Találatok a következő kifejezésre: Már a hétben járok és az (40 db)

Az nagy baj ha már a 36. hétben járok és az apasági nyilatkozat még nincs kész?

Legjobb válasz: Idõpontot se kell kérni,meg hát tényleg ingyenes??

A kérdező hozzászólása: Idõpontot se kell kérni, meg hát tényleg ingyenes??
Mi most csináltattuk meg, nem tartott sokáig, de idöpont kell! Ne halasztgasd, mert ha meglesz a baba ugyis kevesebb idöd lesz, meg azt hallottam, hogy bonyolultabb utána átirni a párod nevére!
Érdemes lenne igyekezni, mert szinte bármikor szülhetsz és ha a szüléskor nincs nálad az apasági, akkor a te neveddel anyakönyvezik a babát. De elvileg csak bementek együtt a polg. hiv-ba, ott megcsinálják azonnal.
Pár perces munka, és lassan jó lenne elintézni.
A kérdező hozzászólása: Ok értem:)
Nekünk idõpont sem kellett, csak a védönõ által kiadott, orvos által aláírt papír, hogy kb.mikor történt a megtermékenyítés, és mikor várható a szülés.Ingyenes volt, és csak pár perc:)
Elsõ vagyok: nem kellett idõpont nekünk sem, viszont nem volt elég a védõnõtõl a papír, kellett egy orvosi igazolás, plusz a terheskönyvem. Ja és természetesen a személyik, lakcímkártyák mindkettõnktõl. Elég gyorsan megy, valóban rövid kis procedúra, de ha már megszületett a kicsi és automatikusan a te nevedre anyakönyvezték, akkor már bonyolultabb az átírás az apa nevére és azt hiszem, az már nincs ingyen, de ezt nem tudom biztosan.

Meddig húzom még, ha már a 41 hétben járok és az NST sem mutat ki semmit?

Ma megyek újra dokihoz,de már nagyon nem bírom.Szenvedek!Joslok azok éjjel-nappal vannak,de ennyi!Kétségbe vagyok esve!

Legjobb válasz: Köszi!:)

A kérdező hozzászólása: Köszi!:)
Hol vagy? Én Fehérváron szültem. Itt azt mondták, hogy az a protokoll, hogy 5 nap túlhordás után megindítják. Én 4 napot hordtam túl, és a magzatvízvételtõl indult meg. Az sokszor megindítja. Próbálj még tornászni, vagy szexelni, az is szokott segíteni.
Ne légy:-)) Én 8 napot hordtam túl, 0 elõjellel:-) Semmi nem utalta a szülésre:-) Jobban voltam, mint a terhesség bármely szakaszában:-)) De kibújt:-) Hidd el, baba még nem maradt bent:-)
Ha ez megnyugtat, én is így voltam.Nálam a 42. hét végén meg kellett már indítani a szülést.Burkot repesztettek meg infúziót kaptam, mert nem voltak fájásaim.Tudom milyen rossz ez.Kitartás már nincs sok hátra!!!

Már a 39. hétben járok és az orvosom még nem küldött el hüvelyváladékvizsgálatra. Ezt nem minden orvos csináltatja meg vagy csak elfelejtette és szóljak neki?

szerintem mire eredmény lenne eddigra a baba is meglesz.sokat számít ez a vizsgálat vagy elhagyható? picit aggódom nehogy emiatt baja legyen a babának

Legjobb válasz: Ugye azért fontos, hogyha hüvelyi úton szülünk, és esetleg lenne baci,gomba a hüvelyben,addigra ki legyen kezelve,hogy a babának ne legyen baja.Lehet nálad az orvos a vizsgálatok alkalmával mindent rendben talált,és ezért nem foglalkozik vele, de azért én rákérdeznék.Ha nincs is rá idõ, legalább megtudod a választ,és megnyugszol.

Ugye azért fontos, hogyha hüvelyi úton szülünk, és esetleg lenne baci, gomba a hüvelyben, addigra ki legyen kezelve, hogy a babának ne legyen baja.Lehet nálad az orvos a vizsgálatok alkalmával mindent rendben talált, és ezért nem foglalkozik vele, de azért én rákérdeznék.Ha nincs is rá idõ, legalább megtudod a választ, és megnyugszol.
Ha aggódsz, kérj vizsgálatot a dokitól! De õ biztos tudja, hogy szokta, nem egyformán dolgoznak. (én most költöztem, és már galiba van abból, hogy eddig mit vizsgáltak és mit nem...) De ha nem is lesz meg, ne félj, baj biztos nem lesz!! Nyugi, és türelem.-))
Szia!Nem tudom, hogy mennyire baj, de én kérnék vizsgálatot a helyedben.Eddig nekem sem csinált a dokim, (31. hét)de most szóltam, hogy talán kéne mert eddig nem csinált. És én azt olvastam, hogy 1X vagy 2X kell csinálni de a 36. héten tuti, hogy kell csinálni mert akkor szûrik a streptocoust (lehet, hogy nem így írják, bocsi). Nem akarlak riogatni de én is beparáztam mert könyvekben azt olvastam, hogy nagyon fontos, hogy semmiféle fertõzés nem legyen a hülyben mert az árthat a babának szülés közben/de fõlegutána, megfertõzheti a babát. Szóval szerintem azért kerjél vizsgálatot.
Én most járok a 35. héten rákérdeztem a dokimnál, mert én is aggódtam , de annyit mondott , hogyha nincs problémám akkor nem szívesen vizsgálna meg.Ennek ellenére majd mégegyszer megkérdezem. Egyébként szerintem orvostól függ.
Én most a 34. hétben járok és hetente járok a dokihoz. Õ azt mondta, hogy nagyon fontos ez a hüvelyválladékvizsgálat és a terhesség 35 és 37. hete között kell levenni. Ha találnak streptococcust benne akkor mikor szülni fogok akkor penicilint fognak adni nekem.


Normális a következő? Terhességem 5-6 hetében járok, és eddig folyamatos volt a hasszúrka, mintha állandóan meg akarna jönni, de ez az utóbbi napokban már nem érezhető, csak a mellfeszülés és a reggeli émelygés.

Mostmár csak olyam furcsa érzésem van a hasam alján, mintha lenne ott valami (bizonyos mozdulatoknál), de a szurka megsz?nt. Ez normális?

Legjobb válasz: Az a furcsa szúrkálás nekem is megszûnt. Én 9 hetes vagyok, és most már inkább izomláz szerû érzésem van, de az sem mindig. A megjön érzés már csak egy héten egyszer van.

Az a furcsa szúrkálás nekem is megszûnt. Én 9 hetes vagyok, és most már inkább izomláz szerû érzésem van, de az sem mindig. A megjön érzés már csak egy héten egyszer van.
Szerintem normális.Én is így voltam.

Szülés után, lassan egy éve, azt vettem észre, hogy csúnyán ropog a jobb térdem. Egy hete már a bal is, és elég nehezen lépcsőzöm már. Valaki járt már ilyen cipőben?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? El kellene menned orvoshoz, egyre gyakrabban hallom, hogy már azoknál is kimutatható porckopás akik még nem töltötték be a 30-at és fáj a térdük vagy akármi.

Mennyi idõs vagy? El kellene menned orvoshoz, egyre gyakrabban hallom, hogy már azoknál is kimutatható porckopás akik még nem töltötték be a 30-at és fáj a térdük vagy akármi.
Menj el a reuma szakrendelésre. Fognak adni kálciumot, magnéziumot. Béres porcerõsítõ kúrát is ajánlatos csinálni.

27. hétben járok és már nagyon fáj a lábaim közti csont (ott). Elmúlik? Mert sajna emelni a lábamat nagy kínlódással tudom csak, és elég furin kelek is ki az ágyból.

Miért van ez az állapot?

Legjobb válasz: Szia! Tágulsz... Nekem is fáj pedig nekem már a második baba. A vége fele már nem fog fájni. 29 hetes kismama

Szia! Tágulsz... Nekem is fáj pedig nekem már a második baba. A vége fele már nem fog fájni. 29 hetes kismama
nekem sajnos addig fájt amég meng nem szültem.és tényleg azért van mert tágulsz.
Szia! Ezt a kérdést én is kitettem pár nappal ezelõtt! Pontosan ugyanez a panaszom! Kellemetlenül fáj, de azért tûrhetõ! Nekem is azt írták hogy tágulás okozza! Boldog babavárást! 27+3
Hát, én nem tudlak azzal biztatni, hogy a vége felé elmúlik. nekem is kb. a 27-28. hét körül kezdett el fájdogálni. Akkor még csak éjszaka, mikor meg kellett fordulnom. Azóta viszont egyre jobban fáj, esküszöm megváltás lesz a szülés. Semmi bajom nem volt a terhesség alatt, de ez a szeméremcsont-, és derékfájás katasztrofális. Kitartás! 38 hetes kismama
bizik benned...
az sem mindegy, hogy milyen hangsúllyal mondta, hogy menj, és az sem mindegy, hogy milyen célból taliztok.ha tanulás miatt, vagy hasonló fontos dolgok miatt, akkor érthetõ.de ha randira hívott, és a barátod tojik rá.akkor nem szeret, hiába bizonygatja.
Szerintem pont azért mondta ezt, mert tudja, hogy féltékennyé akarod tenni.:D Vagyis hát ha nekem mondaná a barátnõm, hogy elhívta az exe talizni, akkor az én reakcióm is ilyesmi lenne... Miért, Te milyen reakciót vártál?:/
Szerintem a pasid félénk, ezért nem tud mit csinálni.Vagy megunt téged. [14/L] tudod ki. ;)
Te jó ég! Nincs remény... itt a világ vége! "16 éves", "13 vok", "exem". Szerintem talulj sokat és meséld el a szüleidnek is ezt a történetet. Remélhetõleg õk segítenek Rajtad, sõt csak õk segíthetnek!
Azt, hogy a 16éves barátod nem szeret. Ha ennyi volt a válasza.. Meg nem idõs egy kicsit hozzád??:O úgy õszintén..
Akkor borzasztó nagy a baj!
a 21:46 volnék. Beírtam a keresõbe is, de nem találtam semmi tanulásra vonatkozó dolgot a hozzászólásomban. Remélem is, hogy nem fognak lefeküdni, de én is voltam 16 éves. Ilyenkor a fiúk szeme kezd felnyílni, és hidd el nekem, hogy a sexre vágynak. De ez engem mind nem érdekel, csak az mérgesített fel, hogy bárki mondhatott jót is meg rosszat is, mindegyiket leszólta, húzta az orrát a válaszokra. A másik dolog meg ami idegesít, hogy már mindjárt 10 éveseknek adjuk az olyan tanácsot amit egyébként 18 évesnek kéne adni. Ha olyan dolog lenne akkor a kislány szülei felvilágosították volna. Szerintem megvan minden kórnak a szépsége, mindennek eljön az ideje, ami késik nem múlik.
Mi volt az indok a talira? Az én párom se akadna ki, ha lenne célja a dolognak. Ha csak úgy találkoznánk tán még az sem nagyon izgatná, mert bízik bennem és nem féltékenykedõs. És nagyon szeret emellett :)
de elszabadultak az indulatok! senki sem mondta h lefeküdt akármelyik sráccal is. az meg h exe van, lehetett az is egy kis lightos együttjárás, ami kimerült a csókokban meg pár hónapban, aztán ennyi. mintha ez olyan ritka lenne manapság. amíg nem csinálnak semmi felelõtlenséget, addig nincs gáz. nem fekszeken le, akkor nem bûncselekmény. meg megint ez a tanulás, nah ettõl mászok a falra. ki mondta h nem tanul? senki! qrvára nem függ össze. mindig a bulizás pasizást összehozzátok vele. akkor a 16-17éveseknek is mondhatnátok azok is tankötelesek. lehet tanulni pasizás bulizás akármi mellett. bocs az offért de engem is kiakasztottatok
bazeg te mindenkit lepontozol?? Hogy maradnál terhesen a 16 éves fiúdtól s akkor meglátnád a nagy szeretetét. Itt voltak pro meg kontra érvek de te egytõl-egyig mindenkit lepontoztál. Sztem is 13 évesen még fiatal vagy. Ebben a kórban nem szeretnek senkit a lányok, csak tetszik nekik. De bazz, hogy neked már exed is van, hát az totál odacseszett. Mikor hagytad abba a babázást?...volt neked gyerekkorod?...amikor még hittél a mikulásban meg a gólyában? Elõbb tudd meg, hogy mi kell egy fiúnak egy párkapcsolatban, s azután szóljál le itt mindenkit. Én egyáltalán nem hibáztatom a szüleid, egyszerûen mindent megadnak neked, hogy ne szenvedjél hiányt semmiben, te meg menõzõl. Hát szállj le a magas lóról kislány. Itt senki nem akart neked semmi rosszat. Most rajtad csattant az ostor de ez már általában így van a korodbelieknél. Üdv...vigyázz magadra...
húhaaa. köszi, h engem is lepontoztál. :D Pedig én csak a véleményemet írtam le. Nem tudom mit durrogtok 13, 14 évesen itt. Akik nálad, és a kedves "14éves bnõd"-nél idõsebbek, azt mondják, hogy idõs hozzád a 16éves fiú, azok csak féltenek. Amúgy meg.. a 16éves fiúhoz, csak annyi, hogy ilyen idõs korban eléggé nõcsábászok a fiúk. Fõleg hogy itt a nyár. Bulizni megy az összes. Különben lehet azt a "mennyél. :P"-t azért írta, mert akkor legalább neki is jut egy kis szabadidõ. Nah ennyi. És nem kell ez miatt lepontoznia senkinek sem..bár azt csináltok amit akartok. De mi csak segíteni akartunk neked.
A kérdező hozzászólása: Nem psai X) Õõõ nem tud errõl! Am meg még 16 évesen is kúrva gyerekes :D
Mert nem vagyok pasi? xD kössz... :D
bocs midnenkitõl. amúgy ismerem a srácot, nem kell tõle félni, még õ is gyerek attól függetlenül hogy 16. :) 'a 14 éves barátnõ :D'
A kérdező hozzászólása: Csak azt pontozttam le amit eddig is tudttam, és a szülõs dologgal szerintem ilyen korbanmindenkit az örûletbe lehet kergetni! Egyépként nem csinálok semi hülyeséget!És ez a fiu ahoz képest hogy 16 éves még nagyon gyerekes! Igazából amíg nem ismeri az ember nem tudhatja!
A kérdező hozzászólása: Te jó ég...! Ennyi év után beléptem ide újra, és vissza olvastam a kérdésem, és a hozzászólásokat.. És meglepõdtem magamon, hogy én voltam ilyen is ?!.. Ma már én is ehhez hasonló válaszokat adnék erre a kérdésre..DE ! Büszkén jelentem ki, hogy most 3 éve vagyok együtt ugyanezzel a fiúval, és nem feküdtem le vele 13 évesen! :)
Segítek: a nemtörõdömség.
A kérdező hozzászólása: Ja ok :D
Nem Fru volt, még mindig én voltam. M :P
A kérdező hozzászólása: Hát ha nem bialomból, akor tényleg nem tudom, hogy miért :D
Most mért kell ebbõl fórumot nyitni? Amúgy ahogy elnézem itt ezeket az "elhívot" és társaikat, hát.. Szeritem jó ötlet volt beajánlani a tanulást. Kérdésre: Kétlem, hogy 1 hónap után bárki is patáliát rendezne annyiból, hogy találkozol vele. De azt kétlem, hogy a bizalom szól belõle. 16L
A kérdező hozzászólása: bocs midnenkitõl. amúgy ismerem a srácot, nem kell tõle félni, még õ is gyerek attól függetlenül hogy 16. :) 'a 14 éves barátnõ :D' Ezt ki írta :P? Csak nem Fru :P?
2151-es vagyok. 2146-nak: nem a te válaszodra ment a tanulós része sem meg úgy az egész sem, hanem összességében a gyámhatóságos írás utániakra amikor már elkezdték aztis.
Kikérem magamnak nem vagyok 16 pasi meg végképp nem. :D
Egyre nagyobb a baj! Becsatlakozott a 16 éves is(20.10)!
Ha egy 36 éves csávónak 33 éves csaja van, nem gáz, ez teljesen egészséges. Én azt írtam, hogy a TI KOROTOKBAN rohadt sok az a 3 év. Remélem megértettétek.
A kérdező hozzászólása: Értem :) De azért kicsit jól esne, ha éreztetné, hogy nem akarja, hogy elmenjek! nem is tudom, hogy milyen reakciót várttam volna =/
A kérdező hozzászólása: Nem hangsúllyal hanem msn-en! És ott meg így írta : -Mennyél :P ! //szóval az a smiley is ott volt :D
A kérdező hozzászólása: Nem iylen választ várok!! Tanulok persze -.-" Aki csak iyleneket tud írni az szerintem ne ûljön net közelébe! Többieknek köszönöm !
13-16? 3 év... nem értem mit vagy kiakadva ezen. ha szeretik egymást akkor nincs baj. nem fogja megerõszakolni hidd el. :D ismerem :P [14/L aki az elõbb :D]
A kérdező hozzászólása: így van ismerem egy ideje! 1 hónapja ismerttem mielõtt járttunk XD ! De az nemszámít! És szerintem se olyan nagy a korkülönbbség! a korombeli fiuk nagyon éretlenek még =/
Én is kidõltem mikor olvastam h 13 éves vagy s az exed cseszeget. Az elõttem levõ hozzászólót nem kellett volna lepontozd úgy ahogy engem se.:) Mna de most a tárgyra térve sztem megbízik benned. Nekem is volt, hogy egy éjszaka a barátnõm huzamosabb ideig egy olyan sráccal dumált akinek tudtam, h tetszik a barátnõm. De a barátnõmre hagytam a döntést. Jha meg pasidnak a büszkesége is közrejátszik. Én se könyörögnék egy 13 éves lánynak.
én 20 vagyok, a párom 21, és õ sem problémázott rajta amikor mondtam h lemegyek az exemhez, másik városba, éjszakára is. megbízik bennem és ennyi, és meg is bízhat, mert nem történt semmi. én legalábbis attól másznék falra ha féltékenykedne, holott nincs rá oka. gondolom nem akarsz az exedtõl semmit.
Azt hiszem itt csak két ember figyelt fel arra, hogy a 13 éves kislánynak exe, valamint 16 éves pasija van és még õ van megsértõdve a válaszokon! Ez csak a szülõk hibája! De sokkal nagyobb gáz, hogy tanácsokat is adnak neki (azon kívül, hogy szóljon a szüleinek, de ha azok szarnak rá a tanárainak vagy a gyámhivatalnak).
Milyen lehet az a 16 éves fiú aki egy 13 éves kislánnyal jár? Ez senkit sem zavar? Egyébként bûncselekmény, ha egy 16 éves lefekszik egy 13 évessel (a büntetési tétel: 1-5 évig terjed)! Rettenetes ez a világ!
20:03, igazad van. Te meg kérdezõ..szerintem is inkább tanulnod kéne, nem puffogni a válaszokon. Igazuk van, akkor is ha rosszul esik. Tudod, 14 év alatt kiskorú vagy, tehát gyerek. Ha a fejed tetejére állsz, akkor is az maradsz. Ha nekem lesz lányom, kitaposom a belét, hogy egy 16 évessel jár 13 évesen..neked még baba való, nem pasi!!!
A kérdező hozzászólása: Gyámhatóság ? nem kel az ide :D Anyámék nem szarnak le!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ez a dolog nekem is szemet szúrt. De nem feltétlenül a lány szüleit kell ilyenkor hibáztatni, mert mi van, ha nem is tudnak az egészrõl semmit. Inkább az a fura, hogy egy 16 évesnek hogy jut eszébe 13 évessel járni. Ilyen korban a 3 év rettentõ sokat számít. 16 évesen már minimum olyan lányt kell keresni, akinek van személyije (14+), meg legális vele a szex. Nem hiszem, hogy egy 16 éves fiú, akinek barátnõje van, majd beéri csókkal meg kézfogással...
A kérdező hozzászólása: Nem értem, hogy miért baj ez, ha szeretjük egymást? Amúgy meg anyukámék között is volt ennyi év sõt.. És mai napig kitartanak! És anyum is ennyi idõs volt! Õ anyuja is ellenezte! És most is boldogok!
Elõttem szólóhoz, a franc :D 20:03-ashoz.
Idióták! Ki mondta hogy lefekszik vele? -.-" Kicsit szánalmasok vagxtok, hogy rögtön a szülõkkel meg a gyámhivatallal jöttök... Nem ez volt a kérdés, ha nincs rá válaszod akk meg KUSS legyen! köszi... Az is gáz ha egy 36 évesnek 33 éves csaja van?Úúúú hát ez szörnyû...ilyet. xD MÁR ÍRTAM, hogy a pasija nem akar lefeküdni vele, félénkebb mint a csajszi... haggyátok már abba ezt a jajj kiakadtam dumát. mit kell ezen kiakadni... -.- :O
Azt hiszem itt már felmerül a nemzetiségi kérdés is (mindenféle elõítélet nélkül)! Nagy a baj...
A kérdező hozzászólása: Osztom a véleményt! Nem az volt a kérdés hogy hogy vannak anyámék meg a gyámhatóság! Hanem ami ki van írva! Nem kérek arról tanácsokat, hogy hogyan tanuljak!
A kérdező hozzászólása: Épp ezaz, hogy állandóan azt bizonyítja, hogy szeret! És én is nagyon szeretem!Mert nem oylan mint más! Én is gondolttam, hogy bízik bennem, de én kicsit szeretném ha féltékeny is lenne.. az mégjobban érezteti hogy szeret!

A 40 hétben járok és nem indul meg a szülés. Egy ujjnyira vagyok tágulv de már egy hete. Azt mondta az orvosom ha hétfőig nem történik semmi akkor meginditja. Nagyon félek, milyen az?

Legjobb válasz: Több lehetõség is van. Burkot repeszt, kapsz oxitocint, amik hatására fájásaid lesznek. Esetleg kézzel fog tágítani. Nem akarlak rémiszteni, de ez elég fájdalmas dolog. Mindenesetre, ha nem indul meg, akkor muszáj közbeavatkoznia az életet miatt. Próbálj beszélni a kicsivel! Tudom, hogy furán hangzik, de volt 2 barátnõm is, õket is ezzel fenyegették, és õk nagyon intenzíven elkezdték a kicsiket arra kérni, hogy induljanak el, és elindultak. Sokszor a szülés 2 okból nem következik be: - az anya nem tudja elengedni a kicsit - a kicsi nem akar még megszületni. Készülj fel te is lelkileg a szülésre, arra, hogy anya leszel, és készítsd fel õt is a kinti világra. Tudom, hogy furán hangozhat, de hidd el, megérti és hallgatni fog rád! Sok sikert a szüléshez!

Több lehetõség is van. Burkot repeszt, kapsz oxitocint, amik hatására fájásaid lesznek. Esetleg kézzel fog tágítani. Nem akarlak rémiszteni, de ez elég fájdalmas dolog. Mindenesetre, ha nem indul meg, akkor muszáj közbeavatkoznia az életet miatt. Próbálj beszélni a kicsivel! Tudom, hogy furán hangzik, de volt 2 barátnõm is, õket is ezzel fenyegették, és õk nagyon intenzíven elkezdték a kicsiket arra kérni, hogy induljanak el, és elindultak. Sokszor a szülés 2 okból nem következik be: - az anya nem tudja elengedni a kicsit - a kicsi nem akar még megszületni. Készülj fel te is lelkileg a szülésre, arra, hogy anya leszel, és készítsd fel õt is a kinti világra. Tudom, hogy furán hangozhat, de hidd el, megérti és hallgatni fog rád! Sok sikert a szüléshez!
En is igy vagyok, en sokat setalok azt mondjak hogy jo ra, engem az orvos tagitoot a multkori vizsgalatnal nem kkellemes de ki lehet birni, azt mondjak aszulesi fajdalmak sokkal fajdalmasabbak de megis mindenki tulesik rajta .Sok sikert egy 39es fel hetes kismama..
ordenáré... ti tudjátok..lenyelted?
Hát ha eléggé izzik a levegõ, akkor már megengedhetõ a s*ggbõl szájba is...
És ha aszongyuk igen, visszaszívod? :)
Ha azt kérdezted volna, hogy gáz-e ha már lefeküdtél vele akkor az se lenne meglepõ a mai világban :)
Nem gáz
Szia! Függ attól, merre élsz milyen idõs vagy s te vagy a környezeted annak érzi e. Ha az én lányom lennél 14-16 között akkor nem örülnék neki. 16 felett hinném, hogy van annyi eszed h tudod mit teszel :)
Szörnyû borzasztó :-D
Az nem gáz, az a gáz hogy ezt megkérdezted :D
nem gaz engem elso randin kapak le egy nyelvessel :) . (elso csokom volt)
A kérdező hozzászólása: Ja amúgy 19 éves lány vagyok.
Keress olyan partnert, akivel elég sûrûn lehet csinálni.
A kérdező hozzászólása: De minden elég jól megy köztünk kivéve a szexet.
És ezen igényedrõl beszéltél vele is? Illetve arról, hogy mi az oka, amiért nem közeledik? Mert erre nektek kell megtalálni a választ, mi csak azt tudjuk tanácsolni, hogy üljetek le beszélni róla! Máshogy nem megy.
Jó gyorsan kiégtetek...
mi lesz idõsebb korban ha mással is így leszel. de elképzelhetõ hogy a párod unt+ és más újdonságra vágyik .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!