Találatok a következő kifejezésre: Már a levelemet (307 db)

Ma bevettem a fogamzásgátlót (Belara) kb 20.30kor, aztán nem régen (kb 22.10) hsamenésem volt. Mit csináljak? Már csak 6 tabletta maradt a levélben.

Legjobb válasz: Hát az nem régen volt, szóval úgysem úszod meg hogy bevegyél még egyet. De a már tabit szedsz az istenért olvasd már el a betegtájékoztatót.

Hát az nem régen volt, szóval úgysem úszod meg hogy bevegyél még egyet. De a már tabit szedsz az istenért olvasd már el a betegtájékoztatót.
A kérdező hozzászólása: Elolvastam!Ezt írja:"Ha hányinger, hányás jelentkezik a Belara szedése alatt: A gyógyszer bevételét követõ 2 - 4 órás idõszakban jelentkezõ hányás esetén ugyan úgy folytassa a Belara szedését mint egyébként. Mivel azonban lehetséges, hogy az aktív hatóanyagok nem teljesen szívódnak fel a szervezetben ezért a megbízható fogamzásgátlás nem garantált. Ebben az esetben a menstruációs ciklus napjaiban kiegészítõ védekezést kell alkalmaznia." Ez azért nem ugyanaz....mellesleg átolvastam itt vagy 20 hasonlót, mindenki mást ír! Ha nehezedre esik válaszolni, akkor inkább ne válaszolj!Köszi az osztást!Jól esett!
A kérdező hozzászólása: (Hasmenésrõl nem ír...és nem ugyanaz a helyzet hányás és hasmenés esetében...)
Én most fogom szedni, a dokim azt modnta, hasmenés hányás estetében pótolni kell at5abit ha 4órán belül következett be:) biztos ami biztos vegyél be mégegyet:)

Emelt szinten érettségizők! Megkaptátok már a levelet hogy mikor és hova kell menni? Ha nem mikor várható ez szerintetek?

Legjobb válasz: Legkésõbb április elején meg kell hogy kapjad. Tavaly én is akkor kaptam.

Legkésõbb április elején meg kell hogy kapjad. Tavaly én is akkor kaptam.
Nem kaptam meg, pedig már igencsak ideje volna. Fõleg mivel a Kormányhivatalon keresztül jelentkeztem egy emelt és egy középszintû érettségire, és fogalmam sincs, hogy a középszintû érettségim hol lesz, nincsenek tételeim. Pedig azt mondták, hogy február vége március eleje.
Tételeid nem is lesznek, hacsak nem magyarból mész.
Még nem késett semmit, én is április elsõ hetében kaptam meg két évvel ezelõtt. :) (õsszel is érettségiztem emelt szinten, akkor pedig szeptember közepén jött ki). ;) Szóval nyugi. ;)
május elsõ hete a legkésõbbi idõpont
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, én is úgy jelentkeztem és kaptam levelet, hogy tudomásul vették.

Gmailben van olyan beállítás, hogy meg lehet nézni, megnyitották-e már a levelemet vagy egyáltalán beérkezett-e?

Egy céggel levelezek, de hiperlassan válaszolnak minden egyes emailre és szeretném tudni, miért.

Legjobb válasz: 1. Az RFC-2822 nem támogat ilyen funkciót. 2. Hívd fel õket telefonon.

1. Az RFC-2822 nem támogat ilyen funkciót. 2. Hívd fel õket telefonon.

Megkaptátok már a levelet az Egyetemtől/Főiskolától, hogy sikeresen felvettek?

Én ma kaptam meg... nem úgy volt, hogy augusztus közepén kapjuk? Nekem nem baj.. s?t így jobb is, csak meglep?dtem, hogy ilyen korán megkaptam :)

Legjobb válasz: Nem, mert nem vettek fel.

Nem, mert nem vettek fel.
én sem kaptam még meg, és úgy tudom 10 munkanapon belül hozzák...ebbõl már letelt 6 nap....most már igazán ideérhetne... bár elvileg felvettek, de szeretném már olvasgatni, hogy mi dolgom van ez után...
I. Kb.140.000 ember felvételizett. Ezek közül valószínûleg van elég sok olyan, akinek nincs otthon internet, ezért 22-én este nem látta azonnal a pontjait...II. Nem mindenki adta meg a telefonszámát, így nem kapott sms-t sem. III. Másnap megjelent a lapokban is a ponthatár, de van sok olyan ember, aki annak ellenére, hogy felette van a ponthatárnak, nem 100%-osan biztos benne, hogy felvették. Ezért kell a levél! Egyébként pedig, tényleg nem vagyunk hülyék azért, mert a hivatalos levelet várjuk, aki meg csak lehurrogni tud másokat, majd meglátjuk mennyire lesz nagylegény egyetemen/fõsulin.
A kérdező hozzászólása: Kedves 09:45-ös! ;) Itt nem arról van szó, hogy hülyék vagyunk... nyilván senki nem olyan hülye, hogy ne tudná leolvasni a ponthatárokról, hogy felvették-e vagy sem. Sms-ben az állt, hogy nem hivatalos... a levél a hivatalos róla, hogy felvettek és én nem azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy felvettek-e vagy sem, mert igen is TUDTAM, úgyhogy nem tudom, hogy milyen jogon minõsítesz... A fórumon arról beszélgettek, hogy augusztus közepén kapjuk meg én meg meglepõdtem, hogy ilyen hamar megkaptam. ENNYI. Semmi köze a kérdésemnek ahhoz, hogy nem tudom, hogy felvettek. NEM VAGYOK HÜLYE! -_-' Azért írtam, hogy így jobb is, mert a levélben sok a hasznos információ, amit jobb, ha minél hamarabb megtudunk... Errõl ennyit!
nekem ma reggel..
Én sem kaptam még:(
nekem még nem jött meg :(
de ki az a hülye aki nem tudja, hogy felvették vagy sem a levél nélkül is?? nézd meg a ponthatárokat wazze! ha fölötte vagy akkor felvettek. ehhez nem kel túl sok IQ... egyébként nekem még nem jött meg a levél (NYME TTMK).
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Igaz amit mondasz. Meg is lepõdtem, hogy itt a fórumon arról beszélgetnek, hogy augusztus közepén jön a levél :/
Én már 27-én megkaptam. Amúgy nem igaz, hogy aug.közepéig kell megjönnie, mert ha valaki esetleg nem tudja, hogy felvették-e vagy sem, akkor nem tud aug.10-ig pótfelvételizi ha nem vették fel, és szeretne egyetemre járni.Szóval minél elõbb ki kell küldeniük.
én nem
Az egyetemtõl kaptam egy határozatot, miszerint felvettek. Ebben benne van az ETR kód is. Ilyen egyetemi leírásos dolgokat elvileg késõbb kapunk.
Még nem kaptam meg.
Én tegnap kaptam meg =P Ma csak ilyen reklámanyag jött az egyetemtõl amiben különbözõ bankokat kínál, h hol nyissak folyószámlát xD
Én is ma kaptam meg
Nekem is ma jött meg, már csak a papírokat kell beszerezni a kollégiumi jelentkezéshez :D
Nem

Akik a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnáziumba jelentkeztek! Megkaptátok már a levelet?

Én már megkaptam,29.én.Ti? Mikor? :) Melyik tagozat?

Legjobb válasz: én azthiszem 27.e környékén és eurofaktra :D

én azthiszem 27.e környékén és eurofaktra :D
És az teljes osztály? Vagy csak "fél"?
Általános tagozat
nem
Hogy a francba védene ugyanúgy??? Már 1, azaz egy tabletta kihagyása esetén is teherbe eshetsz!
Ha nem vagy képes rendszeresen szedni ezt, maradj a guminál. Hülyéknek gyógyszer nem való...
Majd írd meg kérlek megjött-e a megvonásos vérzésed, nagyon kíváncsi vagyok, én is így jártam ebben a hónapban, mondjuk én a 2héten járok, 3tabit hagytam ki .. én egyébként világ életemben pontosan szedtem, 3hete össze költöztem a barátommal, sem éjjelem sem nappalom, sem aludni sem pihenni nem tudok :/ egész nap rohanok, alkalmazkodom. :) Szóval drukkolok neked, és írd meg minden képen. :) 24l
A kérdező hozzászólása: Oké.megírom!
Mikor esedékes amúgy a megvonásos?A szünet hányadik napján vagy ma?

Mikor küldik már a levelet?

Myvipr?l törölni akarom magam kb 2 hete várom h jöjjön a levél és még mindig nem küldik, h ki tudjam magam törölni..

Legjobb válasz: Az a legbiztosabb, ha megváltoztatod minden adatodat valami kamu-névre, a fotóidat kitörlöd, mindent írj át, amit csak lehet!... (Innentõl kezdve meg tökmindegy mikor törölnek.)

Az a legbiztosabb, ha megváltoztatod minden adatodat valami kamu-névre, a fotóidat kitörlöd, mindent írj át, amit csak lehet!... (Innentõl kezdve meg tökmindegy mikor törölnek.)
Hát, nekik minél késõbb annál jobb, ugyanis az adatbázis után (userek) kérhetik a magasabb díjat a reklámfelületért :) Minél több user van és minél nagyobb az oldal napi látogatottsága annál drágább a reklámfelület! Nekik tök mindegy, miért lépsz be, hogy keresel ott valakit vagy csak törölni akarod magad. A pénz akkor is pénz :) Ez olyan mint a maffia, nem bekerülni nehéz:D Kikerülni onnan :D Addig is potenciális vásárló vagy hiszen kapod a reklámleveleket! És ez ám az üzlet nem a szénlapátolás!
emaileddel nem stim valami sztem. a rendszer kiküldi ennyi idõ alatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!