Találatok a következő kifejezésre: Már a héten befordult a (5 db)

27. hétben vagyok. Létezik hogy már befordult a babám?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez mindenkinél másképp van,nekem például már a 26.héten befordult és úgyis maradt a babám,majd a kiírt nap elött 6 nappal meg is szültem,semmi gond nem volt.

Szia! Szerintem ez mindenkinél másképp van, nekem például már a 26.héten befordult és úgyis maradt a babám, majd a kiírt nap elött 6 nappal meg is szültem, semmi gond nem volt.
en most vagyok 21 + 5 hetes, es a Babo nalam szepen fejjel lefele fekszik. Ezt nevezitek befordulasnak, mert ha igen, akkor legalabb is nalam meg tu´ti poroghet, foroghat, lehet, hogy nalad is meg fog poziciot valtoztatni, hiszen meg 10 heted biztos van....
Nekem is fejjel lefelé volt 26 hetesen, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy úgy is marad. Még rengeteg helye van és még sokat fog forgolódni, fõleg ha nem nagy a baba. Én most 33 hetes vagyok és medenfekvésû volt a 31 héten. Remélem most már lassan befordul, ha még nem tette meg. A befordulásnak az utolsó hetekben van jelentõsége, mert akkor már kevés a hely, nem fordul vissza.
Nekem 4d-s ultrahangon nézték 27 hetesen, már akkor befordult fejjel lefelé, és mondták, hogy mivel elég nagy, én meg elég vékony testalkatú vagyok, már most egyre kevesebb helye van forgolódni, tegnap 30 hetesen voltam dokinál, õ is azt mondta hogy most a legintenzívebb a növekedése, így forgolódni már kevesebb helye jut. Szóval ha minden jól megy már 'így marad'
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

30. heti genetikai vizsgalaton azt mondtak mar befordult a kislanyom a szulo csatornaban most 33 hetes vagyok nagyon vizesedek agodom hogy korabban szulok lehetseges e ez?

Legjobb válasz: A baba teljesen idoben fordult be, nem koran :) A legjobbkor, ilyenkor szoktak! A vizesedes meg sajnos ilyen :( Baratnomon tobb liter viz volt, de a 41. heten szult csak meg. Szerintem nem fugg ossze!

A baba teljesen idoben fordult be, nem koran :) A legjobbkor, ilyenkor szoktak! A vizesedes meg sajnos ilyen :( Baratnomon tobb liter viz volt, de a 41. heten szult csak meg. Szerintem nem fugg ossze!
Szia! Nekem már a 18. heti UH-on megállapították, h. a magzat fekvése fejvégû-ez azóta sem változott.Nagyon sokszor nehezebb a mozgás, de már nem sok van hátra.Én félidõtõl fogva vizesedem, ez is egyre rosszabb.De az orvosok szerint a vizesedés nem függ össze a koraszüléssel.Jobban oda kell figyelned magadra(mit eszel, ne ülj v. állj sokat egy helyben...stb.) és nem lesz gond! További kellemes babavárást! 33 hetes kismama

Már a 30. héten befordult a babám. Normális?

Annyira lent van akis feje,hogy még 2D-n is alig lehet megmérni,a 4D esélytelen.Normélis ez?Ez korábbi szülést jelezhet?32 hetes kismami

Legjobb válasz: a dkoi szerint már úgy marad,beékelõdött a feje.

A kérdező hozzászólása: a dkoi szerint már úgy marad, beékelõdött a feje.
Nem gondolnám, hogy korábbi szülést jelentene. Nekem is be van fordulva és 28 hetes vagyok. :)
Ez a pici tudja, mi a dolga :-) Ennek oruljel nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) Jó lett volna 4d-n látni a kis arcát, de már lemondtunk róla.:)
Szia! Nekem is befordult már, meg a barátnõmnek is! Mindketten a 29. hétben járunk.


Létezik, hogy a 30 heti uh-gon már befordult baba még kijöjjön onnan? 35 hetes vagyok most, már vagy 2 hete, teljesen úgy érzem keresztben fekszik.

A 30 hetes uh-ot aki csinálta, azt mondta, hogy már onnan nem szoktak kifordulni, csak a tengelye körül mozognak. Csak hétfõn megyek uh-ra, de /szerintem/ a fejét és a kis lábait mindig a hasam két oldalán érzem kinyomni vagy tévedhetek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is fejvegu volt a 20ik es a 32ik uh-on is. Tegnap voltunk CTT-en es most is fejvegu,de kifliben fekszik. Nekem is a bordam alatt, oldalt szokott nyomakodni. (mint kiderult tegnap az a kis laba).Ugyhogy ne aggodj, csak kicsi neki a hely! 37 hkm

Szia! Nekem is fejvegu volt a 20ik es a 32ik uh-on is. Tegnap voltunk CTT-en es most is fejvegu, de kifliben fekszik. Nekem is a bordam alatt, oldalt szokott nyomakodni. (mint kiderult tegnap az a kis laba).Ugyhogy ne aggodj, csak kicsi neki a hely! 37 hkm
Ctg akart lenni, csak elirtam! :)
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi vagyok akkor, hétfõn nekem is a 36. heti CTG lesz. Köszönöm.
Én meg szoktam ijedni, mert sokszor teljesen úgy érzem, mintha harántfekvésben lenne, de a 30. ultrahang óta eddig mindig fejvégû volt. :) Azért szoktam neki mondani, hogy ezt a pár hetet már bírja így ki, ne forduljon át az utolsó pillanatban.. :) 38 hkm

30. héten még faros volt a babám.31+4. napon már befordult. Ma a 31+6. napon ismét faros lett. Volt más is akinek ennyit forgott ilyenkor a babája? 2. terhesség, ennyivel több helye lenne?

Legjobb válasz: Barátnõmnél. Végül császáros lett, mivel a köldökzsinór rá volt tekeredve a fülére, így hiába próbált befordulni, nem sikerült neki, mert a zsinór visszafordította. Persze ez az csak az adott napon derült ki, szóval nem volt olyan egyértelmû a szituáció, lehetett volna más az oka is.

Barátnõmnél. Végül császáros lett, mivel a köldökzsinór rá volt tekeredve a fülére, így hiába próbált befordulni, nem sikerült neki, mert a zsinór visszafordította. Persze ez az csak az adott napon derült ki, szóval nem volt olyan egyértelmû a szituáció, lehetett volna más az oka is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! csak reménykedni tudok :) majd írok, hogyan alakulnak a dolgok :)
Utolsónak: Ha harántban van a faros fekvésbõl az már azt jelenti, hogy próbál befordulni, és innen általában már fejvégûbe fordulnak. Én is így voltam mint te, 33hetesen még haránt, nekem is ezt mondta a dokim, amit leírtam, és az én babám be is fordult szépen. :) Ha befordul, akkor is császáros leszel?
Szia.Nekem végig farosan fekszik.Két napja keresztben van. Azt mondta a doki türelem még a programozott császár napján is befordulhat. Kíváncsi leszek hogy dönt az én kicsikém :) 33 hetes kis mami
Nyugi Baby! Látod, még változhat! Én szorítok! :)
Nekem is volt mindenhogy a fiam, fejvéggel kezdett 18hetesen, majd faros lett, haránt, utána megint faros, megint harán, és végül fejvégnál állt be. De voltam 29+6naposan UH-n ahol mondták hogy harántban van, bal oldalt a feje, 2nap után is voltam UH-n 4D-n ott is haránt volt, de már jobb oldalt volt a feje....szóval össze-vissza mocorgott. Egy komplett csomo volt a köldökzsinórján mikor megszületett, mondta a doki, hogy szerencse, hogy 35hét után már csak a tengelye körül forgott javarészt, mert e gondot is okozhatott volna.... (inkább bele sem gondolok.) Egyébként simán született.
Elsõ babám: 24. hét faros 28. hét koponyavégû 32. hét kpf 36. hét faros 40. hét szüléskor kpf Havonta fordult! Most a másodiknál: 27. héttõl faros, de közben írtak már a papíromra harántfekvést és ferdefekvést is. Ma voltam uh-on, most is mvf. Doki szerint van még bõven helye. 32 hetes most.
Nekem a 35. héten megunta a forgolódást, és végül fejvégû maradt. Elsõ baba volt, és nem tûnt úgy hogy sok helye lenne, meg a forgolódáskor majd kijött mindig a szemem úgy fájt, de ezek szerint õ élvezte és bõven elfért. Reméljük neked is leáll hamarosan a forgolódással. Ja, amúgy kint is egy kis tornádó a lányom. :)
A kérdező hozzászólása: jó kilátások :(
37. héten faros 38-39. héten befordulva volt 40-41. héten ismét faros
*más is az oka.
9-es vagyok.Tegnap voltam védõnõnél szerinte császár lesz mert nagy a baba én meg fokozatosan veszítek a súlyomból és szerinte nem akar befordulni.Ha befordul rendesen szülünk.A dokim elég óvatos mert nyolc éve szeretnék babát és a mostani elõtt volt egy vetélésem és ez a terhesség sem ment simán.De igazából nekem mindegy hogy dönt csak ne legyen baja a babámnak :) Ma megint a bordáimon van a buksija :) igazából forgolódik majd meglátjuk mi lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!