltalán peteérésem? Sose számolgattam, amikor terhes lettem, akkor se figyeltem erre, mert elég hamar összejött. De ha van rá esély, hogy így terhes lettem, akkor merjem tovább szedni a gyógyszert addig, amíg ez a levél el nem fogy, vagy most hagyjam abba?
Gratulálok a 9hós babátokhoz. Nekünk 8hós. Hátha kismama vagy , azonnal hagyd abba a gyógyszer szedését. Persze hogy teherbe eshettél menszi után egy nappal. Én is így lettem kismama. Kedden elmúlt, szerdán csináltuk és szinte bizti aznap este fogant. Végülis babák menszi közben is foganhatnak meg bármikor ha egészséges vagy, csak a pé-kor nagyobb a valószínûsége. És teszteltél már???

Segítség! Már 12 napja szedem a gyógyszerem (Tri Regol). Ma nem védekeztünk a párommal. Nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe essek akkor?

Legjobb válasz: A tabletta csak egy hónap után nyújt védelmet. Akkor sem 100%-os a védettség, szóval van esélye, hogy terhes legyél.

A tabletta csak egy hónap után nyújt védelmet. Akkor sem 100%-os a védettség, szóval van esélye, hogy terhes legyél.
És ez mégis hogy volt a fejecskédben? Odakerült a sor, és gondoltad...hát lehet, hogy terhes leszek, nem tudom, de ha már elkezdtük, csináljuk...majd megkérdezem a gyakorin? Egyébként elvileg már az elsõ szemtõl véd. De ajánlatos az elsõ levél mellett a kiegészítõ védekezés is.
Sajnos nem véd az elsõ szemtõl. Elsõ levél szedése mellett kiegészítõ védekezést kell alkalmazni! Igen, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: De nem élvezett belém.. így még kisebb, nem?
Hát, ha nem élvezett beléd, akkor kicsi az esélye. De esély mindig van, minden fog.gátló módszer mellett, ezt azért nem árt, ha tudod.
A betegtájékoztatómban az van írva, hogy a legelsõ szemtõl véd, a nõgyógyászom is ezt mondta. Utána néztem a neten, több nõgyógyász azt írja, hogy 2 hét után beszélünk teljes védettségrõl. Én kivártam a két hetet, nem vártam 1 hónapot, 16. szem után belém élvezet a barátom, és nem lettem terhes. Szerintem nincs okod az aggodalomra. Nézz utána a neten, sok oldal foglalkozik ezzel a kérdéssel, és csak megnyugtató válaszokat olvasnál.
Elõzõ vagyok. Itt egy link, ami magyarázatot ad arra, hogy az elõttem lévõk miért írtak 1 hónapot. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&view..
Én azért írtam egy hónapot, mert a nõgyógyász nekem azt mondta. Biztos hülye a doki mi???
Most miért kell kötekedni? Nem mondtam egy szóval sem, hogy hülye a doktorod, ha jól tudom. Nekem meg ezt mondta a dokim, na? Attól még mert más a véleményünk, nem kell nekem esni és kombinálni, mivel nem mondta hogy hülye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!