Találatok a következő kifejezésre: Már a levél (3074 db)

Mért akarja a nőm, hogy ülve pisiljek? Nem megy mellé állva sem.6 csajom közül 2 ezt szerette volna, a mostani is, és komolyan gondolja. Bezzeg ő nem szokna le a dohányzásról, ha már a le-, és rászoktatásról beszélünk. Õ meg: hogy ülve pisiljek.

Legjobb válasz: A WC ülõke felhajtásával kiküszöbölhetõ, hogy eltaláld ;) egy laza mozdulat. És én ezt úgy oldottam meg, h a tetejével együtt hajtom vissza. Így nem csak nekem, hanem az utánam következõnek is fel kell hajtani, akármit is akar :D Egyébként, az ülve pisilõ hölgyek esetében a WC ülõke alja hajlamos besárgulni, lehet reklamálni - ha lenyúlsz, h felhajtsd, azért h ne pisild le, a rászáradt sárga cumóba az alján sem jó belenyúlni... És aki ilyet írt: nem hinném, hogy egy pasi egy egyenes vizeletsugarat a lába közé szerelt csõvel ne tudna irányba lõni... ahhoz iszonyat tehetségtelennek kell lenni. Nehezebb a kertben a füvet meglocsolni... Az, ha lecsöpögjük az ülõkét, a fenti megoldással kiküszöbölhetõ. A mellélövés meg... khm.. grat..

A WC ülõke felhajtásával kiküszöbölhetõ, hogy eltaláld ;) egy laza mozdulat. És én ezt úgy oldottam meg, h a tetejével együtt hajtom vissza. Így nem csak nekem, hanem az utánam következõnek is fel kell hajtani, akármit is akar :D Egyébként, az ülve pisilõ hölgyek esetében a WC ülõke alja hajlamos besárgulni, lehet reklamálni - ha lenyúlsz, h felhajtsd, azért h ne pisild le, a rászáradt sárga cumóba az alján sem jó belenyúlni... És aki ilyet írt: nem hinném, hogy egy pasi egy egyenes vizeletsugarat a lába közé szerelt csõvel ne tudna irányba lõni... ahhoz iszonyat tehetségtelennek kell lenni. Nehezebb a kertben a füvet meglocsolni... Az, ha lecsöpögjük az ülõkét, a fenti megoldással kiküszöbölhetõ. A mellélövés meg... khm.. grat..
Nem értem miért akar szabályozni. Ha tényleg nem megy mellé (és nem csak rámondod, hanem sem a deszkán, sem a földön nincs egy csepp sem), akkor vidd be a barátnõdet és kérdezd me, hogy akkor ezzel mi is a baj. Elvileg õ nem látja hogyan pisilsz így nem is zavarhatná. Viszont lehet, hogy néha rácsöppen pl a deszkára, amit te nem veszel észre, csak õ, amikor benne és fénylik vagy beleül... Na ez tényleg kellemetlen és idegestíõ dolog. WC után mindig nézd meg, hogy nem lett-e sehol sem olyan, és ha látsz valamit akkor töröld le (ne linkeskedd el!) vagy pedig tényleg szokj rá az ülve pisilésre, legalább akkor, ha a barátnõddel vagy.
Vannak országok, ahol az illemhez hozzátartozik, hogy a férfiak is mindig ráülnek a WC.re, ha állva pisilnek, a legtöbb férfi eltalálja a felhajtott ülõkét, még akkor is ha vigyázni akar, és a nõknek kell utánuk takarítani.A barátnõid nem kérnek lehetetlent, és nem hiszem, hogy ez olyan nagy fáradtság lenne neked.
Férfias vagy nem férfias. WC-n lát téged valaki? Nem. Akkor? Nem nagy dolog és télleg sokkal higiénikusabb. Persze, ha a szabadban vagy és ott jön rád a pisilhetnék ott nem kell leguggolni :D
Talán szeretné ha kipróbálnád.Kérdezd meg tõle, hogy miért is szeretné pontosan és ne beszéljen mellé.
A kérdező hozzászólása: Mert h mellémegy szerinte. Mintha kb megszabná h mutató ujjal v középsõ ujjal kapcsoljam az indexet.
A kérdező hozzászólása: Nem lehetetlen, de nem férfias dolog sztem.
A kérdező hozzászólása: Olyat lehet, hogy pl én is kérek cserébe vmit?
A lehajtott ülõke higiénikusabb? Nem hinném. Ha lehúzod a WC-t, akkor pont, hogy a lent lévõ dolog is ráfröccsen. Esélyesebb ilyenkor, hogy ráfröcsög minden nem odavaló dolog... Bocs, hogy nem teljesen a kérdésre válaszoltam, de egypár kommentelõhöz hozzá akartam fûzni - mert nem hiszem, hogy a lehúzáskor õk felhajtanák - ha meg mégis, utána lehajtják? - mert akkor meg poros lesz....

Belara tablettát szedek első hónap, első gyógyszer. Elfelejtettem bevenni egy szemet, és a vége felé jár már a levél. Kezdjem el szedni a másik levelet, vagy tartsam meg a 7 napos szünetet? Jártatok már hasonló képpen?

Legjobb válasz: Szia én is ezt szedtem. Elõfordult, hogy kifelejtettem én is egy-egy szemet, de pótoltam. Nem okozott különösebb galibát. De ez csak az én véleményem, van aki folytatja tovább a szedést a következõ tablettától. De a tájékoztatójában benne van mit kell ilyenkor tenni.Remélem segítettem.

Szia én is ezt szedtem. Elõfordult, hogy kifelejtettem én is egy-egy szemet, de pótoltam. Nem okozott különösebb galibát. De ez csak az én véleményem, van aki folytatja tovább a szedést a következõ tablettától. De a tájékoztatójában benne van mit kell ilyenkor tenni.Remélem segítettem.
Mindenképpen tartsd meg a 7 napos szünetet! Ez alatt meg fog jönni, de ha nem, akkor is kezd el szedni a 8. naptól a köv. levéllel! Majd beáll rendesen a mensid, és szinte órára pontosan fog megjönni!

Hogyan töltsek le vagy honnan JOHN DEERE módot a Framing Simulator 2013 titanium edition-ba? (WinZip tömörítő program nélkül) mert már a farming simulator weboldalára már felmentem onnan töltöttem is le módokat de ott ilyen mód nincs. NAGYON FONTOS!

Legjobb válasz:
"Hogyan töltsek le vagy honnan JOHN DEERE módot a Framing Simulator 2013 titanium edition-ba?" Beírod a google-ba (Farming Simulator 2013 mods) és válogathatsz az oldalak közül . "mert már a farming simulator weboldalára már felmentem onnan töltöttem is le módokat" Amit onnan letöltesz azt telepítéskor a mods mappába teszi zip-elve . (C/Documents and Settings/felhasználó neved/Dokumentumok/Mygames/farming simulator2013/mods) "már felmentem onnan töltöttem is le módokat de ott ilyen mód nincs." No comment "(WinZip tömörítõ program)" A total commander zip-elni tud vagy a Winzip programot letöltöd még Total Commander : [link] Winzip : [link] --- [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] --- www.modhoster.com ls-planet.com stb.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Hogyan töltsek le vagy honnan JOHN DEERE módot a Framing Simulator 2013 titanium edition-ba?" Beírod a google-ba (Farming Simulator 2013 mods) és válogathatsz az oldalak közül . "mert már a farming simulator weboldalára már felmentem onnan töltöttem is le módokat" Amit onnan letöltesz azt telepítéskor a mods mappába teszi zip-elve . (C/Documents and Settings/felhasználó neved/Dokumentumok/Mygames/farming simulator2013/mods) "már felmentem onnan töltöttem is le módokat de ott ilyen mód nincs." No comment "(WinZip tömörítõ program)" A total commander zip-elni tud vagy a Winzip programot letöltöd még Total Commander : [link] Winzip : [link] --- [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] --- http://www.modhoster.com ls-planet.com stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!!!

Matek feladat: Két gyereknek összesen 600 leje van. Ha az első gyerek a másodikénak dupláját költi, mindkettőjüknek 150 – 150 leje marad. Hány lejük volt eredetileg külön-külön?

Legjobb válasz: Legyen a második gyerek költése x, ekkor az elsõ költése 2x. Összesen tehát 3x-et költöttek. És ugye 2*150=300 lejük maradt. Tehát 600-300=300 lejt költöttek. Vagyis 3x=300, ebbõl x=100. Tehát az elsõ gyerek 200, a második 100 lejt költött. Vagyis az elsõnek eredetileg 350, a másodiknak 250 leje volt.

Legyen a második gyerek költése x, ekkor az elsõ költése 2x. Összesen tehát 3x-et költöttek. És ugye 2*150=300 lejük maradt. Tehát 600-300=300 lejt költöttek. Vagyis 3x=300, ebbõl x=100. Tehát az elsõ gyerek 200, a második 100 lejt költött. Vagyis az elsõnek eredetileg 350, a másodiknak 250 leje volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Húha, nagyon szépen köszönöm!

Más is szokott le már a dohányzásról, pusztán azért, mert gyengének érezte magát?

Mondhatni imádtam a cigit és nem csak,hogy megnyugtatott,de olyankor gondolkozni is jobban tudtam,meg végülis nem kell ide írjam,mert minden dohányos ismeri a cigizés előnyeit. Mégis zavart az a tudat,hogy én egy ilyen szokást táplálok és nem szerettem azt a tudatot,hogy gyenge vagyok ahoz,hogy cigaretta nélkül éljek,ezért egyszer kijelentettem a haverok előtt,hogy mától nincs több dohányzás.Akkor még persze nem akarták hinni,de aztán eltelt az ídő és látták,hogy tényleg lemondtam a cigiről,viszont amikor kérdezték hogy hogyan sikerült és milyen módszert alkalmaztam,akkor én megmondtam nekik az igazat,azt hogy már emberként nem éreztem jónak magam a dohányzás miatt,és teljesen levoltak döbbenve,hogy ennyitől sikerült abbahagyni a cigizést. Nálatok hogy van ? Ugyancsak ilyen elképzelhetetlen,hogy valaki azért teszi le a cigit,mert már emberként nem érzi jól magát tőle,még ha amúgy kellemes szokás is ?

Legjobb válasz: Látszik hogy neked az akarat erõd miatt sikerült leszoknod ami dicséretes mert nem használtál semmi más egyéb eszközt. Én nem voltam egy nagy dohányos, napi 3 szálat szívtam maximum és én pusztán csak úgy hagytam abba hogy rájöttem hogy nincs már rá szükségem meg minden, egy ideig zavart ez de a barátnõm elektromos cigijével helyettesítettem idõnként az igazit és szép fokozatosan hagytam abba elõször a napi adagjaimat csökkentettem le 1 szálra, utána már csak 2 naponta szívtam el 1 et majd egy héten 1 szál és így tovább. Végén már annyira elfelejtettem magamról hogy dohányos vagyok hogy amikor rágyújtottam utoljára akkor szívtam 2-3 slukkot és adtam oda a barátnõmnek hogy szívja el. Hogy miért szoktam le? igazából csak rájöttem arra ha eddig megvoltam nélküle akkor a jövõben is megleszek nélküle. Én nem éreztem gyengeségnek inkább csak egy fajta hülyeség volt és pénz kidobás.

Látszik hogy neked az akarat erõd miatt sikerült leszoknod ami dicséretes mert nem használtál semmi más egyéb eszközt. Én nem voltam egy nagy dohányos, napi 3 szálat szívtam maximum és én pusztán csak úgy hagytam abba hogy rájöttem hogy nincs már rá szükségem meg minden, egy ideig zavart ez de a barátnõm elektromos cigijével helyettesítettem idõnként az igazit és szép fokozatosan hagytam abba elõször a napi adagjaimat csökkentettem le 1 szálra, utána már csak 2 naponta szívtam el 1 et majd egy héten 1 szál és így tovább. Végén már annyira elfelejtettem magamról hogy dohányos vagyok hogy amikor rágyújtottam utoljára akkor szívtam 2-3 slukkot és adtam oda a barátnõmnek hogy szívja el. Hogy miért szoktam le? igazából csak rájöttem arra ha eddig megvoltam nélküle akkor a jövõben is megleszek nélküle. Én nem éreztem gyengeségnek inkább csak egy fajta hülyeség volt és pénz kidobás.
A kérdező hozzászólása: A te eseted is dícséretes...amúgy köszönöm
Volt, hogy 1 hónapig rá se tudtam nézni, nem tudom miért, de aztán újra rákezdtem. Most vizsgaidõszakban itthon vagyok, megint nem füstölök mert fölösleges, csak pénzkidobás (jó máskor is, de szerintem érthetõ mire gondolok)
Én 20 évig cigiztem és 1, 5 éve szoktam le. Akkor hagytam abba, mikor már este hatra elfogyott a második doboz is. Elhatároztam, hogy többet nem gyújtok rá. Másnap reggeltõl feleségem sem gyújtott rá. Úgy gondoltam, hogy ha a rák nem vitt el, akkor a cigi nem fog. Ez volt a fõ csapásvonala a gondolkodásomnak. És így talán már érthetõ, hogy miért szívtam ilyen sokat ... 36/F
Igen. Attól, hogy rá van írva, hogy pl. áprilisban jár le, az nem az jelenti, hogy május 1-én már nem jó!

Valóban elkezdi a Hodosi Ügyvédiroda a közjegyzői eljárást? Ha nem fizetek, 3 napon belül elkezdi. Telefontartozásom van, a levél sima és pecsét nélküli. Ilyen sok a közjegyzői díj 116000Ft-nál 90000Ft? van olyan akinél ez már bekövetkezett?

Legjobb válasz: szia! érdemleges választ nem tudok adni, de ma kaptam én is ugyan ettõl az ügyvédi irodától. hát nem tudom, de három napon belül nem tudok befizetni 140.000 -ft-ot. Nekem ennél az összegnél az eljárás költsége: 94000 ft. tudsz már azóta valamit? bocsi, hogy nem tudtam segíteni, de bosszant, hogy egy hónap maradt ki a behajtó cég felé, és már ilyen levél jön.....

szia! érdemleges választ nem tudok adni, de ma kaptam én is ugyan ettõl az ügyvédi irodától. hát nem tudom, de három napon belül nem tudok befizetni 140.000 -ft-ot. Nekem ennél az összegnél az eljárás költsége: 94000 ft. tudsz már azóta valamit? bocsi, hogy nem tudtam segíteni, de bosszant, hogy egy hónap maradt ki a behajtó cég felé, és már ilyen levél jön.....
Megteheted.
Meg hát. De ha van jogosítványod, vagy pedig útleveled, akkor nincs is szükséged új személyire elég ezek egyike és a lakcímkártya! Csak hogy tudd!
A kérdező hozzászólása: Jogsim nincs, az útlevelem pont most járt le, (plusz nem túl praktikus útlevéllel flangálni mindenhova :) ) Csak már annyira irritál, hogy a 13 éves kori képem van rajta, és egyáltalán nem hasonlít már rám, plusz pl ahogy anno aláírtam, ma már nem is tudok úgy aláírni se. Csak valami jogszabályt olvastam, hogy megtagadhatják a kiadást, ha az adatokban nincs változás.
Megmondod, hogy esélyes, hogy külföldre mész dolgozni vagy tanulni, és most szeretnéd intézni, mert most van idõd még, februárban pedig nagy valószínûséggel nem leszel itthon, hogy meg tudd csináltatni...
Milyen játék az amit ennyire nem szeretsz?(Amúgy nem lehet)
Már miért ne lehetne? Az eltávolítás menete: Steam kliens → Súgó → Steam támogatás → Játékok, szoftverek, stb. → Játék neve → Végleg el szeretném távolítani ezt a játékot a fiókomról. Az elõzõ, ezek szerint "nagyon ért" hozzá!
Nem....
ja, meghalsz
nem lehet nyugi
És azóta a szádban tartogatod, vagy már kiköpted?
Nem lesz bajod.
Én azért elmennék az ügyeletre kivizsgáltatni magam...
Ügyeleten nem lehet kivizsgáltatnia magát az embernek. Ügyeletben csak gyomormosást csinálnak vagy újraélesztenek :) Ezért ügyelet.
Szintiszoli123-nak Magánklinika ügyeletén mindent lehet, csak meg kell fizetni. Amúgy csak viccbõl írtam, hogy emiatt kivizsgáltatnám magam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!