Találatok a következő kifejezésre: Már a hétben járok (167 db)

Már három hete járunk, de én ezt így nem bírom tovább. Mit tegyek, ha a pasim szörnyen bénán csókol?

Ezelőtti barátaim vagy szenvedélyesen,vagy legalább jól csókoltak.A mostani barátom viszont nem tud csókolni :( Semmi élet nincs benne.Ezt én így unalmasnak találom,és ha meg akar csókolni inkább el szoktam hamar fordítani a fejem,vagy beszélni kezdek.Nem akarom megbánatni,mert kedves,és úgy látom,hogy belém van esve.De nem kívánom,hogy megcsókoljon... :/

Legjobb válasz: tanítsd meg neki

tanítsd meg neki
nálunk is ez volt. kihívásnak fogtam fel, és megtanítottam. azt mondta, eddig nem is szeretett csókolózni, de már szeret :) most sem tökéletes, az elsõ szerelmem nyomában sincs, de sokat fejlõdött :) )
Honnan tudhatná szegény, hogy rosszul csókol, ha nem mondod meg neki? :D egy kapcsolatban nagyon fontos az õszinteség, szóval nincs más hátra, finoman vezesd rá, hogy hogyan kéne! :)
Ha nagy a mûszere akk nincs baj a csokkal ne foglalkozz.....

Nekem a 10 hónapos babám csak engem ill. az apját fogadja el. A nagymama már egy hete "nem jó". Ez normális állapot? Ha igen szerintetek meddig tart? Ja és a járókában már egyáltalán " nincs el ".

Legjobb válasz: Igen, teljesen normális. Pár héttõl pár hónapon át bármeddig elõfordul(hat). Nekem mindkét gyerekem ilyen volt, egyiknél pár hét múlva elmúlt, másiknál olyan másfél éves kora után, hogy már "jól elvolt" másoknál ill. a nagyszülõk kezében is. A járókát mindkettõ utálta, felesleges pénzkidobás volt.. :(

Igen, teljesen normális. Pár héttõl pár hónapon át bármeddig elõfordul(hat). Nekem mindkét gyerekem ilyen volt, egyiknél pár hét múlva elmúlt, másiknál olyan másfél éves kora után, hogy már "jól elvolt" másoknál ill. a nagyszülõk kezében is. A járókát mindkettõ utálta, felesleges pénzkidobás volt.. :(
Teljesen normális mindkét dolog amikrõl írtál.
Teljesen normalis. Az enyemek sem birtak soha a jarokat. Egyszeruen csak nem szeretik a fizikai korlatokat. Sok gyerek ilyen. A nagymama kerdes is normalis. Ha trenirozod, akkor egy het alatt is helyreallhat. De ha pl fognovekedes miatt ilyen, akkor tovabb is tarthat. Egyszeruen csak ratok van szuksege es kesz. Majd tul lesz rajta.
Ez normális állapot.A nagy könyvben is úgy van megírva, hogy a babák 10 hónapos korukban nagyon anyásak lesznek.De ahogy nõnek, úgy fognak minnél több embert elfogadni.Nyugi! :) Úgy lehet a többi emberkéhez szoktatni, hogy pl.vedd a öledbe és és ülj a nagyi mellé aki úgy játsszon a kicsivel, úgy hogy a Te öledben van.A baba biztonságba fogja magát érezni nálad, de közben a nagyikával is ismerkedhet. :)

Aki már szült, annak tényleg nem teljesen zárt a méhszája? 21. hétben járok, doki szerint 1 újjnyira nyitva vagyok. Szerinte aki már szült annak nem teljesen zárt. Igaz lehet?

Legjobb válasz: Szia! Én hallottam már ilyesmit. Egyébként van akinek egész terhessége alatt nyitva van 1 ujjnyira, emiatt még nem kell aggódni. Nekem is nyitva volt de ha jól emlékszem csak a 30. héttõl. 39. hétben szültem majdnem pont idõben. Üdv

Szia! Én hallottam már ilyesmit. Egyébként van akinek egész terhessége alatt nyitva van 1 ujjnyira, emiatt még nem kell aggódni. Nekem is nyitva volt de ha jól emlékszem csak a 30. héttõl. 39. hétben szültem majdnem pont idõben. Üdv
Szia! Nekem most is teljesen zárt a méhszájam C3000, pedig ez már a 4. terhességem. De az biztos, hogy nem baj, ha csak ennyire vagy nyitva.


30. hét környékén járó kismamák hogy vagytok? Várjátok már a nagy napot? Sokat gondoltok a szülésre?

30 hetes vagyok második bébit várjuk, van egy 2,5 éves kislányom és most várjuk az öcsikét! Nagyon nagy a boldogság, de most már eléggé kezd terhes lenni az állapot. Egyébkén is nagyon nagy a pocim, a doki is mondta hogy számíthatok 4 kg körüli babára mert a baba is jó nagy, +13kg-nál járok. Közben házimunka, meg a lányom, már sokszor azon álmodozom hogy azért csak könnyebb lesz ha kint lesz, mert legalább tudok hajolgatni :) meg könnyebben mozgok majd. Ti hogy bírjátok? Nagy a pocitok? Mennyit híztatok? Fiú, lány lesz? Hanyadik baba?

Legjobb válasz: Szia. Én most a 29.hetet töltöm de elég sokat gondolok a szülésre. Fõleg, hogy nekem elsõ baba. Nagyon kíváncsi vagyok már rá, hogy milyen a szülés. Az én pocakom is jó nagy, és a baba is nagyobb mint az átlag. Most plusz 10kg-nál járok. A nagy pocak miatt nehezen veszek levegõt. Annyiból könnyebb nekem, hogy nincs nagyobb gyerkõc, csak a házimunka. Kisfiút várunk. :) Nagyon várjuk.

Szia. Én most a 29.hetet töltöm de elég sokat gondolok a szülésre. Fõleg, hogy nekem elsõ baba. Nagyon kíváncsi vagyok már rá, hogy milyen a szülés. Az én pocakom is jó nagy, és a baba is nagyobb mint az átlag. Most plusz 10kg-nál járok. A nagy pocak miatt nehezen veszek levegõt. Annyiból könnyebb nekem, hogy nincs nagyobb gyerkõc, csak a házimunka. Kisfiút várunk. :) Nagyon várjuk.
Hát már egyre nehezebben 31 hetes vagyok hízni szinte semmit se híztam csak egy nagy pocakból állok.Elsõ baba lesz kisfiú és nem lesz kicsi :) Hála égnek már minden megvan most fogom kezdeni mosni a ruhákat mert már nem egyszerû a mozgás fõleg, hogy faros a drágám és egyfolytában nyomja a hólyagom meg a vezetéket és már nagyon fáj. :)
7-es vagyok! Nekem is elég nagy a hangulat változásom. Szinte én is tudnék sírni minden nap! Ha már egy kicsit is bemagyarázok magamnak sértéseket, rögtön sírok! TE egyébként min sírsz? Én még csak 28. héten vagyok, de nekem is már elég nehézkes a mozgás, akár fekve is, egyik oldalamról a másikra. MI lesz még késõbb!!?? :)
31 hétben vagyok. Nehéz már minden. És hangulatváltozásaim is sûrûn vannak. Szinte mindennap sírok. Nagyon várjuk már hogy megszülessen. Kislány lesz. Sok mindent kapunk hál istennek.
Mi már megvettük a babakocsit, a ruhákat örökölni fogjuk, a szobát most hétvégén festettük kis, olcsón tudtunk venni bébiõrt, ill. mellszívót is 4 cumisüveggel. A bútorok kb 1 hét múlva lesznek készen. Szóval a nagyja már meg van. MÉg matrac a kiságyba, ágynemû, és a sok kis apróság. Szóval van még mire költeni. Úgy tervezem hogy márciustól elkezdem veszegetni a dolgokat! 28 hkm
4 válaszoló: nekem vasárnap reggel fordult be, éreztem, azelõtt meg UH-n láttam hogy faros, tehát most lett fejvégû. :) úgyhogy ne izgulj, majd jól be fog helyezkedni, ahogy kell :)
Én ma 28+4 vagyok, jól vagyunk, de nagyon fáj a derekam, se hajolni, se mozogni nem tudok normálisan. A pocakom nem túl nagy, de így is nehézkes már. 11 kg-ot híztam. Szerintem kicsit sok. Kisfiú lesz, és elsõ baba. Sokszor túlaggódom magam, izgulok hogy minden rendben legyen vele, a szülést várom, remélem természetesen fogok szülni, átakarom élni a valódi szülést! Bár legutóbb, a 24. héten faros volt, most nem tudom. A 30. héten fogunk menni Uh-ra, már alig várom.
Ja és mi lakásfelújítottunk, úgyhogy házimunka volt, van. Persze, pont a klegnyagobb hidegekben. Nem nagyon élveztem :) MMásodik voltam.
Én is 30 hetes :) teljesen jól vagyok, vagy +11 kg, de rajtam rengeteg a víz. Az ismerõsök szerint csak a hasam nõtt - õk nem látják a lábaimat. Lánynak mondják, elsõ baba és kicsit izgulok a szülés miatt, ugyanis doki szerint a gyerek nagyobb az átlagnál (majd kétméteres apuka mellett :) ) És nagyon várom :) nekünk hosszú meddõség (6 év) után, meglepetésszerûen jött össze :)
A kérdező hozzászólása: Hát úgy látom idén nagy babák akarnak születni! :D Hogy álltok a babaszobával, babaholmikkal? Miket vettetek már? Mi még semmit és emiatt is nagyon ideges vagyok. Sajnos most apának nagyon rossz a fizuja a nagy hó miatt, és még nem jutott arra hogy megvegyük a babakocsit meg a ruhákat. De egyébként nagyon azt érzem hogy tovább lesz bent a bébi mint a kiírt idõpont!
A kérdező hozzászólása: Hát hangulat ingadozások nálam is vannak. Sõt szegény apuci alíg gyõz a kedvemben járni. Sokszor vágta már a fejemhez hogy nekem semmi sem jó! :D Mondtam neki, nyugi elmúlik! Sírni azért nem igazán sírtam az leginkább az elsõ trimeszterben volt! De ott kisírtam az egész 9 hónapra való adagot! :D Még egy gagyi nyálas filmen is tudtam sírni! :D Hihetetlenek ezek a hormonok! Sokat csuklik a babátok? Most épp csuklik, ma már vagy 3szor érzem hogy csuklik! Gyakorolja is a ki-be légzést a kis aranyos, had érjen, fejlõdjön a tüdeje!:D
8-as vagyok. Bármin sírok. Én is bemesélem magamnak, hogy ellenem fogott össze a világ, és addig hergelem magam amíg nem sírok. Pénteken mielõtt mentünk vérvételre apa vigasztalt, meg ölelgetett mert hogy nekem semmi nem jön össze. De nem panaszkodik hogy sokat hisztizek. betudja a terhességnek. A fekvés nekem is gond. egy nagy párna van a lábam közt, és még egy a hasam alatt. Apa mondta is a múltkor, hogy alig fér a párnáktól, meg hogy teljesen be van nyomva tõlük a falhoz. Látta hogy legörbült a szám, és hogy ki fordultam, nem gyõzött vigasztalni hogy nem azért mondta, meg nem zavarja, meg nyugodtan forduljak vissza. Hálát adok az égnek hogy ilyen férjem van. de én is csodálkozom hogy tud még elviselni. :)

Most járunk a 34 hétben, már a 22héttől szedem a magnesi citrátot(4x2) mert keményedik a hasam. Nagyon félek. Van rá valóban okom?

A mai napig is,de nem olyan intenziven már csk néha fordul el?.Félek mert 2hét múlva már nem lehet majd szedni és félek,hogy hamarabb beindul a szülés!Volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Ugyenebben a cipõben járok, mint Te. Én is iszonyúan keményedtem kb a 20. héttõl (sajnos még most is). Én ma vagyok 36+0 és éppen ma mondta a szülésznõ, hogy ne szedjek 3x2 MagneB6-ot, csak este 1 szemet. Ráadásul kezdjem el a málnalevél teát inni - méhnyak, méhszáj puhítás céljából. Bennem is megfordult, hogy lehet 1-2 héten belül így meglesz a kisbabám.

Ugyenebben a cipõben járok, mint Te. Én is iszonyúan keményedtem kb a 20. héttõl (sajnos még most is). Én ma vagyok 36+0 és éppen ma mondta a szülésznõ, hogy ne szedjek 3x2 MagneB6-ot, csak este 1 szemet. Ráadásul kezdjem el a málnalevél teát inni - méhnyak, méhszáj puhítás céljából. Bennem is megfordult, hogy lehet 1-2 héten belül így meglesz a kisbabám.
Szia, két hét múlva ha szülsz nem baj már...36 hetes leszel...én 37 hetesen szültem.Miért is lenne baj??
Nem kell félned, hiszen már 2 hét múlva 36 hetes leszel és akkor már nyugodtan megszülethet a babád. Pont azért kell abbahagyni a szedését, hogy beindulhasson a szülés. Persze az a jó, ha végig bent marad, de tényleg nem kell izgulnod.
Én 20 hetes voltam, mikor 6x2 magnéziumot kellett szednem+ még külön gyógyszert, hogy benn tartsuk a babát. A 35-ik héttõl fokozatosan két hét alatt kellett abbahagynom mindkettõnek a szedését és a babámat még túl is hordtam 5 nappal! Ne aggódj, még ha Nálad nem is ez történik, akkor sem baj a 36. héten való szülés. Próbálj a gyógyszer abbahagyása után inkább többet vízszintesben lenni mint függõlegesben! Nálam ez bevált.

Alig tudom mozgatni. Kicsit dagadtak is, de nem nagyon. 34. hétben járok. Érzett már valaki olyat, hogy reggelre az ujjai nagyon fájnak, mint egy reumásnak, a csontok, az ízületek?

Legjobb válasz: Szia! Pont erre ébredtem ma reggel is, mint sajnos minden reggel.Én 38 hetes vagyok, de ezt az érzést tapasztalom kb 2 hete.Mintha egész éjjel tésztát gyúrtam volna. A barátnõm egy hete szült neki is ugyanígy fájtak az ujjai. Az orvosaink azt mondják majd szülés után elmúlik. Neki már elmúlt.

Szia! Pont erre ébredtem ma reggel is, mint sajnos minden reggel.Én 38 hetes vagyok, de ezt az érzést tapasztalom kb 2 hete.Mintha egész éjjel tésztát gyúrtam volna. A barátnõm egy hete szült neki is ugyanígy fájtak az ujjai. Az orvosaink azt mondják majd szülés után elmúlik. Neki már elmúlt.
persze. Ez csak annyit jelent, hogy vagy elaludtad, vagy vizesedsz az elalvással nem tudsz mit csinálni, max ne tekeredj ki Vizesedés... nekem azt mondták kerüljem a sósat mert az megfogja a vizet a szervezetben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Elõször én is azt hittem, hogy ráfeküdtem, de már három-négy napja tart. (Egyébként nem ilyen bénán tettem fel a kérdést, csak valamiért felcserélték a mondatok sorrendjét:)
Én is a 34. hétben járok, 2-3 napja ugyanezek a tüneteim, már egyik gyûrû sem jó az ujjaimra annyira fel vannak püffedve. A lábamon is kezdõdik, már csak a sportcipõ kényelmes. Nekem ma azt adták ötletként, hogy minden nap egy kevés petrezselyemzöldet rágjak el...

39. hétben járó kismamák! Ti is türelmetlenek vagytok már? Milyen praktikával próbálkoztok, hogy beinduljon a szülés?

Legjobb válasz: Igen, türelmetlen vagyok, kifejezetten nem próbálkozom semmivel mert elsõ babánál sem hatott semmi, 40+5-nél indítottak. Máj. 3-ra vagyok kiírva, ha nem szülök meg magamtól akkor 8-án indítás (cukros vagyok, nem lehet várni sokat). Szóval azzal nyugtatgatom magamat hogy akármi is lesz, max. 2 hét múlva már biztos babázni fogok. (De remélem azért hogy elõbb.) 39+0 hkm

Igen, türelmetlen vagyok, kifejezetten nem próbálkozom semmivel mert elsõ babánál sem hatott semmi, 40+5-nél indítottak. Máj. 3-ra vagyok kiírva, ha nem szülök meg magamtól akkor 8-án indítás (cukros vagyok, nem lehet várni sokat). Szóval azzal nyugtatgatom magamat hogy akármi is lesz, max. 2 hét múlva már biztos babázni fogok. (De remélem azért hogy elõbb.) 39+0 hkm
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudjátok, hogy a szex hatásosabb, ha elmegy a nyákdugó? Mert ma már elég sok elment belõle.

Aki már a félidőnél (20. hét) 8-10 kiló plussznál járt? Mennyi lett a vége?

Nem tudom a rendszer mért nem engedi, hogy úgy fogalmazzak, hogy van itt valaki, aki..., stb...

Legjobb válasz: Mindkettõnél a félidõig híztam sokat, utána már nem. 1. összesen 14 kg (4 kilót a 25.héttõl) 2. összesen 20 kg (de ott -8 kg-ról indultam, nagyon soványról, itt is kb 4-5 kilót híztam a 20-25.héttõl) Én nem vizesedtem, ezért sem híztam sokat a végén. Az elején meg zabáltam, mint egy malac, szerencsére ahogy nõtt bennem a baba, már nem maradt hely a kajának, ezért nem híztam 30 kilót :)

Mindkettõnél a félidõig híztam sokat, utána már nem. 1. összesen 14 kg (4 kilót a 25.héttõl) 2. összesen 20 kg (de ott -8 kg-ról indultam, nagyon soványról, itt is kb 4-5 kilót híztam a 20-25.héttõl) Én nem vizesedtem, ezért sem híztam sokat a végén. Az elején meg zabáltam, mint egy malac, szerencsére ahogy nõtt bennem a baba, már nem maradt hely a kajának, ezért nem híztam 30 kilót :)
20.hétig kereken 10 kg, most 25 hetes vagyok, és 5 hét alatt lement fél kg. nézegesd ezt az oldalt! http://fittmamablog.hu/
A kérdező hozzászólása: Ugyanígy voltam én is az elsõnél. Kipróbáltam, ha csak teljes kiörlésû kenyér, de azt se vacsira, , nincs csoki, stb, de úgy is heti egyet híztam, és akkor arra gondoltam, akkor kapjátok be, inkább eszek akkor . :) de kemény küzdelem volt akkor leadni, és most még rosszabbnak tûnik a helyzet...
08.09-es vagyok... Nálam kb. úgy oszlott el a hízás (az a 30kg.) hogy az 1. trimeszterben 12 kg. aztán teljesen beparáztam kissé visszafogtam magam így a 2. trimeszterben kb. 6 kg. és miután teljesen elhagyott minden akaraterõm a 3. trimeszterben újra elengedtem magam és így lett megint +12kg. :-( Akár hiszed akár nem salátát vacsiztam minden nap, bár minden nap engedtem magamnak vagy egy pici sütit vagy valami édességet délelõtt, de dolgoztam a 40. hétig és jógáztam minden reggel 45 percet! És mégis ennyit híztam!? Én most ezért is félek mert úgy érzem akkor is próbáltam odafigyelni mint most...nem értem milyen hiba csúszhatott a renszerbe? Lehet, hogy az adagokkal volt a baj? Egyébként most is állandóan éhes vagyok evés után 15 perccel is pedig próbálok enni lassan felszívódó szénhidrátokat és rostot...rettenetesen figyelem mit és mennyit eszem, változatosan mert úgy érzem mindig tudnék enni de valahol meg kell húznom a határt....
A kérdező hozzászólása: Csak nagyon félek, hogy nehogy 30 legyen... Így sem voltam vékonyka... :S
Bocsi, hogy nem pont a kérdésre válaszolok! Én a feléig alig híztam valamit, talán 3 kg-ot, viszont így is felszaladt az elsõ terhességemnél 16, a másodiknál 18 kg :( Úgyhogy szerintem semmit sem jelent, ha valaki már az elején hízik/nem hízik.
A kérdező hozzászólása: Hát az elsõ babánál is majdnem elértem a 100 kg-t, de most nagyobb esélyem van rá sajnos, mert párral többrõl is indultam, és már most 9 kilónál tartok. A múltkor itt még csak 4 volt... Mindig elhatározom, hogy diéta, de legalábbis este nincs vacsi, vagy csak kevés, de estére mindig elfelejtem... A fura az, hogy nem eszem többet, mint a terhesség elõtt, mégis kb hetente 1 kilót hízok... Borzasztó...
Szia, én a 14. hétig felszedtem 14!!! kilót! A végére 30 kiló + lett. Magas vagyok de így is szörnyen néztem ki...nagyon rosszuk éreztem magam szülés után kb. 9 kemény hónapba telt mire lement. Nem tudom, hogy csináltam rettentõ kajás voltam állandóan. Most megint babás vagyok de betegesen figyelem a kalóriákat hihetetlen módón lelassult az anyagcserém, szigorúan eltiltottam magam minden egészségtelen nasstól ( keksz, ropi, süti, csoki...de majd elepedek értük...) Nem akarok megint 100kg-val menni szülni! Most 9 hetes vagyok +1kg. eddig.
+10 de kit érdekel egészséges legyen a baba és te akkor minden ok!
Félidõnél még csak 5 kilónál tartottam, ennek ellenére a vége 24 kg lett!!! :-P Igaz nem igazán figyeltem oda...azt ettem és akkor mikor jól esett. 5 hónap telt el, már csak 5 kg plusz van rajtam.
A vége: + 18-20 Szülés után lement kb. 5 kg, szoptatásnál visszajött 7 kg.
Hát, sajnos arányosan kétszerannyi. Most esténként tornázom, nagyon nehezen megy le. SZÓVAL VIGYÁZZ!!!!
Én 63 kg voltam terhességem elõtt, félidõben 73 kg voltam és 76 kg lett a vége. Tehát a kilók nagy részét a terhesség elsõ felében szedtem fel.
Én majdnem félidõs vagyok ( 18 hét). De eddig még egy kiló sem jött fel, de már nem fogyok, tehát nekem marad a terhesség második fele, hogy hízzak valamennyit, szóval szerintem ez nagyon egyénfüggõ...
én úgy tudom, hogy pihenõ napokon is szedni kell, és 1 hónap mire beindulsz tõle aszem.
09:10 nek szól hogy amit irtam nem baromságm mert ha már vesz tömegnövelöt szedje normálisan nem ?most milyen az hogy meg vesz 1 - 1.2kg os volumass 35 öt amit beoszt 1 hónapra ami kb ha normálisan szeded elfogyik 2 hét alatt szóval azért nem érdemes kiadni a pénzt ha szarul szedjük mert nem lessz akora hatása ennyi .
ja és hozzá teszem h ne várj csodákat, elsõ adagtól ritka az aki fel is szed pár kilót... mert mellette zabálni kell
A kérdező hozzászólása: Please segítsetek nagyon fontos!Elõre is köszi mindenki :)
A kérdező hozzászólása: ok köszi szépen mindenki! :)
Ez egy baromság amit az elõttem válaszoló írt. A tömegnövelõ csak szénhidrát és fehérje. (meg egy kis töltelék.. kreatin, vitaminok, stb..) Csupa olyan dolog amit amúgy is magadhoz tudsz venni, sima étkezéssel (kreatint nem, de az nem is olyan fontos még az elején) A tömegnövelõ, egy koncentrált kaja. De te tudod, hogy mennyi pénzed van rá.. ártani nem árt.
ha már kiadsz pénzt tömegnövelöre ne sajnáld minden nap kell szedni edzés elött egy adagot meg edzés után és pihenõnapokon is 2 adagot kell szedni . ha szarul szedeed nem ér semmi csak kiszarod ugy hogy vagy normálisan vagy sehogy ennyi.
Ha az étrended rendben van pihinapokon akkor nem kell. Edzés után viszont mindenképp, mert gyorsan felszívódó fehérje és szénhidrát van benne.
A kérdező hozzászólása: Ok köszi szépen.Nem várok csodákat nyugi:) .Tom. hogy ha 1 hónapig szedem még nem leszek izom állat, hosszútávra terveztem :)
Pihenõnapon is idd, fõleg, mivel az izom a pihenés alatt fejlõdik! Az edzéssel megadod neki az "impulzust", de nõni pihenés alatt fog. És mindenképpen a rendes étkezéseden FELÜL fogyaszd el, ne idd mondjuk ebéd elõtt, mert akkor kevesebbet tudsz enni miatta, úgy nem ér semmit. Ha rendesen edzel, nem fogsz hízni tõle, csak izmot növelsz.
A kérdező hozzászólása: ok köszi szépen :)
Erre csak annyit írok, hogy régen sem volt tömegnövelõ, mégis voltak testépítõk.

A 34 héten járok eddig hét kilot hiztam, én ugy gondoltam ez nem olyan sok de a védőnő le orditotta a fejem, állitolag már nem divat ennyit hizni. Valóban sok lenne ez a hét kilo?

Legjobb válasz: Ugyan mar! Szerintem nem normalis az a vedono! Testalkattol is fugg, de ennyi eggyaltalan nem sok. En 20 kg-t hiztam, de 50kg-rol indultam, ugyhogy ramfert, es nem is orditott le senki sem. Oromteli babazast kivanok!

Ugyan mar! Szerintem nem normalis az a vedono! Testalkattol is fugg, de ennyi eggyaltalan nem sok. En 20 kg-t hiztam, de 50kg-rol indultam, ugyhogy ramfert, es nem is orditott le senki sem. Oromteli babazast kivanok!
Nem tudok már mit mondani eggyes védõnõkre.Mikor mennem kell a védõnõmhõz egész éjjel nem alszom, mert tudom megint lealáz a sulyom miatt.Nem hiztam még sokat.És nem tudja felfogni, hogy nem zabálok.Vacsorázni nem is szoktam, csak gyümölcsöt, zöldséget.Látom rajta, hogy nem hiszi el.A te védõnõd is hülye.Kiváncsi vagyok mennyit hiztak, vagy hiznak a terhességük alatt.
Egyáltalán nem sok! Én is 60-ról indultam az elsõ terhességemnél, 23 kilót szedtem fel. A szopi alatt lement mind. A második terhességemet 58 kilóról indítottam és 35 kiló jött fel, ami már tényleg sok, ez két év alatt magától lement, fogyi nélkül. Típus kérdése mennyit hízol.Na, meg egy kis odafigyelés is, de Te igazán ne aggódj!!!
Szerintem az a 7kg az pont annyi, amennyi a baba és tartozékai. Gondolom, az alkatod a régi, leszámítva, hogy megnõtt a pocid, ugye? Mert ha így van, akkor aztán tényleg nincs miért aggódnod!
Szerintem se normális a védõnõ, mert 34 hetesen ez nagyon nagyon jó, hogy csak ennyit híztál!Ne törõdj vele és boldog babavárást!
Szia Nem normálisaka védõnõk!!!!!! Én a 33 héten járok és 13 kilónál tartok. Ne is foglalkozz vele, az a lényeg h jól érezd magad és a babód is! Boldog babavárást
Ugyan már! Mi az hogy nem divat? Nem normális! Én 35 hetesen 11 kilót híztam, és a doki megdícsért, hogy nem szedtem fel sokat. És összesen 14 kg lett. Ne foglalkozz az ostoba védõnõvel, már bocsánat! Egyáltalán nem sok! Üdv 3 hetes kisfiú anyukája
En mar 25 hetesen atleptem a 1o kilot. 34 hetesen a 7 kilo nagyon jo. Vagy ezt te is tudod es csak azert irtal ilyen kerdest, hogy megdicserjunk? :)
7 kg miatt leordít?! Sokat nem tanulhatott ami a szakmájába vág, az biztos. A baba és az összes kelléke (magzatvíz, méhlepény, megnövekedett méh, mellek, plusz 2 liter vér ami ilyenkor a testedben áramlik), az maga 10-12 kg -attól függõnek, hogy mekkora lesz majd a babád. És akkor még vizesedésrõl nem beszéltünk. Na meg arról sem, hogy az anyagcsere ilyenkor mennyire lelassul. Én 46 kg-ról indultam, mindig is jó étvágyam volt és nem vetettem meg az édességet, most sem ettem sokkal többet mint nem terhesen (ráadásul nyáron 3-szor is sikerült összeszednem a hasmenéses vírust), mégis 15 kg-t híztam. Holnapra vagyok kiírva. Ja, és a leleteim kiválóak. Elsõ babámnál 20 kg-t híztam, 2 hónappal a szülés után már minden régi ruhám jó volt rám, pedig nem koplaltam és akkor még nem is kezdtem el újra a tornát. Nincs miért aggódnod, inkább a védõnõd húzhatná le a rolót!
Én a 35-ig hét végén járok, és szintén 6 kg plusz van rajtam.Az én védõnõm is állandóan a súlyommal van elfoglalva.Hogy diétázzak, stb.Menjen a francba az ilyen ember!Jó hogy nem terhesség alatt fogok neki állni diétázni.Én amugy 70 kg-ról indultam most vagyok76.Semmi más nem nõt rajtam a hasamon kívül.Nem is foglalkozok vele, eszem amit megkívánok, a leg kisebb gondom most az hogy a védõnõnek nem tetszik a súlyom.Szerintem te se foglalkozz vele, örüljünk neki hogy csak ennyi plusz van rajtunk.Én mondjuk egy hízásra hajlamos alkat vagyok, szóval tiszta boldog vagyok, hogy a terhesség alatt csak ennyi jött rám.További jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked, egyépként hatvan kg-ról indultam. Én teljessen büszke voltam magamra mig le nem mentem a védõnõhõz.
Szia. Én a 17 hétben vagyok és 50kg-al kezdtem most vagyok 61kg. Pár napja voltam a dokimnál és annyit mondott: nyugalom, egyen ha jólesik. Ez a második babcim és az elsõvel 26kg ot szedtem fel. Ott is 50 röl indultam. Szép hogy még meg se született a picid és a védõnõ már most szorongást kelt benned. Hallgass mindíg az ösztöneidre:D
Nem normális az a védõnõ, engedd el a füled melett az iylen megjegyzéseket.Hét kiló az semmi, szeirntem gyakorlatilag nem is hízták (hájra gondolokd:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!