Találatok a következő kifejezésre: Már a előtt is szedtem, (6 db)

Már a terhességem előtt is szedtem, és sok jót olvastam arról, hogy a várandósság alatt is lehet szedni. Szedjem a Béres Omega 3-at?

14 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha megkérdezted az orvosd, és azt mondta szedheted, akkor igen, továbbra is szedheted. Gratulálok neked!

Ha megkérdezted az orvosd, és azt mondta szedheted, akkor igen, továbbra is szedheted. Gratulálok neked!
Van rá esély hogy az légy, de szerintem kicsi ha csak bedugta... Mikor volt ez egyébként ?
A kérdező hozzászólása: meg elojatek kozbe
Hány napja ? Mert ha több mint mondjuk 10-12 akkor lehet hogy vehetnél egy tesztet már csak azért is hogy ne aggódj és biztosra menjél. Van olyan is hogy csak beképzeli magának a csaj a terhességet a stressz miatt...
A kérdező hozzászólása: kb10 nap, de en n kepzelem be csak kesik es tartok tole kicsit, de mar regebb kesett v 2 hetet, de ha mar n faj a mellem akkor kell jojjon nem? es miert keshet?
Van valamennyi esélye, az elõváladék miatt. Mivel még csak 10 napja volt, várj pár napot és tesztelj akkor! Bár ahogy számolgatok, neked csak a stressz miatt van. Mert ha 5 napja késik és 10 napja volt az akció, az elvileg nem pé környéke. Én azt mondanám, meg fog jönni hamarosan! Ha mégsem, pár nap múlva csináld meg a tesztet biztonságképp, és ha negatív, menj el dokihoz!

Simson s50 ma szét szedtük raktunk be egy új berugó tengelyt öszeraktuk, de már nem indult! Előte indult tolásra! Most tolásra is csk ép hogy de leis ál és van egy kis utó gyújtása! Mi lehet a baj?

Simson s50 ma szét szedtük raktunk be egy új berugó tengelyt öszeraktuk, de már nem indult ! előte indult tolásra! most tolásra se csak ép hogy de leis ál és van egy kis utó gyújtása! mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Jól raktunk ösze mindent !

A kérdező hozzászólása: Jól raktunk ösze mindent !
Hogyhogy csak tolásra indult? Akkor ott valami már a végét járta. Ami lehet hogy eddig bírta. Kompresszió milyen? Szikra milyen színû? Meg miért nincs beállítva a gyújtás?
A kérdező hozzászólása: minden okés a kompreszió nem nagy gyengus!azért indult tolásrra mert a berugó tengely szét volt kopva és ki kelet cserélni. szikra tökéletes,
A kérdező hozzászólása: lehetséges a kis kondi meghibásodás?
"és van egy kis utó gyújtása" Talán elõször be kellene állítani a gyújtást!
Az is lehet. De ami biztos hogy valamivel gond van. Elõszöris a gyújtást az elõírtak szerint be kéne állítani. Aztán haladni tovább. Gyertya szép erõteljes kék szikrát ad? A gyertyanyíláson át rakj a hengerbe egy kis benzint, gyertya vissza és próbáld berúgni. Ha pöffen párat akkor üzemanyag ellátási gond. Ha nem akkor gyújtás gond. Egyébként a motor ugye nincs barmolva? Motorikusan minden gyári állapotú rajta?
A kérdező hozzászólása: igy van ! gyári ! erös mootorja van nagyon meg szép is belülröl is nincsenek szétkopva meg ijenek ! a gyertya szép kéket ad szikrát! a vége õz barna , ami tudomásom szerint azt jelenti hogy a gyujtás jó volt adiig mig szét nem kaptuk a mocit!
Akkor próbáld ki azt amit írtam. Ha Abból rögtön kiderül hogy mivel van gond.

Leendő kismamák, akik a tervezett terhesség előtt már szedtek valamilyen terhesvitamint: menstruáció ideje alatt is szeditek a vitamint, vagyok azokon a napokat kihagyjátok?

Legjobb válasz: Egy hónappal elõtte kezdtem, minden este egy szemet, megállás nélkül. Azóta is szedem. 8 hetes km.

Egy hónappal elõtte kezdtem, minden este egy szemet, megállás nélkül. Azóta is szedem. 8 hetes km.
Folyamatosan szedtem, azokon a napokon is.
A folsavas vagyok. Köszi h válaszoltál. Lenne még egy kérdésem. Nem híztál tõle?
A kérdező hozzászólása: Én Elevitet. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem 4 hónapja volt egy vetélésem a terhesség 7. hetében, akkor elõtte nem szedtem terhesvitamint, amikor viszont terhes lettem akkor az orvosom rögtön ezt ajánlotta + Magne B6 és Duphaston. Vetélés után 3 hónap 'pihenõ idõ' következett, és ezután kezdtem el újra az Elevitet.
Szia! Én folsavat szedek. Te mit szedsz? Még nem sikerült a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak is. Közben már megjött (sajnos), és persze ahogy tanácsoltátok nem hagytam abba a szedését. Remélem következõ alkalommal egyáltalán nem lesz menzeszem, ami azt jelentené, hogy végre sikerült az, amire már hónapok óta vágyok...
Folyamatosan szedd, én is ezt teszem az orvosom javaslatára. 14+0 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a jókívánságot! :-)
2.voltam Mielõbbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is így gondoltam, hogy nem szakítom meg, de kíváncsi voltam másoknak mi a véleménye.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: Csak kicsivel több mint egy hónapja szedem újra, egyenlõre még nem tapasztaltam hízást tõle. Ti mióta próbálkoztok a babával, rögtön elkezdted a folsav szedését?
Nem szükséges. A folsav terhesség elõtt és az elsõ 12 hétben lényeges. Üdv 25 hetes kismama
Szia! A harmadik babánkat várjuk, a mostani terhességem elõtt volt egy spontán vetélésem, ezért, amikor teherbe estem, akkor utrogestant szedtem a 12. hétig, a terhesség legelejétõl pedig 2x1 folsavat egészen a 18. hétig. Akkortól szedem a Maltoferfol-t (vas+ folsav) és magnerotot 3x1-t is, mert sokat keményedett a pocim. Mostanában meg görcsölget a lábam, ezért a dokim calcium pezsitabiból napi 1-2-t javasolt. Ha jól tudom, az elevitben is van folsav, ha azt még szeded, akkor nem hiszem, hogy plusszban kellene még szedned, de kérdezd meg a dokidat vagy a védõnõdet, õk biztosan jobban tudják. Én úgy hallottam, hogy a folsav hiánya nyilt gerincet, velõcsõzáródási rendellenességet, azaz fejlõdési rendellenességet okozhat az elsõ 12 hétben. Te már ezen az ídõszakon túl vagy, de azért konzultáj dokival õ jobban ért hozzá. A legjobbakat! 25 hetes kismami
Szia! Én a kezdettõl fogva ferro-folgamma/neo-ferro-folgammát szedek. Ez tartalamzza a szükséges folsavat+vasat. 18 hetes kismama

Clostilt szedtem a hónapban, pé elött 3-4 nappal fájt a petefészkem pé alatt is, majd elmúlt 2-3 napra demost megint fáj mind két oldal.A hőmet csak pé-től nézem és már 4. napja 36, 8. Mitől fájhat megint?

Legjobb válasz: Szia! A stimu az sajnos ilyen, akár az egész ciklusban szurkálhat valahol. Nekem 5 clostis hónap volt és mindegyikben ez volt.

Szia! A stimu az sajnos ilyen, akár az egész ciklusban szurkálhat valahol. Nekem 5 clostis hónap volt és mindegyikben ez volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!