Találatok a következő kifejezésre: Már a hétben (5102 db)

25 hetesen mehetek 4D-s ultrahangra, vagy várjak még pár hetet vele? Sok különbség van ilyenkor már a hetek között hogy milyen lessz a baba?

Legjobb válasz: Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)

Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)
Szióka!Én a 19.héten voltam a genetikai uh-val kötöttük egybe és már egész szépen látható volt neki mindene!Olyan édes volt....szerintem nem mész korán 32hetes kismami
Nekem az orvosom annak idején azt mondta hogy a 4d uh-t inkább a 8-9 hónapban érdemes megcsináltatni, akkor látszik igazán minden. Persze most is csináltathasz, csak nem fogsz túl sok mindent látni.
szia, en tegnap voltam, 21 hetes vagyok http://www.youtube.com/user/monimacska#play/uploads/9/PZbl25.. kovetkezo alkalommal 28 hetesen megyek a babucik nagyon sokat fejlodnek mar hetrol hetre...25 hetes szuper! olyan jo a 4D, egy csoda!
Kedves utolsó, lehet hogy a 4D egy csoda de akkor te babád egy sokkal nagyobb csoda, olyan kis formás:) Gratulálok hozzá, jó egészséget és további boldog baba várást!

Minden általános és középiskolában van már a héten suli?

Vagy van, ahol esetleg a héten még szünet van?

Legjobb válasz: Nálunk már van suli keddtõl (elõzõ héten végig szünet volt, gimnázium), viszont testvéremnek ezen a héten végig szünet van(csütörtöktõl kezdõdött, szakközép).

Nálunk már van suli keddtõl (elõzõ héten végig szünet volt, gimnázium), viszont testvéremnek ezen a héten végig szünet van(csütörtöktõl kezdõdött, szakközép).
*elõzõ csütörtöktõl kezdõdött

Pesten tudnátok SOS nőgyógyászt, akihez lehetőleg már a héten/jövő hét elején mehetnék délután?

Nagyon beparáztam, valami fehér trutymó van a hüvelybemenetelemnél, minél el?bb szeretném megnézetni. Nem kell, hogy a legjobb legyen baromi sok pénzért.

Legjobb válasz: sztk. bemesz, megnez, es (a szokasokkal ellentetben) meg fizetni sem kell.

sztk. bemesz, megnez, es (a szokasokkal ellentetben) meg fizetni sem kell.
Dr. Tekse Istvánhoz én is így sos mentem, 1 nap múlva fogadott.


Tényleg volt már a héten Született feleségek? Ha igen, mi volt benne?

köszi!

Legjobb válasz: Volt, láttam is, de már sajna nem nagyon emlékszem rá...

Volt, láttam is, de már sajna nem nagyon emlékszem rá...
Igen volt. http://www.port.hu/szuletett_felesegek_desperate_housewives/.. itt van pár mondat róla. :)

Mikor viszik már ki Bécit a Vidámparkba? Már a hét elején meg lett szavazva. Vasárnap meg párbaj.

Legjobb válasz: Lehet ma voltak, vagy holnap, vagy esetleg szombaton mennek.

Lehet ma voltak, vagy holnap, vagy esetleg szombaton mennek.
jaj azért bele ne halj ám, hogy ennyire izgulsz emiatt -.-
A kérdező hozzászólása: Köszi!Remélem ma vitték ki, ma elég jó idõ volt azért..Talán holnap látjuk is..
én is várom sztem amúgy szombaton
de e nem ugy van h a valóéletben kaptaez ta lehetõséget h majd mehet oda vkivel ? én azt gondoltam h ez igy van Jerzy is vagy melyik volt mikor welness napot nyert és õ is majd kint használhatja fel...
Utolsó, Bécit tolni kell ezerrel....
Nem hiszem h kint kapja meg Azt mondta Balázs h egy társával együtt kimehet... Tehát sztem holnap megy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek!Majd akkor kiderül hamarosan talán..

Kaptatok már a héten Gyed-et?

Én még nem kaptam pedig ilyenkor már utalni szoktak...

Legjobb válasz: nekem ma jött az sms, hogy megjött (erstés vagyok)

nekem ma jött az sms, hogy megjött (erstés vagyok)
Én 3-án megkaptam, OTP-s vagyok.
Én is ma kaptam meg, Citi Bank
Én sem kaptam, pedig nagyon vártam!:( Unicredit-es vagyok. Most igy a hétvégére vásárlásnál osztanom, szoroznom kell, h mit vegyünk, és mit ne, szomoru lettem, h várom, és mégsem jön meg, pedig ilyenkor már 5.én szoktam kapni, de hát ez van!:(
Még én sem kaptam, nekem általában 8.-án utalnak.
ma kaptam budapest bank

Már a héten a 2. egérszart találtam az ételemben. Miért ilyen igénytelenek az embereknek eladott termékek?

Amúgy ett?l lehet bajom? Vagy eddig is ezt ettük? Szó szerint a szart? Az egyiket egy kifliben találtam, a másikat meg a m?zliben. Undorító, hogy semmi higénia nincs manapság.

Legjobb válasz: Kenyérben már mi is találtunk nem egyszer...:/ Mivel,,megsül"elvileg a baktériumok elpusztulnak olyan magas hõfokon,de ettõl függetlenül nyilván nem örülünk neki.Igen,sajnos ennyire adnak a higiéniára...

Kenyérben már mi is találtunk nem egyszer...:/ Mivel, , megsül"elvileg a baktériumok elpusztulnak olyan magas hõfokon, de ettõl függetlenül nyilván nem örülünk neki.Igen, sajnos ennyire adnak a higiéniára...
óó ha tudnád mi van egy pékségben, örülnél az egérszarnak:) ÉS hogy miért? Mert annyi a lényeg, hogy minél olcsóbban kihozott (értsd:legszarabb alapanyagok, legkevesebb munkaerõ ebben benne van a legkevesebb takaritás is például) terméket minél drágábban el lehessen adni. a minõség egyáltalán nincs az elsõdleges szempontok között, de ez nem csak az élelmiszereken figyelhetõ meg. Az a különbség, hogyha tönkremegy a 100rugós mosogép másfél év uán, akkor cska bosszankodik az ember, viszont a minõségi étel a hosszú élet titka (lenne).

Miért nem tudtok békén hagyni már? ! A hét meg a nyolcszázát!

Legjobb válasz: mert olyan jó téged piszkálni:D

mert olyan jó téged piszkálni:D
azt a rézfán fütyülõ rézangyalát!
azt a leborult szivar végét.Jó piszkálni és idegesíteni!
Azt a puruttya fejedet!Ahelyett, hogy itt piszkutálsz minket a semmiért nem hogy vennéd a cumidat, az alvós mackódat, és a kis takaródat, ágy alá a bilidet és bujjál az ágyba.
Csodálkozol? Ha hátat fordítunk neked, akkor is itt vagy az orrunk elõtt!!
Nekemzörögsz, papír zacskó?
A kérdező hozzászólása: most már elegem van belõletek!

Mit jelent az, ha a férjem már a héten 2. éjszaka álmodja, hogy megcsalom?

Reggel szegény tiszta könny.Jelent valamit ez az álom?

Legjobb válasz: Ha azt álmodja h Te csalod meg akkor az álom szerint azt jelenti hogy nagyon szerelmes vagy belé:)

Ha azt álmodja h Te csalod meg akkor az álom szerint azt jelenti hogy nagyon szerelmes vagy belé:)
Talán nem bízik benned igazán.
vagy nem akar téged elveszíteni:)
Sokszor az ember a félelmeit beleszövi az álmaiba. Nekem is volt olyan tapasztalatom, amitõl nagyon féltem, azzal álmodtam éjszaka. Szóval csak az lehet h nagyon szeret és fél h elveszít téged:) . Beszélgess el vele és mondd meg neki h érzel! üdv.
Az ember azt álmodja amitõl fél, vagy amit nagyon szeretne.. utóbbit kizártnak tartom .. hiszen biztos nem szeretné hogy megcsald.. tehát marad az, hogy ettõl fél, nyugodj meg nem jelent ez mást csak annyit hogy nagyon szeret téged :)
Szerintem csak simán féltékeny.És próbálkozik, hogy van-e bevallanivalód??
megcsalod?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!