Találatok a következő kifejezésre: Már a hétben járok és (89 db)

Normális a következő? Terhességem 5-6 hetében járok, és eddig folyamatos volt a hasszúrka, mintha állandóan meg akarna jönni, de ez az utóbbi napokban már nem érezhető, csak a mellfeszülés és a reggeli émelygés.

Mostmár csak olyam furcsa érzésem van a hasam alján, mintha lenne ott valami (bizonyos mozdulatoknál), de a szurka megsz?nt. Ez normális?

Legjobb válasz: Az a furcsa szúrkálás nekem is megszûnt. Én 9 hetes vagyok, és most már inkább izomláz szerû érzésem van, de az sem mindig. A megjön érzés már csak egy héten egyszer van.

Az a furcsa szúrkálás nekem is megszûnt. Én 9 hetes vagyok, és most már inkább izomláz szerû érzésem van, de az sem mindig. A megjön érzés már csak egy héten egyszer van.
Szerintem normális.Én is így voltam.

10. hetemben járok, és úgy érzem mintha egyik napról a másikra nőtt volna meg a pocakom. Ez már a baba lehet, és normális hogy már a 10. héten látszik a változás?

Egyébként sem vagyok egy karcsú alkat, mindig volt valamennyi hasam... de ez most teljesen más, hétf?n vettem észre hogy mintha egész máshogy kerekedne... nagyobb lett, és nem olyan puha petyhüdt mint mikor simán csak van egy kis pocim, hanem kicsit keményebb. Ez már ?? Amióta ezt észrevettem, sokkal többször kapom magam azon, hogy a hasamon hagyom a kezem, vagy öntudatlanul a hasamat simizem. Hja és ez az els? terhességem.

Legjobb válasz: Gratulálok:-) Nekem is ilyenkor kezdett látszani, és én sem vagyok nádszál. Igen, ez már lehet õ:-) Én is sokat simiztem, öntudatlan is, volt hogy úgy szoltak rám:-) Édes korszak, élvezd ki, hamar vége lesz:-)

Gratulálok:-) Nekem is ilyenkor kezdett látszani, és én sem vagyok nádszál. Igen, ez már lehet õ:-) Én is sokat simiztem, öntudatlan is, volt hogy úgy szoltak rám:-) Édes korszak, élvezd ki, hamar vége lesz:-)
En sem vagyok nadszal alkat, es nekem kb. a 13 het kornyeken kezdtek szoritani derekban a gatyak, de akkor meg senki sem vette eszre, hogy pocakosodom. Addig inkabb csak puffadtam, amitol nekem is kemenyebb volt a hasam. Szerintem te is egyelore puffadsz, de par heten belul mar latszodni is fog, tuti. Es bizony vannak olyan kismamak, akik osztonosen a pocakjukra rakjak a kezuket.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon élvezem :) És az is normális hogy egy picit keményebbnek érzem mint egyébként?
Én még csak a 6-7. héten vagyok, de már mondták, hogy látszik picurit. Merthogy volt ezelõtt is kicsi poci...:s khh, de azt mondta párom is, hogy most kerekebb. Nézegettem tükörben, de én semmit nem láttam, talán oldalról... Viszont van olyan nacim, amihez már nem kell öv! Jah és nem eszem nagyon sokat! én is szoktam simizni a hasam! és nekem is az elsõ!

Szülés után, lassan egy éve, azt vettem észre, hogy csúnyán ropog a jobb térdem. Egy hete már a bal is, és elég nehezen lépcsőzöm már. Valaki járt már ilyen cipőben?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? El kellene menned orvoshoz, egyre gyakrabban hallom, hogy már azoknál is kimutatható porckopás akik még nem töltötték be a 30-at és fáj a térdük vagy akármi.

Mennyi idõs vagy? El kellene menned orvoshoz, egyre gyakrabban hallom, hogy már azoknál is kimutatható porckopás akik még nem töltötték be a 30-at és fáj a térdük vagy akármi.
Menj el a reuma szakrendelésre. Fognak adni kálciumot, magnéziumot. Béres porcerõsítõ kúrát is ajánlatos csinálni.


Egy hét alatt kialakulhat a szerelem? Egy hete járunk, és a párom már ilyen szerelmes dalokat rak ki, meg irogat alá.

Legjobb válasz: Szikra ha megvolt, akkor erõsödhet folyamatosan. A szerelem kémia. Bár nehogy túlzásba vigye, mert akkor megfojt, és ott fogod hagyni.

Szikra ha megvolt, akkor erõsödhet folyamatosan. A szerelem kémia. Bár nehogy túlzásba vigye, mert akkor megfojt, és ott fogod hagyni.
Hát épp ezt magyarázom én is :D Kémia..nem azon múlik, hogy te 1 hete együtt jársz vele, és nem az együtt töltött idõ határozza meg a dolgot :)
Úgy értem, hogy az együtt töltött idõ hozza meg a szerelmet. Addig ez pl vágyakozás a másikra... Lehet kezdõdõ szerelemnek nevezni, de a szerelem akkor is kémia marad.
Nem értek egyet Maccsal. Azzal "járok" - kinõttem már ebbõl a szóból - , akit tényleg szeretek. Kedvelhetek valakit, barátkozhatom valakivel, de párkapcsolatot csak akkor fogok kezdeni vele, ha tényleg szeretem, és ez nem idõ függvénye.
Megfojt... Nagyon beleéli magát, pedig még nincs is mibe. Anno én is voltam fiatal, bolond, beleestem hasonló csapdába... jól meg is szívtam... Majd ha már jó ideje együtt lesztek, akkor lehet sze- relemrõl beszélni, addig mindez csak illúzió.
Mit próbáltok meg? Hogy megy ez? Kedvelitek egymást + van valami vonzalom és akkor megbeszélitek, hogy ti most jártok és ezentúl fogjátok egymás kezét meg csókolóztok, szexeltek? Mi értelme ennek, most õszintén?
A kérdező hozzászólása: Megismerkedtünk, megkedveltem, megbeszéltük hogy próbáljuk meg, de õ már facen rakja ki a zenéket, meg szerelemes zenéket rak ki, meg hasonlók.Mi lesz késõbb?
Szerintem az igazi szerelemhez rendesen ismerni kell a másikat (különben kibe vagy szerelmes, ha nem is tudod valójában kicsoda az illetõ?), és ez nem megy egy vagy két hét alatt. Nem értem miért jártok, ha nem vagytok szerelmesek, de ez már részletkérdés.
úristen! Te is ülj le! 1-es!
Ejj de sz*rul tudok fogalmazni... :D

27. hétben járok és már nagyon fáj a lábaim közti csont (ott). Elmúlik? Mert sajna emelni a lábamat nagy kínlódással tudom csak, és elég furin kelek is ki az ágyból.

Miért van ez az állapot?

Legjobb válasz: Szia! Tágulsz... Nekem is fáj pedig nekem már a második baba. A vége fele már nem fog fájni. 29 hetes kismama

Szia! Tágulsz... Nekem is fáj pedig nekem már a második baba. A vége fele már nem fog fájni. 29 hetes kismama
nekem sajnos addig fájt amég meng nem szültem.és tényleg azért van mert tágulsz.
Szia! Ezt a kérdést én is kitettem pár nappal ezelõtt! Pontosan ugyanez a panaszom! Kellemetlenül fáj, de azért tûrhetõ! Nekem is azt írták hogy tágulás okozza! Boldog babavárást! 27+3
Hát, én nem tudlak azzal biztatni, hogy a vége felé elmúlik. nekem is kb. a 27-28. hét körül kezdett el fájdogálni. Akkor még csak éjszaka, mikor meg kellett fordulnom. Azóta viszont egyre jobban fáj, esküszöm megváltás lesz a szülés. Semmi bajom nem volt a terhesség alatt, de ez a szeméremcsont-, és derékfájás katasztrofális. Kitartás! 38 hetes kismama

A 40 hétben járok és nem indul meg a szülés. Egy ujjnyira vagyok tágulv de már egy hete. Azt mondta az orvosom ha hétfőig nem történik semmi akkor meginditja. Nagyon félek, milyen az?

Legjobb válasz: Több lehetõség is van. Burkot repeszt, kapsz oxitocint, amik hatására fájásaid lesznek. Esetleg kézzel fog tágítani. Nem akarlak rémiszteni, de ez elég fájdalmas dolog. Mindenesetre, ha nem indul meg, akkor muszáj közbeavatkoznia az életet miatt. Próbálj beszélni a kicsivel! Tudom, hogy furán hangzik, de volt 2 barátnõm is, õket is ezzel fenyegették, és õk nagyon intenzíven elkezdték a kicsiket arra kérni, hogy induljanak el, és elindultak. Sokszor a szülés 2 okból nem következik be: - az anya nem tudja elengedni a kicsit - a kicsi nem akar még megszületni. Készülj fel te is lelkileg a szülésre, arra, hogy anya leszel, és készítsd fel õt is a kinti világra. Tudom, hogy furán hangozhat, de hidd el, megérti és hallgatni fog rád! Sok sikert a szüléshez!

Több lehetõség is van. Burkot repeszt, kapsz oxitocint, amik hatására fájásaid lesznek. Esetleg kézzel fog tágítani. Nem akarlak rémiszteni, de ez elég fájdalmas dolog. Mindenesetre, ha nem indul meg, akkor muszáj közbeavatkoznia az életet miatt. Próbálj beszélni a kicsivel! Tudom, hogy furán hangzik, de volt 2 barátnõm is, õket is ezzel fenyegették, és õk nagyon intenzíven elkezdték a kicsiket arra kérni, hogy induljanak el, és elindultak. Sokszor a szülés 2 okból nem következik be: - az anya nem tudja elengedni a kicsit - a kicsi nem akar még megszületni. Készülj fel te is lelkileg a szülésre, arra, hogy anya leszel, és készítsd fel õt is a kinti világra. Tudom, hogy furán hangozhat, de hidd el, megérti és hallgatni fog rád! Sok sikert a szüléshez!
En is igy vagyok, en sokat setalok azt mondjak hogy jo ra, engem az orvos tagitoot a multkori vizsgalatnal nem kkellemes de ki lehet birni, azt mondjak aszulesi fajdalmak sokkal fajdalmasabbak de megis mindenki tulesik rajta .Sok sikert egy 39es fel hetes kismama..

A barátommal 1 hete járunk, és már megfogta a kezemet, de közben folyamatosan más lányokkal beszéldet, de én tudom mármint remálem hogy tudom, hogy nem csalna meg Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Atyaééég :D Már a neved alapján egy "komoly nõ" lehetsz! :DDDDDD Neked még túl komplikált egy kapcsolat kicsi lány, ha ezen kibuksz, h más csajokkal is szóba áll!

Atyaééég :D Már a neved alapján egy "komoly nõ" lehetsz! :DDDDDD Neked még túl komplikált egy kapcsolat kicsi lány, ha ezen kibuksz, h más csajokkal is szóba áll!
:DDDDDDdddddd király vagy ember!
A kérdező hozzászólása: Légyszíves adjatok hasznos válaszokat is!!
Az 1. hasznos válasz! Mi a gond, h beszélget másokkal is? Hány éves is vagy? :D
BTURBO irigyelné a nevedet :D
A kérdező hozzászólása: Nem az a gond, hogy másokkal beszélget csak az, hogy a volt barátnõjével ÁLLANDÓAN és velem csak órán (egymás mellett ülünk...A koromat ne adom meg
Nekem egyszer azt mondták, hogy örüljek hogy elöttem beszélget a fiúm a VOLT barátnöivel , mert ha megcsalna, akkor azt a lányt biztos nem mutatná be nekem és a hátam mögött csinálná. Valami ilyesmit mondott a barátnöm, remélem érthetö volt.
szakiccsá!
ordenáré... ti tudjátok..lenyelted?
Hát ha eléggé izzik a levegõ, akkor már megengedhetõ a s*ggbõl szájba is...
És ha aszongyuk igen, visszaszívod? :)
Ha azt kérdezted volna, hogy gáz-e ha már lefeküdtél vele akkor az se lenne meglepõ a mai világban :)
Nem gáz
Szia! Függ attól, merre élsz milyen idõs vagy s te vagy a környezeted annak érzi e. Ha az én lányom lennél 14-16 között akkor nem örülnék neki. 16 felett hinném, hogy van annyi eszed h tudod mit teszel :)
Szörnyû borzasztó :-D
Az nem gáz, az a gáz hogy ezt megkérdezted :D
nem gaz engem elso randin kapak le egy nyelvessel :) . (elso csokom volt)

Az nagy baj ha már a 36. hétben járok és az apasági nyilatkozat még nincs kész?

Legjobb válasz: Idõpontot se kell kérni,meg hát tényleg ingyenes??

A kérdező hozzászólása: Idõpontot se kell kérni, meg hát tényleg ingyenes??
Mi most csináltattuk meg, nem tartott sokáig, de idöpont kell! Ne halasztgasd, mert ha meglesz a baba ugyis kevesebb idöd lesz, meg azt hallottam, hogy bonyolultabb utána átirni a párod nevére!
Érdemes lenne igyekezni, mert szinte bármikor szülhetsz és ha a szüléskor nincs nálad az apasági, akkor a te neveddel anyakönyvezik a babát. De elvileg csak bementek együtt a polg. hiv-ba, ott megcsinálják azonnal.
Pár perces munka, és lassan jó lenne elintézni.
A kérdező hozzászólása: Ok értem:)
Nekünk idõpont sem kellett, csak a védönõ által kiadott, orvos által aláírt papír, hogy kb.mikor történt a megtermékenyítés, és mikor várható a szülés.Ingyenes volt, és csak pár perc:)
Elsõ vagyok: nem kellett idõpont nekünk sem, viszont nem volt elég a védõnõtõl a papír, kellett egy orvosi igazolás, plusz a terheskönyvem. Ja és természetesen a személyik, lakcímkártyák mindkettõnktõl. Elég gyorsan megy, valóban rövid kis procedúra, de ha már megszületett a kicsi és automatikusan a te nevedre anyakönyvezték, akkor már bonyolultabb az átírás az apa nevére és azt hiszem, az már nincs ingyen, de ezt nem tudom biztosan.

Meddig húzom még, ha már a 41 hétben járok és az NST sem mutat ki semmit?

Ma megyek újra dokihoz,de már nagyon nem bírom.Szenvedek!Joslok azok éjjel-nappal vannak,de ennyi!Kétségbe vagyok esve!

Legjobb válasz: Köszi!:)

A kérdező hozzászólása: Köszi!:)
Hol vagy? Én Fehérváron szültem. Itt azt mondták, hogy az a protokoll, hogy 5 nap túlhordás után megindítják. Én 4 napot hordtam túl, és a magzatvízvételtõl indult meg. Az sokszor megindítja. Próbálj még tornászni, vagy szexelni, az is szokott segíteni.
Ne légy:-)) Én 8 napot hordtam túl, 0 elõjellel:-) Semmi nem utalta a szülésre:-) Jobban voltam, mint a terhesség bármely szakaszában:-)) De kibújt:-) Hidd el, baba még nem maradt bent:-)
Ha ez megnyugtat, én is így voltam.Nálam a 42. hét végén meg kellett már indítani a szülést.Burkot repesztettek meg infúziót kaptam, mert nem voltak fájásaim.Tudom milyen rossz ez.Kitartás már nincs sok hátra!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!