Találatok a következő kifejezésre: Már a hétben vagyok, (1579 db)

Szombatra nem várom a mesimet, tesztelhetek már a héten vagy várjam meg a hétvégéét?

Tüneteim

Legjobb válasz: Ha (nem) várt menstruáció késik, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt. Tanácsos a késés után pár napot várni és úgy tesztelni! Szurkolok!

Ha (nem) várt menstruáció késik, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt. Tanácsos a késés után pár napot várni és úgy tesztelni! Szurkolok!
Teljesen felesleges a héten tesztelned, semmit nem mutat ki. célszerû megvárni, hogy késsen a mensid és kb. úgy 5 napra egy hétre rá mutat biztosat a teszt. egyébként az sem mindegy milyen tesztet veszel a Qupido a legjobb, az a legérzékenyebb jelenleg.
Szia, én is akkora nem várom és engem is piszkál ez a tesz ügy:)
szerintem mindenképp várd meg a hétvégét!inkább egy biztos pozitív, mint egy elkeserítõ negatív.

25 hetesen mehetek 4D-s ultrahangra, vagy várjak még pár hetet vele? Sok különbség van ilyenkor már a hetek között hogy milyen lessz a baba?

Legjobb válasz: Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)

Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)
Szióka!Én a 19.héten voltam a genetikai uh-val kötöttük egybe és már egész szépen látható volt neki mindene!Olyan édes volt....szerintem nem mész korán 32hetes kismami
Nekem az orvosom annak idején azt mondta hogy a 4d uh-t inkább a 8-9 hónapban érdemes megcsináltatni, akkor látszik igazán minden. Persze most is csináltathasz, csak nem fogsz túl sok mindent látni.
szia, en tegnap voltam, 21 hetes vagyok http://www.youtube.com/user/monimacska#play/uploads/9/PZbl25.. kovetkezo alkalommal 28 hetesen megyek a babucik nagyon sokat fejlodnek mar hetrol hetre...25 hetes szuper! olyan jo a 4D, egy csoda!
Kedves utolsó, lehet hogy a 4D egy csoda de akkor te babád egy sokkal nagyobb csoda, olyan kis formás:) Gratulálok hozzá, jó egészséget és további boldog baba várást!

Szolisok! Ha ezen a héten 2x2 percre voltam, akkor menjek még a héten vagy már csak jövő héten menjek?

Ti hogyan szoktátok?

Legjobb válasz: Aki kicsit is igényes az havonta 1, max 2szer megy, nem hetente háromszor. Egyre csak rondább lesz tõle a bõröd ha ennyiszer mész. Különben sem értem minek? Nézz már ki, süt a nap, az ingyen van ráadásul.

Aki kicsit is igényes az havonta 1, max 2szer megy, nem hetente háromszor. Egyre csak rondább lesz tõle a bõröd ha ennyiszer mész. Különben sem értem minek? Nézz már ki, süt a nap, az ingyen van ráadásul.
A kérdező hozzászólása: ezen a héten kezdem el és nem szándékozok minden héten menni, hanem minden második héten. 20 éves vagyok és csak annyit szeretnék, hogy nyárra legyen alap színem.Kifeküdni a napra nem tudok, mivel a 3.on lakok és elõttünk parkoló van mögöttünk pedig út.
én válaszoltam. inkább már csak jövõhéten!
A kérdező hozzászólása: neked nagyon szépen köszönöm! majd még meglátom!

Jövö héten kéne menne nögyógyászhoz 12 hetes leszek. Utoljára 7 hetesen voltam, és már nagyon ideges vagyok, hogy minden rendben van. Menjek el a héten, vagy várjam csak ki a jövö hetet?

Legjobb válasz: Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.

Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.
Én is mindig ilyen voltam, soha sem birtam vàrni. Màr a napokat szàmoltam a köv vizsgàlatig. De felesleges. Ahogy az elözö irta: Màr jelezte volna a szervezeted ha gond van. Lesz még elég vizsgàlatod, csak bird öket végicsinàlni:) ))))) Én màr a 28. hétben vagyok, én màr nem jàrok vizsgàlatra szivesen, örülnék, ha a 40. hetet taposnàm:) ))))) Nyugi van még elég idöd!
A kérdező hozzászólása: Mit éreznék ha nem lenne rendben valami?
szia!en is teljesen kivoltam a 12heti uh elött, elötte 8hetesen voltam.hänyingerem nem volt, meg semmi különös, mintha terhes sem lennek.a doki mär hasi uh-t csinält nekem, mert azt mondta vekony vagyok, es mär igy is lätszik.hät tiszta ideg voltam, hogy mi lesz, de amikor meglättam a monitoron, hogy ver a kis szive, es mozgolodik, nagyon megkönnyebbültem.te se izgulj, ha nem görcsöltel, vereztel, biztos minden rendben van!
Szia! Ne izgulj ha nem lenne valami rendben görcsölnél véreznél. Hidd el minden rendben! Ne aggódj mert a 40. hétig még nagyon sok vizsgálat van hátra és ártassz a Babának a sok idegeskedéssel.
A kérdező hozzászólása: Elmentem a rendelésre, és a doktornö szó szerint majdnem kidobott és közölte velem, hogy ne mászkáljak oda csak akkor amikor õ mondja.Hát nem is fogok többet hozzá mászkálni ezek után.

20 hetes kismama vagyok és már éreztem a babám mocorgását, de tegnap este és ma reggel nem. Mennyire gyakorinak kell lennie ezekben a hetekben, vagy még az elején nagyon nem lehet mindig érezni? Kezdek aggódni

Legjobb válasz: Nyugi. Még hetekig hol fogod, hol nem fogod õt érezni. :) Én is így voltam, leginkább a 24. hét után indultbe, de akkor is volt olyan, hogy csak este lehetett érezni. Most 30 hetes vagyok, de most sem egész nap ficánkol. A napuk jelentõs részét átalusszák még. Ahogy egyre kevesebb lesz a helye, egyre kevesbbet fog mozogni, viszont egyre határozottabban.

Nyugi. Még hetekig hol fogod, hol nem fogod õt érezni. :) Én is így voltam, leginkább a 24. hét után indultbe, de akkor is volt olyan, hogy csak este lehetett érezni. Most 30 hetes vagyok, de most sem egész nap ficánkol. A napuk jelentõs részét átalusszák még. Ahogy egyre kevesebb lesz a helye, egyre kevesbbet fog mozogni, viszont egyre határozottabban.
20 hetesen én is ritkán és inkább este éreztem a babómat!Most 25.hetes vagyok és napról napra jobban és erõsebben érzem!Lehet, hogy ez a legaktívabb korszak, néha már azt gondolom, hogy nem is pihen ez a gyerek!:) A lényeg, hogy ne aggódj!
Én nagyon korán 15 és fél hetesen elkezdtem érezni, és nekem is így volt(van)vannak napok amikor igen aktív és van mikor kevésbé.Ugyanez igaz a napszakokra is.Ez is változó. Ne aggódj!Viszont együttérzõen mondhatom én is csak akkor nyugszom meg reggel mikor megbököd.18 heteske

Clearblue digitális tesztnél, ha csak a hetekre vagyok kiváncsi mert azt már tudom, hogy terhes vagyok, akkor is számít hogy melyik napszakban végzem el?

Egy hete késik, két mártogatós teszt pozitív...de a digigális is hcg mennyiséget néz ami reggel elméletileg magasabb, mint napközben, nem? Ezért szokták a teszteket reggel végezni...lehet reggeliből több hetet mutatna mint délutániból?

Legjobb válasz: Egyébként sem biztos, hogy teljesen pontosan megmutatja hány hetes vagy. Szerintem érdemesebb reggelig várni, már nem sok idõ! :)

Egyébként sem biztos, hogy teljesen pontosan megmutatja hány hetes vagy. Szerintem érdemesebb reggelig várni, már nem sok idõ! :)
A kérdező hozzászólása: Könnyû azt mondani:) ))))) Tudom, hogy nem pontos...:)
Szerintem megcsinálhatod délután is. Nagyon kicsi az esélye, hogy reggel több hetet mutatna, ráadásul csalódnál az elsõ UH-on, hogy nem az látszik, amit vártál. Inkább mutasson kisebbet és érjen pozitív csalódás, mint majd aggódj, hogy miért kisebb. Szerintem bontsd fel és hajrá. :) 6 hkm
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem bírtam ki reggelig....2-3 hetet írt ki

Van egy olyan problémám, hogy menstruáció előtt már egy héttel vagy akár sokkal korábban is fájdalmas csomók jelennek meg a mellemben, amik utána sem múlnak el, csak már nem fájnak annyira. Volt/van esetleg másnak is ilyen problémája?

Ha igen, nektek mit mondott az orvos?Ez az állapot már kb.3 éve tart, amikor el?ször jelent meg, voltam n?gyógyásznál, aki azt mondta, hogy ez ilyen korban normális, de engem már zavar, hogy még mindig nem múlt el.

Legjobb válasz: Milyen korban vagy? Azt mondta a nõgyógyász, ilyen korban normális.

Milyen korban vagy? Azt mondta a nõgyógyász, ilyen korban normális.
Elsõ vagyok. Ha nem múlnak a csomók a menstruáció után, akkor a biztonság kedvéért, menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok
Jézusom! Azonnal menj el orvoshoz, olyanhoz aki csinál egy alapos mammográfiát. Persze, hogy vannak csomók a mellben, mensi alatt érzékenyebbek de akkor sem normális az, hogy olyan sokáig tart a fájás. Amikor 18-19 voltam nekem is így volt. A doki azt mondta nem baj, elmúlik, normális. Én azért kivizsgáltattam magam, és bizony kezdõdõ daganat volt... szerencsére elcsípték az elején, így meg tudták gátolni a továbbterjedést. Lehet neked semmi bajod, és a tested valóban így reagál a mensire, de nézesd meg magad, hogy megnyugodhass. L/23

Kifestettük a szobát és az ajtón maradt a Tesa vagy festőszalag, kb 1 hétig rajta volt és folyamatosan érte a nap. Leszedtük és nagyon csúnyán ott maradt a ragasztó. Hogy lehet eltüntetni az ajtóról h az ne sérüljön, mert most lett lefestve?

Hogyan lehet eltüntetni a ragasztót az ajtóról?

Legjobb válasz: higitóval thalán... de ugy se biztos. vagy ha van aragasztónak oldószere de sztem csak csiszolással

higitóval thalán... de ugy se biztos. vagy ha van aragasztónak oldószere de sztem csak csiszolással

9. hetes kismami vagyok. Ha orvost szeretnék fogadni, mit gondoltok mikor tegyem ezt meg, már a "legelején" vagy várja a 16. -18. hétig. És ha fel is fogadom illik neki mindjárt "hálálkodni" vagy elég a szülés után?

Legjobb válasz: Az orvos fogadást, hogy gondoltad? Mert szerintem ha már most akarsz fogadni, akkor a magánrendelésére kell járni és ott ugye fizetni kell. Én havonta járok magánba a dokimhoz, 6000Ft a vizsgálat, de nagyon türelmes és nyugodtan lehet tõle bármit kérdezni, nem ráz le és nem bunkózik. Plusz van uh is nála és csak a kötelezõ vizsgálatokra kell a kórházhoz mennem. Elõre "hálálkodni" semmiképp sem célszerû, csak a szülés után aszerint, hogy mennyire voltál az orvosoddal elégedett!

Az orvos fogadást, hogy gondoltad? Mert szerintem ha már most akarsz fogadni, akkor a magánrendelésére kell járni és ott ugye fizetni kell. Én havonta járok magánba a dokimhoz, 6000Ft a vizsgálat, de nagyon türelmes és nyugodtan lehet tõle bármit kérdezni, nem ráz le és nem bunkózik. Plusz van uh is nála és csak a kötelezõ vizsgálatokra kell a kórházhoz mennem. Elõre "hálálkodni" semmiképp sem célszerû, csak a szülés után aszerint, hogy mennyire voltál az orvosoddal elégedett!
Szerintem jobb ha minnél elöbb eldöntöd, hogy kinél akarsz majd szûlni, mert aztán menetközben ismered meg az orvosod mentalitását, hozzállását és ha valami miatt mégsem bíznád rá magatokat akkor még tudsz váltani, én így jártam és a 24. héten váltottam orvost, mert akihez elötte jártam még a nevemet sem tudta megjegyezni. És megkell, hogy mondjam nagyon jól tettem, hogy váltottam, úgyhogy minnél elöbb fogadj dokit ha tehetd.
Szerintem még kicsit korai "megfogadni" az orvost. Én végig egy dokihoz jártam, de kb. csak a 30. héten mondtam, hogy szeretnék nála szülni. Így is lett, a szülésig nem fogadott el pénzt, apró ajándékokat vittünk neki, bon-bon, bor, házipálinka, ezeknek szemmel láthatóan örült, de a pénzt csak a szülés után varratszedéskor adtam oda amikor már jöttünk haza a kórházból. Második babámat várom, de nem is volt kérdés, hogy kinél szülök, egybõl õt hívtam és a nevemen szólított ismét, nagyon rendes doki. Boldog babavárást!
Szerintem érdemes minél elõbb. Nekem pl. nagy mázlim volt, mert a dokinál, akit felkértem, én voltam az utolsó kismama, akit fogadott, annyian szerettek volna nála szülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. A doki az nem kérdés, nagyon régóta van orvosom, akihez magánrendelésre járok, ha valami gondom van. Szerintem nagyon jó orvos. Csak azt nem tudtam eldönteni, hogy mikor mondjam neki azt, hogy legyen az orvosom. Vagy ilyenkor ez egyértelmû? Õ állapította meg a terhességemet is és hozzá fogok menni jövõ héten ultrahangra is.
Szerintem is jobb minél elõbb. Én tavaly jártam úgy hogy halogattam hogy van még idõ arra , aztán 10 hetesen kórházba kerültem és szó szerint a kutya sem foglalkozott velem, mivel nem volt dokim. Aztán a folyosón sikerült megbeszélnem az orvossal akit szerettem volna megfogadni. Utána minden nap megnézett. Nyugodtan beszéld meg vele már most hogy szeretnéd, ha õ gondozna a terhesség alatt és nála szeretnél szülni. Ha magánrendelésre mész azt fizetni kell, külön nem kell "hálálkodni" majd a szülés után.

12. hetemet töltöttem be tegnap. A baba 5cm-es. Ez jó méret? Lehetséges hogy látszódik már a pocim, vagy ez még nem a babától van?

A nadrágjaim már nem jönnek fel, és nagyon feszes a hasam. Szerintetek?

Legjobb válasz: A babád mérete tökéletes. Itt ellenõrizheted: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Nekem is ilyenkor kezdett nõni a hasam, és két hét alatt olyan hirtelen nõtt, hogy vennem kellett pocakbetétes nadrágot, mert hirtelen egyik nadrágomat sem tudtam felvenni. :) Boldog babavárást! 38 hetes pocis

A babád mérete tökéletes. Itt ellenõrizheted: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Nekem is ilyenkor kezdett nõni a hasam, és két hét alatt olyan hirtelen nõtt, hogy vennem kellett pocakbetétes nadrágot, mert hirtelen egyik nadrágomat sem tudtam felvenni. :) Boldog babavárást! 38 hetes pocis
Nekem már eléggé látszik a pocim, igaz nem az elsõ baba.Még egy dekát sem híztam, de a hasam nekem is nagyon növésnek indult és 10 hetes koromtól kismamanadrágot hordok :)
Szia! Ez még nem a baba. Ilyenkor természetes a puffadás és rohamosan növekszik a méhed is, valószínûleg ezért tapasztalod, hogy már nem jók a régi nadrágok. Vigyázz a súlyodra:) !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokan megkérdezik tõlem hogy babát várok-e és aki meg tudja azt mondja hogy már kezd látszani a babás pocak. Nem is tudom. De lassan nekem is be kell szereznem pár nagyobb méretû nacit! Sok boldogságot Nektek is!
Szia, én alig várom, hogy látszódjon, de sztem még nem szembetünö.. :( Persze a nadrágjaimat én sem tudom már begombolni :) Boldog babvárást;16 hetes kismama
Szerintem jóa mérete. Nekem 12 hetesen és 1 naposan, 55 mm volt. A pocakod pedig látszódhat, ha elölfekvõ a méhlepényed. Nekem mellsõ falon tapad, a 17. hétig egyáltalán nem volt hasam. Sõt, már a 21. héten tartunk, de még mindig a régi ruháimat hordom, olyan kicsi, igaz a nadrághoz már bandázst kell hordanom, mert összehúzni nem tudom.
A kérdező hozzászólása: :) Hát azt nem tudom hogy milyen fekvésû a méhem, de a doki nem mondott semmit így gondolom normális. Õ lesz az elsõ! Már nagyon várom hogy igazi kismamás pocim legyen. Aki tudja már látja, a többiek sejtik... Már tényleg van egy "pukli" a hasam alján! Talán már a baba. És néha olyan fura érzésem van, bár a mozgását még biztos nem érezhetem, vagy igen? Néha nagyon enyhén! A doki szerint igen aktív! :) Boldog babavárást!
Persze hogy látszódhat a pocid! A méhed folyamatosan nõ, valahogy meg kell látszania. Én még csak 8 hetes vagyok, és egyik ismerõsöm már az 5. héten azt mondta, hogy látszik a pocimon, hogy babás vagyok! Én csodálkoztam, de õ egészségügyben dolgozik! Úgyhogy elõbb-utóbb mindenkinek látszik, mondta párom is, hogy ez nem olyan hájas poci. Nekem is van egy-két naci, ami szükebb volt derékban, ami nem jön fel, és nálad 1 hónappal fiatalabb vagyok!
anyukám 155 centi sincs, és 166 nõ létemre, tesóim 10 centivel nagyobbak, szerintem nincso lyan hogy jó méret, mnidegyik jó, a babáknál is lakati genetikai kérdés lehet amugy biztosan jó :) és ha jól tudom náluk nem magasság van hanem hossz, és mivel össze vannak gömbölyödve nem fejbúbtól talpig, hanem a farig mérik a méretet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!