Találatok a következő kifejezésre: Már a kezdetén (261 db)

Mindenkinek volt fehér folyása már a kezdetben, aki terhes lett?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: nem, nekem egyik terhessegnel se volt (egyebkent se szokott lenni)

nem, nekem egyik terhessegnel se volt (egyebkent se szokott lenni)

Barátságból szerelem? Létezik vagy ilyen esetben már a kezdetektõl fogva nem közömbös egymásnak a két fél.

Legjobb válasz: Persze, de én sokat küzdöttem érte, 1 teljes évet. Egyébként ott kedveltük egymást.

Persze, de én sokat küzdöttem érte, 1 teljes évet. Egyébként ott kedveltük egymást.
Azért a barátod valaki, mert bír téged és szeret, de nem úgy szeret és nem vonzódik hozzád. Ezen változtatni meg nem lehet.
Elõfordul csak fordítva nem igazán :D
Attól függ, Te ki vagy? Fiúként a friend zone-ból kitörni nagyon pici az esély (nem lehetetlen, de nagy munka). Nõként ez kevésbé komplikált.
Nekem is így volt, összejöttünk persze szakítás lett a vége. Õszintén szólva meglepett, a kapcsolatunk elõtt is jóban voltunk és amúgy is jó emberismerõ vagyok de csak a kapcsolat során derült ki milyen durva lelki defektjei vannak, konkrétan halálra volt ítélve az egész. Ez persze nem törvényszerû, másoknál lehet happy end, csak a többéves barátság sem garancia arra, hogy ismered a másikat.

Kismamák, ti milyen betegségeket kaptatok el uszodavíztõl? Miktõl kell leginkább tartani a terhességnek már a kezdetétõl?

Legjobb válasz: Nem kismamaként, de válaszolok: uszodaszemölcsöt kaptam el egyszer egy fiútól, aki az uszodában (Hajósban) kapta el azt. És ezt szokták mondani, hogy kismamákra és gyerekekre fokozottan veszélyes. (És le kell égetni ezeket, nem válik be rá semmilyen krém.)

Nem kismamaként, de válaszolok: uszodaszemölcsöt kaptam el egyszer egy fiútól, aki az uszodában (Hajósban) kapta el azt. És ezt szokták mondani, hogy kismamákra és gyerekekre fokozottan veszélyes. (És le kell égetni ezeket, nem válik be rá semmilyen krém.)
A kismamák fokozottan érzékenyebbek a gombás fertõzésekre, nekem terhességem idején vagy 5ször volt erõsebb-enyhébb fertõzésem. Ezek után eszembe sem jutott uszodába menni. De mindenki másképp érzékeny, lehet Neked semmi bajod nem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: ezek szerint jobb lesz vigyánom :-(
Nekem 24 hetesen meghalt a babám, felszálló fertõzés miatt. (Szövettani eredmény és boncolás igazolta.) Itthon voltam, és nem jártam uszodába, zuhanyzó van itthon. Mégis elkaptam. Kerüld az ilyen helyeket, ha lehet!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, kerülni fogom az uszodákat
Nagyon helyesen döntöttél, majd mész jövõ nyáron! :) Sok sikert!
Soha nem ?
Ha nektek ez így jó, akkor normális.
Nem normális szerintem! Mi is 1 éve együtt vagyunk, naponta találkozunk, smárolunk, ölelkezünk!
Az emberek nem egyformák: kinek erre van igénye, kinek arra. Ha nektek ez így jó, megfelel, és nem érzitek az említett dolgok hiányát, akkor nincs semmi probléma. Viszont ha valamelyikõtöknek hiányoznak ezek a dolgok, akkor elõbb-utóbb a kapcsolat látja majd kárát...
Ezt nem lehet bekategorizálni, hogy normális vagy nem. Ha ez mindkettõtöknek így megfelel akkor teljesen mindegy, hogy más mit gondol. Biztos vannak akik máshogy fejezik ki a szeretetüket, mindenki más, az a fontos, hogy valamilyen formában jelezzétek ezt a másik felé. Azonban ha valamelyikõtöket ez zavarja akkor azt érdemes lenne megbeszélni. Mi pl a párommal a mai napig folyamatosan szóban cselekedetben gesztusokat teszünk egymás felé, sokszor mondjuk egy nap is hogy szeretlek. Olyanok vagyunk mintha most jöttünk volna össze. Nekünk is már mondták, hogy túlzás amit csinálunk. :)
HA Nektek jó, akkor jó. Én nem tudnám ezt elképzelni. A võlegényemmel 3 éve vagyunk együtt lassan és állandóan becézzük egymást, simik, puszik, tapik, ölelések... És sokszor mondjuk szóban is, hogy mennyi mindent jelentünk egymásnak. :) Mondhatni az elsõ pillanatok óta töretlen a szerelmünk. (4 hónap múlva lesz az esküvõnk) 24N
Hát, a nagynénémék 30 éve házasok, de még mindig csókolóznak és ölelkeznek. Na nem úgy, mint a tizenévesek, de láttam már, ha náluk voltam. Egyszóval: nem, nem normális.
Nem normális. Jó házasok húsz év után is csókolóznak és ölelkeznek. Akiknél minimális intimitás sincs, azokat általában már csak a megszokás tartja össze.
Akkor ti nem is szeretkeztek. Csak dugtok :(
A kérdező hozzászólása: Miért ne szeretkeznénk?
Ha neked jó, hogy a kapcsolatotok sokkal inkább baráti, mint szerelmi, akkor normális. Nekem nem lenne az.
Ha neked és párodnak is megfelel így akkor igen.
Az aztán akkor kapcsolat -.-
A kérdező hozzászólása: Mi inkább olyanok vagyunk mint két barát.
egy év után még az lenne a normális, ha naponta csókolóztok, hatalmas szeretkezések vannak, és fogjátok egymás kezét az utcán. mi 5 éve vagyunk együtt, de képesek vagyunk úgy smárolni, mintha tegnap jöttünk volna össze. én személy szerint nem érezném jól magam egy ilyen kapcsolatban, ennél több szenvedélyre van szükségem. persze akadnak olyan napok, amikor nem bújunk egymás popójába, de gyakran mondjuk, hogy szeretlek, és kedveskedünk a másiknak.
Mi 7. éve vagyunk együtt, van egy 2 éves kislányunk is. Soha nem ölel meg a párom és azt sem tudom, milyen már a csók. :( Ha igényed lenne rá, akkor inkább keress olyat, akitõl megkapod, mert a végén késõ lesz és csak ülsz otthon, a kislányod alszik, bort kortyolgatsz és a gyakorin válaszolgatsz... :( Ha nem igényled, mert egyébként minden happy... ez a te életed, te tudod, mi a "normális" neked.
Nálunk meg pl. idõszakos. Van hogy én vagyok nagyon bújós napjaimban, van hogy õ és én pont nem. Van hogy egyikünk sem, de van hogy mindkettõnk egyszerre. És az nagyon jó érzés :) 3 éve vagyunk együtt. Neked kedves kérdezõ ( nem tudom esedékes e még), ha érzed hogy még is csak több az az ember neked mint egy szimpla haver, vagy barát de ti így fejezitek ki a szerelmet akkor oké, teljesen normális. Viszont ha nincs sex, semmi féle lelki és néhai testi vonzódás akkor az nem kapcsolat :S

Amalgán tömésem van (4) már kb 10 éve. Tudom káros. De az egyik fogam a töméstől kék árnyalatú, már a kezdetek óta. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Alapvetõen az amalgám tömés nem olyan káros,ahogy elõadják.A kékes-szürkés árnyalat attól lehet,hogy azt a fogadat vékonyabbra csiszolták,tehát nagyobb a lyuk,és a tömés,mint a többiben.

Alapvetõen az amalgám tömés nem olyan káros, ahogy elõadják.A kékes-szürkés árnyalat attól lehet, hogy azt a fogadat vékonyabbra csiszolták, tehát nagyobb a lyuk, és a tömés, mint a többiben.

Mikor alakul ki a szerelemben a bizalom? Már a kezdetkor vagy későbbiekben? Ki hogy tapasztalja? Kort! Nemet

Legjobb válasz: nekünk kb olyan 1 hónap múlva, amikor elkezdtünk egymásnak mesélni oyaln dolgokat amiket másnap nem és nem is tudnak csak max a szüleink.

nekünk kb olyan 1 hónap múlva, amikor elkezdtünk egymásnak mesélni oyaln dolgokat amiket másnap nem és nem is tudnak csak max a szüleink.
bocis lemaradt: 17 L
A bizalom fokozatosan alakul ki... Én a Páromnak mindig elmondtam valamit, amit senki másnak nem mertem elõtte, de fokozatosan elõször kisebb dolgokat aztán már komolyabb dolgokat is. Most viszont már nincs titkunk egymás elõtt. :) Pontos idõt nem tudok mondani, de az biztos, hogy a bizalom nem 2-3 nap után alakul ki egyik napról a másikra. Ez is egy "folyamat". 20/L
A barátom volt az elsõ akinek bármit elmondtam és egyáltalán tudtam is vele beszélni, és ez nekem az elsõ nap volt:) Ennek 3 éve:)
utolsó vok 20/L
Passz, mar nem emlekszem, de szerintem nagyon az elejen jartunk, mikor mar sok mindent elmondtam neki, es o is nekem, habar o kevesebbet mint en, fokozatosabban. (En vagyok a noi fel:D) 28N
a remeny hal meg utoljara
A kérdező hozzászólása: Nem bal hanem jobb oldalt fáj, derékfájással együtt én volnék a kérdezõ.
korai lenne, ez inkább peteérés lesz ha már 3 napja fáj, akkor az még nem lehet beágyazódás, ahhoz kell 7-10 nap
A kérdező hozzászólása: Ma a 15.napom a ciklusban és 6nappal ezelõtt voltunk együtt amikor hirtelen lement a hõm 36, 6-ról 36, 2-re.
tehát akkor a ciklus 13. napja óta fáj, ez még jobban megerõsíti bennem, hogy a peteéréstõl fáj
A kérdező hozzászólása: Igen akkor szerinted petérés miatt lehet?
Szia.tudom regebben irzad a kerdesed de most en is hasonlo cipoben jarok. Mi lett veled azota? Baba lett v ovu volt akkor?
A kérdező hozzászólása: Szia!Úgy néz ki, hogy baba lesz majd jövôhéten megyek ultrahangra.Már betöltöttem az 5.hetet :)
Jaj de jo. Gratulalok! Mi pé elott 2 nappal (akkor lent volt a hom 36, 2-n 2 napig) es utana 2 nappal voltunk egyutt. Pé utan 2 nappal 36, 9 volt a hom majd leljebb ment 36, 6 majd most 36, 7. Remelem most nekunk is sikerul

Melyik az igaz? Az aranypénz: A) kezdetben árupénz, később belső érték nélküli pénz lett B) végig árupénz maradt, azaz súlya határozta meg elsődlegesen az értékét C) kezdetben belső érték nélküli pénz volt, később árupénzzé vált D) egyik sem igaz

Én a B-re gondolok, de más pedig azt mondja, hogy az A a helyes. A neten pedig nem találtam sehol semmit,amib?l konkrétan kiderülne a helyes válasz :)

Legjobb válasz: Szerintem egyértelmû B.

Szerintem egyértelmû B.
A kérdező hozzászólása: Köszi-köszi! :)

Ma reggel nagyon el kezdett fájni a derekam jobb fele, néha már a hátam is fáj. Se fekve, se állva nem jó. Ha kicsit mászkálok akkor enyhül. Mitől lehet ez? 27 hetes 2 napos km

Legjobb válasz: Ma éjjel nem aludtam 4 órát, mert nagyon erõs fájdalmaim voltak. 26 hetes vagyok. A sav is marta a torkomat, holott nekem nagyon ritkán vannak ilyen problémáim. Azt hittem beindult a szülés...de hát olyan korán van még...aztán eszembe jutott, hogy a melegvizes zuhany, az segíteni fog. És úgy is lett 3.30 körül, végre le tudtam feküdni. Nekem is a jobb fele kezdett el fájni. Manó is topzódott odabenn. Biztos nem értette, miért nem alszunk. Vagy nem tudom.

Ma éjjel nem aludtam 4 órát, mert nagyon erõs fájdalmaim voltak. 26 hetes vagyok. A sav is marta a torkomat, holott nekem nagyon ritkán vannak ilyen problémáim. Azt hittem beindult a szülés...de hát olyan korán van még...aztán eszembe jutott, hogy a melegvizes zuhany, az segíteni fog. És úgy is lett 3.30 körül, végre le tudtam feküdni. Nekem is a jobb fele kezdett el fájni. Manó is topzódott odabenn. Biztos nem értette, miért nem alszunk. Vagy nem tudom.
Sziasztok! Nekem is hasonló tüneteim vannak, valszeg a front csinálja sajnos, vegyetek be magnéziumot, egy kis derékmasszírozás is mehet, és vissza az ágyba pihizni, Nektek még nagyon korai lenne... Jó egészséget! 37 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Már vettem be magnéziumot. Remélem fog hatni valamit. Lurkóm mocorog rendesen, gondolom nem akar még kijönni. :) További szép babavárást!!!

Menstruáció kezdete elött 1 nappal teherbe lehet esni? Ha igen, kb mikor van a beágyazódás és mikor jelentkeznek a tünetek? Az a menstruáció már kevesebb lesz, ha valaki 1nappal a kezdete elött teherbe esik

Legjobb válasz: ez akkor lehetséges, ha a peteérés az adott ciklusban késik, tehát valójában akkor sem jönne meg a vérzés, csak kb. két hét múlva, ha a petesejt nem termékenyül meg. nálam a legutóbbi ciklus ilyen volt, a vérzésem 14 napot késett a menstruáció eredeti idõpontjában semmilyen tünetem nem volt és a vérzés is "kimaradt".

ez akkor lehetséges, ha a peteérés az adott ciklusban késik, tehát valójában akkor sem jönne meg a vérzés, csak kb. két hét múlva, ha a petesejt nem termékenyül meg. nálam a legutóbbi ciklus ilyen volt, a vérzésem 14 napot késett a menstruáció eredeti idõpontjában semmilyen tünetem nem volt és a vérzés is "kimaradt".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!