Találatok a következő kifejezésre: Már a levél (2918 db)

Mért akarja a nőm, hogy ülve pisiljek? Nem megy mellé állva sem.6 csajom közül 2 ezt szerette volna, a mostani is, és komolyan gondolja. Bezzeg ő nem szokna le a dohányzásról, ha már a le-, és rászoktatásról beszélünk. Õ meg: hogy ülve pisiljek.

Legjobb válasz: A WC ülõke felhajtásával kiküszöbölhetõ, hogy eltaláld ;) egy laza mozdulat. És én ezt úgy oldottam meg, h a tetejével együtt hajtom vissza. Így nem csak nekem, hanem az utánam következõnek is fel kell hajtani, akármit is akar :D Egyébként, az ülve pisilõ hölgyek esetében a WC ülõke alja hajlamos besárgulni, lehet reklamálni - ha lenyúlsz, h felhajtsd, azért h ne pisild le, a rászáradt sárga cumóba az alján sem jó belenyúlni... És aki ilyet írt: nem hinném, hogy egy pasi egy egyenes vizeletsugarat a lába közé szerelt csõvel ne tudna irányba lõni... ahhoz iszonyat tehetségtelennek kell lenni. Nehezebb a kertben a füvet meglocsolni... Az, ha lecsöpögjük az ülõkét, a fenti megoldással kiküszöbölhetõ. A mellélövés meg... khm.. grat..

A WC ülõke felhajtásával kiküszöbölhetõ, hogy eltaláld ;) egy laza mozdulat. És én ezt úgy oldottam meg, h a tetejével együtt hajtom vissza. Így nem csak nekem, hanem az utánam következõnek is fel kell hajtani, akármit is akar :D Egyébként, az ülve pisilõ hölgyek esetében a WC ülõke alja hajlamos besárgulni, lehet reklamálni - ha lenyúlsz, h felhajtsd, azért h ne pisild le, a rászáradt sárga cumóba az alján sem jó belenyúlni... És aki ilyet írt: nem hinném, hogy egy pasi egy egyenes vizeletsugarat a lába közé szerelt csõvel ne tudna irányba lõni... ahhoz iszonyat tehetségtelennek kell lenni. Nehezebb a kertben a füvet meglocsolni... Az, ha lecsöpögjük az ülõkét, a fenti megoldással kiküszöbölhetõ. A mellélövés meg... khm.. grat..
Nem értem miért akar szabályozni. Ha tényleg nem megy mellé (és nem csak rámondod, hanem sem a deszkán, sem a földön nincs egy csepp sem), akkor vidd be a barátnõdet és kérdezd me, hogy akkor ezzel mi is a baj. Elvileg õ nem látja hogyan pisilsz így nem is zavarhatná. Viszont lehet, hogy néha rácsöppen pl a deszkára, amit te nem veszel észre, csak õ, amikor benne és fénylik vagy beleül... Na ez tényleg kellemetlen és idegestíõ dolog. WC után mindig nézd meg, hogy nem lett-e sehol sem olyan, és ha látsz valamit akkor töröld le (ne linkeskedd el!) vagy pedig tényleg szokj rá az ülve pisilésre, legalább akkor, ha a barátnõddel vagy.
Vannak országok, ahol az illemhez hozzátartozik, hogy a férfiak is mindig ráülnek a WC.re, ha állva pisilnek, a legtöbb férfi eltalálja a felhajtott ülõkét, még akkor is ha vigyázni akar, és a nõknek kell utánuk takarítani.A barátnõid nem kérnek lehetetlent, és nem hiszem, hogy ez olyan nagy fáradtság lenne neked.
Férfias vagy nem férfias. WC-n lát téged valaki? Nem. Akkor? Nem nagy dolog és télleg sokkal higiénikusabb. Persze, ha a szabadban vagy és ott jön rád a pisilhetnék ott nem kell leguggolni :D
Talán szeretné ha kipróbálnád.Kérdezd meg tõle, hogy miért is szeretné pontosan és ne beszéljen mellé.
A kérdező hozzászólása: Mert h mellémegy szerinte. Mintha kb megszabná h mutató ujjal v középsõ ujjal kapcsoljam az indexet.
A kérdező hozzászólása: Nem lehetetlen, de nem férfias dolog sztem.
A kérdező hozzászólása: Olyat lehet, hogy pl én is kérek cserébe vmit?
A lehajtott ülõke higiénikusabb? Nem hinném. Ha lehúzod a WC-t, akkor pont, hogy a lent lévõ dolog is ráfröccsen. Esélyesebb ilyenkor, hogy ráfröcsög minden nem odavaló dolog... Bocs, hogy nem teljesen a kérdésre válaszoltam, de egypár kommentelõhöz hozzá akartam fûzni - mert nem hiszem, hogy a lehúzáskor õk felhajtanák - ha meg mégis, utána lehajtják? - mert akkor meg poros lesz....

Belara tablettát szedek első hónap, első gyógyszer. Elfelejtettem bevenni egy szemet, és a vége felé jár már a levél. Kezdjem el szedni a másik levelet, vagy tartsam meg a 7 napos szünetet? Jártatok már hasonló képpen?

Legjobb válasz: Szia én is ezt szedtem. Elõfordult, hogy kifelejtettem én is egy-egy szemet, de pótoltam. Nem okozott különösebb galibát. De ez csak az én véleményem, van aki folytatja tovább a szedést a következõ tablettától. De a tájékoztatójában benne van mit kell ilyenkor tenni.Remélem segítettem.

Szia én is ezt szedtem. Elõfordult, hogy kifelejtettem én is egy-egy szemet, de pótoltam. Nem okozott különösebb galibát. De ez csak az én véleményem, van aki folytatja tovább a szedést a következõ tablettától. De a tájékoztatójában benne van mit kell ilyenkor tenni.Remélem segítettem.
Mindenképpen tartsd meg a 7 napos szünetet! Ez alatt meg fog jönni, de ha nem, akkor is kezd el szedni a 8. naptól a köv. levéllel! Majd beáll rendesen a mensid, és szinte órára pontosan fog megjönni!

Hogyan töltsek le vagy honnan JOHN DEERE módot a Framing Simulator 2013 titanium edition-ba? (WinZip tömörítő program nélkül) mert már a farming simulator weboldalára már felmentem onnan töltöttem is le módokat de ott ilyen mód nincs. NAGYON FONTOS!

Legjobb válasz:
"Hogyan töltsek le vagy honnan JOHN DEERE módot a Framing Simulator 2013 titanium edition-ba?" Beírod a google-ba (Farming Simulator 2013 mods) és válogathatsz az oldalak közül . "mert már a farming simulator weboldalára már felmentem onnan töltöttem is le módokat" Amit onnan letöltesz azt telepítéskor a mods mappába teszi zip-elve . (C/Documents and Settings/felhasználó neved/Dokumentumok/Mygames/farming simulator2013/mods) "már felmentem onnan töltöttem is le módokat de ott ilyen mód nincs." No comment "(WinZip tömörítõ program)" A total commander zip-elni tud vagy a Winzip programot letöltöd még Total Commander : [link] Winzip : [link] --- [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] --- www.modhoster.com ls-planet.com stb.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Hogyan töltsek le vagy honnan JOHN DEERE módot a Framing Simulator 2013 titanium edition-ba?" Beírod a google-ba (Farming Simulator 2013 mods) és válogathatsz az oldalak közül . "mert már a farming simulator weboldalára már felmentem onnan töltöttem is le módokat" Amit onnan letöltesz azt telepítéskor a mods mappába teszi zip-elve . (C/Documents and Settings/felhasználó neved/Dokumentumok/Mygames/farming simulator2013/mods) "már felmentem onnan töltöttem is le módokat de ott ilyen mód nincs." No comment "(WinZip tömörítõ program)" A total commander zip-elni tud vagy a Winzip programot letöltöd még Total Commander : [link] Winzip : [link] --- [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] --- http://www.modhoster.com ls-planet.com stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!!!


Matek feladat: Két gyereknek összesen 600 leje van. Ha az első gyerek a másodikénak dupláját költi, mindkettőjüknek 150 – 150 leje marad. Hány lejük volt eredetileg külön-külön?

Legjobb válasz: Legyen a második gyerek költése x, ekkor az elsõ költése 2x. Összesen tehát 3x-et költöttek. És ugye 2*150=300 lejük maradt. Tehát 600-300=300 lejt költöttek. Vagyis 3x=300, ebbõl x=100. Tehát az elsõ gyerek 200, a második 100 lejt költött. Vagyis az elsõnek eredetileg 350, a másodiknak 250 leje volt.

Legyen a második gyerek költése x, ekkor az elsõ költése 2x. Összesen tehát 3x-et költöttek. És ugye 2*150=300 lejük maradt. Tehát 600-300=300 lejt költöttek. Vagyis 3x=300, ebbõl x=100. Tehát az elsõ gyerek 200, a második 100 lejt költött. Vagyis az elsõnek eredetileg 350, a másodiknak 250 leje volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Húha, nagyon szépen köszönöm!

Más is szokott le már a dohányzásról, pusztán azért, mert gyengének érezte magát?

Mondhatni imádtam a cigit és nem csak,hogy megnyugtatott,de olyankor gondolkozni is jobban tudtam,meg végülis nem kell ide írjam,mert minden dohányos ismeri a cigizés előnyeit. Mégis zavart az a tudat,hogy én egy ilyen szokást táplálok és nem szerettem azt a tudatot,hogy gyenge vagyok ahoz,hogy cigaretta nélkül éljek,ezért egyszer kijelentettem a haverok előtt,hogy mától nincs több dohányzás.Akkor még persze nem akarták hinni,de aztán eltelt az ídő és látták,hogy tényleg lemondtam a cigiről,viszont amikor kérdezték hogy hogyan sikerült és milyen módszert alkalmaztam,akkor én megmondtam nekik az igazat,azt hogy már emberként nem éreztem jónak magam a dohányzás miatt,és teljesen levoltak döbbenve,hogy ennyitől sikerült abbahagyni a cigizést. Nálatok hogy van ? Ugyancsak ilyen elképzelhetetlen,hogy valaki azért teszi le a cigit,mert már emberként nem érzi jól magát tőle,még ha amúgy kellemes szokás is ?

Legjobb válasz: Látszik hogy neked az akarat erõd miatt sikerült leszoknod ami dicséretes mert nem használtál semmi más egyéb eszközt. Én nem voltam egy nagy dohányos, napi 3 szálat szívtam maximum és én pusztán csak úgy hagytam abba hogy rájöttem hogy nincs már rá szükségem meg minden, egy ideig zavart ez de a barátnõm elektromos cigijével helyettesítettem idõnként az igazit és szép fokozatosan hagytam abba elõször a napi adagjaimat csökkentettem le 1 szálra, utána már csak 2 naponta szívtam el 1 et majd egy héten 1 szál és így tovább. Végén már annyira elfelejtettem magamról hogy dohányos vagyok hogy amikor rágyújtottam utoljára akkor szívtam 2-3 slukkot és adtam oda a barátnõmnek hogy szívja el. Hogy miért szoktam le? igazából csak rájöttem arra ha eddig megvoltam nélküle akkor a jövõben is megleszek nélküle. Én nem éreztem gyengeségnek inkább csak egy fajta hülyeség volt és pénz kidobás.

Látszik hogy neked az akarat erõd miatt sikerült leszoknod ami dicséretes mert nem használtál semmi más egyéb eszközt. Én nem voltam egy nagy dohányos, napi 3 szálat szívtam maximum és én pusztán csak úgy hagytam abba hogy rájöttem hogy nincs már rá szükségem meg minden, egy ideig zavart ez de a barátnõm elektromos cigijével helyettesítettem idõnként az igazit és szép fokozatosan hagytam abba elõször a napi adagjaimat csökkentettem le 1 szálra, utána már csak 2 naponta szívtam el 1 et majd egy héten 1 szál és így tovább. Végén már annyira elfelejtettem magamról hogy dohányos vagyok hogy amikor rágyújtottam utoljára akkor szívtam 2-3 slukkot és adtam oda a barátnõmnek hogy szívja el. Hogy miért szoktam le? igazából csak rájöttem arra ha eddig megvoltam nélküle akkor a jövõben is megleszek nélküle. Én nem éreztem gyengeségnek inkább csak egy fajta hülyeség volt és pénz kidobás.
A kérdező hozzászólása: A te eseted is dícséretes...amúgy köszönöm
Volt, hogy 1 hónapig rá se tudtam nézni, nem tudom miért, de aztán újra rákezdtem. Most vizsgaidõszakban itthon vagyok, megint nem füstölök mert fölösleges, csak pénzkidobás (jó máskor is, de szerintem érthetõ mire gondolok)
Én 20 évig cigiztem és 1, 5 éve szoktam le. Akkor hagytam abba, mikor már este hatra elfogyott a második doboz is. Elhatároztam, hogy többet nem gyújtok rá. Másnap reggeltõl feleségem sem gyújtott rá. Úgy gondoltam, hogy ha a rák nem vitt el, akkor a cigi nem fog. Ez volt a fõ csapásvonala a gondolkodásomnak. És így talán már érthetõ, hogy miért szívtam ilyen sokat ... 36/F
Igen. Attól, hogy rá van írva, hogy pl. áprilisban jár le, az nem az jelenti, hogy május 1-én már nem jó!
Nem....
ja, meghalsz
nem lehet nyugi
És azóta a szádban tartogatod, vagy már kiköpted?
Nem lesz bajod.
Én azért elmennék az ügyeletre kivizsgáltatni magam...
Ügyeleten nem lehet kivizsgáltatnia magát az embernek. Ügyeletben csak gyomormosást csinálnak vagy újraélesztenek :) Ezért ügyelet.
Szintiszoli123-nak Magánklinika ügyeletén mindent lehet, csak meg kell fizetni. Amúgy csak viccbõl írtam, hogy emiatt kivizsgáltatnám magam.
Használod is? Fényerõ? Megy valami ramzabáló program amikor le van zárva, vagy wifi nfc bluetooth stb?
A kérdező hozzászólása: volt amikor csak zene hallgatás vt egész nap
A kérdező hozzászólása: de csak 2 órát kb
Program fut a háttérben. Nekem is ilyen telóm van. Ha nem kell akkor 3g kikapcsol. + töltés elõtt újra indítom a telefont + minden futó alkalmazást bezárok tovább bírja az aksi.
Telenor nemjó. Vodafone a legjobb mert ingyen beszélgetés és SMS plusz nem gonoszak

Szerintetek 26 évesen le maradtam mar a csajozásról? öreg vagyok?

Eddig nem sok minden történt az életemben.Még egy randi se.

Legjobb válasz: Velem sem, pedig én már 27 vagyok, azaz még nálad is vénebb. Ilyen korban már én nagyon öregnek érzem magam kb. mindenhez.

Mit késtél le? Sok éretlen, szeszélyes, bizonytalan, önmagával tisztában nem lévõ csajokat.Oh jaj micsoda veszteség. Hogyan ismerkedj? Egyszerüen, önmagadat adva, odamész megmondod milyen csinos és bejön neked, megdicséred az öltözetét, esetleg kérdezel ruhájáról valamit.Próbálkozás az út a célhoz, nem a várakozás.
Anélkül, hogy leírnád pontosan mi a probléma nem fogom elhinni. Azért írom ezeket mert én is megváltoztam 21évesen teljesen, és tudok tanácsot adni. És rengeteg csúnya embert láttam nõvel akár baráti körrel is.
A kérdező hozzászólása: "Kérdezõnek: Oks nekem így is jó. Te tudod, én megpróbáltam" hidd el amit írtam.
Kérdezõnek: Oks nekem így is jó. Te tudod, én megpróbáltam.
24nek: Edzeni tudsz. Testeden javítasz, azzal kezdj. Napi 5x keveset egyél, és kevés(vagy minimális) kenyér, és cukor. Én így fogytam le. Fontos, hogy akkor is egyél ha nem vagy éhes. Pl egy almát. És mindennap eddz kb 40percet. Kardió. Fuss egy helyben, tornázz, vagy nem tudom ilyenek. Így kezd. Addig nem kell új ruha. És így nem is fogsz éhezni, és hamar beindul a fogyás. Utána frizura akkor nem kell. Arcoddal mi a gond pontosan?
A kérdező hozzászólása: inkább hagyjuk...Senki nem tud segíteni.
Hát így nem is fogsz. Hány lánnyal próbálkoztál és mi volt a gond? Kinézeteddel van gond neked? Pontosan mi? Hogy csajoztál?
21: Arcom is csúnya, és a testem is. Mindkettõ katasztrófa. A hajammal nincs probléma szerintem annyira, viszont nem vagyok hajlandó zselézni meg ilyenek, mert az nem én vagyok, a divatos ruhák pedig egyrészrõl nem dagadt és alacsony emberekre vannak kitalálva, másrészrõl egyik sem stílusom.
A kérdező hozzászólása: Ha eddig nem kellettem senkinek ezután se fogok...
27: Pár hónapja tornázok már valamint úszok, alig eszem mellette, és így is csak nagyon lassan fogyok sajnos. De így is évek kérdése, hogy normális alakom legyen. Az arcommal meg sok probléma van, de ronda szemem van, hatalmas, formátlan orrom, vastag szájam + rengeteg minden más tényezõ is csúfítja az arcom. Mellette meg "kisfiús" is sajnos. :(
A kérdező hozzászólása: Nekem a belsõmmel van a legnagyobb baj...Koszi a válaszokat.
Nekem is kisfiús az arcom.:) De ez sose volt probléma. Nem lehet hogy napi csak egyszer, vagy kétszer eszel? Akkor tényleg lassan fogysz. És hanyagolod a kenyeret és a cukrot? Arcodon nem nagyon tudsz változtatni, de van esélyed szerintem. Neked nem is lehet az utcán csajoznod. Mert nagyon kevés esélyed van rá. Próbálj egy lánybarátot szerezni elõbb, és utána közeledj hozzá, hogy ismerje meg a belsõdet, akár itt neten. Nekem pont most csajozott be egy nagyorrú ismerõsöm. Hatalmas orra van, és elég ronda arca, de õ vékony.
A kérdező hozzászólása: igazad lehet...
Nézd az így jártam anyátokkal sorozatot, ott 30+ évesen is megy ez a csajozós dolog. Lehet megjátszott megrendezett de még fiatal vagy és most már találhatsz magad mellé felnõtt nõt is akinek nem csak egy múló szeszély maradsz mint a sok kis fiatal hülye p*csának.
Szívesen, remélem neked is sikerül.:)
köszönöm a válaszaid
Hát igazából én úgy beszélgettem velük, hogy nem az járt a fejemben, hogy csajozok, hanem hogy csak simán beszélgetek hétköznapi dolgokról. Mintha egy haverral beszélnél. Próbálj úgy közeledni hogy megkedveljen mint egy barátot. Utána figyeld a jeleket, és te is adj. Ha már jóban vagytok, akkor legyetek közelebb egymáshoz, érintsd meg, de ne úgy mint egy perverz, hanem csak barátilag. Ha már jól érzed magad vele akkor eltûnik a stressz. Próbáld sokszor megnevettetni, hogy jófejnek tartson, de ne erõltetett poénokkal. Nézz a szemébe sokszor. Egy idõ után legyetek egyre többet kettesben. Szeressen veled lenni. Utána már alakul. Flörtölni nekem ennyi igazából. Érintés, sok mosolygás, sokszor a szemébe nézel, mosolyogsz. Legyél sokkal kedvesebb vele mint egy baráttal. Kb ennyi jut eszembe egyenlõre. Elõször barátkozás, késõbb flörtölés, utána alakul magától az egész. Ha tetszel neki, vagy kedvel azt látod rajta. Látod az arcán mi tetszik neki, és mi nem. Kínos csöndet próbáld úgy elkerülni, hogy olyan kérdéseket teszel fel amire nem igen vagy nem a válasz. Bírd szóra, hogy beszéljen magáról. Kérdezgesd. Nyílj meg elõtte késõbb. Ne titkolózz sokat. Csak amennyit kell, amit nem akarsz hogy megtudjon rólad. De próbálj meg minél õszintébb lenni.
Én is sok emberrel találkozok és beszélgetek, ezzel nincs gond, de csajokkal nem tudok flörtölni, egyszerûen leblokkolok nem jut eszmbe semmi értelmes, izgulok, kivülrõl nézve nagyon szánalmas lehetek. Ilyen problémád volt neked? hogy léptél ezen túl?
Nekem úgy sikerül, hogy fogytam sokat azzal a módszerrel amit leírtam. Új ruhákat vettem, és parfümöt. Új frizurát csináltattam. Megtanultam beszélni a csajokkal. Akár utcán is magabiztosabb lettem. El tudtam beszélgetni mindenkivel. Munkám miatt sok idegennel találkoztam azért lettem ilyen. És a fogyás meg az új cuccok miatt. Magabiztosabbá teszik az embert, ha nem úgy megy végig az utcán, hogy senkinek se kell. Felfogásomon is változtattam nagyon sokat.
79%-os hogy sikerült megváltoznod és becsajoznod 21 év szerencsétlenkedés után? Meséld már el hátha segít vmit. 25 vagyok hasonló problémákkal mint a kérdezõ.
"ne hallgass a sok agyoniskolázottra" Jobban teszi ha ránk hallgat. Ilyen idõsen már jó pár nõn/párkapcsolaton túl kéne lennie. Ha alakulna is neki valami, mármint a kérdezõnek, ugyanazokkal a problémákkal kéne szembenéznie, mint egy 13-14 éves kamasz fiúnak. Nem mondom, hogy lehetetlen, de kb. olyan, mintha 40 évesen akarnál úszni vagy biciklizni tanulni.
Arcod csúnya vagy a tested? Mert inkább járj divatosabb ruhákba, és divatos hajjal hidd el azzal nem számít annyira. De elõbb írd meg pontosan mi a gond tényleg próbálok segíteni.:)
A kérdező hozzászólása: persze...Tudom.
Nem csúsztál ki az idõbõl. Ne hallgass a sok agyon iskolázottra. Bármikor el lehet kezdeni. :D
hát papi már csak az öregek otthonában van esélyed
A kérdező hozzászólása: Ertem.
Már jócskán kicsúsztál az idõbõl.
A kérdező hozzászólása: Csúcs!
De miért nem sikerült nektek? Komolyan érdekel, adnák tanácsot.
Én meg 29 vagyok, úgyhogy elbújhattok mellettem......
A kérdező hozzászólása: Csak így már nehezebb :D
Miert lenne nehezebb? Meg tudod csinalni ha akarod:)
A kérdező hozzászólása: Mar szinte mindent megtettem...Es így se kellek senkinek...Az idõ meg egyre fogy,
Hát ha elég sármos vagy és jó beálású akkor bármien nõt megkaphatsz
Ismered az "Így jártam anyátokkal"-t? Van még kérdés? :)
17: Egyrészrõl igen, azzal is elég vészes, másrészrõl meg nem akarok annak látszani, aki nem vagyok. Amúgy minden ronda rajtam.
Utolsó új frizurával, ruhákkal is olyan vészes? Pontosan mi ronda rajtad?
3: Nekem azért nem, mert túl ronda vagyok, és az összes lány azonnal elhajt...
én is 27 vagyok és úgy érzem ennyi idõsen már nem lehet a korombeli nõknek már mind komoly kapcsolata van
A kérdező hozzászólása: Es még egy jó páran.
én is így vagyok ezzel
Velem sem, pedig én már 27 vagyok, azaz még nálad is vénebb. Ilyen korban már én nagyon öregnek érzem magam kb. mindenhez.

Valóban elkezdi a Hodosi Ügyvédiroda a közjegyzői eljárást? Ha nem fizetek, 3 napon belül elkezdi. Telefontartozásom van, a levél sima és pecsét nélküli. Ilyen sok a közjegyzői díj 116000Ft-nál 90000Ft? van olyan akinél ez már bekövetkezett?

Legjobb válasz: szia! érdemleges választ nem tudok adni, de ma kaptam én is ugyan ettõl az ügyvédi irodától. hát nem tudom, de három napon belül nem tudok befizetni 140.000 -ft-ot. Nekem ennél az összegnél az eljárás költsége: 94000 ft. tudsz már azóta valamit? bocsi, hogy nem tudtam segíteni, de bosszant, hogy egy hónap maradt ki a behajtó cég felé, és már ilyen levél jön.....

szia! érdemleges választ nem tudok adni, de ma kaptam én is ugyan ettõl az ügyvédi irodától. hát nem tudom, de három napon belül nem tudok befizetni 140.000 -ft-ot. Nekem ennél az összegnél az eljárás költsége: 94000 ft. tudsz már azóta valamit? bocsi, hogy nem tudtam segíteni, de bosszant, hogy egy hónap maradt ki a behajtó cég felé, és már ilyen levél jön.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!